Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Ar mokykloje Jums patiko fizinio lavinimo užsiėmimai? Kaip sekėsi juose? (85 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Skirmantė @ 2012 01 15, 20:08)
Ziurejau Jamie Oliver laidas Food revoliution, nustebino pasakyta mintis, kad Los Angeles lengviau nusipirkti narkotiku nei pomidoru. Los Angeles pati nebuvau, pomidoru neieskojau, nebarkit, jei tai netiesa.

Siandien ziurejau Amazing transformation su Chris Powell: 21 metu mergina, fizinio lavinimo mokytoja, sveria 167kg. Vienerius metus turejo susikoncentruoti i svorio metima: per pirmus 3 men numete virs 30kg, per kitus 3 men virs 20kg, per dar kitus 3 men tik 1,5kg. Kaip pati sake sportavo pilna jega, bet visa reikala sugadino mityba, nes vis apsirijimo priepuoliai uzeidavo. Po metu svere 97kg. Velgi irodymas, kad mityba turi pagrindine reiksme metant svori.

tikrai... baisu ir liūdna.... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Pritariu, kad virš 150 kg sveriantys žmonės yra baisu ir man jų dažnai būna gaila labai.

Sveikos 4u.gif 4u.gif .

Kaip čia dauguma sako - grįžtu ir aš į doros kelią - aną savaitę labai nesisekė sportuoti, tai ir nepersistengiau, bet šiandien - vėl tas diiidelis noras biggrin.gif .

Klausykit, atrodo kažkas daro ir Tony, pasakykit kuri daro ar padarot visą abs. Nu tragedija man. Ir tie atsirėmimai rankom kai būna - tai aš blogai darau, nes preso tai labai mažai jaučiasi, bet rankos iš kart nepaneša.

Ir dar pasigirti noriu - atsimenat kai sakiau, kad vos padarau 3 atsispaudimus sulenktom kojom. Tai 3 dabar jau padarau lengvai, o per tą visą minutę 7-8 išspaudžiu vos vos - vis šioks toks progresas.

Atsakyti
sveikos 4u.gif
prisidaviau katik duomenukus,tai prisiduodiu ir jums , susipazinimui su mano gabaritais biggrin.gif
ugis 1.64m
dabartinis svoris 71.4
norimas 55kg
liemuo 80cm
klubai 97cm
slaunis 58cm
na o as jau netrukus varysiu i trasa,vel greita ejima apie 1 val eisiu su vezimeliu,o gryzusi JM 30 day shred,10 diena jau bus ax.gif
beje zadu pabaigusi JM 30 day shred , daryti JM 6 weeks six pack. tik kazink ar galiu? ar nesusidarys ant lasiaku raumenys,ir tada apimtys nieko nepasikeis g.gif
Atsakyti
Naujokės, sveikos prisijungusios drinks_cheers.gif
NIDA, sveikatos dukrytei... 4u.gif
Sedindriuke, kaip tau gaunasi apsiryt sveiku maistu, man nesveikas koją vis pakiša doh.gif
Iki tikslo liko 900g thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maruša: 16 sausio 2012 - 10:56
sveikos naujokes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Marusa, kaip fainiai, pavydziu TAU blush2.gif
o man dar liko - 400gr( o buvo beveik 4 kg doh.gif ). iki kol numesiu sventini apsirijima doh.gif , ir tik tada grysiu prie pradinio..ir eisiu link savo tikslo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
su Jillian jau pasportavau siryt.

Vakar vakare is sirdies pamyniau dvirati, vaikas nakti kelesi valgyt kas 2 val. Ar cia siaip kokia pieno krize ar nuo sporto gali sumazeti?

QUOTE(DAJADA1 @ 2012 01 16, 10:01)
sveikos 4u.gif
prisidaviau katik duomenukus,tai prisiduodiu ir jums , susipazinimui su mano gabaritais biggrin.gif
ugis 1.64m
dabartinis svoris 71.4
norimas 55kg
liemuo 80cm
klubai 97cm
slaunis 58cm
na o as jau netrukus varysiu i trasa,vel greita ejima apie 1 val eisiu  su vezimeliu,o gryzusi JM 30 day shred,10 diena jau bus ax.gif 
beje zadu pabaigusi JM 30 day shred , daryti  JM 6 weeks six pack. tik kazink ar galiu? ar nesusidarys ant lasiaku raumenys,ir tada apimtys nieko nepasikeis g.gif

Raumenys po lasiakais ne ant mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki gyvi,

vakar dariau 2 WO is bodyrockeriu 30 dienu challange. Kai preita pirmadieni ji dariau, nebaigiau, dėl artėjančių mm sveikatos pritrūkau.
Šiam vakarui suplanuotas ir išnagrinėtas 3 WO iš to paties challenge. Nežinau ar pajėgsiu g.gif Kadangi didelės pertraukos tarp mano sportavimų gaudavosi, tai jaučiu kai kurių raumenkų maudimą. Tikiuosi neįsiaudrins jie smarkiai, nes nusimato sunkus darbelis vakare. Jei įveiksiu, tai rytoj, kaži ar laiptais palipsiu rolleyes.gif doh.gif
Vakar pavyko ištverti be saldumynų. bigsmile.gif Jau nuo penktadienio ryto namie saldaininėj vienas saldainis ir nei aš, nei vyras jo nevalgom, o naujų specialiai nebeperkam. Deja, šiandien po pietų sugriešijau ir darbe suvalgiau vieną saldainį. Bet ne iš didžiulio noro, o norėdama pakelti cukraus lygį kraujyje (tikiuosi nenusišneku). Pavalgius pietus, visą kūną būvo apėmęs kaip silpnumas ar lengvas drebulys. Suvalgius saldainį už poros minučių viskas buvo gerai. Gal tai sutapimas, bet pastebiu, jog karts nuo karto man taip atsistinka.
Atsakyti
QUOTE(Kristute97 @ 2012 01 16, 13:51)
Suvalgius saldainį už poros minučių viskas buvo gerai. Gal tai sutapimas, bet pastebiu, jog karts nuo karto man taip atsistinka.

Laba diena, kiek žinau, tai nesutapimas. Mes kai tik važiuojam į kalnus, tai imamės tokius 'gliukoziukus', prieš viršūnes pats tas, lengviau įveikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DAJADA1 @ 2012 01 16, 11:01)
sveikos 4u.gif
ugis 1.64m
dabartinis svoris 71.4
norimas 55kg
liemuo 80cm
klubai 97cm
slaunis 58cm

Sveika,
mano ūgis 1.63 m tik svoris mažesnis, bet žiūriu pas tave svoris po kūną daugmaž proporcingiau išsidėstęs nei pas mane. Pas mane visas "gražumėlis" ant sėdimosios ir šlaunų, net 4 cm daugiau nei pas tave doh.gif
Atsakyti
Marilyn Monroe iš jūsų juoktųsi kaip jūs klubų nemylit hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(linnn @ 2012 01 16, 09:11)
Ir dar pasigirti noriu - atsimenat kai sakiau, kad vos padarau 3 atsispaudimus sulenktom kojom. Tai 3 dabar jau padarau lengvai, o per tą visą minutę 7-8 išspaudžiu vos vos - vis šioks toks progresas.

valio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 16, 15:29)
Sveikos,
valio  thumbup.gif

oi ačiū ačiū biggrin.gif . Bet kaip ir sakiau, darant pilvo pratimus su Tony rankos neišlaiko doh.gif doh.gif , pilvas irgi biggrin.gif
Atsakyti