Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Girinukas"

tai nesuprantu susirinkimas bus grupės ar viso darželio... nes jei grupės, tai kam į tą salę reikia... vyras pamiršo paklausti doh.gif o jei viso darželio, tai nemanau, kad eičiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Waiworyksciuke @ 2005 10 03, 09:09)
tai nesuprantu susirinkimas bus grupės ar viso darželio... nes jei grupės, tai kam į tą salę reikia... vyras pamiršo paklausti  doh.gif o jei  viso darželio, tai nemanau, kad eičiau  schmoll.gif

hm.. as tai supratau, kad grupes, nieko negirdejau apie sale... g.gif Dabar jau pasimeciau ir as
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 03 spalio 2005 - 15:15
Na aš manau, kad priežiūros mažoka buvo. Mes iš ligų neišsikapstydavom. Aisku,gal mano vaikutis silpnesnis ar ne toks užsigrūdinęs buvo. Bet budavo kokiais drabužėliais nuvesdavau, tokiais ir pasiimdavau+rankovėm iki alkūnių šlapiom, ar kai gerdavo kartais apsipildavo tai kiaurai per visus drabužėlius šlapias būdavo.Tokį aš jį rasdavau. Nors visada būdavau nunešus ir kelnių ir megstukų ir maikučių. Vieną karta radau sėdintį prusykloj, ant puoduko, basom kojom ant tų šaltų plytelių. O kojinytės šalia gulėjo. cry.gif Žinoma nesakau, kad visiems vaikams taip, gal ir sunkoka visus mažiukus sužiūrėt. Nors maniškis visada su dideliu noru ėjo. smile.gif
Atsakyti
Labas ICE-T maniškis-Nedukas. Ir per susirinkimus tikrai matėmės. smile.gif Tiesa į tą su direktore ėjo vyras. smile.gif Maniškis jau antra savaitė kaip namuose būna- susirgom. Bet jau gal trečiadienį areis. Šį kartą prasisukom be antibijotikų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupita @ 2005 10 03, 15:17)
Na aš manau, kad priežiūros mažoka buvo. Mes iš ligų neišsikapstydavom. Aisku,gal mano vaikutis silpnesnis ar ne toks užsigrūdinęs buvo. Bet budavo kokiais drabužėliais nuvesdavau, tokiais ir pasiimdavau+rankovėm iki alkūnių šlapiom, ar kai gerdavo kartais apsipildavo tai kiaurai per visus drabužėlius šlapias būdavo.Tokį aš jį rasdavau. Nors visada būdavau nunešus ir kelnių ir megstukų ir maikučių. Vieną karta radau sėdintį prusykloj, ant puoduko, basom kojom ant tų šaltų plytelių. O kojinytės šalia gulėjo. cry.gif Žinoma nesakau, kad visiems vaikams taip, gal ir sunkoka visus mažiukus sužiūrėt. Nors maniškis visada su dideliu noru ėjo. smile.gif

va tos grindys prausykloj tai jo... Ir kai pietus pavalgo ir eina ant puoduku jos dar dregnos buna - matyt plauna pries tai...
O del ligu, tai irgi... Manoji irgi silpna, tai savaite paejo ir susirgo...

Tai susipazinom, Waiworyksciuke drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 03 spalio 2005 - 20:21
QUOTE(Tynka @ 2005 10 03, 16:09)
hm.. as tai supratau, kad grupes, nieko negirdejau apie sale...  g.gif  Dabar jau pasimeciau ir as

Įkišiu ir aš savo trigrašį biggrin.gif Mes jau turėjome susirinkimą, tai irgi kvietė į salę, tai maniau, kad bus viso darželio, bet pasirodo jie sale vadina tokį kabinetą, kur pietų miego nemiegantys vaikai praleidžia popietę su dailės mokytoja. Tai manau, kad ir jums bus tik grupės susirinkimas.
Atsakyti
taip, su direktore buvo susirinkimas tokiam kabinete paigam...ne salej.
sveika, Neduko mamyte wink.gif maniskis jau visai serga, ryt i darza jaui neisim...siandien po pietu miego tik 6 vaikai belike....serga daug sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2005 10 03, 20:09)

Tai susipazinom, Waiworyksciuke  drinks_cheers.gif

4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, vienoje grupėje jau yra vėjaraupių karantinas, tai nenustebkit jei vieną dienelę pastebėsite spuoguotus mažius. Na bet sako kuo anksčiau žmogus perserga vėjaraupiais, tuo lengviau perneša ligą . Tai dabar vis užmetu akį į savo voverę, kad laiku patebėčiau, jei jau netyčia užsikrėsim.
Atsakyti
Vejaraupiai....mes is slogos ir kosulio neisbrendam, dar jie ore sklando.... sad.gif mad.gif nezinai, Giedre kokioj grupej?
Atsakyti
vėjaraupių karantinas yra pirmam aukšte pačioj paskutinėj grupėj (skaičiuojant nuo mokyklos) ten net užrašas toks kabo 4u.gif
Atsakyti
Aciu, supratau...ne musu grupej. skambinau aukletojai, pasakiau kad sia savaite dar sergam, paklausiau ar ne musu grupej vejaraupiai, bet sake ne, o "Gandriuku"....
Atsakyti