Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Ar mokykloje Jums patiko fizinio lavinimo užsiėmimai? Kaip sekėsi juose? (85 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
jau radau ir as ziuze bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shantalė: 21 sausio 2012 - 17:19
Norėjau šiek tiek įsiterpti į jūsų temą. blush2.gif

Planuoju pradėt sportuot pagal bodyrocker'ius. Lyg ir anoj temoj skaičiau, kad darotes pačios tuos krepšius (treniruotėm). Turiu aš labai patogaus dydžio seną tašę, bet nesumastau ką ten į vidų įdėti, kad butu patogu sportuojant g.gif Gal galėtumėt ką nors patart? 4u.gif Ką jūs dedat į tų krepšių vidų?
Atsakyti
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 01 21, 17:50)
Norėjau šiek tiek įsiterpti į jūsų temą.  blush2.gif

Planuoju pradėt sportuot pagal bodyrocker'ius. Lyg ir anoj temoj skaičiau, kad darotes pačios tuos krepšius (treniruotėm). Turiu aš labai patogaus dydžio seną tašę, bet nesumastau ką ten į vidų įdėti, kad butu patogu sportuojant  g.gif  Gal galėtumėt ką nors patart?  4u.gif Ką jūs dedat į tų krepšių vidų?

kadangi as radau rusy kazkieno svorius, tai deduosi svorius 2,5 ar 1,5 kg tas lekstes... jei ne tai, pirkciaus ryziu maisiuku ir deciau ryzius smile.gif galima ir smulkius akmenukus, ar smeli.... smile.gif
Atsakyti
nu blyn sakiau kad negalima girtis doh.gif doh.gif doh.gif va dabar idealios mitybos savaite uzbaigiau, 8 mini-snikersiukais blush2.gif ... net nepajutau kaip suslaviau..kina beziuredama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 21, 18:15)
nu blyn sakiau kad negalima girtis doh.gif  doh.gif  doh.gif  va dabar idealios mitybos savaite uzbaigiau, 8 mini-snikersiukais blush2.gif  ... net nepajutau kaip suslaviau..kina beziuredama doh.gif

tai kai ziauriai biggrin.gif zodis MINI tikrai negelbeja biggrin.gif isgyvensi wink.gif cardio padaryk pratimu kita diena daugiau ir viskas bus gerai smile.gif

as dar pietus virskinu ir teks koki filma paziuret kol eisiu pasportuot- laime jokio snickerso nera namie buve tai ramesne situacija smile.gif

Atsakyti
sveikutes, nespeju skaityti visko , kiek daug priraset.. biggrin.gif As vis dar sporte, bandau mityba tvarkytis, lyg ir pavyksta....jau galima sakyti nusikraciau per sventes priaugto svorio.. kosmaras, visa menesi vargau kol pameciau doh.gif doh.gif liko tik pora simtu gramu biggrin.gif biggrin.gif
kaip smagu, kad naujokiu atsiraso, tikekimes ne trumpam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 21, 20:01)
tai kai ziauriai biggrin.gif zodis MINI tikrai negelbeja biggrin.gif isgyvensi wink.gif cardio padaryk pratimu kita diena daugiau ir viskas bus gerai smile.gif

as dar pietus virskinu ir teks koki filma paziuret kol eisiu pasportuot- laime jokio snickerso nera namie buve tai ramesne situacija smile.gif

tai kad dar prikirtau pries savo sportus, tai kaip ir gavau doze sporto smile.gif pas mus namie tai uzversta saldainiais,man cia gyventi tai tikras issukis mano savitvardai blink.gif man tai nuobodu siandien, nors ir darbe buvau....ir kina prasukau...dar ir cia visa diena kukuoju doh.gif vaiko nera i gimnastikos stovykla isvaziavo su nakvyne... pasirodo kai vaiko nera, nyku visai doh.gif
as cia kazkuria diena irgi velokai pasportijau, tai puse nakties i lubas ziurejau...nu negalejau uzmigt.. o irgi noreciau kaip tu ax.gif ryte man patiktu lb.sportuot, bet nelabai turiu laiko dusui, o jis butinas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tinute84 @ 2012 01 21, 20:35)
sveikutes, nespeju skaityti visko , kiek daug priraset.. biggrin.gif  As vis dar sporte, bandau mityba tvarkytis, lyg ir pavyksta....jau galima sakyti nusikraciau per sventes priaugto svorio.. kosmaras, visa menesi vargau kol pameciau  doh.gif  doh.gif liko tik pora simtu gramu  biggrin.gif  biggrin.gif 

