Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Ar mokykloje Jums patiko fizinio lavinimo užsiėmimai? Kaip sekėsi juose? (85 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos visos naujai prisijungusios drinks_cheers.gif

QUOTE(NIDA @ 2012 01 15, 15:33)
Tai beria,tai temp auksta.vis diagnozes keicia ir antibiotikus vis kitus prirasineja. Siuo metu isvis nueme visus vaistus,o temp iki 39,9 kyla,sunku numusti.
Vajetau, laikykitės 4u.gif Aš pati neseniai išbridau iš šito š doh.gif Irgi jokie antibiotikai nepadėjo, karščiavau nežinau kiek laiko. Po to tik kai į ligoninę paguldė, atrado atipinę pneumoniją, pritaikė antibiotikus ir pagerėjo. Dabar baiginėju sveikti jau. Sveikit, sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2012 01 15, 17:05)

Vajetau, laikykitės 4u.gif Aš pati neseniai išbridau iš šito š doh.gif Irgi jokie antibiotikai nepadėjo, karščiavau nežinau kiek laiko. Po to tik kai į ligoninę paguldė, atrado atipinę pneumoniją, pritaikė antibiotikus ir pagerėjo. Dabar baiginėju sveikti jau. Sveikit, sėkmės jums 4u.gif

Joo, skaiciau,kad ka tik is ligonines. Mano Deividas ka tik irgi is tos pacios bronchopneumonijos islipo. Tik jo i ligonine negulde,namie gydem. Jau geriau as pati visom pasaulio ligom persirgciau,nei,kad vaikai sirgtu.
Ko tai dabar nauja ligu era prasidejus. Pastebejau,kad daktarai vis dazniau sunkiai liga kokia beatpazista. Vel mirtingumas nuo ligu padidejes. As tai vis maista kaltinu.tuos visus E ir modifikuotus.
taip,kad sportuokime ir maitinkimes sveikai/naturaliai ir busim sveikos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 01 15, 14:33)
Ir as jau po truputi griztu i sporta. Dukrius vis dar serga-neranda niekaip,kas jai yra.Tai beria,tai temp auksta.vis diagnozes keicia ir antibiotikus vis kitus prirasineja. Siuo metu isvis nueme visus vaistus,o temp iki 39,9 kyla,sunku numusti. Oj,negaliu,kaip baisu,kai nezinai,kas vaikui darosi  verysad.gif  Pasiguodziau as cia,sorry,kad ne i tema...
Rytais pasportuoju truputi,bet kruvius sumazinus gal kokiu 70proc. Kazkaip nesisportuoja man siuo metu...

console.gif taisykitės greičiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(NIDA @ 2012 01 15, 15:19)
As tai vis maista kaltinu.tuos visus E ir modifikuotus.
taip,kad sportuokime ir maitinkimes sveikai/naturaliai ir busim sveikos  biggrin.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Laba diena, man šiandien sporto išeiginė, MB pavarė, buvom su šuneliu miške visi, kaip gera smile.gif Einu dabar niamnio gaminti.
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2012 01 15, 14:05)

aciu kad priemet 4u.gif
as tai sportuoju JM 30 day shred ,sendien buvo 9 diena,su 1 diena pertrauka ax.gif , na taip pat sendien dar ir vaiksciojau 50 min greitu ejimu su vezimeliu ax.gif
preita savaite dar bandziau begiot,bet po 3 dienu susirgau,tai teko pakeist i vaiksciojima,kuris man arciau sirdies smile.gif
pamirsau duomenis nusiust ,reiks rytoj isimatuot blush2.gif
Atsakyti
As pasportavau pagal JM 30 day shred, antra lygi darau, dabar 3 diena. Dar vakare paminsiu dvirati.
Atsakyti
QUOTE(Skirmantė @ 2012 01 15, 15:49)
As pasportavau pagal JM 30 day shred, antra lygi darau, dabar 3 diena. Dar vakare paminsiu dvirati.

ar pirma kart darai ta programa? ar matos pokyciai? beje kiek sveri ir koks ugis tavo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(summmer @ 2012 01 15, 10:14)
Šiaip matau, kad Jūs sportuojat pagal pvz JM 30 Day Shred programas, aš dar nesigaudau kas tai yra 
Sveika prisijungusi drinks_cheers.gif
Tai yra Jillian Michaels 30 days shred programa, labai tinka pradedantiesiems. Pirmoje temos žinutėje yra nuoroda ją atsisiųsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DAJADA1 @ 2012 01 15, 17:09)
ar pirma kart darai ta programa? ar matos pokyciai? beje kiek sveri ir koks ugis tavo? smile.gif

