tai nesuprantu susirinkimas bus grupės ar viso darželio... nes jei grupės, tai kam į tą salę reikia... vyras pamiršo paklausti
o jei viso darželio, tai nemanau, kad eičiau
QUOTE(Waiworyksciuke @ 2005 10 03, 09:09)
tai nesuprantu susirinkimas bus grupės ar viso darželio... nes jei grupės, tai kam į tą salę reikia... vyras pamiršo paklausti
o jei viso darželio, tai nemanau, kad eičiau 
hm.. as tai supratau, kad grupes, nieko negirdejau apie sale...
Na aš manau, kad priežiūros mažoka buvo. Mes iš ligų neišsikapstydavom. Aisku,gal mano vaikutis silpnesnis ar ne toks užsigrūdinęs buvo. Bet budavo kokiais drabužėliais nuvesdavau, tokiais ir pasiimdavau+rankovėm iki alkūnių šlapiom, ar kai gerdavo kartais apsipildavo tai kiaurai per visus drabužėlius šlapias būdavo.Tokį aš jį rasdavau. Nors visada būdavau nunešus ir kelnių ir megstukų ir maikučių. Vieną karta radau sėdintį prusykloj, ant puoduko, basom kojom ant tų šaltų plytelių. O kojinytės šalia gulėjo.
Žinoma nesakau, kad visiems vaikams taip, gal ir sunkoka visus mažiukus sužiūrėt. Nors maniškis visada su dideliu noru ėjo.
QUOTE(pupita @ 2005 10 03, 15:17)
Na aš manau, kad priežiūros mažoka buvo. Mes iš ligų neišsikapstydavom. Aisku,gal mano vaikutis silpnesnis ar ne toks užsigrūdinęs buvo. Bet budavo kokiais drabužėliais nuvesdavau, tokiais ir pasiimdavau+rankovėm iki alkūnių šlapiom, ar kai gerdavo kartais apsipildavo tai kiaurai per visus drabužėlius šlapias būdavo.Tokį aš jį rasdavau. Nors visada būdavau nunešus ir kelnių ir megstukų ir maikučių. Vieną karta radau sėdintį prusykloj, ant puoduko, basom kojom ant tų šaltų plytelių. O kojinytės šalia gulėjo.
Žinoma nesakau, kad visiems vaikams taip, gal ir sunkoka visus mažiukus sužiūrėt. Nors maniškis visada su dideliu noru ėjo. 
va tos grindys prausykloj tai jo... Ir kai pietus pavalgo ir eina ant puoduku jos dar dregnos buna - matyt plauna pries tai...
O del ligu, tai irgi... Manoji irgi silpna, tai savaite paejo ir susirgo...
Tai susipazinom, Waiworyksciuke
QUOTE(Tynka @ 2005 10 03, 16:09)
hm.. as tai supratau, kad grupes, nieko negirdejau apie sale...
Dabar jau pasimeciau ir as
Įkišiu ir aš savo trigrašį
taip, su direktore buvo susirinkimas tokiam kabinete paigam...ne salej.
sveika, Neduko mamyte
maniskis jau visai serga, ryt i darza jaui neisim...siandien po pietu miego tik 6 vaikai belike....serga daug
sveika, Neduko mamyte
Sveikos merginos, vienoje grupėje jau yra vėjaraupių karantinas, tai nenustebkit jei vieną dienelę pastebėsite spuoguotus mažius. Na bet sako kuo anksčiau žmogus perserga vėjaraupiais, tuo lengviau perneša ligą . Tai dabar vis užmetu akį į savo voverę, kad laiku patebėčiau, jei jau netyčia užsikrėsim.
Vejaraupiai....mes is slogos ir kosulio neisbrendam, dar jie ore sklando....
nezinai, Giedre kokioj grupej?
vėjaraupių karantinas yra pirmam aukšte pačioj paskutinėj grupėj (skaičiuojant nuo mokyklos) ten net užrašas toks kabo
Aciu, supratau...ne musu grupej. skambinau aukletojai, pasakiau kad sia savaite dar sergam, paklausiau ar ne musu grupej vejaraupiai, bet sake ne, o "Gandriuku"....