Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Ar mokykloje Jums patiko fizinio lavinimo užsiėmimai? Kaip sekėsi juose? (85 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas rytas,
Nepamenu, ar prisidaviau vakar: jėgos treniruotė, berods 40 min., šiandien 45 min. turbo cardio, turiu atiduot skolą už ketvirtadienį, rytoj off. Pirmadienį jau 11 savo programos savaitę pradėsiu!
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 13, 18:44)
motyvuot save, kad tai darai del

Su viskuo sutinku, dar pridurt noriu "dėl geresnio sekso ir darnesnių santykių" cool.gif
QUOTE(NIDA @ 2012 01 13, 21:39)
Kazkur skaiciau,kad norint,kad kazkoks dalykas iaugtu i krauja,reikia ta daryti 90kartu.

QUOTE(jurgita-d @ 2012 01 13, 21:59)
O uzklupus sunkiai minutelei ateikit cia visada merginos palaikys:)

drinks_cheers.gif
Vicious Vici, iš esmės mane tenkina dabartinis svoris, tik dar norėtųsi lieknesnės talijos, bet tai turbūt neįmanoma turint vaiką. Dar norėčiau daugiau ir ryškesnių raumenų, pamišusi aš šiek tiek ant to turbūt smile.gif Ir šiaip, treneris jau į meniu šią savaitę įvedė papildomus angliavandenių kiekius, manau, tai reiškia jau stabilizacijos programos pradžią. Nes nusikūdint visai iki kaulų kyšojimo nereikia man. Ai, dar nepatinka užpakaliukas, forma jau gerėja, bet reikia kažką daryt su stangrumu, pašalint celiulito likučius, gal turit kokių patarimų, ką išbandėt ir jums buvo efektyvu?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

labai norėčiau prisijunti prie Jūsų. Šiuo metu auginu vaikučius ir turiu galimybę sportuoti tiktai namuose. Labai myliu sportą, labai patinka jausti savo kūną, tik tris metus buvo priverstinė pertrauka. Nuo gruodžio pradžios pradėjau vėl sportuoti. Šiaip labai sunku namuose, daug lengviau sporto salėje (bent jau man:)), todėl labai reikia palaikymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(summmer @ 2012 01 14, 16:44)
Sveikos  4u.gif

labai norėčiau prisijunti prie Jūsų. Šiuo metu auginu vaikučius ir turiu galimybę sportuoti tiktai namuose. Labai myliu sportą, labai patinka jausti savo kūną, tik tris metus buvo priverstinė pertrauka. Nuo gruodžio pradžios pradėjau vėl sportuoti. Šiaip labai sunku namuose, daug lengviau sporto salėje (bent jau man:)), todėl labai reikia palaikymo 4u.gif

Junkis būtinai drinks_cheers.gif Pagal ką konkrečiai, kaip sportuoji?
Atsakyti
Siandien dariau antra lygi pagal JM 30 Day Shred programa ir dviraciu numyniau 6km. Istvermes nerasta pas mane... Dar MB salia atsistojes aiskina, kaip prie tokio greicio jo pulsas mazesnis, tokia silpna pasijutau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Skirmantė @ 2012 01 14, 19:44)
Siandien dariau antra lygi pagal JM 30 Day Shred programa ir dviraciu numyniau 6km. Istvermes nerasta pas mane... Dar MB salia atsistojes aiskina, kaip prie tokio greicio jo pulsas mazesnis, tokia silpna pasijutau  verysad.gif

"Romą pastatė ne per dieną" mirksiukas.gif Reikia laiko, reikia pasikelti širdies lygį ar kaip čia teisingiau išsireikšti. Kūnas turi palaipsniui priprasti. Šlifuoti, šlifuoti ir dar kartą šlifuoti, o rezultatas dažnai savaime ateina. Vieną dieną tik op ir jau padarai tą kažkada buvųsį neįveikiamą pratimą smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
karts nuo karto pasiskaitau jusu temute,ir gundausi pati prisijunkti prie jusu,jei zinoma priimsit,vis smagiau sportuot su palaikymu smile.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos prisijungusios!
as siandien be energijos. planavau day 10 daryt, bet atidedu 7nio ankstyvam rytui (siaip sportinu vakare). Nuluzau bevirskindama vakariene ir skaitydama, atsikelus apsirijau dar vakarop.. na neblogybiu, bet tai vis tiek apsirijimas biggrin.gif ir ka per pilva pasportuosi dabar... matyt organizmas paprase pertraukos, o ne varyt varyt nuo dusios biggrin.gif

