Įkraunama...
Įkraunama...

Išleistuvės / diplomų įteikimas

Maciau graziu suknuciu Bershkoje,Mango,Miss sixty 4u.gif
Atsakyti
gražu smile.gif
Papildyta:
ir čia
Atsakyti
O aš nuostabią suknelę mačiau Gariūnų turguj... Kasdienai ji man kiek per puošni, bet išleistuvėms būtų aukso viduriukas mirksiukas.gif (mano manymu rolleyes.gif )
Rudos spalvos, ilgis - žemiau kelių, medžiaga lyg ir šilkas ar kažkas panašaus, nežinau, neskiriu blush2.gif , bet suknelės "sijonukas" plisuotas. Viršus be rankovių, medžiaga lyg ir pasluoksniuota, bet kvarbatkų jokių nėr. Man vien suknios medžiaga tokios elegancijos pridavė, o jei dar užmest kokius gražius karolius wub.gif Tiesa, tiktų tik lieknai merginai. Ir kainavo tik 150 lt. Turėčiau kur su tokia eiti, tikrai būčiau pirkusi wub.gif Deja... Aišku, skonio reikalas, kitos nei pliso, nei rudos spalvos nemėgta cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Langučiai: 17 birželio 2007 - 16:10
laba diena,greit man isleistuves.Bet kaip ir dauguma cia nerandu sukneles,esu normalaus sudejimo.Bet su didele krutine E dydzio,reiketu be dideles iskyrptie,su rankovem pageidauciau....Gal galit patarti,ir pasiulyti kur pirkt?Buciau labai dekinga!
Atsakyti
Man sitos suknytes labai mielos, manau tiktu isleistuvems ar diplomu iteikimui... ax.gif
user posted imageuser posted image

Papildyta:
Atsakyti
As tai deciausi juoda kokteiline suknele. AS ir vilkejau tokia blush2.gif
Atsakyti
As taip pat su tokiu klausimeliu, reikia patarimo, isleistuviu vakarui, nusipirkau batelius is monton labai grazius, dabar ieskau sukneles, trumpos juodos, Siauliuose nerandu niekur, nuomotis nenoriu, tik pirkti, gal zinot Klaipedoje Akropolyje butu? g.gif
Atsakyti
Mano paskutinis (magistro) diplomo įteikimas buvo prieš porą metų, o visos išleistuvės ir bakalauras, aišku, dar anksčiau.

Tai man taip keistai, sakyčiau atvirkščiai gavosi, nes labai nekenčiau mokyklinių švenčių- visokių išleistuvių, paskutinių skambučių ir pan. - net nenorėjau eiti į jas, nes dar tuo metu susirgusi depresija buvau, kuri paskui tęsėsi net ir univere, tai tiesiog visiškai dzin buvo kaip atrodysiu, ir šiaip, nemėgau tuo metu visokių tokių puošnybių, tortų ir pan.- man ji visi bobiški arba fifanski atrodė, tai nusipirkau suknią ilgą, tokią turguje- na, ji tokia buvo grynai turginė, glamžytą tokią, ne pūstą, juodai ir auksiniai margą, platėjančią (bet auksas ten toks beveik neblizgantis, o atrodo kaip rusvai žalsva spalva) nes neturėjau laiko ir ūpo stengtis, ir pirkau visai bet ką ir kas pigiau, ir šukuoseną kirpykloje padaryti leidau kirpėjoms savo nuožiūra- padarė tokį kuodą navarotną, nors kuodų nemėgau ir nemėgstu, tai iš nugaros atrodė gražiai tie suraitymai, bet iš priekio labai netiko prie veido formos, tai atrodžiau tikrai nekaip- bet, kaip sakiau, buvo dzin.

Toliau buvo bakalauro įteikimas- net neatsimenu kaip atrodžiau, bet kažkaip labai paprastai- man regis, kostiumėlis toks gana paprastas, bet gerai nepamenu, nes irgi ne tas galvoj tuo metu buvo.

Paskui ir dabar kažkaip pagerėjo dvasinė savijauta ir atsirado noras pasipuošti- todėl magistrui jau rengiausi nepūstą, bet tokią ala balinę suknutę- kreminės (kaip kūno, panašios) spalvos, ir toks reljefinis gėlėtas audinio raštas. Tą pačią dėjausi ir per vienas vestuves.

