Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

Kadangi mano koja sunkiai mankštinasi, nuo ryt einu į mankštas, na žiūrėsim, kaip seksis:)
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2012 05 21, 09:12)
Kadangi mano koja sunkiai mankštinasi, nuo ryt einu į mankštas, na žiūrėsim, kaip seksis:)

Būtų labai smagu, jei pasidalintumėte ir su mumis smulkiau, kokius konkrečius pratimus darėte. Aš savo gydytojai šeimos užsiminiau apie mankštas, tai ji pamykė kažką po nosim, kad nereikalingos jos, ir viskas. Supratau, kad siuntimo negausiu. Namuose lankstau kelis kartus per dieną abu operuotus pirštus, bet gal sakau kokie įdomesni pratimukai yra, kodėl gi nepabandžius bent pagal aprašą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritttke @ 2012 05 21, 15:57)
Būtų labai smagu, jei pasidalintumėte ir su mumis smulkiau, kokius konkrečius pratimus darėte. Aš savo gydytojai šeimos užsiminiau apie mankštas, tai ji pamykė kažką po nosim, kad nereikalingos jos, ir viskas. Supratau, kad siuntimo negausiu. Namuose lankstau kelis kartus per dieną abu operuotus pirštus, bet gal sakau kokie įdomesni pratimukai yra, kodėl gi nepabandžius bent pagal aprašą.  ax.gif

As tai simboliskai po kelias minutes palankstydavau ir viskas. Pirstas lankstsi normaliai ir neidejus daug pastangu. Tiesiog patinimas kai beveik praejo (nes dar patinus po 6 men. ) tai ir savaime pradejo normaliai lankstytis
Atsakyti
QUOTE(Ritttke @ 2012 05 21, 15:57)
Būtų labai smagu, jei pasidalintumėte ir su mumis smulkiau, kokius konkrečius pratimus darėte. Aš savo gydytojai šeimos užsiminiau apie mankštas, tai ji pamykė kažką po nosim, kad nereikalingos jos, ir viskas. Supratau, kad siuntimo negausiu. Namuose lankstau kelis kartus per dieną abu operuotus pirštus, bet gal sakau kokie įdomesni pratimukai yra, kodėl gi nepabandžius bent pagal aprašą.  ax.gif

man lygiai taip pat mykė ir operavęs gydytojas, ir chirurgė
o siuntimą išrašė terapeutėsmile.gif reikėjo iš tikro anksčiau
geri pratimukai

pasistengsiu kažkaip aprašyti, nežinau, geriau aišku būtų foto...bet pati savęs kokybiškai nenufotografuosiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2012 05 22, 20:25)
man lygiai taip pat mykė ir operavęs gydytojas, ir chirurgė
o siuntimą išrašė terapeutėsmile.gif reikėjo iš tikro anksčiau
geri pratimukai

pasistengsiu kažkaip aprašyti, nežinau, geriau aišku būtų foto...bet pati savęs kokybiškai nenufotografuosiu verysad.gif

Labai laukiu, kažkaip pasistenkit aprašyti vaizdžiai, gal eis suprasti. Nufotkint su veidrodžio pagalba eina savo kojas, tik blicą išjungti reikia. Na bet jei to nepasarysit, nieko tokio.
O kažin kaip bioptron šviesa, niekas nešvietėt, gal reiktų pasiskolinti ir naudoti kasdien, gal tada sutinimas kiek atslūgtų, nes dabar tuoj 2 mėn. po operacijos, o į jokį buvusį vasarinį batą kojos neįspraudžiu. Kedai ir kroksai tik tinka, o taip norisi kažkuo normaliau apsirengti, pagaliau į sijonuką įšokti, o ne tik sportiškai.
Atsakyti
QUOTE(Ritttke @ 2012 05 23, 09:39)
Labai laukiu, kažkaip pasistenkit aprašyti vaizdžiai, gal eis suprasti. Nufotkint su veidrodžio pagalba eina savo kojas, tik blicą išjungti reikia. Na bet jei to nepasarysit, nieko tokio.
O kažin kaip bioptron šviesa, niekas nešvietėt, gal reiktų pasiskolinti ir naudoti kasdien, gal tada sutinimas kiek atslūgtų, nes dabar tuoj 2 mėn. po operacijos, o į jokį buvusį vasarinį batą kojos neįspraudžiu. Kedai ir kroksai tik tinka, o taip norisi kažkuo normaliau apsirengti, pagaliau į sijonuką įšokti, o ne tik sportiškai.

