Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Ar mokykloje Jums patiko fizinio lavinimo užsiėmimai? Kaip sekėsi juose? (85 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(brashke77 @ 2012 01 19, 14:04)
...Tai va, treniruoklis Body Shaper
....

radau mirksiukas.gif jo pagalba atliekamas šis pratimas :

user posted image

user posted image

dar yotube radau :

AB Slide Roller Slider

Dar vienas

o čia įdomus atitikmuo Body Shaper'iui : ir gerai pasportavai ir tuo pačiu grindis nuvaškavai biggrin.gif

user posted image

video
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2012 01 19, 14:04)
Tada gavau gimnastikos sienele, prisukom prie sienos, iki pat lubu sienele, yra skersinis prisitraukimams, kabojimui. Kaip galeciau geriausiai ja isnaudoti?
[

Prisitraukimai, kojų kilnojimas kabant. neblogai presas padirbti turėtų. Kojas galima kelti ir sulektas ir tiesias, ir tiesiai ir į šonus.
Taip pat pasiremiant įvairius kitus pratimus padaryti
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 19, 14:30)
Gyti, vargšas, atgauk savo kelį greičiau 4u.gif

Aciu. Na, bet viskas nevisai i blogaja puse. Bent laisvo laiko daugiau turiu biggrin.gif

I klausima, ka galima veikti su skersiniu, manau geriausias atsakymas butu: http://www.youtube.c...h?v=xw4jh-7yo28 lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytis`: 19 sausio 2012 - 14:21
QUOTE(MO @ 2012 01 19, 00:56)
**o kas čia per migdolų miltai,sumalti migdolai? o vietoj coconut oil ką galima pilti? Žiauriai skaniai pasirodė  wub.gif

coconut oil ir almond meal galima pakeisti riešutų sviestu (1 puodelis arba 258g). Riešutų sviestą galima ir pačioms pasigaminti labai paparastai, tiesiog sutrynus riešutus blenderiu. Tokie power balls dar ir mažiau kaloringi, o naudingų medžiagų turi daugiau, o riebaliukų mažiau už pirminį variantą 4u.gif
Atsakyti
Irmulia, labai aciu, jau dabar aisku. Is esmes juk nieko sudetingo, bet vistiek reikia zinoti, kaip taisyklingai daryt, kaip kvepuot...viska pamaciau 4u.gif

linnn, aha, be dezutes, jis nenaujas 4u.gif
QUOTE(Gytis` @ 2012 01 19, 16:17)

I klausima, ka galima veikti su skersiniu, manau geriausias atsakymas butu: http://www.youtube.c...h?v=xw4jh-7yo28  lotuliukas.gif

labai ACIU, bet man per lengva mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 01 19, 14:17)

Oh f**k nigga, you got ballzzz gangsta bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(irmulia @ 2012 01 19, 09:27)
Sveikos, merginos , gal galėtumėte parekomenduoti kokių pratimų sėdimajai pakelti ir sustangrinti?  bigsmile.gif  Dėkui už pagalbą  4u.gif

pvz. įtūpstai pirmyn,įtūpstai atgal,įtūpstai su svoriais smile.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 19, 09:35)
migdolu/kokosu/riesutu etc. miltai, tai tiesiog kavamale/blenderiu sumalti riesutai (nekepinti). Vietoj kokosu aliejaus gali ir nieko nenaudot, ar tiesiog lasiuka linu semenu/alyvuogiu aliejaus... cia del rutuliuku klausei ane? tai net ir nebutina to aliejaus..

aišku 4u.gif bet nepigus skanėstas g.gif

QUOTE(linnn @ 2012 01 19, 10:48)
O ten gi anksčiau ir Žalgiriečiai bėgiodavo/sportuodavo, tai iš vis - su žvaigždėm biggrin.gif , galima sakyti, sportuoji tongue.gif  bigsmile.gif . Bėgi, o paskui/priešais tave keliolika krepšininkų bėga thumbup.gif .

kaip faina thumbup.gif

QUOTE(Gytis` @ 2012 01 19, 11:04)
Priverstines atostogos man. Keli skauda. Kartais buna, kai staigus oro pokyciai. Tai dabar is savo triju pratimu galiu atlikti tik viena. Faktiskai sporto atzvilgiu, tai sudo malimas gaunasi. O siaip, tai leidziu laika su draugais.  smile.gif

ojej,greičiau atgauk formą 4u.gif

QUOTE(brashke77 @ 2012 01 19, 13:04)
Sveikos, mergaites!
Labai reikia pagalbos. Gavau dovanu siuos dalykus ir nezinau, ka su jais veikti  blush2.gif  Tai va, treniruoklis Body Shaper

aš tokį pratimą su kamuoliu darau smile.gif

QUOTE(Gytis` @ 2012 01 19, 14:17)

jėėėė,seilė net nutįso bežiūrint-kiek gi dar amžių(net ne metų)man prireiks,norint įgauti tokią formą? lotuliukas.gif bigsmile.gif

