[quote=Credo,2012 04 27, 22:35]
As padariau 25 masazus, 15 pries varztu traukima ir 10 po.
Kodel trauket varztus? Ar labai islinde buvo?
QUOTE(Credo @ 2012 04 27, 22:35)
Labai ilgai. Dabat 1,5 metu praejo, koja paskausta po sportu, kai labai ja pavarginu, bet jau visai galima gyvent

et...
man alia sveikoji koja ėmė skaudėti jau tada, kai su ramentais vaikščiojau... iki tol niekada skausmo nebuvo

kilo mintis: o važiuojant operuotis reikia vežtis savo ramentus
(kaip aš pareisiu nuo palatos iki mašinos
)

QUOTE(linkasta @ 2012 05 01, 16:47)
kilo mintis: o važiuojant operuotis reikia vežtis savo ramentus
(kaip aš pareisiu nuo palatos iki mašinos
)

Iki mašinos turėtų duoti ratelius. O toliau- jei niekas nepaneš ant rankų arba nekaip šokinėjat ant vienos kojos, tada ramentų reikia

esu panikoj: pasidariau reikalingus operacijai kraujo tyrimus - pasirodo kraujas skystas, ilgokas krešėjimo laikas, nors trombocitų pakankamai

sveikutės
kaip jūsų kojytės gyvena??
kaip jūsų kojytės gyvena??

Sveikos,
aš jau savaitė po operacijos. Dabar jau viskas gerai, neskauda, koja aišku patinus ir nuleidus žemyn maudžia. Bet pirmos 3 naktys, buvo baisios
šiandien po antro perrišimo. Vargšiukė ta koja, visa ištinus, pažaliavus, pamėlynavus, tarpas gan ryškus tarp pirmo ir antro piršto, bet dar šiek tiek jis sumažės, na ir kauliuko nėra
pirštukai lankstosi po biški, ir gydytojas sakė, kad po savaitės išims siūles.
Man uždėta gipso langetė, kad tvirčiau kojytė laikytųsi, šokinėju ant vienos kojos su ramentais.
Kaip kitoms gyja?
merginos, kurios jau ilgesnis laikas po operacijos - ar jums ilgai koja ištinus buvo? nuleidus tvinksėjo? gal kokių patarimų turit?
Linkėjimai visoms!
Papildyta:
o tai gal gali duoti kokių vaistų nuo kraujo sutirštinimo? konsultavaisi su operuojančiu daktaru?
esu panikoj: pasidariau reikalingus operacijai kraujo tyrimus - pasirodo kraujas skystas, ilgokas krešėjimo laikas, nors trombocitų pakankamai
, todėl gali neoperuot
(o tiek laukiau ir ruošiausi , jokiais negalavimais nesiskundžiu
). Ech ... Rytoj dar bandysiu pakartoti tyrimus (operacija turėtų būti antradienį
).
aš jau savaitė po operacijos. Dabar jau viskas gerai, neskauda, koja aišku patinus ir nuleidus žemyn maudžia. Bet pirmos 3 naktys, buvo baisios

šiandien po antro perrišimo. Vargšiukė ta koja, visa ištinus, pažaliavus, pamėlynavus, tarpas gan ryškus tarp pirmo ir antro piršto, bet dar šiek tiek jis sumažės, na ir kauliuko nėra

Man uždėta gipso langetė, kad tvirčiau kojytė laikytųsi, šokinėju ant vienos kojos su ramentais.
Kaip kitoms gyja?
merginos, kurios jau ilgesnis laikas po operacijos - ar jums ilgai koja ištinus buvo? nuleidus tvinksėjo? gal kokių patarimų turit?
Linkėjimai visoms!
Papildyta:
o tai gal gali duoti kokių vaistų nuo kraujo sutirštinimo? konsultavaisi su operuojančiu daktaru?
QUOTE(linkasta @ 2012 05 03, 14:57)

QUOTE(Aldute84 @ 2012 05 03, 15:38)
Linkėjimai visoms!
Papildyta:
smagu, kad jau po

O man tik šiandien po pietų pasakė tyrimų rezultatus (dariausi savo poliklinikoj), tai net pati šeimos gydytoja nustebus, kad čia taip

Koja tai bus patinus dar ilgokai apie 2-3 men. o paskui jau bus tik siek tiek patinusi. Man jau po operacijos praejo geguzes 17d. bus jau 6 men. oho kiek daug jau
tai koja dar siek tiek patinus. Kad netvinksetu, tai jos labai nevargink, ir ilsekis
valgyt darydavau kede pasistacius ir koja per kelena perlenkus pasidejus
.
Tepiausi su tepalu nuo randu , tai nezinau nu man jis tikrai sumazejo, nezinau koks randas lieka netepus kremu.tepiau tuo brangiu 140 lt. Bet uztektu laisvai ir tos mazesnes tuteles, nes man dar jo liko.

