Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Ar mokykloje Jums patiko fizinio lavinimo užsiėmimai? Kaip sekėsi juose? (85 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 21, 12:06)
Atleiskite kitos už offtopicą, bet aš nesu Facebooke, tai gal gali duoti man jos youtube? nes galiu nerasti per facebookus
Oi, jau įdėta 4u.gif

P.S. bet ar taip durnai nufilmuota ar ji taip suapvalėjus negražiai? Ir vėl blondinė biggrin.gif  bigsmile.gif

O ta LisaMarie, tai jo, bando Fredžiui Z. papus kompensuoti viskuo kitu doh.gif  lotuliukas.gif

o man saunu, kad ji grizo naturali, ir su visais kartu dabar grazinsis formas. Pasirodo ji ne metaline, o paprastas zmogus, su nuopoliais, rupesciais ir su apvalumais, ji pasirode daug kam manau, kokio kuno tipo yra, kad yra kriausyte ir va daug ka motyvuos, ka galima pasiekti is savo kriausiskos figurytes smile.gif O Lisa Marie tiesiog yra tokio berniukisko tipo, tik jei nesportuotu nebutu israiskinga, bet vis tiek butu virbalu, nes tipas jos toks, ir daug kam, kas turi polinki i riebalinio sluoksnio kaupima, jos tipa be anoreksiniu pasekmiu sunku pasiekti butu....

Tikiuos, tik kad neapmokestins ji nieko ,tai bus super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 21, 13:06)

P.S. bet ar taip durnai nufilmuota ar ji taip suapvalėjus negražiai? Ir vėl blondinė biggrin.gif  bigsmile.gif

jo, viename is video ir sako, kad ilgai nespotino. Man tai irgi taip pasitaisius atrodo ax.gif bet tie plaukai tinka jai labiau, nei juodi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 21, 12:26)
jo, viename is video ir sako, kad ilgai nespotino. Man tai irgi taip pasitaisius atrodo ax.gif bet tie plaukai tinka jai labiau, nei juodi thumbup.gif

vat ka reiskia nesporetuoti, ikad ir du menesius... as tikiu jin biski del depresijos ir tu skyruybu ir negraziu dalyku mityba biski 'paivairino', bet zmogus kaip zmogus smile.gif Dziugu kad grizo mano trenere biggrin.gif pasiskolinu is Lizos ideja dienos zodziui, man reik siandien DRASOS. tsai kartosiu sau visa diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 21, 13:32)
vat ka reiskia nesporetuoti, ikad ir du menesius... as tikiu jin biski del depresijos ir tu skyruybu ir negraziu dalyku mityba biski 'paivairino', bet zmogus kaip zmogus smile.gif Dziugu kad grizo mano trenere biggrin.gif pasiskolinu is Lizos ideja dienos zodziui, man reik siandien DRASOS. tsai kartosiu sau visa diena biggrin.gif

na jo, man visada atrodo jei tik dienele praleisiu, iskart tie 10 kg priaugs blink.gif bet va ziuze yra yrodymas, kad blogu dienu kombinacija ir sporto trukumas, gali greit grazint i startine padeti blink.gif bet vistiek jos 6-pakas matos, tik zandukai ir kojos apvalesnes ax.gif sorry uz off topikus mergytes, bet matai taip apsidziaugem zuzkos grizimu... beje naujove ta, kad ji sportuoja kartu, o ne pasako treniruotes ir pats darai... gal ir as kada susigundysiu prisijungti thumbup.gif man patinka treniruotes kur yra paskatinama, arba stengiesi kartu daryti, ar net pralenkti blush2.gif
o kam tau tos drasos? nesupratau cia biski... su guma soksi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 21, 12:39)
na jo, man visada atrodo jei tik dienele praleisiu, iskart tie 10 kg priaugs blink.gif  bet va ziuze yra yrodymas, kad blogu dienu kombinacija ir sporto trukumas, gali greit grazint i startine padeti blink.gif  bet vistiek jos 6-pakas matos, tik zandukai ir kojos apvalesnes ax.gif  sorry uz off topikus mergytes, bet matai taip apsidziaugem zuzkos grizimu... beje naujove ta, kad ji sportuoja kartu, o ne pasako treniruotes ir pats darai... gal ir as kada susigundysiu prisijungti thumbup.gif man patinka treniruotes kur yra paskatinama, arba stengiesi kartu daryti, ar net pralenkti blush2.gif
o kam tau tos drasos? nesupratau cia biski... su guma soksi? biggrin.gif

mhm naujas tipas treniruociu laukia smile.gif bet vistiek pralenkiau ja vakar biggrin.gif

apie drasa offtopicas buvo ... tiesiog kita sritis, kuri labai ramybes neduoda ir pilnatves... darbine kitaip sakant...
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 21, 13:55)
mhm naujas tipas treniruociu laukia smile.gif bet vistiek pralenkiau ja vakar biggrin.gif

apie drasa offtopicas buvo ... tiesiog kita sritis, kuri labai ramybes neduoda ir pilnatves... darbine kitaip sakant...

