Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus nuskausminimas gimdymo metu

QUOTE(Natuke @ 2012 06 23, 21:53)
panašiai kaip TENS veikia sterilios vandens injekcijos čia:
user posted image
leidžiama tiesiai po oda, kad susidarytų pūslytės

Tikiu kad veikia, nes man didžiausi skausmai šiose pažymėtose vietose ir buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes, is karto sakau nepykit, nes cia ir rimtai, ir pokstas. O ka, jei as vyro paprsysiu mane ten silpna el.srove papurtyti lotuliukas.gif Cia vsai rimtai taip pamaniau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke* @ 2012 07 02, 20:45)
Sveikutes, is karto sakau nepykit, nes cia ir rimtai, ir pokstas. O ka, jei as vyro paprsysiu mane ten silpna el.srove papurtyti lotuliukas.gif  Cia vsai rimtai taip pamaniau blush2.gif

Net nežinau, gal svarbiausia išsiaiškinti, ar vaikeliui nepakenktų, ar negali jo širdelės ritmas dėl to sutrikti.
Atsakyti
Planuoju naudoti mankštos kamuolį. Ar kam teko, pasidalinkit patirimi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke* @ 2012 07 02, 20:45)
Sveikutes, is karto sakau nepykit, nes cia ir rimtai, ir pokstas. O ka, jei as vyro paprsysiu mane ten silpna el.srove papurtyti lotuliukas.gif  Cia vsai rimtai taip pamaniau blush2.gif

biggrin.gif man kažkodėl atrodo, kad tikrai apseisit smile.gif. Man būtų geriau jau saremiai negu elektros srovė biggrin.gif Tas TENS yra kaip adatėlės, toks kaip masažas. Jį galima palyginti su dušo srovę ant juosmens smile.gif Geriau jau dušas biggrin.gif:D

Laurytė
Patogų atsisėsti ir pasisupti ritmyškai per saremius (aplamai gerai atrasti savo judėjimo ritmą saremio metu smile.gif
Dar galima stovėti, pasistatyti kamuolį ant lovos arba stalo, nusilenkti ir remtis į jį, taip pat ritmiškai suptis
user posted image

Papildyta:
paguglink dar paveiksleles pagal "birth ball" raktažodžius - gal surasit kokių pasiūlymų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 03 liepos 2012 - 13:13
QUOTE(Justesea @ 2012 07 02, 20:07)
Net nežinau, gal svarbiausia išsiaiškinti, ar vaikeliui nepakenktų, ar negali jo širdelės ritmas dėl to sutrikti.

Zinok, as gi ne visai rimtai. Tik mano vyras megsta ta technika ir elektros zaidimus visokius. Itariau, kad gali sugeneruoti kazka panasaus. Bet cia tarp kitko. Tikrai nesiruosiu nei saves, nei vaiko trankyti elektra.

Vat, kamuolys yra geris. Per pirma gimdyma labai kaifavau ant jo wub.gif
Atsakyti
Alytaus gimdykloje išbandžiau vandens tirpalo injekcijas. Skausmas suleidžiant vandenį buvo tikrai nemenkas, bet verta pakentėti, nerealiai padeda bigsmile.gif
Kas turėsit tokią galimybę, net neabejokit... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dėkui, jau nusipirkau - ieškosiu internete pratimų su kamuoliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aujusa @ 2012 07 03, 18:02)
Alytaus gimdykloje išbandžiau vandens  tirpalo injekcijas. Skausmas suleidžiant vandenį buvo tikrai nemenkas, bet verta pakentėti, nerealiai padeda  bigsmile.gif
Kas turėsit tokią galimybę, net neabejokit...  drinks_cheers.gif

gal galima plačiau apie šią naujieną? pirmą kartą girdžiu g.gif artėja antras gimdymas, tai galvoju kaip čia palengvinti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(--zuika-- @ 2012 07 04, 10:32)
gal galima plačiau apie šią naujieną? pirmą kartą girdžiu g.gif  artėja antras gimdymas, tai galvoju kaip čia palengvinti... ax.gif

Sąrėmio metu į skaudžiausias vietas tam tikruose 4 taškuose vienu metu( man leido į nugarą, nes labiausiai nugarą skaudėjo) suleidžiamas paprasčiausias vanduo - tai visiškai nekenksminga, nei mamai, nei vaikui. Skausmą nuima berods 2 valandoms. mano atveju, viskas labai greitai vyko, tai man ilgiau ir nereikėjo. Iš tikrųjų kito sąrėmio metu skausmo nugaroje nebejaučiau. Tik tada jau pilvo skausmai pasijautė. Būtų ir į pilvą leidę, bet jau nereikėjo, nes jau turėjau stumti biggrin.gif .
Leidžiant skauda tikrai, bet ko tik mes moterys neištveriam smile.gif
Kiek žinau, tik Alytaus gimdymo namai šią naujovę gali pasiūlyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryte* @ 2012 07 03, 19:53)
Dėkui, jau nusipirkau - ieškosiu internete pratimų su kamuoliu  smile.gif

kamuolys - geras dalykas, su pirmu vaiku didziaja dali stipriuju saremiu ant kamuolio praleidau smile.gif akusere AK atnese...

o del visu aparatuku ir injekciju - susilaikyciau, prisibijau... g.gif
man kazkaip labiausiai padejo savimasazas, tam tikras pilvo apacios trynimas ir judesys. Na, dar dusas, bet neilgai.
Atsakyti
As bandziau mankstos kamuoli, bet man priesingai suveike, nors ir parode kaip naudotis ir stebejo mane, bet man ant jo labiau skaudejo nei be jo.
Atsakyti