Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Ar mokykloje Jums patiko fizinio lavinimo užsiėmimai? Kaip sekėsi juose? (85 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 18, 22:38)
na kai nedaug zmoniu, tai kazkaip viskas ok, galiu toleruot kitu zvilgsnius... bet jei tik daugiau, pradedu kuklintis, gedintis...na bandau atsikratyti tu kompleksu, bet ziuriu sunkiai man sekasi.. cia nuo vaikystes ta turiu, sunku kazka pakeist doh.gif
balls/]http://www.bodyrock.tv/2011/11/18/zuzanas-power-balls/[/url]

o kodėl tu galvoji, kad visi žiūri tik į tave, juk jie irgi sportuoti ateina, ar ne? O jei ir žiūri, tai gal grožisi.
Manau iš tikro nelabai kas ir kreipia dėmesio į sportuojančius žmones. Aš pernai buvau sugalvojus bėgioti vakare, tai kaip ir visada žiemą bėgiojau Laisvės alėja Kaune. Bėgant apie 9 val., kad ir penktadienį, kai barai pilni žmonių ir nemažai būna išėjusių parūkyti į lauką, negirdėjau nei vieno neigiamo komentaro. Dažniausiai netgi nepasižiūri.

O aš tai visada matau sportuojančius žmones. Ir man taip gražu, taip gražu, labai labai biggrin.gif . Ir visada norisi prasilenkiant pasakyti ką nors malonaus biggrin.gif .

Tat tikrai, manau, mažiau į tai dėmesio kreipk. Kiek suprantu į tave žiūri kad ir ką tu bedarytum mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif tongue.gif .
Atsakyti
Sveikos, merginos , gal galėtumėte parekomenduoti kokių pratimų sėdimajai pakelti ir sustangrinti? bigsmile.gif Dėkui už pagalbą 4u.gif

Atsakyti

*man tas pats,geriau vakare,nes žinau,jog jeigu vakare laukia sportas,negaliu dieną prisiėsti,kad neapsunkčiau drinks_cheers.gif
**o kas čia per migdolų miltai,sumalti migdolai? o vietoj coconut oil ką galima pilti? Žiauriai skaniai pasirodė wub.gif
***pavydžiu,nes man lašiniai pusė gyvenimo lotuliukas.gif blush2.gif
**** lotuliukas.gif
[/quote]

migdolu/kokosu/riesutu etc. miltai, tai tiesiog kavamale/blenderiu sumalti riesutai (nekepinti). Vietoj kokosu aliejaus gali ir nieko nenaudot, ar tiesiog lasiuka linu semenu/alyvuogiu aliejaus... cia del rutuliuku klausei ane? tai net ir nebutina to aliejaus..
Papildyta:
QUOTE(linnn @ 2012 01 19, 08:14)
o kodėl tu galvoji, kad visi žiūri tik į tave, juk jie irgi sportuoti ateina, ar ne? O jei ir žiūri, tai gal grožisi.
Manau iš tikro nelabai kas ir kreipia dėmesio į sportuojančius žmones. Aš pernai buvau sugalvojus bėgioti vakare, tai kaip ir visada žiemą bėgiojau Laisvės alėja Kaune. Bėgant apie 9 val., kad ir penktadienį, kai barai pilni žmonių ir nemažai būna išėjusių parūkyti į lauką, negirdėjau nei vieno neigiamo komentaro. Dažniausiai netgi nepasižiūri.

O aš tai visada matau sportuojančius žmones. Ir man taip gražu, taip gražu, labai labai biggrin.gif . Ir visada norisi prasilenkiant pasakyti ką nors malonaus biggrin.gif .

