Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

QUOTE(Monrutė @ 2012 05 06, 11:58)
tai vargstu, mankštinu, skauda doh.gif

O darai kokius nors specialius pratimus, ar tik lankstai pirmyn-atgal? O kiek laiko skiri mankštai?
Atsakyti
QUOTE(žvėrūne @ 2012 05 06, 13:04)
O darai kokius nors specialius pratimus, ar tik lankstai pirmyn-atgal? O kiek laiko skiri mankštai?

taip, tuos pratimus
darau vonelę su druska, paskui mankštinu na tris-keturis kartus per dieną tai taip
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Na senai buvau užsukus,bet gal nepamiršot g.gif

Linkasta,tikiuosi viskas bus gerai,tiek laukiai,ruošeisi o dabar ką šnipštas,vėl nukels...laukt.
Aš irgi jau buvau pas gyd,operaciją sutarėm Liepos 16,pasakė laiką,koks kabinetas.O daugiau neko.Tai ir nežinau,ar tą pačią dieną darys operaciją,ką reikia atsivežt,nu kad tyrimus pasidaryt reikia sakė,o vat kaip ir Linkasta klausė ramentai ar dar kas ten gali prireikt,merginos kurios operavotes ką su savimi tikrai reikėjo turėti,būtini dalykai.
Klausymas,ką paskui užsidėt,jei koja bus ištinus ir dar su kokia langete,treningai tikriausiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(happy mama @ 2012 05 06, 19:33)
Sveikutes 4u.gif

Linkasta,tikiuosi viskas bus gerai,tiek laukiai,ruošeisi o dabar ką šnipštas,vėl nukels...laukt.
Aš irgi jau buvau pas gyd,operaciją sutarėm Liepos 16,pasakė laiką,koks kabinetas.O daugiau neko.Tai ir nežinau,ar tą pačią dieną darys operaciją,ką reikia atsivežt,nu kad tyrimus pasidaryt reikia sakė,o vat kaip ir Linkasta klausė ramentai ar dar kas ten gali prireikt,merginos kurios operavotes  ką su savimi  tikrai reikėjo turėti,būtini dalykai.
Klausymas,ką paskui užsidėt,jei koja bus ištinus ir dar su kokia langete,treningai tikriausiai? g.gif

man nebuvo jokios langetes, kadangi žiema - tik šilta kojinė, vis tiek kojos nemyniau visai
Atsakyti
Sveika,

apsirenk patogiai, kelnės su plačia apačia, kad apibintuota koja tilptų, man buvo langetė dar, tai pirkau plačias kelnes. Turėjau ir ramentus, kad paskui nušokinėt iki mašinos, o iš palatos iki durų nuvežė seselė su vežimėliu, tai šokinėt nedaug reikėjo smile.gif

pasiimk tyrimus, rengeno nuotrauka, kortelę jei tokios reikia ir viskas. Aaaa ir šypseną - taip daktaras sakė smile.gif

mane labai troškino po operacijos, tai vandenuko gali pasimt dar.

QUOTE(happy mama @ 2012 05 06, 19:33)
Sveikutes 4u.gif

Aš irgi jau buvau pas gyd,operaciją sutarėm Liepos 16,pasakė laiką,koks kabinetas.O daugiau neko.Tai ir nežinau,ar tą pačią dieną darys operaciją,ką reikia atsivežt,nu kad tyrimus pasidaryt reikia sakė,o vat kaip ir Linkasta klausė ramentai ar dar kas ten gali prireikt,merginos kurios operavotes  ką su savimi  tikrai reikėjo turėti,būtini dalykai.

Papildyta:
ačiū už patarimą smile.gif
pas mane dar yra siūlės, tai tepu su betadinu, išėmus siūles reikės pabandyt ir šito nuoviro.
Jūs juo tepėt iš karto išėmus siūles, ar kai šašas užsidėjo?

[quote=re55,2012 05 03, 22:43]
As pasinaudojau patarimu nepirkti tepalu ir dariausi nuovira is liepu zieves. Gaudavosi toks a lia kisielius, ji dedavau ant pjuvio. Randai nedideli, nestori. Bet labai daug kas priklauso nuo to, ar pats organizmas linkes i randejimus.

Papildyta:
tikiuosi ir mano greitai tirinimas praeis. Dabar jau 11d. po operacijos ir patinimas tikrai ryškiai sumažėjęs.
Monrute, o jūs lankėt mankštas, gal su kineziterapeuto pagalba pavyktų išmankštinti?