zuzke pralenkei? bigsmile.gif
na del off-topiko labai gerai suprantu apie ka sneki...pati irgi kovoju su ta problema nuo vaikystes, truksta drasos.... bet as jau emiausi veiksmu, del to dziaugiuosi smile.gif ir dar kaip Mo sako, padeda ivairios knygos, save tobulinti..atsisakyti kompleksu... bet buna kad ir vel sedi toj pacioj situacijoj doh.gif jei padeda kartoti, DRASOS, tai liuks thumbup.gif tikslas pateisina priemones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 21, 13:16)
zuzke pralenkei? bigsmile.gif
na del off-topiko labai gerai suprantu apie ka sneki...pati irgi kovoju su ta problema nuo vaikystes, truksta drasos.... bet as jau emiausi veiksmu, del to dziaugiuosi smile.gif  ir dar kaip Mo sako, padeda ivairios knygos, save tobulinti..atsisakyti kompleksu... bet buna kad ir vel sedi toj pacioj situacijoj doh.gif jei padeda kartoti, DRASOS, tai liuks  thumbup.gif  tikslas pateisina priemones 4u.gif

na jei buciau kartu dariusi su jos video, laikas butu buves toks pat, bet per 18:56 padariau ta workout. siandien darysiu Lisos 800 rep WO vakare. Pyraga iskepus biggrin.gif

Mhm tos nedrasos, nepasitikejimai savimi taip nugali dazniausiai, kad nors pasilenk ir isikask i gera vieta... net pilva gniauzia nuo to streso tokio vidinio ir baimes... paprasciausiai paskambinti... nemegstu skambuciu.. ivaryta baime turiu nuo darbovietes lietuvoje...
mhm knygu skaitydavau kai matyt juodesnej duobej buvau, bet sunkiu laiku sportas mane tempe, nes tos minutes kai sportuoji ir pamirsti viska, o tik spaudi jega... budavo pacios geriausios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 21, 14:38)
Pyraga iskepus biggrin.gif

Mhm tos nedrasos, nepasitikejimai savimi taip nugali dazniausiai, kad nors pasilenk ir isikask i gera vieta... net pilva gniauzia nuo to streso tokio vidinio ir baimes... paprasciausiai paskambinti... nemegstu skambuciu.. ivaryta baime turiu nuo darbovietes lietuvoje...
mhm knygu skaitydavau kai matyt juodesnej duobej buvau, bet sunkiu laiku sportas mane tempe, nes tos minutes kai sportuoji ir pamirsti viska, o tik spaudi jega... budavo pacios geriausios smile.gif

eee...tik neperdaug...mums gabaleli galetum imest ax.gif as ka tik vistienos su cous cous salotom privalgiau, tai lauksiu kol pilvas istustes ir imsiuos sportuku thumbup.gif
.... cia ka parasei tai atrodo, kad apie mane smile.gif bet as lipu per save bet kokia kaina....o ta kaina kartais buna per didele doh.gif pas mane bent periodiskai buna, nebuna istisai smile.gif na laikykis, tu ne viena mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip jum šiandien diena? Man sunkiai sportavosi ir kažkaip porą šimtų gramų iš kažkur užlipusių nenumušu g.gif Atrodo vakar dietiškai palyginus valgiau: košytė, pasukytės paskanintos, sriubytė ir tikrai nedaug šokolado. Mėsų nebuvo, didelių porcijų kokių makaronų sakykim nebuvo. Neima manęs dietos ir ribojimai, geriau viską valgyti, tik saikingai ir iš gerų produktų, aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 21, 14:33)
Kaip jum šiandien diena? Man sunkiai sportavosi ir kažkaip porą šimtų gramų iš kažkur užlipusių nenumušu g.gif Atrodo vakar dietiškai palyginus valgiau: košytė, pasukytės paskanintos, sriubytė ir tikrai nedaug šokolado. Mėsų nebuvo, didelių porcijų kokių makaronų sakykim nebuvo. Neima manęs dietos ir ribojimai, geriau viską valgyti, tik saikingai ir iš gerų produktų, aišku smile.gif

dar sportuosiu siandien tik, bet kai iseigine tai jegu kitokiu yra, ir galvoj ne savidestrukcija smile.gif svorio savo nezinau net koks, tik isivaizduoju koks turetu buti pagal savijauta. tuo labiau gramu nestebiu, nes maziau pasysiok daugiau nukris, maziau pasysiok maziau nukris biggrin.gif juokauju biggrin.gif bet rimtai biggrin.gif

mandy333, pyraga nepobaisi kepu (ta prasme ne angliavandeniu ir siaip kaloriju bomba, bet su modifikacijom, kaip kad visi saldesiai pas mane patiuninguoti manaip:D ) jei fotogeniskas bus, ikelsiu i savo blog'a pagasdint kitus biggrin.gif

pietums vakar keptos vistikes slauneliu valgysiu, su salotom kokiom. o paskui apvirskinus sportuosiu vakarop kaip kad visada...

ai vakare sportuoju dar ir delto ,kad paskui siausiu i dusa ir tada lendi jau i pizama, o va ryte jei sportuociau, dusas butinas vel.. bet vakare as visada turiu nusipraust pries lova, tai jau prabangiai gautusi maudytis du kartus.dar kokia alergija isivaryt visose terpese biggrin.gif o dar elektra vis tik H2O sildyt.... biggrin.gif

va dar M-1 dainuoja Mylek karstai, Gyvenk linksmai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 21 sausio 2012 - 15:49
Aš kadangi labai neseniai suradau bodyrockers, tai apie Zuze mažai žinau. Man netrukdė Lisa, aš tik persirašau pratimus ir sportuoju, nieko daug nežiūrėdama. Vakar tik truputi užmečiau akį į komentarus ir pamačiau, kad žmonės rašo, kad jų komentarai trinami...nu žodžiu verda ten aistros blink.gif

Man atrodo fainai tik, kad šiame Zuzes wokoute sportuojama kartu smile.gif
Atsakyti
brashke77 Ačiū už atsakymus smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linnuse: 21 sausio 2012 - 16:29