Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

QUOTE(Monrutė @ 2012 04 11, 12:42)
Merginos, kam po operacijos jau 3-4 men. ar pirštas išsimankštino iki tokio lygio, kaip pvz sveikos kojos?

Man beveik 3 mėn., bet toli gražu iki sveiko. Net nebesitiki, kad bus geriau. Skaičiau, kad geriausiu atveju atgauna pirštas 80% darbingumo. Darau voneles kas vakarą, mankštinu, rytais jau nebetenka, kai į darbą reikia, bet toks sustingęs, kol ranka lankstau lyg ir nemažai lenkiasi, bet pats vienas nenori judėti. O einant dar ir skauda. Vat įdomu, kaip kitoms sekasi.
Atsakyti
QUOTE(žvėrūne @ 2012 04 11, 22:45)
Man beveik 3 mėn., bet toli gražu iki sveiko. Net nebesitiki, kad bus geriau. Skaičiau, kad geriausiu atveju atgauna pirštas 80% darbingumo. Darau voneles kas vakarą, mankštinu, rytais jau nebetenka, kai į darbą reikia, bet toks sustingęs, kol ranka lankstau lyg ir nemažai lenkiasi, bet pats vienas nenori judėti. O einant dar ir skauda. Vat įdomu, kaip kitoms sekasi.

hmm, na mano irgi dar ne iki galo schmoll.gif
Atsakyti
Pas mane pirstukas pats lankstosi,as ji tik masazavau kol buvo gipsas ir kol reikejo pasirodyt gygydojui.O kai pasirodziau gydytojui sake gerai lankstosi pirstas ir nebemankstinau ir viskas gerai. 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Merginos,
o iki liek mėnesių jums skaudėjo?
Atsakyti
Laba

As dideliuose apmastymuose:darytis sia operacija ar ne. Iskrypimas dar nera didelis,ir paskaudena tik pora kartu per metus, bet zinau, kad su laiku gali buti vis blogiau. Tai va ir galvoju,ar darytis dabar ar dar palaukt.
Idomu butu labai kad pasidalintu informacija tos,kurios jau seniai daresi operacija. Ar koja buna visiskai kaip sveika? ar galima sportuoti? ar galima aveti kada nors aukstakulnius?
Atsakyti
QUOTE(Guduke @ 2012 04 25, 20:08)
Laba

As dideliuose apmastymuose:darytis sia operacija ar ne. Iskrypimas dar nera didelis,ir paskaudena tik pora kartu per metus, bet zinau, kad su laiku gali buti vis blogiau. Tai va ir galvoju,ar darytis dabar ar dar palaukt.
Idomu butu labai kad pasidalintu informacija tos,kurios jau seniai daresi operacija. Ar koja buna visiskai kaip sveika? ar galima sportuoti? ar galima aveti kada nors aukstakulnius?

Jei labai neskauda ir batu negadina, tai ir neskubekit. Yra specialus itvarai nakciai, galit juos panaudoti. Sportuoti galima, kai pilnai sugyja. Jei tik nera jokios patologijos, kaip pvz kremzles suirimas ar kokiu individualiu pakitimu, tai viskas turi buti normaliai. O aukstakulniai taps pramoga smile.gif
Paskaiciau dar apie ortopedinius batus, nelabai suprantu, apie ka kalbama. Nes tuoj po operacijos yra pagaminamas individualus batas. O varzta galima isimti po kokiu metu, tai nediduke intervencija, bet uztat jokiu nepatogumu paskui. Randas priklauso ne tik nuo chirurgo, bet ir nuo individualiu gijimo savybiu. Jei organizmas linkes randeti, nieko nepadarysi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo re55: 25 balandžio 2012 - 19:59
QUOTE(Guduke @ 2012 04 25, 20:08)
Laba

ar reikia, vis tiek galutinis patarimas ar verdiktas, nežinau, kaip pavadinti, turi būti ortopedo
kas iš to, kad mane poliklinikoje chirurge atkalbinėjo, nereik tipo
o pasirodo reikėjo ir net labai reikėjo.....
Atsakyti
O gal kas turit "pries ir po" pedu nuotrauku? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Guduke @ 2012 04 26, 14:59)
O gal kas  turit "pries ir po" pedu nuotrauku?  mirksiukas.gif

turiu tik rentgeno:)
bet db mano alia sveikoji koja atrodo baisiau už išoperuotąjąsmile.gif
anksčiau visi kreipdavo dėmesį į tą su atauga, db į tą, kuri tipo "sveika" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2012 04 26, 09:06)
ar reikia, vis tiek galutinis patarimas ar verdiktas, nežinau, kaip pavadinti, turi būti ortopedo
kas iš to, kad mane poliklinikoje chirurge atkalbinėjo, nereik tipo
o pasirodo reikėjo ir net labai reikėjo.....

drinks_cheers.gif aš irgi važiavau pas ortopedą tik pasikonsultuoti, nes nei skauda, nei ką mirksiukas.gif . Tačiau šis, pamatęs rentgeno nuotraukas, kurios ir man pačiai atrodė baisokai, iš karto pasakė, kad reik tvarkyt, nes ateity gali būt didesnių bėdų su pėda (manoji dar yra papildomai traumuota, lyg nusileidęs pėdos skliautas doh.gif ). Taigi, tikiu daktaru ir laukiu operacijos (oi oi oi - jau liko tik savaitė unsure.gif ).
Atsakyti
QUOTE(linkasta @ 2012 04 26, 21:32)
drinks_cheers.gif  aš irgi važiavau pas ortopedą tik pasikonsultuoti, nes nei skauda, nei ką  mirksiukas.gif . Tačiau šis, pamatęs rentgeno nuotraukas, kurios ir man pačiai atrodė baisokai, iš karto pasakė, kad reik tvarkyt, nes ateity gali būt didesnių bėdų su pėda (manoji dar yra papildomai traumuota, lyg nusileidęs pėdos skliautas  doh.gif ). Taigi, tikiu daktaru ir laukiu operacijos (oi oi oi - jau liko tik savaitė  unsure.gif ).

viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žvėrūne @ 2012 04 11, 22:45)

Patikek, kada nors tikrai bus geriau! mirksiukas.gif Vienoms praeina labai lengvai, kitom - reikia kantrybes ir ideti daug pastangu ir darbo. Fizioterapija, voneles, manksta, masazai... As padariau 25 masazus, 15 pries varztu traukima ir 10 po. Pirstas savaime nesilankste doh.gif O masazai tikrai padejo!
o iki liek mėnesių jums skaudėjo?

Labai ilgai. Dabat 1,5 metu praejo, koja paskausta po sportu, kai labai ja pavarginu, bet jau visai galima gyvent biggrin.gif bet deja, dabar jau pabegiojus neoperuota koja pradejo skaudet daugiau, nei ta, kuria sutvarkiau... verysad.gif

Kazkada jau rasiau - vien tik del estetinio vaizto tokios operacijos darytis neverta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Credo: 27 balandžio 2012 - 21:40