Sveika,
apsirenk patogiai, kelnės su plačia apačia, kad apibintuota koja tilptų, man buvo langetė dar, tai pirkau plačias kelnes. Turėjau ir ramentus, kad paskui nušokinėt iki mašinos, o iš palatos iki durų nuvežė seselė su vežimėliu, tai šokinėt nedaug reikėjo
pasiimk tyrimus, rengeno nuotrauka, kortelę jei tokios reikia ir viskas. Aaaa ir šypseną - taip daktaras sakė
mane labai troškino po operacijos, tai vandenuko gali pasimt dar.
QUOTE(happy mama @ 2012 05 06, 19:33)
Sveikutes
Na senai buvau užsukus,bet gal nepamiršot
Linkasta,tikiuosi viskas bus gerai,tiek laukiai,ruošeisi o dabar ką šnipštas,vėl nukels...laukt.
Aš irgi jau buvau pas gyd,operaciją sutarėm Liepos 16,pasakė laiką,koks kabinetas.O daugiau neko.Tai ir nežinau,ar tą pačią dieną darys operaciją,ką reikia atsivežt,nu kad tyrimus pasidaryt reikia sakė,o vat kaip ir Linkasta klausė ramentai ar dar kas ten gali prireikt,merginos kurios operavotes ką su savimi tikrai reikėjo turėti,būtini dalykai.
Klausymas,ką paskui užsidėt,jei koja bus ištinus ir dar su kokia langete,treningai tikriausiai?
Papildyta:
ačiū už patarimą

pas mane dar yra siūlės, tai tepu su betadinu, išėmus siūles reikės pabandyt ir šito nuoviro.
Jūs juo tepėt iš karto išėmus siūles, ar kai šašas užsidėjo?
[quote=re55,2012 05 03, 22:43]
As pasinaudojau patarimu nepirkti tepalu ir dariausi nuovira is liepu zieves. Gaudavosi toks a lia kisielius, ji dedavau ant pjuvio. Randai nedideli, nestori. Bet labai daug kas priklauso nuo to, ar pats organizmas linkes i randejimus.
Papildyta:
tikiuosi ir mano greitai tirinimas praeis. Dabar jau 11d. po operacijos ir patinimas tikrai ryškiai sumažėjęs.
Monrute, o jūs lankėt mankštas, gal su kineziterapeuto pagalba pavyktų išmankštinti?
QUOTE(Monrutė @ 2012 05 06, 11:58)
su tuo tinimu, visoms skirtingai
turiu pažįstamą, kuri į normal batus koją įkišo iš viso po gerų pusės metų
o aš jau kai tik nebereikėjo ramentų, y.t. kai leido minti visą pėdą
taigi, mano tinimas buvo labai mažas, tik aplink randą ir pėdos viršuje
o po 6 sav. atleido visai ir savi batai tiko
mano randas db plonytis, gražus, jau trys mėn. bus poryt
tik skauda

ir neišsimankština kiek turėtų....bet tai, kaip man sakė daktaras, dar ir dėl to, kad mano sąnarys buvo labai susisdėvėjęs, o kiek pasieksiu, tiek ir bus, tai vargstu, mankštinu, skauda