Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Ar mokykloje Jums patiko fizinio lavinimo užsiėmimai? Kaip sekėsi juose? (85 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Kaip seniai čia bebuvau, nauja tema jau įpusėjo smile.gif

Deja, teko man mesti p90x, nors 46dienas įveikiau. Šiuo metu esu išvykus mokytis į Angliją, tai neturiu daug laiko sportui. Kiekvieną dieną darau JM 30 day shred level 3, ir kas antrą dieną pridedu Ab ripperį - darau tokį mixą biggrin.gif
Nežinau, ar dėl pakitusios mitybos, ar pastovaus judėjimo, bet po dviejų savaičių man pavyko atsikratyti pilvuko, likusio nuo švenčių. Smagu žiūrėti, kaip jis kiekvieną dieną plokštėja. Tikiuosi neapsileisti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Parsivežiau iš sesės lanką. bigsmile.gif
Tai rytais bus mankštelė su lanku, o vakarais 30days shred thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 01 21, 20:53)
O gal kuri kuo nors keičiat tuos saldumynus?
Esu skaičius, kad padeda visokie džiovinti vaisiai, na bet man tai nežinau.. nepadeda numalsint šokolado ar torto noro  biggrin.gif  (jau kuri laika turiu valios, nevalgau jų, bet vis vien kartais tai toks savęs kankinimas...  blush2.gif  )

Gal kažkokius kitus pakaitalus naudojat? bigsmile.gif

Man irgi niekas kitas nepadeda, jei noriu saldžiai tai tik saldainiai, sokoladukai, tortukai tinka. Man noras saldumynams uzeina, kai pavargstu, vaikai neramus, neissimiegu. Paskutiniu metu vis lengviau atsispirti, kai pasiziuriu, kiek ten kaloriju ir paskaiciuoju, kiek reikes ant dviracio prakaituoti norint sudeginti tas kalorijas.
Atsakyti
QUOTE(Skirmantė @ 2012 01 21, 23:57)
Man irgi niekas kitas nepadeda, jei noriu saldžiai tai tik saldainiai, sokoladukai, tortukai tinka. Man noras saldumynams uzeina, kai pavargstu, vaikai neramus, neissimiegu. Paskutiniu metu vis lengviau atsispirti, kai pasiziuriu, kiek ten kaloriju ir paskaiciuoju, kiek reikes ant dviracio prakaituoti norint sudeginti tas kalorijas.

Vat tiesa, man irgi norisi saldaus kuomet yra stresas ar būnu pavargus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skirmantė @ 2012 01 21, 21:57)

kazkaip niekada neuzeina man saldumynu noret... nu net nezinau gal cia pradzioj buvusi savikontrole, o dabar jau juodas ipratimas... bet ten didziausius gabalus tortu gali kirsti po nosim, manes nekaso... as uzsimanau savo visokiu kokosinuku, ar kokiu savos gamybos kakaviniu triufeliu ar siaip kazkokio savos gamybos pyrago.. bet kad eiciau i parduotuve saldumyno kokio..Niekada... man saldumynai nuo vaikystes tai vaisiai, nes budavo is mamos 'ka skanaus parnest is parduotuves?' tai vaisiai, vaisiai... gerai augino, o jei ir parnesdavo saldaini sveriama, tai maximum po du kokius migles ar fortunos saldainukus smile.gif

as tokia kuri dziovinta duona grauzdavau, man taiiip skanu. ir dabar pasiimu dziovintos duonos (net siuntiniuose kai siuncia man tase i uzsieni, randu pridziovintos duonos lauktuviu biggrin.gif), arba riesutus traskinu smile.gif dziovintus vaisius namu gamybos saldumynuose naudoju ar su varske... smile.gif
gal tiesiog neturiu to 'sweet tooth' kaip kad kiti/-os
Atsakyti
pas mane buna noras saldumynams, tik niekip neznau kas manta nora gali patenkinti, nes saldainiu, pyragu, sausainiu ir t.t. nenoriu... vaisiai nepadeda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 21, 23:27)
kazkaip niekada neuzeina man saldumynu noret... nu net nezinau gal cia pradzioj buvusi savikontrole, o dabar jau juodas ipratimas... bet ten didziausius gabalus tortu gali kirsti po nosim, manes nekaso... as uzsimanau savo visokiu kokosinuku, ar kokiu savos gamybos kakaviniu triufeliu ar siaip kazkokio savos gamybos pyrago.. bet kad eiciau i parduotuve saldumyno kokio..Niekada... man saldumynai nuo vaikystes tai vaisiai, nes budavo is mamos 'ka skanaus parnest is parduotuves?' tai vaisiai, vaisiai... gerai augino, o jei ir parnesdavo saldaini sveriama, tai maximum po du kokius migles ar fortunos saldainukus smile.gif

as tokia kuri dziovinta duona grauzdavau, man taiiip skanu. ir dabar pasiimu dziovintos duonos (net siuntiniuose kai siuncia man tase i uzsieni, randu pridziovintos duonos lauktuviu biggrin.gif), arba riesutus traskinu smile.gif dziovintus vaisius namu gamybos saldumynuose naudoju ar su varske... smile.gif
gal tiesiog neturiu to 'sweet tooth' kaip kad kiti/-os

Turbut cia ir bus priezastis.
As nuo vaikystes labai megstu saldumynus, bet gaudavau ju tikrai retai. Nuo to noras nesumazejo. Namie visai neuzsilaiko jie, jei yra iskart suvalgau visus, del to stengiuos nepirkti.
Atsakyti
QUOTE(zoory @ 2012 01 21, 22:10)
Kaip seniai čia bebuvau, nauja tema jau įpusėjo smile.gif

Deja, teko man mesti p90x, nors 46dienas įveikiau.

laba, na neparasei kokiu rezultatu pasiekei smile.gif svarbu dar sportuoji, ta prasme randi laiko thumbup.gif taip ir toliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 01 21, 23:04)
Vat tiesa, man irgi norisi saldaus kuomet yra stresas ar būnu pavargus  g.gif

as tai dar galiu dapildyti, tai pries mm(va kas vakar pateissina vakarykscius snikersus ax.gif ) ir kada nedageriu vandens, na tada jau ne tik saldumynai i trasa eina doh.gif
Atsakyti
sveikos merginos.nepykit kad tai isiverziau blush-anim-cl.gif norejau paklausti ar sportuodamos geriat kokius nors papildus.
Atsakyti
QUOTE(MAILUTE @ 2012 01 22, 13:05)
sveikos merginos.nepykit kad tai isiverziau blush-anim-cl.gif norejau paklausti ar sportuodamos geriat kokius nors papildus.

as ultivitaminus daznai geriu, bet siaip geriu DAILY Formula (UNiversal firmos), Animal Flex antra pakuote sugersiu ir negersiu kuri laika, tiesiog profilaktiskai sanariams. Ir baltymu miltelius vartoju, bet juos vartoju tai i jogurta, tai i sausainius, ar i koki proteinini pyraga ar kazka pan.Vyriokas nevartoja, tai as jo backa vartoju.
Atsakyti
mandy333 - rezultatai matyti tik ant pilvo. Dabar, kai maždaug susiderinau mitybą, tikiuosi dar spartesnių rezultatų. Deja, bet su kojom prastesnė situacija..kaip buvo taip ir liko šlaunys 52cm po p90x. doh.gif
Atsakyti