Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Ar mokykloje Jums patiko fizinio lavinimo užsiėmimai? Kaip sekėsi juose? (85 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveiki visi smile.gif ax.gif
Na , daug laiko praėjo nuo sausio pradžios, bet aš pagaliau grąžinau buvusį pasiektą svorį, bet šiandien dar sumažėjo vienu kg thumbup.gif thumbup.gif
Aš jau vis arčiau tikslo thumbup.gif Šiandien svarstyklės mane nudžiugino, ir tai turbūt didžiausia motyvacija iškart grįžus dar pasportuoti thumbup.gif smile.gif

Geros dienos visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_dalyvė_ @ 2012 01 20, 06:07)
Sveiki visi  smile.gif  ax.gif
Na , daug laiko praėjo nuo sausio pradžios, bet aš pagaliau grąžinau buvusį pasiektą svorį, bet šiandien dar sumažėjo vienu kg  thumbup.gif  thumbup.gif 
  Aš jau vis arčiau tikslo  thumbup.gif Šiandien svarstyklės mane nudžiugino, ir tai turbūt didžiausia motyvacija iškart grįžus dar pasportuoti thumbup.gif  smile.gif

Geros dienos visoms mirksiukas.gif

saunuole 4u.gif
man sendien ir nudziugino svarstykles,ir numeciau istikro nemazai smile.gif ,tikiuos nuo sporto nors ir siek tiek streso apturejau dar,bet vistiek dziaugiuosi.laukiu nesulaukiu kada islipsiu is 7 ribos,man jis toks didelis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DAJADA1 @ 2012 01 20, 09:53)
saunuole  4u.gif 
man sendien ir nudziugino svarstykles,ir numeciau istikro nemazai smile.gif ,tikiuos nuo sporto nors ir siek tiek streso apturejau dar,bet vistiek dziaugiuosi.laukiu nesulaukiu kada islipsiu is 7 ribos,man jis toks didelis blush2.gif

Šaunuolė, išlipsi, išlipsi, aš irgi žinok ne taip seniai išlipau, poto ilgai buvo lyg "mirties taške" nejudėjo, poto pasitvarkiau mityba, žinoma sportavau ir tikiuosi toliau mažinti smile.gif thumbup.gif Ne tikiuosi, o darysiu ir mažinsiu thumbup.gif
Tik nepasiduok silpnybės minutėms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _dalyvė_: 20 sausio 2012 - 10:21
sveikos,

o man atvirkščiai. Pasimatavus šiandien net nesinorėjo eiti sportuoti. Nu labai nukrito ūpas. Kažkaip į svorį tai aš nereaguoju, nu bet vat į centimetrus sureagavau.
Prisiduodu čia:

liemuo - 70
klubai - 99
šlaunis- 58

svoris 62,5
Atsakyti
Labas rytas,

vakar padariau 30 dienų Challenge pirmos savaitės 4 dienos workoutą. kažkaip pavargstu aš taip intensyviai darydama, čiut kvapą paskui atgaunu. Ištvermės iš vis nerasta pas mane. O juk nebuvo jis toks sudėtingas vakar.
Šio vakaro sportas taip pat suplanuotas ir išnagrinėtas. Tikėkimės nieks nesutrukdys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristute97 @ 2012 01 20, 11:04)
Labas rytas,

vakar padariau 30 dienų Challenge pirmos savaitės 4 dienos workoutą. kažkaip pavargstu aš taip intensyviai darydama, čiut kvapą paskui atgaunu. Ištvermės iš vis nerasta pas mane. O juk nebuvo jis toks sudėtingas vakar.
Šio vakaro sportas taip pat suplanuotas ir išnagrinėtas. Tikėkimės nieks nesutrukdys  rolleyes.gif