Galiausiai pernai buvau vestuvėse draugės- ir pirmą kartą rengiausi "tortą", bet kuklios spalvos, nors ir buvau tik svečias (pamerge siūlė, jei noriu, bet aš nenorėjau irnesakyk.gif )- ir anksčiau purčiausi nuo tokių sprendimų ir niekas nebūtų manęs privertęs taip nekukliai ir neskoningai pasielgti. Nu ir ką jūs manote?- jaučiausi puikiai, ir susilaukiau komplimentų thumbup.gif

Beje, pastebėjau, kad dar nei karto nesigailėjau, apsirengusi "per puošniai", o kukliau- esu. Nes ir foto ilgam išlieka, o ir tų progų nekasdieniškų ne tiek daug. Bet pagrindinė priežastis, kodėl man patiko puošniai rengtis yra mano išvaizdoje- visada buvau be galo smulkutė ir mažutė/kuklutė mergytė tokia, nepaprastai vaikiškai atrodžiau ir tebeatrodau, todėl ką besirengdavau iš tų "skoningų" ir "paprastesnių" ar "saikingų/elegantiškų" rūbų- visada atrodydavau labai nekaip, nors tu ką, o tų puošnių suknelių ir korsetų nebuvau atradusi, nes mano šeimos požiūris visada buvo toks pasisakantis tik už skoningumą, gink die neperkrautą stilių, tokį kuklų, madingą- bet kuo pigesnį, o visi tortai, blizgantys rožiniai atlasai ir šilkai, karoliukai/kristaliukai mano šeimoje buvo laikomi prasto mužikiško skonio apraiškomis, todėl ir aš kažkaip nedrįsdavau jų dėtis, nors šiaip mėgau avangardinę ir maištaujančią madą, tokią, kuri nebijo ir nesikuklina beveik nieko iššaukiančio.

Koks viso šio ilgo pasakojimo moralas : negalvokite, kaip atrodysite kitiems, ir nežiūrėkite, ką rengsis tie kiti- rinkitės tai, kas ant JŪSŲ atrodo gražiausiai, ir jokių kitų argumentų schmoll.gif Deje, ne visada tai būna kuklūs rūbai, kurie geriausiai dera prie jūsų išvaizdos iškilmingomis progomis- nors asmeniškai man jie labiausiai irgi patinka.. Todėl kriterijus numeris vienas, pagal kurį reiktų rinktis rūbą- tai, kas TAU geriausiai tinka prie ūgio, sudėjimo, kitų bruožų.. Visa kita- eina paskui- ir kiti kriterijai derinami prie šio- jei labiausia tinka ilga suknelė su korsetu- bet manai, kad bus per puošnu- geriau rinkis kuo kuklesnę medžiagos spalvą ir tekstūrą, bet neatsisakyk labiausiai tinkančio fasono- man tokia filosofija labai pasiteisino thumbup.gif