Tepiausi su tepalu nuo randu , tai nezinau nu man jis tikrai sumazejo, nezinau koks randas lieka netepus kremu.tepiau tuo brangiu 140 lt. Bet uztektu laisvai ir tos mazesnes tuteles, nes man dar jo liko.
šiaip geriau nevartoti jokių vaistų prieš darant tyrimus...gal todėl? tikiuosi šį kartą tyrimai bus geresni.
[quote=linkasta,2012 05 03, 17:06]
Operuojančiam gydytojui, aišku, neskambinau, matysiu, kokie atsakymai bus ryt. Bet bjauriai jaučiuos
(i-te skaičiau, kad kraują suskystina ketanovas - aš kaip tik iš vakaro buvau jo išgėrusi, nes skaudėjo galvą, skrandį po cepakų valgymo), bet gal nuo vienos tabletės negalėjo
).
[quote=linkasta,2012 05 03, 17:06]
Operuojančiam gydytojui, aišku, neskambinau, matysiu, kokie atsakymai bus ryt. Bet bjauriai jaučiuos

[quote=Aldute84,2012 05 03, 16:38]
Sveikos,
pirštukai lankstosi po biški, ir gydytojas sakė, kad po savaitės išims siūles.
Kaip kitoms gyja?
Koja patinsta net ir praslinkus keliems metams, ypac daugiau pavaiksciojus ar pastovejus. Bet ir prie to galima priprasti, svarbu nera geliancio skausmo.
Papildyta:
As pasinaudojau patarimu nepirkti tepalu ir dariausi nuovira is liepu zieves. Gaudavosi toks a lia kisielius, ji dedavau ant pjuvio. Randai nedideli, nestori. Bet labai daug kas priklauso nuo to, ar pats organizmas linkes i randejimus. Karta maciau, kaip dare bandomaji pjuvi zmogui ant veido, kad matytu kaip gyja, nes lauke operacija- reikejo salint apgamus.
Sveikos,

Kaip kitoms gyja?
Koja patinsta net ir praslinkus keliems metams, ypac daugiau pavaiksciojus ar pastovejus. Bet ir prie to galima priprasti, svarbu nera geliancio skausmo.
Papildyta:
QUOTE(++++ @ 2012 05 03, 19:41)
Koja tai bus patinus dar ilgokai apie 2-3 men. o paskui jau bus tik siek tiek patinusi. Man jau po operacijos praejo geguzes 17d. bus jau 6 men. oho kiek daug jau
tai koja dar siek tiek patinus. Kad netvinksetu, tai jos labai nevargink, ir ilsekis
valgyt darydavau kede pasistacius ir koja per kelena perlenkus pasidejus
.

As pasinaudojau patarimu nepirkti tepalu ir dariausi nuovira is liepu zieves. Gaudavosi toks a lia kisielius, ji dedavau ant pjuvio. Randai nedideli, nestori. Bet labai daug kas priklauso nuo to, ar pats organizmas linkes i randejimus. Karta maciau, kaip dare bandomaji pjuvi zmogui ant veido, kad matytu kaip gyja, nes lauke operacija- reikejo salint apgamus.
QUOTE(Aldute84 @ 2012 05 03, 16:38)
Kaip kitoms gyja?
su tuo tinimu, visoms skirtingai
turiu pažįstamą, kuri į normal batus koją įkišo iš viso po gerų pusės metų
o aš jau kai tik nebereikėjo ramentų, y.t. kai leido minti visą pėdą
taigi, mano tinimas buvo labai mažas, tik aplink randą ir pėdos viršuje
o po 6 sav. atleido visai ir savi batai tiko

mano randas db plonytis, gražus, jau trys mėn. bus poryt
tik skauda