QUOTE(Monrutė @ 2012 05 06, 11:58)
su tuo tinimu, visoms skirtingai
turiu pažįstamą, kuri į normal batus koją įkišo iš viso po gerų pusės metų
o aš jau kai tik nebereikėjo ramentų, y.t. kai leido minti visą pėdą
taigi, mano tinimas buvo labai mažas, tik aplink randą ir pėdos viršuje
o po 6 sav. atleido visai ir savi batai tiko thumbup.gif

mano randas db plonytis, gražus, jau trys mėn. bus poryt
tik skauda doh.gif ir neišsimankština kiek turėtų....bet tai, kaip man sakė daktaras, dar ir dėl to, kad mano sąnarys buvo labai susisdėvėjęs, o kiek pasieksiu, tiek ir bus, tai vargstu, mankštinu, skauda doh.gif

Atsakyti
Aldute84,

pasak operavusio daktaro, mankštose darys tiek pat, kiek aš, ir tik kartą per dieną, o aš galiu daryti dažniau....
pas mane bėda didesnė, nei šiaip - sąnarys...... doh.gif sunku bus išmankštinti daugiau, nei kad buvo, o reikės
Atsakyti
Na ką, merginos,
1) ramentus turiu (jau mašinoj mirksiukas.gif );
2) kelnes plačia apačia, manau, rasiu spintoj);
3) tyrimai guli ant stalo 4u.gif ;
4) šypsena šiandien dar yra biggrin.gif ;
5) kažin, ko dar reik g.gif ;
6) ryt varau į klinikas "ant" operacijos bigsmile.gif .

Labai tikiuosi, kad sekančią dieną mane išleis namo (taip visiems sakiau blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(linkasta @ 2012 05 07, 17:17)
Na ką, merginos,
1) ramentus turiu (jau mašinoj  mirksiukas.gif );
2) kelnes plačia apačia, manau, rasiu spintoj);
3) tyrimai guli ant stalo  4u.gif ;
4) šypsena šiandien dar yra  biggrin.gif ;
5) kažin, ko dar reik  g.gif ;
6) ryt varau į klinikas  "ant" operacijos bigsmile.gif .

Labai tikiuosi, kad sekančią dieną mane išleis namo (taip visiems sakiau  blush2.gif )

laikom kumščius ir laukiame prisijungiančios:)
Atsakyti
[quote=Aldute84,2012 05 07, 16:35]

pas mane dar yra siūlės, tai tepu su betadinu, išėmus siūles reikės pabandyt ir šito nuoviro.

Tept pradėjau, kai šašas jau nukritęs buvo. Šašo apskritai nereikia liesti, turi pats nukristi, nes kitaip randas dar didesnis būna. Apturėjau 10 kineziterapeutės seansų, paprastos mankštos nelabai padėjo, bet gal todėl, kad per vėlai pradėjau. Labai jau savęs gaila buvo, nors chirurgas liepė mankštint iškart ax.gif
Atsakyti
As tai visai nemankstinau,nes esu nusivylusi operacija.Galvoju,ar nereikes antra karta operuoti tos pacios kojos g.gif
Skaudena kazkiek,kai daugiau ja palankstau,bet kazkaip nebekreipiu demesio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2012 05 08, 20:42)
As tai visai nemankstinau,nes esu nusivylusi operacija.Galvoju,ar nereikes antra karta operuoti tos pacios kojos g.gif
Skaudena kazkiek,kai daugiau ja palankstau,bet kazkaip nebekreipiu demesio wink.gif

kodėl nusivylusi?
kas operavo?
Papildyta:
[quote=re55,2012 05 08, 19:57]
[quote=Aldute84,2012 05 07, 16:35]

Tept pradėjau, kai šašas jau nukritęs buvo. Šašo apskritai nereikia liesti, turi pats nukristi, nes kitaip randas dar didesnis būna. Apturėjau 10 kineziterapeutės seansų, paprastos mankštos nelabai padėjo, bet gal todėl, kad per vėlai pradėjau. Labai jau savęs gaila buvo, nors chirurgas liepė mankštint iškart ax.gif
[/quote]
ar galite daugiau apie mankštas papasakoti: kas kaip, kaip stipriai
Atsakyti
As operavausi Klaipedoje.Na,nesu patenkinta pedos isvaizda.Kaulo nebesimato,bet nykstys nusisukes,kreivas ne tiesus.Tai kai pasiziuriu,atrodo jog visai neoperuota verysad.gif
Atsakyti