Mano nuomone visada rengtis "kukliai ir saikingai" gali sau leisti tik nepriekaištingos figūros ir ūgio merginos- kurios tikrai turi ką parodyti, ir nelabai turi ką slėpti. O šiaip, atkreipk dėmesį į savo išvaizdos trūkumus (kad ir kaip nemaloniai skamba)- nes net jei tau nėra labai svarbu būti pačiai pačiausiai- puošnaus rūbo pirmoji paskirtis, mano supratimu, yra paslėpti trūkumus geriau nei tai gali paprastas rūbas. Atsižvelk į tai, ar atrodai pernelyg vaikiškai, arba kaip tik, daug vyresnė nei esi, ar esi pernelyg stambi, ar pernelyg smulki, gal turi pilvuką, arba blauzdos nevisai tiesios- man atroso, kad atradus viena ar du pagrindinius trūkumus, reikia juos užmaskuoti nedarant su jais kompromisų- net jei tektų apsirengti kiek puošniau- ir vėliau liksi patenkinta, pamatysi thumbup.gif Nes bepigu toms, kurios 170, 90-60-90, o kas neturi nei to nei to- tikrai sunku atrodyti ne tik kad gražiau nei kitos, bet neretai sunku atrodyti net "normaliai"- taip, kad šalia visų gražuolių nekelti gailesčio- todėl aš patariu pirmiausia žiūrėti savęs, ir kaip tik apsirengi visiškai kitaip nei tos gražuolės, kad išryškėtų tos tavo savybės, kurių neturi jos- nes nu pastatyk mažą kreivakoję vaikiškos fogūros mergytę šalia ilgakojės bet neperkarusios sexy figūros manekenės - ir aprenk jas abi vienodomis kukliomis suknutėmis iki kelių- nu antroji atrodys pritrenkiančiai, o tu jausiesi atrodanti apgailėtinai, stovėdama šalia- todėl man atrodo, kad jau geriau tokiu atveju atrodyti ne taip kukliai ir ne taip "skoningai"- bet taip, kad atrodytumei, pavyzdžiui, romantiška jauna senovės damačka, o ne skoningai ir neiššaukiančiai, nors gal ir šiuolaikiškai, atrodantis vaikelis ar varganas špingalietas mirksiukas.gif Reikia žiūrėti koks įvaizdis tinka būtent tau, ir nesilygiuoti į kitas, kurių išvaizda ir būdas yra visai kitokie, todėl jos apsirengusios kukliau kaip tik gal atrodys gražiai, kai ant tavęs gal kaip tik gržiau atrodytų puošnesnis rūbas, kuris sudarytų kontrastą tavo būdo kuklumui, arba atvirkščiai- tada per išleistuves tarsi pamatai žavų to žmogaus veidą, kurio niekada dar nematai- ir tai suteikia tam žmogui dar daugiau žavesio ir nustebina mirksiukas.gif

Bent jau aš tai atradau, kad taip yra geriau, tačiau viskas, ką čia pasakiau, labiau galioja nestandartinių gabaritų merginoms, kurios neatitinka DAUGELIO visuomenės peršamų grožio standartų.. mirksiukas.gif Ir aš be abejo nekalbu apie atvejus, kai į išleistuves einama su nuotakos suknelėmis blink.gif Čia tai jau tikrai prasto skonio apraiškos blink.gif

Uch, nu nemoku aš neišsiplėsti- sorry- tiesiog norėjau pasidalinti patirtimi, jei atsirastų tokių kaip aš biggrin.gif

Beje, turiu pasakyti, kad kai man jau likę vos metai ar du iki trisdešimtmečio- truputį gaila, kad nespėjau atsinešioti tų tikrai puošnių, ilgų "princesiškų" sijonų su korsetais ir lankais, ir panašių (nes ilgą laiką nemėgau jų, ir laikiau prasto skonio ženklu)- nes juk daugėjant metukų, jau ne visada užsidėjusi tokias sukneles tinkamai atrodysi, o atrodyti tik truputį puošniau nei visada, ir tik kaip paprastam svečiui, gali bet kada- per gimtadienį, į geresnę kavinę, eilinę diskoteką- nors ir kasdien tokių progų prisigalvoti galima, o ir vyresniame amžiuje tokie ala elegantiški rūbai visai tinka, tai jų atsinešiosi dar cool.gif O tokių progų pasipuošti kaip princesei- labai nedaug- bet iš patirties žinau, koks kaifas ir įdomumas vaikams, pamatyti taip pasipuošusios mamos nuotrauką, kai ji buvo studentė ar abiturienė bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 25 birželio 2008 - 00:47
As manau kad vistik reik atsizvelgti ir i mada, kad ir kokia ta figura butu, galima rasti madinga drabuzi kiekviena sezona smile.gif
jei buut mano isleistuves siemet, rinkciausi kazka tokio ax.gif
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
O aš manau, kad tokioms grand progoms rūbai turi būti tokie daugmaž universalaus skonio, ir aš manyčiau, kad į madą reikia atsižvelgti tik tada, jei ta konkreti mada pernelyg nesipjauna su tavo figūra ir kitais išvaizdos aspektais, nes praeis daug metų, liks nuotraukos- visos mados jau bus šimtą kartų pasikeitę, todėl žmonės nuotraukoje jau matys ne madą, ir žavėsis ne ja, o matys tavo trūkumus, jei ta mada juos išryškina. Priešingai, tavo jaunystės laikų mada gal kaip tik jiems atrodys rėžianti akį ar net juokinga- nors gal tai irgi savotiškai įdomu, kaip istorija, pasakojimas apie tuos laikus ir jų žmones ax.gif

Todėl aš už madą, bet manau, kad tokiomis progomis ta mada turi būti tokia jautresnė, ir saikinga, o jei to laiko madaos temdencijos nėra labai palankios tavo figūrai ar išvaizdai- tada, manau, geresnis pasirinkimas būtų romantiška, neformali klasika. Svarbiausia, mano manymu, neapsirengti iš mados išėjusio rūbo, jei kalbėt apie madą- tokio, kurios, pvz, buvo labai madingas prieš du -tris metus, ar pan. Tada jau geriau irgi klasika.

