QUOTE(Skirmantė @ 2012 01 21, 21:57)
Man irgi niekas kitas nepadeda, jei noriu saldžiai tai tik saldainiai, sokoladukai, tortukai tinka. Man noras saldumynams uzeina, kai pavargstu, vaikai neramus, neissimiegu. Paskutiniu metu vis lengviau atsispirti, kai pasiziuriu, kiek ten kaloriju ir paskaiciuoju, kiek reikes ant dviracio prakaituoti norint sudeginti tas kalorijas.
kazkaip niekada neuzeina man saldumynu noret... nu net nezinau gal cia pradzioj buvusi savikontrole, o dabar jau juodas ipratimas... bet ten didziausius gabalus tortu gali kirsti po nosim, manes nekaso... as uzsimanau savo visokiu kokosinuku, ar kokiu savos gamybos kakaviniu triufeliu ar siaip kazkokio savos gamybos pyrago.. bet kad eiciau i parduotuve saldumyno kokio..Niekada... man saldumynai nuo vaikystes tai vaisiai, nes budavo is mamos 'ka skanaus parnest is parduotuves?' tai vaisiai, vaisiai... gerai augino, o jei ir parnesdavo saldaini sveriama, tai maximum po du kokius migles ar fortunos saldainukus
as tokia kuri dziovinta duona grauzdavau, man taiiip skanu. ir dabar pasiimu dziovintos duonos (net siuntiniuose kai siuncia man tase i uzsieni, randu pridziovintos duonos lauktuviu

), arba riesutus traskinu

dziovintus vaisius namu gamybos saldumynuose naudoju ar su varske...
gal tiesiog neturiu to 'sweet tooth' kaip kad kiti/-os