Laba,
o ar tu nuosekliai darai?
Aš todėl ir esu už nuoseklų sportą bei tobulėjimą, be šokinėjimų nuo workouto prie workouto. Stebiu dabar kaip MB daro, tai man tie pratimai jau per lengvi ir juokingi net, nes aš jau darau pasunkintas jų versijas, o jam dar būna sunkoka su balansu smile.gif Aišku, jam nereikia mesti nuo klubų ar kojų, tai jis nedaro visų roundų, kad nepervargtų, nes nori pasilikti laiko vyriškiems pratimams, nes ten jos treniruočių pradžioje rankoms, pečiams pratimų labai mažai, bet širdžiai pasikelti, stabilumui, balansui labai daug ir kaip tik. Ir jei jį aš dabar versčiau daryti savo šios dienos kompleksus ar naujus Lizos kompleksus, tai man regis kvaila būtų, nes jis griūvinėtų, vargtų perdaug, nes nebūtų išlavinęs to balansinio pagrindo. Arba jei ir išeitų, tai forma turbūt būtų negera, prasta.
Na nebent tu darai palengvintas versijas ir tai tau jos per sunkios g.gif Aš tai tiksliai nepamenu kiek jau laiko su ja sportuoju, bet man regis, kad jau gerų pusantrų metų bus, jei ne daugiau ir niekur neskubu. Aš už palaipsnį tobulėjimą smile.gif
Atsakyti
Prisiduodu

Svoris 64,7kg
Liemuo 76
Klubai 97
Slaunis 57
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 20, 13:01)

Iš tiesų preitą pusmetį tai aš darydavau ir senus ir naujus WO. Tiesiog manau, kad dariau pernelyg nereguliariai. Sakykim senesnieji geri tuom, kad tai nėra intervalinės treniruotės. Ir vienu metu jau dariau nuo seniausių. Greičiausiai tikrai per daug lakstau nuo vienų prie kitų workoutų, bet man ir naujieji patinka.
Dar viena priežastis, kad su maistu turiu problemų. Gali būti, kad suvartoju per mažai kalorijų, nes pritrūkstu energijos vakare sportuodama. Pastarosioms dienom aš tikrai daugiau judėjau, tai manau ir kalorijų daugiau sunaudojau, o ir miego trūksta. Tai gali būti kad visi veiksniai kartu ir duoda savo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, na ir as pradejau sportuoti, su jillian sportuoju 30d, tai dbr pirmam lygi. 8d, ir sia savaite pradejau dar the biggest loser. bet jauciu kad as ji mesiu ir pradesiu kazka kito. Ka jus sportuojate? kas jums veiksmingiausia? m ? wink.gif
Atsakyti
sveiki mirksiukas.gif
mase 63,5kg
liemuo 67cm
klubai 97cm
slaunis 58cm

ir sportuoju ir maista ziuriu, bet kazkaip nelabai as tirpstu g.gif gal reiks daugiau demesio skirti kardio treniruotems
Atsakyti
Dalyve ir DAJADA1 sveikinu Jus labai thumbup.gif šaunuolės bigsmile.gif

Aš tvarkingai keliauju minus du kilai per ši mėnesį, ne daugiau, nes pagrindinis mano tikslas ne svorio metimas, bet atsigauti, pasikrauti energijos smile.gif Kai nustosiu matinti, tuomet rimčiau užsiimsiu smile.gif

linnn koks tavo ūgis, man kažkaip atrodo nėra tokie blogi išmatavimai 4u.gif

Vicious Vici matau Jūs su vyru kartu sportuojat, labai faina bigsmile.gif Mano vyras kai mato kokia aš esu laiminga ir atsigavusi atrodau, kai pasportuoju, tai toleruoja tai, bet kartu schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(summmer @ 2012 01 20, 15:01)
Vicious Vici matau Jūs su vyru kartu sportuojat, labai faina  bigsmile.gif Mano vyras kai mato kokia aš esu laiminga ir atsigavusi atrodau, kai pasportuoju, tai toleruoja tai, bet kartu  schmoll.gif

Jis gal ir nesportuotų, nes nėra toks mėgėjas kaip aš, bet jam reikia dėl stuburo doh.gif Na ir aišku, jei jis nieko nedarytų, tai jo kūnas prieš mano durnai atrodytų, tai manau tai irgi jam yra paskatinimas ir spyris smile.gif Mes kartu lankėm kovinį, po to jis lankė salę, bet salėje jis nepasiekia itin gerų rezultatų, nes ryškiai pritingi, praplepa doh.gif biggrin.gif O aš jam kai padedu, kai skaičiuoju, tai ir pagiriu ir paskatinu, formą liepiu laikyti, tai sakė, kad jam idealu su manim. Po to dar bučkį duodu ar per uodegą pliaukštelėju, tai visai laimingas biggrin.gif
Atsakyti