Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(dera1 @ 2011 12 13, 10:57)
Merginos, noriu paklausti.
Žiūriu jūsų čia iš Klaipėdos keletas yra.
Kur geriausia darytis hormonų tyrimą? Kad padarytų skubiai, gerai ir nebrangiai. Mano gydytoja sakė kad Endemik yra nepatikima. O kas dar daro?

Sveikos 4u.gif
kiek zinau dar daro sorpo, pasiziurek i ju tinklapi del kainu.
Maniskis gyd. tai su savim i kauna tyrimus vezasi daryt, tik meginius paima klaipedoj
Atsakyti
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2011 12 13, 10:57)
Sveikos  4u.gif
kiek zinau dar daro sorpo, pasiziurek i ju tinklapi del kainu.
Maniskis gyd. tai su savim i kauna tyrimus vezasi daryt, tik meginius paima klaipedoj

Ačiū, pažiūrėjau, bet kainos tai didesnės nei kitur. Nebent padaro iškart.
Atsakyti
QUOTE(lora++ @ 2011 12 13, 00:38)
Norejau paklausti, jai pamirstate ryte isgert vaistus, ar geriate po piet, ar tik jau kita ryta?

sveika, man endokrinologas patare taip-jei pamirsti, tai praejus 1.5 val po pusryciu galima isgerti tiroksino doze,
taip rekomenduoja gerti, jei pacientas turi problemu su skrandziu...
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2011 12 12, 22:14)
Todel reikia nuplautu sodos tirpalu pries musant

Arba pamirkyt ozonuotam vandeny. Ale ar is tiesu tos bakterijos tik ant luksto?
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2011 12 13, 09:57)
Merginos, noriu paklausti.
Žiūriu jūsų čia iš Klaipėdos keletas yra.
Kur geriausia darytis hormonų tyrimą? Kad padarytų skubiai, gerai ir nebrangiai. Mano gydytoja sakė kad Endemik yra nepatikima. O kas dar daro?

Kas cia per naujiena?
O skubiai ir nebrangiai nelabai buna, Endemik pigiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 12 13, 10:25)
pas tave kol kas tik tiroiditas, kiek geri tiroksino? g.gif

Laba,

50 mg, trecias menuo. Oi, mazgas yra 1.2 x 1 cm, tai jo biopsija ir darys 27-ta.
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 12 13, 00:12)
Loretita, kaip tavo tyrimai ??? smile.gif

Sveikutes mergynos, as zinok skraidau padebesiais, Levingeris pasake ,kad mano TTH 1,7 ir nereikia gerti tyroksino, tai is laimes sokau valsa. Gal prades svoris kristi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2011 12 13, 22:37)
Sveikutes mergynos, as zinok skraidau padebesiais, Levingeris pasake ,kad mano TTH 1,7 ir nereikia gerti tyroksino, tai is laimes sokau valsa. Gal prades svoris kristi smile.gif

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2011 12 13, 22:37)

Wooow kokios geros naujienos thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lora++ @ 2011 12 13, 00:38)
Norejau paklausti, jai pamirstate ryte isgert vaistus, ar geriate po piet, ar tik jau kita ryta?

Na šeip reikėtų tiroksiną visuomet vartoti ryte, geriau būtų panašiu laiku. Jei jau pamirštat išgerti tab. sekančią gerkite kitą dieną. O ir dozę pasididinti smarkiai savo nuožiūra realiai nėra gerai. Tiek didinti tiek mažinti šių vaistų dozę reikėtų mažom dozėm. schmoll.gif

Aš asmeniškai jei jau pamirštu išgerti ryte vaistukus vėliau jų nebegeriu tą dieną, išgeriu tik sekantį rytą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 12 13, 15:28)
Kas cia per naujiena?
O skubiai ir nebrangiai nelabai buna, Endemik pigiausiai.

Na tai gydytojos nuomonė, aš kol kas negaliu nieko sakyti, neišmanau.
Atsakyti
QUOTE(lora++ @ 2011 12 13, 00:24)
Pries du men buvau, sake viskas idealiai, reiks vel eit kartot, nes blogai daros... Niekad nebuvau su tuom susidurus, sake kad dozes reiks didinti, bet kad taip greit, negalvojau...

Pritariu lucerai, nueik pas kita gydytoja, kad ir Levingeri
Atsakyti