Bioptronas tinka daugiau gydyt patį pjūvį, greičiau sugyja. Pabandykit nusipirkt rusišką vaistą Dimeksid'ą, dėt kompresus. Nebrangus, apie 10lt. Pasitarkit su vaistininke, gal ką geresnio pasiūlys. Pabandykit masažuoti, patampyti čiurną, nes ji labiausiai stingsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(re55 @ 2012 05 23, 17:14)
Bioptronas tinka daugiau gydyt patį pjūvį, greičiau sugyja. Pabandykit nusipirkt rusišką vaistą Dimeksid'ą, dėt kompresus. Nebrangus, apie 10lt. Pasitarkit su vaistininke, gal ką geresnio pasiūlys. Pabandykit masažuoti, patampyti čiurną, nes ji labiausiai stingsta smile.gif

Dimeksidą, kaip vaistą nuo tinimo ir sumušimų, visai buvau primiršusi. doh.gif Bet ar jo vaistinėse yra? Atsimenu kažkada ieškojau, tai vaistininkas sakė, kad išimtas iš pardavimo, atseit galima tik iš baltarusių turguje gauti???
O čiurna man visai nesutinusi. Sutinusi pati pėda. Ir operuoti pirštai sunkiai juda, čiut čiut, kai bandau judinti. Kiek geriau, kai ranka juos judinu pirmyn atgal. Et...
Atsakyti
QUOTE(Ritttke @ 2012 05 23, 20:37)
Dimeksidą, kaip vaistą nuo tinimo ir sumušimų, visai buvau primiršusi. doh.gif  Bet ar jo vaistinėse yra? Atsimenu kažkada ieškojau, tai vaistininkas sakė, kad išimtas iš pardavimo, atseit galima tik iš baltarusių turguje gauti???
O čiurna man visai nesutinusi. Sutinusi pati pėda. Ir operuoti pirštai sunkiai juda, čiut čiut, kai bandau judinti. Kiek geriau, kai ranka juos judinu pirmyn atgal. Et...

vaistinėse greičiausiai nėra g.gif Nežinau, kokiame mieste gyvenat, bet dažniausiai turguose būna tokie rusiškų vaistų kioskeliai, ten ir ieškokit. Čiurnos tempimas labai aktyvina kraujotaką, man labai padėdavo, be to, gydytojas tai rekomendavo. Reikia daryt mankštas, kad nesustingtų operuotas sąnarys.
Atsakyti
QUOTE(re55 @ 2012 05 23, 20:20)
vaistinėse greičiausiai nėra g.gif Nežinau, kokiame mieste gyvenat, bet dažniausiai turguose būna tokie rusiškų vaistų kioskeliai, ten ir ieškokit. Čiurnos tempimas labai aktyvina kraujotaką, man labai padėdavo, be to, gydytojas tai rekomendavo. Reikia daryt mankštas, kad nesustingtų operuotas sąnarys.

Ačiū už visus patarimus, bandysim dirbt su savim smile.gif
Atsakyti
sveikutes,

kada kurios mastote jau imtis varžtukus lauk?

reikia man registruotis jau tik mastau ar čia vėl skaitosi operacija kurios eilėje reikės laukti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2012 06 03, 11:20)
sveikutes,

kada kurios mastote jau imtis varžtukus lauk?

reikia man registruotis jau tik mastau ar čia vėl skaitosi operacija kurios eilėje reikės laukti? g.gif

Greičiausiai, juk ir anestezija bus atliekama, nors ir vietinė smile.gif
Atsakyti
labutis, jungiuosi i jusu gretas. smile.gif sia savaite man operuos desine koja.labaaai bijau.
Atsakyti