Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Ar mokykloje Jums patiko fizinio lavinimo užsiėmimai? Kaip sekėsi juose? (85 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos,

aš jau ryte pabėgiojusi, dabar laukiu kol vaikai pabus (kitaip su savo meškos šuoliais pažadinu doh.gif ) ir darysiu bodyrock 4 dieną smile.gif

Pritariu kad mityba labai svarbu metant svorį, bet man asmeniškai nelabai gražu, kai svoris numetamas be sporto... schmoll.gif

Dabar man sunkiausia sumažinti suvalgomo maisto kiekį, tikiuosi skrandis susitrauks ir bus lengviau unsure.gif

Sėkmės sportuojančioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristute97 @ 2012 01 16, 12:51)
Sveiki gyvi,

ir man taip buna,pareikalauja kartais organizmas cukraus ax.gif

QUOTE(Kristute97 @ 2012 01 16, 12:57)
Sveika,
mano ūgis 1.63 m tik svoris mažesnis, bet žiūriu pas tave svoris po kūną daugmaž proporcingiau išsidėstęs nei pas mane. Pas mane visas "gražumėlis" ant sėdimosios ir šlaunų, net 4 cm daugiau nei pas tave  doh.gif

nelabai ir proporcingai,belekoks gelbejimo ratas pas mane,uz klubus dar didesnis keliais cm,cia matavom tik liemeni,tai kiek zinau tai yra ta siauruma,o toliau tai doh.gif
Atsakyti
laba 4u.gif na pagaliau radau laisva minute smile.gif
ka tik po sportuku ax.gif neisejo anksti ryte pasportint...
sveikit visi ligoniukai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(linnn @ 2012 01 16, 09:11)

Klausykit, atrodo kažkas daro ir Tony, pasakykit kuri daro ar padarot visą abs. Nu tragedija man. Ir tie atsirėmimai rankom kai būna - tai aš blogai darau, nes preso tai labai mažai jaučiasi, bet rankos iš kart nepaneša.

Ir dar pasigirti noriu - atsimenat kai sakiau, kad vos padarau 3 atsispaudimus sulenktom kojom. Tai 3 dabar jau padarau lengvai, o per tą visą minutę 7-8 išspaudžiu vos vos - vis šioks toks progresas.

As Tonio gerbeja(ir ne tik biggrin.gif ).. man viskas pavyksta, bet pilvo presas mano stiprioji vieta ax.gif bet va siandien kojoms pratimukai buvo, tai jezau kiek ten reikia dantis sukandus atlaikyt...silpnos kojos, dirbt ir dirbt dar verysad.gif
saunuole...kaip smagu kai matosi pazanga thumbup.gif
Atsakyti
Pavydu dėl pilvo. Pas mane tai pilvas ir rankos silpni smile.gif . O man atvirkščiai, šlaunų gyvenime neesu jautus ir šiaip kojas rečiau jaučiu. Blauzdas esu jautus po ilgo laiko į stepus nuėjus biggrin.gif ir dar į labai intensyvius, sunku kitą dieną buvo pradėti įsieiti biggrin.gif . O užpakalį padarius su Tony tą lower pirmą kartą - truputį, neypatingai. Aš tą ir 8 minučių vaikiną darydama užpakaliui jį jaučiau tik po pirmo karto ir tai tik kad vat jaučiu.
Bet, labai apmaudu, pas mane sportiško sudėjimo nei ant kojų, tuo labiau blauzdų, nei ant klubų nesimato nei truputį. verysad.gif

Čia vat apie svorį galvoju, kad lyg ir nėra labai svarbu, kiek sverti - svarbu gerai atrodyti. Na o vat man yra. Noriu sverti mažiau nei 60 tai tikrai, nes nu man labai labai jaučiasi kai bėgu ar sveriu mažiau nei 60. Visdėlto, manau, kad kuo mažesnis svoris, tuo mažesnė apkrova sąnariams. Na, bent man taip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 16, 18:57)
pilvo presas mano stiprioji vieta ax.gif  bet va siandien kojoms pratimukai buvo, tai jezau kiek ten reikia dantis sukandus atlaikyt...silpnos kojos, dirbt ir dirbt dar verysad.gif
saunuole...kaip smagu kai matosi pazanga thumbup.gif

neabejoju,man tavo presas- bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
mes su MB kaip tik peržiūrinėjom savaitgalį jo treniruotes,jau vien sėdint ir žiūrint pavargsti,ojej lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(linnn @ 2012 01 16, 19:15)
Bet, labai apmaudu, pas mane sportiško sudėjimo nei ant kojų, tuo labiau blauzdų, nei ant klubų nesimato nei truputį.

va čia ir pasimato mityba,kas yra kas,nes aš irgi jau seniai bliaunu,sportuoju daug ir intensyviai,ale kas iš to,kai nepavyksta su savim susitarti dėl kitos dalies verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2012 01 16, 19:15)
Pavydu dėl pilvo. Pas mane tai pilvas ir rankos silpni smile.gif . O man atvirkščiai, šlaunų gyvenime neesu jautus ir šiaip kojas rečiau jaučiu. Blauzdas esu jautus po ilgo laiko į stepus nuėjus biggrin.gif ir dar į labai intensyvius, sunku kitą dieną buvo pradėti įsieiti biggrin.gif . O užpakalį padarius su Tony tą lower pirmą kartą - truputį, neypatingai. Aš tą ir 8 minučių vaikiną darydama užpakaliui jį jaučiau tik po pirmo karto ir tai tik kad vat jaučiu.
Bet, labai apmaudu, pas mane sportiško sudėjimo nei ant kojų, tuo labiau blauzdų, nei ant klubų nesimato nei truputį. verysad.gif

na as tau tada del koju pavydziu blush2.gif mano seniau kojos buvo tik storos, o dabar storos bet raumeningos, o cia kur kas geriau ax.gif man dar vis sunku vaiksciot is po Tonio trefkes rurikei lotuliukas.gif bet zadu pakartot... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 01 16, 19:20)
neabejoju,man tavo presas- bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

