Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Ar mokykloje Jums patiko fizinio lavinimo užsiėmimai? Kaip sekėsi juose? (85 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(DAJADA1 @ 2012 01 20, 20:35)
oho,nei minutes neistemciau blush2.gif

Aš darau supaprastintą variantą, kur man sunkiau. Šiaip man kažkaip labai patinka, kad viena dieną skiriama labiau vieniems raumenims kitą dieną kitiems, kad kitaip kievieną dieną.

Aš šiandien jau po bėgiojimo, laaaaabai gera thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo summmer: 21 sausio 2012 - 10:14
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 20, 20:18)
ai pavydziu Tau biggrin.gif

Beje, Zuze grizo! Siandien jos workout darysiu! Eh tokia nusikalus kaip suva is darbo vilkaus, taip letai slinko laikas iki darbo pabaigos ir iseiginiu poros pagaliau... bac Zuzes workout! nu it made my day nerealiai! su ja pradejau workout , jin man nepakeiciama....

Labas rytas, nebuvau dar ten, kokios geros žinios dėl Z. bigsmile.gif thumbup.gif Nors biškį dar pamatyt biggrin.gif

O dėl maniškio, tai matai, mums tiesiog pasisekė, nes mes giminingos sielos smile.gif Mūsų hobiai, tikslai, požiūriai labai atitinka, tai mes ir einame viena kryptimi, praktiškai viską vienodai darome gyvenime, įskaitant požiūrį į darbą, sportą, valgį, laisvalaikį, net filmus tuos pačius mėgstam, išskyrus vieną sritį - fantastiką, nes aš jos nelabai suprantu, tai pakritikuoju kas čia per š žmogeliukai laksto lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
laba merginos... vel lyja... doh.gif
Atsakyti
Gal kuri galetu man pagelbet unsure.gif
Is kur atsisiust treniruociu sportui namie ?
Linkomanijoj neradau,arba ieskot nemoku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2012 01 21, 14:00)
Gal kuri galetu man pagelbet  unsure.gif
Is kur atsisiust treniruociu sportui namie ?
Linkomanijoj neradau,arba ieskot nemoku  unsure.gif

cia yra beveik viskas, manau. Jei supranti rusiskai, yra net igarsinta sia kalba smile.gif Tereikia uzsiregistruoti ir siustis per torrents programele, labai elementaru smile.gif
http://rutracker.org/forum/tracker.php
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 20, 20:18)
ok uzteks cia man svaigt ir sokinet is laimes, ne amzius tokiems creizejimams (nors tam strypui, Lisa Marie vardu, netrukdo sokinet is laimes rozini liemenuka uzsidejus - vau jega, kaip faina, oo kaip sexy, oo aaaa uu...) biggrin.gif

na zinok paskaiciau ir net stalcius atsidare biggrin.gif ... kokios jus cia rimtuoles, wau smile.gif
kazkaip nebe pirma karta matau kad uzkliuvo, tos Lizos linksmumas, tai uzsinorejau savo nuomone issakyt smile.gif
tai va as irgi tokia prie linksmuoliu, nes man atrodo gyvenimas ir taip yra sunkus... o jei dar i viska rimtai ziuret, tai tik nusisaut gun_bandana.gif butent del to svarbu, kad pats esi linksmas smile.gif Nes zmones vieni kitus kopijuoja, pvz. ateina suruges kolega i darba, tai nu zinok visi automatiskai uzsikrecia doh.gif o jei smagus, tai visiems nuotaika pagereja.Buten del to labai svarbu butent kokia energija zmogus spinduliuoja biggrin.gif as asmeniskai zinau kada but rimtai,(nu laidotuves, rimtas pokalbis) likusi laika stengiuosi sypsotis ir pokstauti...nes pati noriu buti tarp smagiu zmoniu.Man daznai pazistami sako, va griztam i LT blyn visi suruge... visada atsakau, o ar pati sypsais? juk i sypsena , sypsena atsako thumbup.gif be to ir gyvent linksmiau drinks_cheers.gif na ir baigiant Liza, juk sportas laisvalaikis o ne rimtas pokalbis del darbo smile.gif as uz smagius zmones, kurie skleidzia teigiama energija, o ne uz rimtuolius(kitaip energetiniais vampyrais dar vadinami) doh.gif
Papildyta:
o dabar i tema ax.gif siaip labai nera apie ka rasyt, sportai stabilus, o ir mityba sia svaite buvo ideali(tik pasigiriu, is kart bulkuciu noriu kept) smile.gif tikiuos taip issilaikys ir kita savaite ax.gif dar tiesa 4-ieni pakartojau butt treniruote, tai jokio efekto, nieko nebeskaudejo...ech gal ir gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2012 01 21, 13:10)
cia yra beveik viskas, manau. Jei supranti rusiskai, yra net igarsinta sia kalba smile.gif Tereikia uzsiregistruoti ir siustis per torrents programele, labai elementaru smile.gif
http://rutracker.org/forum/tracker.php

