QUOTE(Kristute97 @ 2012 01 20, 11:04)
Labas rytas,
vakar padariau 30 dienų Challenge pirmos savaitės 4 dienos workoutą. kažkaip pavargstu aš taip intensyviai darydama, čiut kvapą paskui atgaunu. Ištvermės iš vis nerasta pas mane. O juk nebuvo jis toks sudėtingas vakar.
Šio vakaro sportas taip pat suplanuotas ir išnagrinėtas. Tikėkimės nieks nesutrukdys
Laba,
o ar tu nuosekliai darai?
Aš todėl ir esu už nuoseklų sportą bei tobulėjimą, be šokinėjimų nuo workouto prie workouto. Stebiu dabar kaip MB daro, tai man tie pratimai jau per lengvi ir juokingi net, nes aš jau darau pasunkintas jų versijas, o jam dar būna sunkoka su balansu

Aišku, jam nereikia mesti nuo klubų ar kojų, tai jis nedaro visų roundų, kad nepervargtų, nes nori pasilikti laiko vyriškiems pratimams, nes ten jos treniruočių pradžioje rankoms, pečiams pratimų labai mažai, bet širdžiai pasikelti, stabilumui, balansui labai daug ir kaip tik. Ir jei jį aš dabar versčiau daryti savo šios dienos kompleksus ar naujus Lizos kompleksus, tai man regis kvaila būtų, nes jis griūvinėtų, vargtų perdaug, nes nebūtų išlavinęs to balansinio pagrindo. Arba jei ir išeitų, tai forma turbūt būtų negera, prasta.
Na nebent tu darai palengvintas versijas ir tai tau jos per sunkios

Aš tai tiksliai nepamenu kiek jau laiko su ja sportuoju, bet man regis, kad jau gerų pusantrų metų bus, jei ne daugiau ir niekur neskubu. Aš už palaipsnį tobulėjimą