Beje, kas link čia paminėtų progų- tai asmeniškai man blizgantys ryškiaspalviai ar rožiniai šilkai ir atlasai, bei panašūs dalykai atrodo visiškai netinkami akademinėmis progomis- aš manau, kad diplomų įteikimas turi aiškiai skirtis nuo vestuvių pokylio- juk švenčiame ne valentino dieną, ir ne santuokinė ar poros meilė šios šventės priežastis bei pagrindinis akcentas- todėl, man atrodo, kad reikia bent jau skirti formaliają šių švenčių dalį nuo vakarinės, ir bent jau į formaliają ateiti ne kaip į vestuves, o pasidžiaugti tuo, jog gal paskutinį kartą studentė esi- o ne pamergė- todėl man faina ir mantijos tos kai būna- jokiu būdu neturiu minty, kad reikia rengtis formaliai ir rimtai- bet gal to blizgesio mažiau ir šilkų- man tokiai progai labai gražu būtų fasonai iškilmingesni, bet medžiagos tokios studentiškai, jaunatviškai nepersaldžios- formaliai daliai, o vakarui- madingas, šiuolaikinis rūbas, jei bus šokiai ar diskoteka. Tai lieka ir nerūpestingai pašėlusiai madingo studentavimo prisiminimas iš neformalios dalies, ir tas romantiškas, kiek graudus akademinės aplinkos bei jaunatviško mokslinio užsidegimo prisiminimas iš formaliosios mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 25 birželio 2008 - 01:19
Ne nu tai as nesuprantu. As parasiau, kad madingas IR tinkantis figurai. O tokiu imanoma rasti ir tikrai nera cia kazkokia problema.
Ir apskritai, vienoje pastraipoje parasote, kad "drabuzis turi buti universalus, ir i mada reikia atsizvelgti tik tada...", kitoje pastraipoje jau rasot, kad svarbiausia neapsirengti is mados isejusios rubo g.gif kur cia rysys? Kas jusu nuomone yra klasika? Butent klasikine suknele tinkanti paminetoms progoms? cool.gif
p.s. jusu postas man primena Lilly Allen dainos LDN pradzia muzikiniu prekiu parduotuveje. rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
visa tai yra skonio reikalas.
man labai grazu nuotraukose matyti to laikotarpio dvasia, kas tuo laikotarpiu buvo madinga ir tt ir pan. nesvarbu kad gali buti juokinga, tam tikru metu, tam tikro laikmecio mados visuomet atrodo juogingos, po desimtmecio jau nebe. zodziu sukasi ratas.
kas del puosnumo - man visuomet gerokai kvailiau atrodo per daug issipusciusios moterys, as asmeniskau geriau rinkciaus varianta but apsirengus kukliau nei dauguma esanciu renginyje/sventeje/teikimuose ir pan. nei gerokai per puosniai.
kad visuomet renkantis rubus reikia atsizvelgti i savo figuros ypatumus, tai ir taip aisku, ta reikia daryti ir ne per sventes. bet niekada nebuvo ir nebus tik vieno madingo silueto, vienos spalvos ir vieno rubo. paparastai siulomos ivairios kryptis. issirenki kas artimiausia tau, miksuoji su tarkim seniai turimais, tau patinkanciais rubais, imesdama kazka savo. taip kuri savita stiliu kuris itaiko i vyraujancia mada.
rengtis universaliais, ty nuobodziais, 'klasika' kuri madinga visada - nuobodu. ir kam. tik tam kad 14 metis tavo paauglys nepasijuoktu kokia 'klaikia' suknute devejai? biggrin.gif gi faina biggrin.gif

o kad kuklesni ir nuosaikesni rubai tinka tik idealaus sudejimo moterims tai visiska netiesa. absoliuti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 25 birželio 2008 - 07:27