Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Ar mokykloje Jums patiko fizinio lavinimo užsiėmimai? Kaip sekėsi juose? (85 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(_dalyvė_ @ 2012 01 13, 14:51)
Na, nei supykau nei ką, nes pati sportuoju, nes tai man ne tik padeda fiziškai gerai jaustis, bet ir dvasiškai. O jeigu matėte, buvo kalbama apie tai, kad kažkas GAL dar prisijungs pavasarį, tai aš ir sakau, jog būtų geriau dabar pradėti .
Jums, nevertėtų "savotiškai" pykti ant kitų, sportuokite sau į sveikatą, o kiti pasirinks tai, kas jiems geriausia.  mirksiukas.gif  ax.gif  smile.gif

Tai aš jums juk nieko ir nesakiau smile.gif Sakau, kad jei kas būtent pavasarį prisijungs ir tik pavasariui, tai čia kaip sakoma nieko ir nebus jam gero, bet jo reikalas, nors tas reikalas ir kvailokas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 13, 14:00)
Tai aš jums juk nieko ir nesakiau smile.gif Sakau, kad jei kas būtent pavasarį prisijungs ir tik pavasariui, tai čia kaip sakoma nieko ir nebus jam gero, bet jo reikalas, nors tas reikalas ir kvailokas mirksiukas.gif

manau cia nekonkreciai kazkam taikyta apie supykima buvo, o tiesiog Vici issireiske apie tokius, kurie papritupineja, pasokineja pavasario menesiais,t.y. ala sportuodami pavasario menesiais (''nu juk reik numest lasini ant vasaros..kaip i pliaza eisiu..'') ir paskui dar stebis kodel nustojus sportuoti ar sumazinus aktyvuma (dazniausiai iki nulio rudeniop ir ziema), priauga ir jaucias slunkiai biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
labai zaviuosi sportuojanciais zmonemis. bet pati sporto nemyliu. gal turit patarimu kaip pamilt? ar nuo ko pradet sprtuoti? nes fizine bukle mano labai prasta. noreciau patarimu kazkokiu. o ir svoris kiek pastebejau krenta tada greiciau.
dekui uz atsakymus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2012 01 13, 17:03)
sveikos merginos 4u.gif
labai zaviuosi sportuojanciais zmonemis. bet pati sporto nemyliu. gal turit patarimu kaip pamilt? ar nuo ko pradet sprtuoti? nes fizine bukle mano labai prasta. noreciau patarimu kazkokiu. o ir svoris kiek pastebejau krenta tada greiciau.

perlipti per save, pradzioj per dantis sukastus sportuot, o motyvuot save, kad tai darai del savo sveikatos, del nugaros skausmu prevenzijos, del surambejimo, kad geriau miegotum, kad prisigamintum laimes hormonu sportuodama, kad prablaivintum galva nuo rupesciu, kad pabaigus treniruote save pagirtum, jog esi saunuole ir del saves darai kazka, kad tau rupi tavo sveikata wink.gif Kalbek su savim smile.gif jei reikia issispirk sau (cia jau sportinis pratimas biggrin.gif)

Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 13, 14:45)
mandy, prakaitas mane ismuse- kokios bulkutes aaaa biggrin.gif:D? tokiu nera ten, kur nuziurejai i kaire aaaa??? biggrin.gif dupcen sau trinktelk uz bulkutes biggrin.gif

laba, haha lotuliukas.gif nu tu sugundei... bet cia aisku juoko formoj.Cia ziuriu visi viska asmeniskai priima biggrin.gif na pati tu bulkuciu norejau, na jau baigiu visas damust, vel bus ramybe blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
prisiduodu:
svoris 63,3
liemuo 70
klubai 98
šlaunis 58
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2012 01 13, 18:03)
sveikos merginos 4u.gif

labai svarbu uzsiberezti realius tikslus ir ju siekti.As matau kad jau tu eini ta kryptim smile.gif jei nepavyksta, per daug saves negriauzti.. tureti uzsispyrimo, tiketi savim....rasti motyvacija, kodel tau to reikia? rasti ikvepimo(apsilankius cia smile.gif biggrin.gif ) pradeti po truputi, bandant save stumti uz savo galimybiu ribu...gal padetu susirasti drauge kuri pradetu sportuoti kartu su tavim....arba kaip daugelis cia daro, prisidavineti...
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2012 01 13, 20:03)
sveikos merginos 4u.gif

Kazkur skaiciau,kad norint,kad kazkoks dalykas iaugtu i krauja,reikia ta daryti 90kartu. Pvz reguliariai sportuoti 90dienu(neskaiciuojant iseiginiu), sveikai maitintis 90 dienu ir pan. Nusistatyk sau tiksla-saziningai atsportuok 90 dienu,nors ir sukandus dantis. O po to pamatysi,kas bus mirksiukas.gif As isbandziau(tiesa,ne su sportu).Sukandus dantis darydavau ka reikia kiekviena diena,zymedavausi dienas. Nesulaukus 90-ties dienu pripratau ir jau automatiskai darosi mirksiukas.gif Tik dabar prisiminiau,kad kazkada buvo taaaaip sunku prisiversti.
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2012 01 13, 19:03)
sveikos merginos 4u.gif

Susirasti megstama sporto saka.Juk nebutina begioti jei begiojimas nepatinka, nebutina uzsiimti aerobika,jei ji nepatinka.Gal patinka plaukiojimas?Gal patinka atskiri pratimai atskiroms kuno dalims?Gal patinka vaiksciojimas? Eikit pesciomis iki parduotuves, darbo, darzelio ir pan.Lipkit pora trejeta stoteliu anksciau is autobuso.Pasistatykit automobili tolimesnej stovejimo aikstelej ir tt. Yra tiek daug budu fiziskai judeti, tik reikia pasistengti pagalvoti ir rasite tikrai kazka priimtino.O su laiku manau sportas patiks,net neabejoju, kad patiks wink.gif Svarbiausia save nuteikti teigiamai ir pradejus neapleisti ir nepasiduoti tinguliui.O uzklupus sunkiai minutelei ateikit cia visada merginos palaikys:) Sekmes pradedant sveikesni gyvenima 4u.gif
Atsakyti
vakar (01.13):
Day 9 Workout pagal Bodyrocker'iu 30ies dienu Challenge. Plius du kartus Domino Workout (berods is 7 dienos).

Siandien (01.14) bus DAY10 - 600rep Workout. Pirma atidirbt diena, o vakare megautis sportu, 7nis - poilsis.

Gero savaitgalio!
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Sausio 13 prisidavimas: http://public.fotki..../sausio-13.html

Gero savaitgalio visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Maruša, kittychan, nu jūs duodat moteros, peržiūrėjau lentelę, tai kam jūs norit būti tokios besvorės? Ar neužtenka gražių apimčių jums? ax.gif
Atsakyti