Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Girinukas"

Ice-T , tai kokioje tu grupėje, na ne tu, o tavo mažylis.
Lovos pas mus tai iš spintų išsitraukia, bet nieko čia blogo g.gif
O del darželio būsenos, tai jūs turbūt nebuvot kituose darželiuose doh.gif , palyginus su daugeliu kitų darželių, tai čia tikrai labai tvarkinga. Nėra ką norėti, darželiui jau apie 40 metų, jei neklystu
Atsakyti
jo, as ir galvoju dabar, kad tikrai gal Kauno darzeliuose kitur baisiau, nes kiek girdejau, visi teveliai tik gerai apie "Girinuka" atsiliepia.

O del tvarkos tai cia tvarkinga ,manau, tik ne itin naujoviskai atrodo, bet manau, kad tai menkniekis, svarbu vaikiukui smagu ir gera butu
Atsakyti
Giedre, maniskis lanko darzelinuku grupe "meskiukai'(1aukste)
as si darzeli pasirinkau todel, kad apvaziavus visus dainavos darzelius sis graziausias atrode ir mamos forume rekomendavo. gerai aisku, kad butu atskiras miegamasis....bet ka darysi rolleyes.gif
Atsakyti
na jeigu darzelio trukumas, tik toks, kad nera atskiro miegamojo, tai darzelis thumbup.gif
Atsakyti
kaip sekasi adaptuotis darželyje, Tynka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Waiworyksciuke @ 2005 09 28, 08:06)
kaip sekasi adaptuotis darželyje, Tynka?  4u.gif

na buvo labai neblogai, tik kad apsirgo mazoji, tai sia savite trubut neisim. O pirmaidieni ziuresim kaip seksis, tikiuosi nebus kokiu nors netiketumu po tokios ilgos pertraukos g.gif

o jus sveikos?
Atsakyti
kosėja manoji vis, bet einam,o namuose vaistukus heomapatinius (ar pan) geria, bet snargliukas kai atvėsta rankytės ir kojytės ima bėgti, tai šiandien kai nuėjau, tai aplipus tiesiog nosytė snargliukais, nes niekas nenuvalė cry.gif
Atsakyti
manajai gerkle uzraudus buvo ir nuo to temp. Na gerkle - musu silpna vieta - pilngom anginom jau ne karta sirgo cry.gif

o kokius vaistukus geriat homeopatinius?

O kosti tai ten visi vaikai, na beveik visi. Manoji nekosti, jai iskart ant gerkles bacilos seda.

Salta labai grupej. Sake kai sildys bus silta, na tikiuosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 28 rugsėjo 2005 - 16:22
šiuo metu geria PROSPAN... taip grupėse šalta, todėl manoji ir nevaikšto su basutėm, o atnešiau šiltesnias tapkutes.... ir šiaip ir aš pastebėjau, kad dauguma kosti... verysad.gif
Atsakyti
ICE-T, mano sūnelis taip pat lanko "meškiukus". Aš kol kas esu labai labai patenkinta šita grupe, nes maniškis ėjo ir į mažiukų grupę pernai. Tai pernykščiai atsiliepimai nekokie. O pinigėlių rinkimas tai nelabai patinka bet ka jau padarysi, juk pačių vaikai ant tų grindų dar kelis metus bėgios. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveika, pupita, o koks taviskio vardas? o gal mes matemes per susirinkimus?
na man irgi pinigeliu negaila, kad tik vaikui gerai butu....o va sloga tai trecia sav. turim ir niekaip neisgijam, nors namie karta tik i metus prasirgdavom, tai tas faktas liudina, gaila vaiko sad.gif
Atsakyti
Pupita, nelabai supratau -
Aš kol kas esu labai labai patenkinta šita grupe, nes maniškis ėjo ir į mažiukų grupę pernai. Tai pernykščiai atsiliepimai nekokie
- tai lopselio grupeje jum nepatiko? Jei taip, tai kas negerai buvo?

Manoji irgi jau su siltom tapkytem, nors kojytem butu sveikiau su basutem, bet kad salta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 02 spalio 2005 - 19:31