Tat tikrai, manau, mažiau į tai dėmesio kreipk. Kiek suprantu į tave žiūri kad ir ką tu bedarytum  mirksiukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tongue.gif .

vat Liewtuvoj tikrai sportuojantiems reik padrasinimo. Pasakyciau ir pati 'gero kelio. ar lygaus kelelio' ar kazkas panasaus.... As Klaipedoj kada atostogavau savaitike, tai isimetus kedus buvau ir begiojau rytais stadiona, tai atsigavau is dalies ten, nes ateidavo vyresnio amziaus zmones begiot..tai pasijauciau kaip uzsienyje.. ne kaip kad Kaune kur begiodavau stadione.. kol as begioju, kiti sunis sikina (atsiprasau uz zodi)...
p.s. va del 5nio begimo pro Laisves aleja butu nejauku ... bet uzsidejus ausinuka, man aplink nebegzistuoja niekas biggrin.gif
Atsakyti
Kaip skaniai tie rutuliukai atrodo, reikes gaminti, bet beda, kaip nesuvalgyt visu is karto doh.gif Neturiu saiko skanestams
Atsakyti
Labuka
QUOTE(irmulia @ 2012 01 19, 09:27)
Sveikos, merginos , gal galėtumėte parekomenduoti kokių pratimų sėdimajai pakelti ir sustangrinti?   bigsmile.gif  Dėkui už pagalbą  4u.gif

O šiaip sportuoji ką nors, jei taip, tai ką? Nes sportas yra visuma, nedera sportuoti atskiroms kūno dalims smile.gif
________

Šiandien jau kad kibsiu, gėda man bėda, vakar tik ant paties vakaro nustojo galva skaudėti, tai jau nieko nedariusi 2 dienas, tai blogas jausmas, atrodo raumenys nyksta biggrin.gif

Beje, dėl varškių, man tai kaip tik tos užsienietiškos niama didelė, o mūsų tokia prasta, biedna atrodo blush2.gif Aš tik ir ieškau grūdėtos nusipirkti, nes ta įprasta man prasčiau lenda. O tie visi varškės dalykėliai, kurie prasideda jau Lenkijoje ir tęsiasi į kitas šalis, nu tai apsivalgymas essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 19 sausio 2012 - 10:17
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 19, 09:35)
vat Liewtuvoj tikrai sportuojantiems reik padrasinimo. Pasakyciau ir pati 'gero kelio. ar lygaus kelelio' ar kazkas panasaus.... As Klaipedoj kada atostogavau savaitike, tai isimetus kedus buvau ir begiojau rytais stadiona, tai atsigavau is dalies ten, nes ateidavo vyresnio amziaus zmones begiot..tai pasijauciau kaip uzsienyje.. ne kaip kad Kaune kur begiodavau stadione.. kol as begioju, kiti sunis sikina (atsiprasau uz zodi)...
p.s. va del 5nio begimo pro Laisves aleja butu nejauku ... bet uzsidejus ausinuka, man aplink nebegzistuoja niekas biggrin.gif

Žinok jokio jokio diskomforto Laisvės alėjoje. Na tik kartais dėl tamsaus paros meto man nelabai smile.gif .
nežinau ar čia pasakojau jau, bet prieš kelias savaites bėgant, tik jau ryte apie 5:30, irgi penktadienį (penktadieniais daug užseniečių po Laisve trainiojasi, jaučiu atskrenda pasitūsint iš varako, o ryte išskrenda thumbup.gif thumbup.gif , tai pastoviai kelias grupeles sutinki), taigi, bėgu sau Laisve, matau sėdi du juodaodžiai netoli centrinio fontano (dabar eglutės biggrin.gif biggrin.gif ) ant suoliuko, o aš taip ir bėgu šalia suoliuku. Žiūriu vienas atsistojo, dar paėjėjo link mano numatomo prabėgimo kelio, ir man pro juos prabėgant taip ranką pakėlė, kaip būna "duok penkis". Tai prabėgant man pro juos susimušėm rankom - nu žiauriai nuotaiką pakėlė.

Ir beje, vat iš šitų užseniečių tikrai pareina komentarai ir šūksniai daug dažniau, ar bent pamojavimai nei iš mūsų tautiečių.

Kalbant apie sportą LT, tu išvis atsigautum Kauno Ąžuolyne. Jau nuo 6 ryto vasaros metu (gal ir žiemos, bet žiemą tokiu metu man ten baisu, tai neinu smile.gif ) būna nemažai žmonių. O šeštadieniais apie kokią 8-10 val pribėgus keliukų susikirtimus reikia iš anksto dairytis, kad nesusitrenktum su kitais bėgiojančiais. Labai labai faina, labai nemažai sportuojančių. Ir jaunimo mažuma, beje.

