Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

QUOTE(tavolaime @ 2012 05 09, 23:26)
As operavausi Klaipedoje.Na,nesu patenkinta pedos isvaizda.Kaulo nebesimato,bet nykstys nusisukes,kreivas ne tiesus.Tai kai pasiziuriu,atrodo jog visai neoperuota verysad.gif

Neaišku, kiek laiko praėjo po operacijos. Panešiokit plėstukus tarp nykščio ir antrojo piršto. Turėtų po truputį išsitiest, jei tik chirurgiškai gerai ištiesinta. Nes ir eisena pakinta po operacijos.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Ačiu toms kurios atsake.Klausimas sau iš kur ramentus gauti,jug nepirksi dėl poros savaičių.
Kažin kaip ten sekasi LINKASTAI,rodos savaite po operacijos.Kiek suprantu merginos,sunkiausia po operacijos mankštinti piršta,žinai kad skaudės,o reikia mankštinti. doh.gif
Atsakyti
jau jau jau 4u.gif
šiandien vakarop jau bus savaitė po mano operacijos mirksiukas.gif . Šiuo metu pėda jau nedaug patinusi, kai kada visai normaliai priminu kulnu, šiaip slampinėju su ramentais ax.gif (happy mama, ramentus aš pasiskolinau iš draugų, kurių šeimoj pastovios bėdos su kojom, tai turi net kelias poras biggrin.gif - pabandyk paklausinėt pažįstamų, tikrai nėra reikalo pirkt 4u.gif ). Tai va, ligoninėj po operacijos neišbuvau nė paros - išoperavo vakare, o ryte apie 10-11 val. namo. Po poros dienų nuėmė tvarstį ir užklijavo pleistrą - jau tada buvau sužavėta vaizdeliu - pėda lygi lygi - tikiuosi, kad taip ir liks thumbup.gif . Įspūdžių daug, bet visi panašūs į jau kitų merginų aprašytus (šita tema man labai padėjo, nes visą info radau tik čia, medikai bendravo minimaliai). Ot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linkasta @ 2012 05 15, 10:43)
jau jau jau  4u.gif
šiandien vakarop jau bus savaitė po mano operacijos  mirksiukas.gif . Šiuo metu pėda jau nedaug patinusi, kai kada visai normaliai priminu kulnu, šiaip slampinėju su ramentais  ax.gif  (happy mama, ramentus aš pasiskolinau iš draugų, kurių šeimoj pastovios bėdos su kojom, tai turi net kelias poras  biggrin.gif  - pabandyk paklausinėt pažįstamų, tikrai nėra reikalo pirkt  4u.gif ). Tai va, ligoninėj po operacijos neišbuvau nė paros - išoperavo vakare, o ryte apie 10-11 val. namo. Po poros dienų nuėmė tvarstį ir užklijavo pleistrą - jau tada buvau sužavėta vaizdeliu - pėda lygi lygi - tikiuosi, kad taip ir liks  thumbup.gif . Įspūdžių daug, bet visi panašūs į jau kitų merginų aprašytus (šita tema man labai padėjo, nes visą info radau tik čia, medikai bendravo minimaliai). Ot  4u.gif

Linkėjimai, kad vienintelis rūpestis būtų randelio mažumas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linkasta @ 2012 05 15, 10:43)
jau jau jau  4u.gif
šiandien vakarop jau bus savaitė po mano operacijos  mirksiukas.gif . Šiuo metu pėda jau nedaug patinusi, kai kada visai normaliai priminu kulnu, šiaip slampinėju su ramentais  ax.gif  (happy mama, ramentus aš pasiskolinau iš draugų, kurių šeimoj pastovios bėdos su kojom, tai turi net kelias poras  biggrin.gif  - pabandyk paklausinėt pažįstamų, tikrai nėra reikalo pirkt  4u.gif ). Tai va, ligoninėj po operacijos neišbuvau nė paros - išoperavo vakare, o ryte apie 10-11 val. namo. Po poros dienų nuėmė tvarstį ir užklijavo pleistrą - jau tada buvau sužavėta vaizdeliu - pėda lygi lygi - tikiuosi, kad taip ir liks  thumbup.gif . Įspūdžių daug, bet visi panašūs į jau kitų merginų aprašytus (šita tema man labai padėjo, nes visą info radau tik čia, medikai bendravo minimaliai). Ot  4u.gif

gero gijimo!

man dabar, kai prasidėjo balerinkių sezonas, dabar nefaina dėl alia sveikosios kojos, ten db ataugėlė labai matosi, nes išoperuotoji koja labai graži ax.gif et db sveikoji negraži rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif
kaip jūsų kojytės gyja?

pas mane vakar buvo 3sav. kaip po operacijos. Jau savaitė kaip su tuo spec. batuku vaikštinėju. Kojytė dar šiek tiek patinus ir pažaliavus, tepu kaulažolių tepalu - jis tikrai labai geras!!!
Randas nedidelis, gyja gerai. Apsilankius pas operavusį daktarą, nuotaika dar labiau pagerėjo smile.gif sakė, kad kojytė gyja gerai, rentgenas irgi rodo, kad viskas ok. Palanksčiau, tai pagyrė, kad gerai lankstosi palyginus, kad dar tiek nedauk laiko praėjo. Nors man atrodo, kad dar daaaaag trūksta iki sveikosios smile.gif na ir sakė, kad mėnesio gale pradėti intensyvesnes mankštas, skyrė reabilitaciją.
užklausius, kada galėsiu pradėti minti pilna pėda, sakė, kad nereikia skubėt...

man labai įdomu, kaip kitoms daktaras sakė? nuo kada galėjote minti pėda, jau nenešioti to spec.bato?

monrute, ilgai turėjai biuleteni?