Aciu labai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 21, 12:18)
tai va as irgi tokia prie linksmuoliu, nes man atrodo gyvenimas ir taip yra sunkus... o jei dar i viska rimtai ziuret, tai tik nusisaut  gun_bandana.gif butent del to svarbu, kad pats esi linksmas smile.gif Nes zmones vieni kitus kopijuoja, pvz. ateina suruges kolega i darba, tai nu zinok visi automatiskai uzsikrecia doh.gif  o jei smagus, tai visiems nuotaika pagereja.Buten del to labai svarbu butent kokia energija zmogus spinduliuoja biggrin.gif as asmeniskai zinau kada but rimtai,(nu laidotuves, rimtas pokalbis) likusi laika stengiuosi sypsotis ir pokstauti...nes pati noriu buti tarp smagiu zmoniu.Man daznai pazistami sako, va griztam i LT blyn visi suruge... visada atsakau, o ar pati sypsais? juk i sypsena , sypsena atsako thumbup.gif   be to ir gyvent linksmiau drinks_cheers.gif na ir baigiant Liza, juk sportas laisvalaikis o ne rimtas pokalbis del darbo smile.gif as uz smagius zmones, kurie skleidzia teigiama energija, o ne uz rimtuolius(kitaip energetiniais vampyrais dar vadinami) doh.gif

Man irgi gražu, kai žmonės nuotaikingi, šypsosi, bet ji dirbtina kažkokia, ji nesišypso, ji kaip kokia beždžionė atsistojus makaluojasi, maivosi, stripinėja unsure.gif Man čia nenormalu, nes man tai nenatūralu, ji elgiasi mažų mažiausiai kaip mažas vaikas, šokinėdamas ir norėdamas pasiekti saldainį ir vėliau jį pasiekęs, o jai 30 metų. Aš asmeniškai niekur dar tokio žmogaus nemačiau, kiek kur mokiausi ar dirbau ar šiaip iš giminių ar kaimynų. Galbūt tai užslėpta depresijos forma? Nes depresija reiškiasi ir per dideliu hiperaktyvumu. Ji minėjo, kad mama mirusi nuo vėžio, o kiek dar apie ją nežinome?
Žinai, ji kažkiek primena mūsų garsiąją Irūną, bet ta nemažai jaunesnė ir to netokia makaliūzė, Irūną daug geriau išeina toleruoti, jos klausytis, nes ji tik vietomis tokia (tai galima numanyti, kad prieš kamerą tik taip nori pavaidinti), o esu porą interviu jos klausiusi, tai normaliai, normaliu tempu šneka ir nestrypčioja smile.gif
Atsiprašau už nuomonę, jei kas galvojate kitaip, bet aš irgi turiu savo patirtį su žmonėmis ir kaip sakoma apžvalgos ratą, tai man taip atrodo smile.gif

Beje, kur ta Z.? Nieko nėra rolleyes.gif Ir žmonės rašo, kad Lizos video išimtas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 21 sausio 2012 - 12:47
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 21, 12:37)