Gero 7nio!
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 14, 18:05)
Junkis būtinai drinks_cheers.gif Pagal ką konkrečiai, kaip sportuoji?

dekui už priėmimą 4u.gif
Pradėjau nuo bėgiojimo ir tempimo pratimų (mano mėgstamiausių cool.gif ). Dabar suradau bodyrockers darau 30 dienų iššūkį(jau padariau 3 dienas). Sekmadienis man visada poilsio diena, nes nuo pat ryto važiuojam vaikščiot į kokius miškus.

Šiaip matau, kad Jūs sportuojat pagal pvz JM 30 Day Shred programas, aš dar nesigaudau kas tai yra blush2.gif būtų labai įdomu sužinoti 4u.gif kol kas radau tik bodyrockers smile.gif

Sunkiausia tvarkytis su maistu, nes skrandis išsitampęs ir jam vis mažai, bet po sportų man norisi lengvesnio sveikesnio maisto ir nors valgau ir nemažai svoris kol kas krinta.

Pagaliau žiema atkeliavo thumbup.gif greit bus galima su slidėmis thumbup.gif

Gražaus visoms sekmadienio 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 14, 21:17)
sveikos prisijungusios!
as siandien be energijos. planavau day 10 daryt, bet atidedu 7nio ankstyvam rytui (siaip sportinu vakare). Nuluzau bevirskindama vakariene ir skaitydama, atsikelus apsirijau dar vakarop.. na neblogybiu, bet tai vis tiek apsirijimas biggrin.gif ir ka per pilva pasportuosi dabar... matyt organizmas paprase pertraukos, o ne varyt varyt nuo dusios biggrin.gif

Gero 7nio!

as jau po rytinio (kaip salta kol isisportuoji...brrr) pasportavimo, po puryciu, tai jauciuos neplanuotai per laisva diena nuo sporto, pasportavus nuo dusios smile.gif Padaryta DAY 10 is Bodyrocker'iu Day30 challenge'o. UHuu!!

Aktyvios dienos! smile.gif
Atsakyti
labuka 4u.gif
nu va nereikejo ne iki pavasario laukt, turim naujokiu thumbup.gif sveikos prisijungusios 4u.gif o kur musu "senos" naujokes g.gif (ale nu ir pasakiau doh.gif )
tai va norejau skaudancios dubces, tai omg... antra diena sunku sedet ir vaiksciot lotuliukas.gif blink.gif bet vakar vistiek vargais negalais pasportijau po darbo... bet su maistu tai buvau nuo grandines nutrukus... persirijau doh.gif ir zinau del ko, nes per mazai vandens isgeriau per diena... visada taip buna blink.gif
siandien pas mus saule ritinejas yra pasale, sniego cia dar nebuvo... bet girdejau lt pusto, pavydziu jums juodai blush2.gif
taigi laukia manes insanity treniruote, vakare gal i baseina su seimyna vaziuosim, noreciau ten tuose ivairiuose saunose atsipust ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 15, 11:25)
labuka 4u.gif
o kur musu "senos" naujokes g.gif (ale nu ir pasakiau doh.gif )

Labas smile.gif
Čia senos naujokės, sportuoja thumbup.gif
Po vakarykštės dienos pagaliau vėl jaučiu skaudančias kojeles thumbup.gif bigsmile.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir as jau po truputi griztu i sporta. Dukrius vis dar serga-neranda niekaip,kas jai yra.Tai beria,tai temp auksta.vis diagnozes keicia ir antibiotikus vis kitus prirasineja. Siuo metu isvis nueme visus vaistus,o temp iki 39,9 kyla,sunku numusti. Oj,negaliu,kaip baisu,kai nezinai,kas vaikui darosi verysad.gif Pasiguodziau as cia,sorry,kad ne i tema...
Rytais pasportuoju truputi,bet kruvius sumazinus gal kokiu 70proc. Kazkaip nesisportuoja man siuo metu...
Atsakyti