QUOTE(Monrutė @ 2012 05 18, 12:18)
gero gijimo!

man dabar, kai prasidėjo balerinkių sezonas, dabar nefaina dėl alia sveikosios kojos, ten db ataugėlė labai matosi, nes išoperuotoji koja labai graži ax.gif et db sveikoji negraži rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(dutuke @ 2012 05 18, 13:09)

monrute, ilgai turėjai biuleteni?

dutute, dar vis nedarbinga:) jau trys mėn.
Atsakyti
ohooo...
bet kaip iš ankstesnių žinučių supratau, jau minat pilnai pėda? nuo kada pradėjot?

QUOTE(Monrutė @ 2012 05 18, 16:23)
dutute, dar vis nedarbinga:) jau trys mėn.

Atsakyti
4u.gif
šiandien man jau išėmė siūlus (10-ta diena po operacijos). Tą įtvarą/batą man uždėjo kitą rytą po operacijos ligoninėj ir sakė, kad galiu primint kulnu. Bet man taip neišėjo, skaudėjo doh.gif , tai visą savaitę vaikščiojau su ramentais mirksiukas.gif . Lygiai po savaitės jau vaikščiojau be ramentų su tuo batu. Šiandien nedarbingumą man jau pratęsė šeimos gydytoja, kiek ilgai tai tęsis - nežinau, bet 6 savaites turiu vaikščiot su tuo batu 4u.gif
Monrute, o kas tau tęsia nedarbingumą - operavęs gydytojas ar šeimos gydytojas g.gif . Jei šeimos gydytojas, tai kaip jis sprendžia, kiek ilgai tęsti tą nedarbingumą g.gif
Ir dar, šiandien, kai išėmė siūlus, paklausiau dėl rando lyginimo kokiom nors priemonėm, tai man atsakė, kad yra tų tepaliukų, bet jie brangūs, o efekto beveik jokio doh.gif . Tai gal reiks tą liepų žievės nuovirą daryt (ar būna jos vaistinėse g.gif ).
Atsakyti
QUOTE(linkasta @ 2012 05 18, 18:26)

Ir dar, šiandien, kai išėmė siūlus, paklausiau dėl rando lyginimo kokiom nors priemonėm, tai man atsakė, kad yra tų tepaliukų, bet jie brangūs, o efekto beveik jokio  doh.gif . Tai gal reiks tą liepų žievės nuovirą daryt (ar būna jos vaistinėse  g.gif ).

Tikrai nebūna, teks paieškot gamtoje, tik nenusiaubkit bigsmile.gif Liepos žievę reikia užpilt nedideliu kiekiu vandens atskirame inde. Šį įstatyti į kitą puodą su vandeniu ir kaitinti ilgokai. Bet gal galima ir tiesiai kaitint g.gif Turi gautis toks rausvas kisielius. Jį kompresais reikia dėti ant jau užgijusio rando ir laikyti po kelias valandas per dieną, geriausiai vakare. To nuoviro paprastai gaunasi daugiau, tai aš jį laikydavau šaldytuve. Vienu metu daug nedarykit, nes tai natūralus produktas, rūgsta. Man tikrai suveikė. Ir nieko nekainavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dutuke @ 2012 05 18, 17:11)
ohooo...
bet kaip iš ankstesnių žinučių supratau, jau minat pilnai pėda? nuo kada pradėjot?

pilną pėdą aš minu nuo 5 savaičių, kai leido gydytojas
Papildyta:
QUOTE(linkasta @ 2012 05 18, 18:26)

Monrute, o kas tau tęsia nedarbingumą - operavęs gydytojas ar šeimos gydytojas  g.gif . Jei šeimos gydytojas, tai kaip jis sprendžia, kiek ilgai tęsti tą nedarbingumą  g.gif

mano terapeutė nėra šeimos gydytoja, neturi tiek kvalafikacijos, todėl aš einu aps chirurgę
paraleliai kas 1 men pasirodau opervusiam gydytojui, o jis išrašo išrašą apie apžiūrą
chirurgė aišku irgi pasižiūrėdavo laikas nuo laiko, kas kaip gyja

bet man liko gal tik savaitė-kita, nes realiai galima iki 3,5 men be pertraukimo būti nedarbingai....paskui jau reikia komisijos
po tokių operacijų kaip surpatau duoda iki 3-3,5 men
Atsakyti
man nedarbingumą 4sav. tęsė operavęs gydytojas, o pratesimui dar 1 savaitei kreipsius pas šeimos gydytoją. Planuoju sugrįžti į darbą smile.gif
Vaikštau su tuo batuku, jis labai patogus, kojytė laikosi gerai, tai nematau reikalo ilgiau būti namuose.
Papildyta:
reiks pas močiutę į kaimą važiuoti smile.gif dar kartą dėkui už receptą thumbup.gif

QUOTE(re55 @ 2012 05 18, 19:29)
Tikrai nebūna, teks paieškot gamtoje, tik nenusiaubkit  bigsmile.gif  Liepos žievę reikia  užpilt nedideliu kiekiu vandens atskirame inde. Šį įstatyti į kitą puodą su vandeniu ir kaitinti ilgokai. Bet gal galima ir tiesiai kaitint g.gif  Turi gautis toks rausvas kisielius. Jį kompresais reikia dėti ant jau užgijusio rando ir laikyti po kelias valandas per dieną, geriausiai vakare. To nuoviro paprastai gaunasi daugiau, tai aš jį laikydavau šaldytuve. Vienu metu daug nedarykit, nes tai natūralus produktas, rūgsta. Man tikrai suveikė. Ir nieko nekainavo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dutuke: 20 gegužės 2012 - 20:59