na as asmeniskai tik 1 is pirmu jos video maciau(lizos) tai man ten nieko baisaus nepasirode smile.gif taip strakaliojo.. bet gal nekantravo pradet, jaudinosi g.gif man tai sukele, sypsena... o cia jau gera emocija thumbup.gif pazistu dar keleta moteriskiu, kurioms gerokai per 40... bet pokstauja, visada linksmos..atrodo vos ne kad vaiku darzeli esi, kai buni su jom, nes tokiu dalykeliu prigalvoja lotuliukas.gif buti man salia ju, tai reiskia visa diena geru emociju, daug juoko...gera nuotaika.Cia vel zmones skirtingi, vienom atrodo kad jau perzenge kazkokia riba, man pvz. atrodo priimtina ax.gif as visada noriu but tarp tu kur garsiai kikena ir yra linksma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 21, 11:37)
Man irgi gražu, kai žmonės nuotaikingi, šypsosi, bet ji dirbtina kažkokia, ji nesišypso, ji kaip kokia beždžionė atsistojus makaluojasi, maivosi, stripinėja unsure.gif Man čia nenormalu, nes man tai nenatūralu, ji elgiasi mažų mažiausiai kaip mažas vaikas, šokinėdamas ir norėdamas pasiekti saldainį ir vėliau jį pasiekęs, o jai 30 metų. Aš asmeniškai niekur dar tokio žmogaus nemačiau, kiek kur mokiausi ar dirbau ar šiaip iš giminių ar kaimynų. Galbūt tai užslėpta depresijos forma? Nes depresija reiškiasi ir per dideliu hiperaktyvumu. Ji minėjo, kad mama mirusi nuo vėžio, o kiek dar apie ją nežinome?
Žinai, ji kažkiek primena mūsų garsiąją Irūną, bet ta nemažai jaunesnė ir to netokia makaliūzė, Irūną daug geriau išeina toleruoti, jos klausytis, nes ji tik vietomis tokia (tai galima numanyti, kad prieš kamerą tik taip nori pavaidinti), o esu porą interviu jos klausiusi, tai normaliai, normaliu tempu šneka ir nestrypčioja smile.gif
Atsiprašau už nuomonę, jei kas galvojate kitaip, bet aš irgi turiu savo patirtį su žmonėmis ir kaip sakoma apžvalgos ratą, tai man taip atrodo smile.gif
Beje, kur ta Z.? Nieko nėra rolleyes.gif Ir žmonės rašo, kad Lizos video išimtas doh.gif  lotuliukas.gif

Vici, kad Z grizta su savo kanalu youtubej ir savo puslapyje Facebook. ZuzanaLight. O Bodyrockeriuose ji blokuojama, ignoruoja, baneris nuimtas, nariai uzsimenantys Z blokuojami, komentarai trinami biggrin.gif Zodziu Lize pereme ne tik BR bet ir vyra kaip manoma, Freddy biggrin.gif Klipe kur ji leke i sniega sniego angela daryt, Freddy 'Babe' vadino, tai visiems is uzkliuvo kad matomai jau tai vienetas yra, o ne filmuotojas ir filmuotoja... ir be to kazkaip keista kai svetimas zmogus, moteriske, pries svetima vyra taip laisvai galetu pozuoti, pasakoti apie liemeneles, ar mestelti juokelius apie vyriska lyti... ir tos nuotraukos, kuo tolyn, tuo gasleja kazkaip na ju tokia marketingo strategija...

mhm sutinku, kad linksmu buti reikia, bet ji tikrai tokia kaip prievartaujanti save daug tiek sneka ir tamposi... as sneku, bet pati ir pasiziuriu tuos video, ir smagu, kad kazka ikvepia keistis, keisti mityba, poziuri i sporta.. as tiesiog kai zinau, kad man tiek per gvalta brukamo ikvepimo nereik, nes as ji turiu, matomai del to ir biskiuka blokuoju ta hyperaktyvuma.. Is tirko, viskas grazu, gerai, Zuze grizo! Mua! Sportuojam, vejam pasalines blogas mintis, bunam ekologisku minciu savininkes ir pirmyn! smile.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...;feature=relmfu
ech nukopinau, ziuriu sedindriuke jau idejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 21, 13:03)
Vici, kad Z grizta su savo kanalu youtubej ir savo puslapyje Facebook. ZuzanaLight. O Bodyrockeriuose ji blokuojama, ignoruoja, baneris nuimtas, nariai uzsimenantys Z blokuojami, komentarai trinami biggrin.gif Zodziu Lize pereme ne tik BR bet ir vyra kaip manoma, Freddy biggrin.gif Klipe kur ji leke i sniega sniego angela daryt, Freddy 'Babe' vadino, tai visiems is uzkliuvo kad matomai jau tai vienetas yra, o ne filmuotojas ir filmuotoja... ir be to kazkaip keista kai svetimas zmogus, moteriske, pries svetima vyra taip laisvai galetu pozuoti, pasakoti apie liemeneles, ar mestelti juokelius apie vyriska lyti... ir tos nuotraukos, kuo tolyn, tuo gasleja kazkaip na ju tokia marketingo strategija...

Atleiskite kitos už offtopicą, bet aš nesu Facebooke, tai gal gali duoti man jos youtube? nes galiu nerasti per facebookus
Oi, jau įdėta 4u.gif

P.S. bet ar taip durnai nufilmuota ar ji taip suapvalėjus negražiai? Ir vėl blondinė biggrin.gif bigsmile.gif

O ta LisaMarie, tai jo, bando Fredžiui Z. papus kompensuoti viskuo kitu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 21 sausio 2012 - 13:08