valio, saunuole 4u.gif sunku su tais nuopuoliais, bet mes tik zmones mirksiukas.gif nereikia baust saves per daug, viskas susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
pas mane namuose irgi man issukis ..namie pastoviai sokoladu, sausainiu ir ko tik nebuna doh.gif del to kai sau darausi maista, tai pasidarau daugiau, kad butu papildomai, kai uzeina noras dar
Atsakyti
O gal kuri kuo nors keičiat tuos saldumynus?
Esu skaičius, kad padeda visokie džiovinti vaisiai, na bet man tai nežinau.. nepadeda numalsint šokolado ar torto noro biggrin.gif (jau kuri laika turiu valios, nevalgau jų, bet vis vien kartais tai toks savęs kankinimas... blush2.gif )

Gal kažkokius kitus pakaitalus naudojat? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 21, 18:15)
nu blyn sakiau kad negalima girtis doh.gif  doh.gif  doh.gif  va dabar idealios mitybos savaite uzbaigiau, 8 mini-snikersiukais blush2.gif  ... net nepajutau kaip suslaviau..kina beziuredama doh.gif
niam niam kaip skanu blush2.gif labai megstu juos blush2.gif ,bet reikia del svorio atsisakyt,bent jau kolkas,nesijauciu kad buciau nusipelnius smile.gif
o man tai sendien badavimas,suvalgiau tik 2 kivius ir banana,visai per tuos barnius su MB uzmirsau pavalgyt,nesinori visiskai schmoll.gif vaikstau verdanciu krauju,eisiu su drauge pasivaiksciot smile.gif

Papildyta:
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 01 21, 19:53)
Esu skaičius, kad padeda visokie džiovinti vaisiai, na bet man tai nežinau.. nepadeda numalsint šokolado ar torto noro  biggrin.gif  (jau kuri laika turiu valios, nevalgau jų, bet vis vien kartais tai toks savęs kankinimas...  blush2.gif  )

man tai siaip vaisiai numalsina nora saldumynams kuo puikiausiai,o jei jau labai norisi,turiu juodo sokolado namie,tai krimsteliu kartais,bet ne kasdiena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 01 21, 22:53)
Esu skaičius, kad padeda visokie džiovinti vaisiai, na bet man tai nežinau.. nepadeda numalsint šokolado ar torto noro  biggrin.gif  (jau kuri laika turiu valios, nevalgau jų, bet vis vien kartais tai toks savęs kankinimas...  blush2.gif  )

dziovinti vaisiai- kaloriju bomba doh.gif nes dauguma jie isdziovinti cukraus 'mirkale', esu istikima Daktaro OZ( TV laida) gerbeja, tai jis sneka kazdien apie dietas, ir pasleptas kaloriju bombas, kur mes net negalvojam, kad gali buti. Geriau valgyti riesutus, jie nors ir kaloringi- bet veiksmingi- ir energijos yra, o jeigu norisi saldziai, tai riekia suvalgyti juodo sokolado( pats nemegstamiausias man) viena kvadratuka, ir nesinores daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2012 01 21, 22:56)
dziovinti vaisiai- kaloriju bomba doh.gif  nes dauguma jie isdziovinti cukraus 'mirkale', esu istikima Daktaro OZ( TV laida) gerbeja, tai jis sneka kazdien apie dietas, ir pasleptas kaloriju bombas, kur mes net negalvojam, kad gali buti. Geriau valgyti riesutus, jie nors ir kaloringi- bet veiksmingi- ir energijos yra, o jeigu norisi saldziai, tai riekia suvalgyti juodo sokolado( pats nemegstamiausias man) viena kvadratuka, ir nesinores daugiau  mirksiukas.gif

Na, juodas ir mano pats nemėgstamiausias blush2.gif už tai jo ir valgyti nesnori, o jeigu ir suvalgau, kad numalšint "tą saldumo" norą, nelabai man padeda.. rolleyes.gif
Atsakyti