Sveikos,
Sveikutės visos naujai prisijungusios
Mergaitės,atsiprašau,visai pamiršau tą sūrelį,o receptas kitam (beveik nebeveikiančiam kompe), bandysiu dabar nete surast,jeigu nepavyks,gal iškrapštysiu iš ano kompo,atsiprašau
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 13, 12:09)
As asmeniskai pradejau su 8 min berniuku, tai vaje mirdavau ten zemen

isivaizduok visa gyvenimo jokio sporto,
aš taip pat

neįsivaizduoju,kaip šitiek metų reikėjo pragyvent be judesio
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 13, 12:49)
Kiek žinau, tai tam labai depresija prisideda.
Aišku, dar gali būti nuo kokių kitų ligų dideli sutrikimai.
Iš esmės, storulių tikrai reikia gailėti, nes dažniausiai jie kaip ir nekalti iš savęs, nes tai aukščiau už juos. Ir kiek teko susidurti jie visai nėra rijikai, valgo už mus visus mažiau turbūt, tik jei užeina nervas, nesivaldymas, jei tai depresiška, tai būna aišku persiryja.
Kalbant apie Biggest looserius, drąsiai galiu teigti- ten susirinkę 99 procentai netinkamos mitybos pavyzdžiai

kimšimo kultas-labai geras Sedindriukės pastebėjimas apie tai,kas ką perka,tiesiog čia visų pirmiausia tėvų klaida,rodyti tokį pavyzdį vaikams,visuomenė šiuo klausimu,manau,nemažai šviečiama,bet kas iš to,jeigu tėvai rodo tokį pavyzdį,o juk viskas prasideda nuo šeimos
Būna ir taip,jog žmogus nutukęs dėl t.t. sveikatos sutrikimų,bet čia veikiau išimtis,o ne taisyklė.
QUOTE(milda.25 @ 2012 01 13, 18:03)
sveikos merginos
labai zaviuosi sportuojanciais zmonemis. bet pati sporto nemyliu. gal turit patarimu kaip pamilt?
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 13, 18:44)
perlipti per save, pradzioj per dantis sukastus sportuot,

būtent aš savo "sporto karjerą" taip ir pradėjau
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 15, 11:25)
lantra diena sunku sedet ir vaiksciot
QUOTE(NIDA @ 2012 01 15, 14:33)
Dukrius vis dar serga-
jetau,kaip baisu... sveikatėlės jums,kuo greičiau išsikapstyti
Papildyta:Mergikės,rods,
šitą sūrelį gamindavau

esu dėjus krapų,džiovintų grybų,visaip skanu