QUOTE(Mėnesiena @ 2012 01 19, 14:27)
coconut oil ir almond meal galima pakeisti riešutų sviestu (1 puodelis arba 258g). Riešutų sviestą galima ir pačioms pasigaminti labai paparastai, tiesiog sutrynus riešutus blenderiu. Tokie power balls dar ir mažiau kaloringi, o naudingų medžiagų turi  daugiau, o riebaliukų mažiau už pirminį variantą  4u.gif

ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Labos,
Na ir įsilingavo diskusijos, darbui trukdyt pradėjo, vis norisi įkišt nosį doh.gif Nespėju visko perskaityt net dorai.
Šįryt pavariau jėgos tr., vakare, jei bus jėgų, atidirbsiu kardio, nes liko "skola" už vakar, nesinori nukelt savaitgaliui.
QUOTE(MO @ 2012 01 18, 14:58)
o būtent ką esi pasirašiusi,jeigu ne paslaptis?

Na, apibendrinant tai tas "ko trūksta iki pilnos laimės" daug ką apima, ir sveikesnę kūno išvaizdą bei vidų, išsivadavimą nuo emocinio valgymo ir kt. priklausomybių, darnesnius santykius šeimoje ir su vyru, norisi būti "role model" vaikui ir aplinkiniams, kad dukra didžiuotųsi prieš savo drauges, kad mama ne tiek paritus, tiek pastačius, bet prisižiūrinti, energinga ir pan., galų gale norisi būti gražiai būsimajai uošvienei ir super-turbo-ekstra močiutei biggrin.gif
O "kodėl" tai maždaug todėl, kad ankstesne gyvenimo kokybe nesu patenkinta, noriu gyventi savarankišką ir nepriklausomą gyvenimą, tinkamai planuoti laiką, noriu, kad mano šeima manimi didžiuotųsi, norėtų laiką praleisti su manimi. Ir šiaip visokių kitokių asmeniškumų, bet motyvai galbūt visoms būtų bendri. Ai, dar, kad ex'as pamatęs užpavydėtų mano vyrui, ką prarado cool.gif Nes jo iniciatyva santykiai nutrūko, o kurį laiką palaikėm draugiškus ryšius, na per skype, gmail, žinau, kaip jo antra pusė atrodo, aš kur kas geriau!
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 18, 19:24)
Ka jus sportininkes darot jei esat pavargusios, bet reikia sportuot?

Kaip sakoma, jei reikia, tai reikia, imi ir sportuoji, energija atsiranda eigoje wink.gif Aš keliuosi 4:40-45, man taip geriau, nei vakare užsiturbinti nuo sporto prieš pat miegą, tai irgi aptingstu, bet po treniruotės visiškai nesigailiu, kad atsikėliau. Gal tau miego šiaip trūksta, jei nuovargį jauti?
QUOTE(Skirmantė @ 2012 01 18, 21:20)
As neatsilaikiau siandien suvalgiau 4 sausainius po 40 kcal  gun_bandana.gif Kai bunu pavargus mane iskart prie saldumynu traukia  doh.gif

Jei esi pavargus - pailsėk. Juk ne valgyt norėjosi realiai, ne fizinis alkis kankino, bet nuovargis 4u.gif
Gyti, sveik, formos neprarask tik smile.gif
Atsakyti
Man irgi labai fainai kai ne vienas bėgioji, o pas mus stadione žiūriu ir rytais ir vakarais vis kas nors suka ratukus bigsmile.gif

O dar kai bėgant gali žalgiriečius sutikti, tai iš vis jėga thumbup.gif

Man geriausia ryte prabėgti, po dušu, o po to pavakare mankšta (šiuo metu bodyrockers) ir lengva vakarienė, mano pgrindinis dienos maistas būna 13-14 val. Sportuoti išsiruošti nesunku, sunkiausia tinkamai valgyti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo summmer: 19 sausio 2012 - 16:05
Aciu. Manau jau kita savaite galima bus grizti i normalias vezias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 19, 14:30)
Tai šaunu, kad judi, gal youtube padės, rasi ką mielo?
... nėra ką daugiau daryti kaip tai tobulinti, kad nebetaptų sunku ir nemėgstama smile.gif

ačiū mirksiukas.gif kas be ko drinks_cheers.gif , tai apatinei daliai turiu nemažai priekaištų doh.gif
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 01 19, 16:01)
Sveikos,
pvz. įtūpstai pirmyn, įtūpstai atgal, įtūpstai su svoriais  smile.gif

aha, tie įtūpstai ... na sunkiai gaunais juos taisyklingai atlikti ( kad kelis neišlystų už pėdos doh.gif ) matyt dėl to ir nemėgstu jų unsure.gif

dėkui mirksiukas.gif

beje, kokiomis serijomis atlikinėti daug maž rekomenduotum ?
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 01 19, 16:11)
aha, tie įtūpstai ... na sunkiai gaunais juos taisyklingai atlikti ( kad kelis neišlystų už pėdos  doh.gif ) matyt dėl to ir nemėgstu jų  unsure.gif 

man iseina taisyklingai juos daryt,bet labai sunku smile.gif , jau kelinta diena vaikstau skaudancia dupce doh.gif
Atsakyti