QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 21, 11:37)
Man irgi gražu, kai žmonės nuotaikingi, šypsosi, bet ji dirbtina kažkokia, ji nesišypso, ji kaip kokia beždžionė atsistojus makaluojasi, maivosi, stripinėja

Man čia nenormalu, nes man tai nenatūralu, ji elgiasi mažų mažiausiai kaip mažas vaikas, šokinėdamas ir norėdamas pasiekti saldainį ir vėliau jį pasiekęs, o jai 30 metų. Aš asmeniškai niekur dar tokio žmogaus nemačiau, kiek kur mokiausi ar dirbau ar šiaip iš giminių ar kaimynų. Galbūt tai užslėpta depresijos forma? Nes depresija reiškiasi ir per dideliu hiperaktyvumu. Ji minėjo, kad mama mirusi nuo vėžio, o kiek dar apie ją nežinome?
Žinai, ji kažkiek primena mūsų garsiąją Irūną, bet ta nemažai jaunesnė ir to netokia makaliūzė, Irūną daug geriau išeina toleruoti, jos klausytis, nes ji tik vietomis tokia (tai galima numanyti, kad prieš kamerą tik taip nori pavaidinti), o esu porą interviu jos klausiusi, tai normaliai, normaliu tempu šneka ir nestrypčioja
Atsiprašau už nuomonę, jei kas galvojate kitaip, bet aš irgi turiu savo patirtį su žmonėmis ir kaip sakoma apžvalgos ratą, tai man taip atrodo

Beje, kur ta Z.? Nieko nėra

Ir žmonės rašo, kad Lizos video išimtas
Vici, kad Z grizta su savo kanalu youtubej ir savo puslapyje Facebook. ZuzanaLight. O Bodyrockeriuose ji blokuojama, ignoruoja, baneris nuimtas, nariai uzsimenantys Z blokuojami, komentarai trinami

Zodziu Lize pereme ne tik BR bet ir vyra kaip manoma, Freddy

Klipe kur ji leke i sniega sniego angela daryt, Freddy 'Babe' vadino, tai visiems is uzkliuvo kad matomai jau tai vienetas yra, o ne filmuotojas ir filmuotoja... ir be to kazkaip keista kai svetimas zmogus, moteriske, pries svetima vyra taip laisvai galetu pozuoti, pasakoti apie liemeneles, ar mestelti juokelius apie vyriska lyti... ir tos nuotraukos, kuo tolyn, tuo gasleja kazkaip na ju tokia marketingo strategija...
mhm sutinku, kad linksmu buti reikia, bet ji tikrai tokia kaip prievartaujanti save daug tiek sneka ir tamposi... as sneku, bet pati ir pasiziuriu tuos video, ir smagu, kad kazka ikvepia keistis, keisti mityba, poziuri i sporta.. as tiesiog kai zinau, kad man tiek per gvalta brukamo ikvepimo nereik, nes as ji turiu, matomai del to ir biskiuka blokuoju ta hyperaktyvuma.. Is tirko, viskas grazu, gerai, Zuze grizo! Mua! Sportuojam, vejam pasalines blogas mintis, bunam ekologisku minciu savininkes ir pirmyn!