O ten gi anksčiau ir Žalgiriečiai bėgiodavo/sportuodavo, tai iš vis - su žvaigždėm biggrin.gif , galima sakyti, sportuoji tongue.gif bigsmile.gif . Bėgi, o paskui/priešais tave keliolika krepšininkų bėga thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 19 sausio 2012 - 11:08
QUOTE(MO @ 2012 01 18, 23:25)
Kur mūsų Gytis?  g.gif

Priverstines atostogos man. Keli skauda. Kartais buna, kai staigus oro pokyciai. Tai dabar is savo triju pratimu galiu atlikti tik viena. Faktiskai sporto atzvilgiu, tai sudo malimas gaunasi. O siaip, tai leidziu laika su draugais. smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
na as jau po sporto,vel visa diena laisva thumbup.gif
as gyvenu aiirjoje,tai cia tiek nutukusiu zmoniu ,kad baisu. doh.gif o begiojanciu tai yra nemazai istikro,bent jau as matau,bet begioja tie kuriu svoris ribose,o tie katrie siek tiek didesnio tai vaiksto vienas kitas smile.gif o visai tu storuliu nematau schmoll.gif turbut "dietinasi " toliau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites!
Labai reikia pagalbos. Gavau dovanu siuos dalykus ir nezinau, ka su jais veikti blush2.gif Tai va, treniruoklis Body Shaper
user posted image
jau valanda tupiu prie kompo ir nerandu, kaip juo naudotis, gal kas pamokysit? 4u.gif

Tada gavau gimnastikos sienele, prisukom prie sienos, iki pat lubu sienele, yra skersinis prisitraukimams, kabojimui. Kaip galeciau geriausiai ja isnaudoti?
user posted image
maniske beveik lygiai tokia.

Busiu dekinga uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 19, 11:14)
Labuka

O šiaip sportuoji ką nors, jei taip, tai ką? Nes sportas yra visuma, nedera sportuoti atskiroms kūno dalims smile.gif

kardio ( elipsinį kankinu žiemą, o šiltu sezono metu bėgimas) + įvairūs pratimai , kaip pritūpimai, įtupstai ( štai šių nelabai nemėgstu unsure.gif ir) , tempimo pratimėliai ir pan. Norėjau štangos, bet kol kas turiu apseiti ne jos... Kitų kūno dalių irgi nepamirštu mirksiukas.gif smagu ir presą pamankštinti ir rankų raumenukus thumbup.gif

norisi pilnai visu pajėgumu įsivažiuoti į sportą, mat atostogos buvo ( nors jų metu irgi pratimėlius atlikinėjau - sąžinė neleido biggrin.gif ) , tada šventės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 01 19, 13:25)
kardio ( elipsinį kankinu žiemą, o šiltu sezono metu bėgimas)  + įvairūs pratimai , kaip  pritūpimai, įtupstai ( štai šių nelabai nemėgstu  unsure.gif ir) , tempimo pratimėliai ir pan. Norėjau štangos, bet kol kas turiu apseiti ne jos...  Kitų kūno dalių irgi nepamirštu  mirksiukas.gif  smagu ir presą pamankštinti ir rankų raumenukus  thumbup.gif 

norisi pilnai visu pajėgumu įsivažiuoti į sportą, mat atostogos buvo ( nors jų metu irgi pratimėlius atlikinėjau - sąžinė neleido  biggrin.gif ) , tada šventės  doh.gif

Tai šaunu, kad judi, gal youtube padės, rasi ką mielo?
http://www.youtube.c...156l615l1.4l5l0

Beje, tai, ko labiausiai nemėgstam, tai reiškia, kad mums sunku ir ta vieta atsilieka, nėra ką daugiau daryti kaip tai tobulinti, kad nebetaptų sunku ir nemėgstama smile.gif

Gyti, vargšas, atgauk savo kelį greičiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 19 sausio 2012 - 13:30
o tai be dėžutės gavai?
atsiklaupi, paimi už rankenų ir važinėji po grindis.
(jei suprantamai parašiau 4u.gif ).

va, radau paveiksliuką ant greičio: paveiksliukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 19 sausio 2012 - 13:40