Pirma karta darau, pries tai visai nebuvau sportavus reguliariai. Pokycius sunku dar matyti, ypac kai buvo sventinis persivalgymas doh.gif Mano ugis 173cm, o svoris 65kg
Atsakyti
Grėžtu į doros kelią su 30 days shred biggrin.gif
Ką tik po, jausmas geras. Nuo Kalėdų kai sutingau, tai nė karto ir nesportavau blush2.gif Šią savaitę atostogos, tai sakiau be streso ir maitintis geriau pavyks, ir pasportuot, ir gamtoj pasibūt tongue.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif Buvau prisijungusi, mečiau sportą, bet grįžtu blush2.gif Visgi reikia pagaliau susiimti, ypač kai MB užsimena, kad aš gan apvali mergaitė... o dar ir krūtinė iš dydžio B patapo C doh.gif

padariau šiandien Jillian M. 30 days shred, tai oj kaip pasijautė blink.gif vos nulaikau stiklinę vandens ir lipant laiptais žemyn kojos kaip roboto doh.gif Na bet čia tik pirmoji diena, tai ko norėt smile.gif O gal jūs parekomenduotumėt programas tokioms kaip aš, pradedančioms? smile.gif

Atsakyti
Sveikos,
Sveikutės visos naujai prisijungusios 4u.gif 4u.gif
Mergaitės,atsiprašau,visai pamiršau tą sūrelį,o receptas kitam (beveik nebeveikiančiam kompe), bandysiu dabar nete surast,jeigu nepavyks,gal iškrapštysiu iš ano kompo,atsiprašau doh.gif 4u.gif

QUOTE(mandy333 @ 2012 01 13, 12:09)
As asmeniskai pradejau su 8 min berniuku, tai vaje mirdavau ten zemen doh.gif isivaizduok visa gyvenimo jokio sporto,

aš taip pat drinks_cheers.gif neįsivaizduoju,kaip šitiek metų reikėjo pragyvent be judesio doh.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 13, 12:49)
Kiek žinau, tai tam labai depresija prisideda.
Aišku, dar gali būti nuo kokių kitų ligų dideli sutrikimai.
Iš esmės, storulių tikrai reikia gailėti, nes dažniausiai jie kaip ir nekalti iš savęs, nes tai aukščiau už juos. Ir kiek teko susidurti jie visai nėra rijikai, valgo už mus visus mažiau turbūt, tik jei užeina nervas, nesivaldymas, jei tai depresiška, tai būna aišku persiryja.

Kalbant apie Biggest looserius, drąsiai galiu teigti- ten susirinkę 99 procentai netinkamos mitybos pavyzdžiai doh.gif kimšimo kultas-labai geras Sedindriukės pastebėjimas apie tai,kas ką perka,tiesiog čia visų pirmiausia tėvų klaida,rodyti tokį pavyzdį vaikams,visuomenė šiuo klausimu,manau,nemažai šviečiama,bet kas iš to,jeigu tėvai rodo tokį pavyzdį,o juk viskas prasideda nuo šeimos doh.gif
Būna ir taip,jog žmogus nutukęs dėl t.t. sveikatos sutrikimų,bet čia veikiau išimtis,o ne taisyklė.

QUOTE(milda.25 @ 2012 01 13, 18:03)
sveikos merginos 4u.gif
labai zaviuosi sportuojanciais zmonemis. bet pati sporto nemyliu. gal turit patarimu kaip pamilt?

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 13, 18:44)
perlipti per save, pradzioj per dantis sukastus sportuot,

drinks_cheers.gif būtent aš savo "sporto karjerą" taip ir pradėjau biggrin.gif

QUOTE(mandy333 @ 2012 01 15, 11:25)
lantra diena sunku sedet ir vaiksciot

lotuliukas.gif

QUOTE(NIDA @ 2012 01 15, 14:33)
Dukrius vis dar serga-

jetau,kaip baisu... sveikatėlės jums,kuo greičiau išsikapstyti 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Mergikės,rods, šitą sūrelį gamindavau g.gif 4u.gif esu dėjus krapų,džiovintų grybų,visaip skanu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MO: 15 sausio 2012 - 19:32
QUOTE(MO @ 2012 01 15, 19:42)
Sveikos,

Kalbant apie Biggest looserius, drąsiai galiu teigti- ten susirinkę 99 procentai netinkamos mitybos pavyzdžiai  doh.gif kimšimo kultas-labai geras Sedindriukės pastebėjimas apie tai,kas ką perka,tiesiog čia visų pirmiausia tėvų klaida,rodyti tokį pavyzdį vaikams,visuomenė šiuo klausimu,manau,nemažai šviečiama,bet kas iš to,jeigu tėvai rodo tokį pavyzdį,o juk viskas prasideda nuo šeimos  doh.gif
Būna ir taip,jog žmogus nutukęs dėl t.t. sveikatos sutrikimų,bet čia veikiau išimtis,o ne taisyklė.

Ziurejau Jamie Oliver laidas Food revoliution, nustebino pasakyta mintis, kad Los Angeles lengviau nusipirkti narkotiku nei pomidoru. Los Angeles pati nebuvau, pomidoru neieskojau, nebarkit, jei tai netiesa.

Siandien ziurejau Amazing transformation su Chris Powell: 21 metu mergina, fizinio lavinimo mokytoja, sveria 167kg. Vienerius metus turejo susikoncentruoti i svorio metima: per pirmus 3 men numete virs 30kg, per kitus 3 men virs 20kg, per dar kitus 3 men tik 1,5kg. Kaip pati sake sportavo pilna jega, bet visa reikala sugadino mityba, nes vis apsirijimo priepuoliai uzeidavo. Po metu svere 97kg. Velgi irodymas, kad mityba turi pagrindine reiksme metant svori.
Atsakyti