Aciu Mo blush2.gif rasiau vakar kad baseine buvau, nu zinok net nezadejau rasyt cia, bet ten daug nepageidaujamo demesio sulaukiau is vyriskos puses... blush2.gif blush2.gif blush2.gif buvo ziauriai geda kazkodel....
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 16, 19:20)

va čia ir pasimato mityba,kas yra kas,nes aš irgi jau seniai bliaunu,sportuoju daug ir intensyviai,ale kas iš to,kai nepavyksta su savim susitarti dėl kitos dalies  verysad.gif

pas mane lygiai ta pati problema. O kaip susiimti - net nežinau. Pradedu po biškutuką skaityti, nu bet tikrai reikia daug informacijos susirasti.
Vis sakau, kad reiktų gal parašinėti valgiaraštė, kaip tik svarstykles nusipirkau virtuvines smile.gif . Bet tai kad silpnavalė aš doh.gif doh.gif .

QUOTE(mandy333 @ 2012 01 16, 19:31)
na as tau tada del koju pavydziu blush2.gif  mano seniau kojos buvo tik storos, o dabar storos bet raumeningos, o cia kur kas geriau ax.gif man dar vis sunku vaiksciot is po Tonio trefkes rurikei lotuliukas.gif  bet zadu pakartot... lotuliukas.gif
Papildyta:

Aciu Mo blush2.gif rasiau vakar kad baseine buvau, nu zinok net nezadejau rasyt cia, bet ten daug nepageidaujamo demesio sulaukiau is vyriskos puses... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif buvo ziauriai geda kazkodel....

man ryt Tonio Lower body thumbup.gif .
O kodėl gėda, šaunu labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
sveikos, as vis sportuoju sportuoju, nu bet mano tos "meiles rankenos" niekaip nedingsta. lanko neturiu, kolkas finansai neleidzia, gal turit kokiu patarimu is patirties? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2012 01 16, 19:36)
Vis sakau, kad reiktų gal parašinėti valgiaraštė, kaip tik svarstykles nusipirkau virtuvines smile.gif . Bet tai kad silpnavalė aš doh.gif  doh.gif .
man ryt Tonio Lower body thumbup.gif .
O kodėl gėda, šaunu labai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .

klausyk, o is kokio cia repertuaro tas Lower body?
As megstu demesi kaip ir visos normalios moterys, bet kai per daug pasidarau sarmatlyvi ir pradedu raudonuot blush2.gif tai sedejau i vandeni isilindus, nedrisau islipt blush2.gif nu sakes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shantalė @ 2012 01 16, 19:41)
sveikos, as vis sportuoju sportuoju, nu bet mano tos "meiles rankenos" niekaip nedingsta. lanko neturiu, kolkas finansai neleidzia, gal turit kokiu patarimu is patirties? unsure.gif

lotuliukas.gif o "meilės rankenos" tai čia kur, aplink pilvą. Tai čia kaip ir daugumai, maistas, kantrybė.

QUOTE(mandy333 @ 2012 01 16, 19:49)
klausyk, o is kokio cia repertuaro tas Lower body?
As megstu demesi kaip ir visos normalios moterys, bet kai per daug pasidarau sarmatlyvi ir pradedu raudonuot blush2.gif tai sedejau i vandeni isilindus, nedrisau islipt blush2.gif nu sakes doh.gif   

aš parsisiunčiau tokį parsisiunčiau pradedantiems. Gal todėl man niekoir neskauda kai sportuoju doh.gif smile.gif , gal čia kažkokios palengvintos programos doh.gif .

user posted image

klausyk, o tai kai blondy doh.gif doh.gif dėl tų "rankenų". Antrą kart paskaičiau ir daėjo biggrin.gif .
Oi, sunkiai krenta ir paskiausiai pas mane. Tai aš patarimų kaip ir neturiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 16 sausio 2012 - 20:23
QUOTE(linnn @ 2012 01 16, 20:21)
Tai čia kaip ir daugumai, maistas, kantrybė.
aš parsisiunčiau tokį parsisiunčiau pradedantiems. Gal todėl man niekoir neskauda kai sportuoju  doh.gif  smile.gif , gal čia kažkokios palengvintos programos doh.gif .

gerai cia pasakyta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
na as matai irgi zadejau mestis i ta 10 min trainer ir net visa iranga nusipirkau ant duru... bet dar nepradejau.... kol dar randu laiko 1 val sportui tol sportuoju, bet kai jau laikas labai prispaus, tai sportuosiu ta, vis geriau negu nieko ax.gif tiesa dabar pagrindine mano programa Insanity( 40 min), tai tik siaip paivairinimui ka nors is Tonio one on one programos dasiduriu smile.gif ... kol pvz. dariau trefke rurai irgi nesijaute nieko, o Tonis sako" oj jau cia jauciasi..." o as tik kikenau, kad man nieko, nors susikoncentravau i atlikimo technika ir t.t. bet ryte vos is lovos issiridenau... va ir kikenk sau doh.gif
Atsakyti
Kur tuos lankus perkat? Namie sesuo turi, tai visai smagu pasukti. Galvoju, gal visai norėčiau, bet ji brangiai mokėjo, gal 120 Lt. Pigiau nebūna? g.gif
Atsakyti