Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Kliamka @ 2012 01 10, 21:28)
Kodėl velkuosi? Todėl, kad mano mašina ne VI golfas. biggrin.gif 4 man lb tinka maždaug  iki 60km/h. Juk ne visos vienodai važiuoja. mirksiukas.gif

Nu taip, bet aš su abiem šeimos auto mieste ant trečio. Pats tas g.gif

O jei varikliui nepatinka 4 toks greitis...ir kilo klausimaskodėl nejungi 3 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 01 10, 22:24)
O kodėl tu 4-ta pavara velniesi apt 50?

Aš mieste kaip instruktorius mokino, tik trečia laugh.gif

O maniske ant 4 normaliai vaziuoja.Jei greiciau, jau 5 jungiu.
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2012 01 10, 21:31)
O maniske ant 4 normaliai vaziuoja.Jei greiciau, jau 5 jungiu.

nu va,jei gerai tai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 01 10, 22:21)
Šiaip tai kiekvienai reikėtų pabūti kiekvienos situacijoj, pavažinėti tokiais keliais kuriais kiekviena važinėja ir tada būtų aišku viršytumėt ar neviršytumėt. Nes jei kasdien siauros miesto gatvelės tai lb skiriasi nuo prospektų ar užmiesčio gatvių.

drinks_cheers.gif
Su srautu kai vaziuoju, dazniausiai tai buna kamstis tas srautas biggrin.gif
Atsakyti
galima ir 50 vaziuot, bet maniskei labiau patinka 55, tada apsukos palei 2 buna. Trecia tik apie 40. nemegstu rikdyti variklio. kazkada su automatu paveze tai sakes kaip ten plysauja variklis kol pavara persijungia. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 01 10, 22:51)
galima ir 50 vaziuot, bet maniskei labiau patinka 55, tada apsukos palei 2 buna. Trecia tik apie 40. nemegstu rikdyti variklio. kazkada su automatu paveze tai sakes kaip ten plysauja variklis kol pavara persijungia. unsure.gif

As vazineju su automatu,kazkaip man netrukdo tas garsas,jei greitai soka is karto i auksta pavara biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KTK: 10 sausio 2012 - 22:08
Laba visoms,
Kaip šiandien važiavimas mieste, t.y. pasnigus. Tik pliurza, ar ir slidoka?
Atsakyti
Na va, snd isvaziavau siaip i miesta pavazineti, igudziu tobulinti. Dar kaip tycia taip pustyti pradejo..menkas malonumas. schmoll.gif
Bet vis dar jauciasi stresas vaziuoti, ta atsakomybe doh.gif Taip buvo gerai kai uz viska instruktorius atsake biggrin.gif
Idomu kaip jum, kurios jau daugiau vazinejat, po kiek vaziavimu/savaiciu/menesiu pavyko atsipalaiduoti, jaustis laisvai ir visiskai pasitiket savo jegom uz vairo?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2012 01 11, 16:36)
kaip jum, kurios jau daugiau vazinejat, po kiek vaziavimu/savaiciu/menesiu pavyko atsipalaiduoti, jaustis laisvai ir visiskai pasitiket savo jegom uz vairo?? g.gif

As bijau,aisku,prisikalbeti,gali dar visko buti,bet dabar jau pasitikiu savimi gatveje,aisku,igudziu dar reikia,tobulesim vis su laiku,bet lyginant ,kokia buvau pradzioje, ir dabar,tai skirtumas akivaizdus,jauciuosi drasiai gatveje.Vairuoju puse metu smile.gif .
Atsakyti
Idomu kaip jum, kurios jau daugiau vazinejat, po kiek vaziavimu/savaiciu/menesiu pavyko atsipalaiduoti, jaustis laisvai ir visiskai pasitiket savo jegom uz vairo?? g.gif

Važinėju 4 mėn.
Įprastiniais maršrutais vairuodama, jaučiuosi gerai. Bet jeigu reikia važiuoti kažkur, kur dar niekada nevažiavau ir reikia važiuoti, kai daug mašinų, jaučiu kažkokį nerimą. Bijau, kad reikės staigiai persirikiuoti, tad kaip reikės "įlysti".
Dar visada jaučiu nerimą, kad nerasiu vietos prisiparkuoti. smile.gif
Atsakyti
Aha, parkes del tu paciu dalyku, kad nebus kur masinos pasistatyti ir reiks rikiuotis dideliame masinu sraute.Bet sakyciau, kad 90% kelioniu bunu atsiputus mastau.gif To nesitikejau... galvojau tuos pora metu ir bijosiu sedet uz vairo...
Atsakyti

Sakyciau labai nuo zmogaus priklauso. Ir kaip bebutu yra zmones kurie gabus vairavimui, o yra tokie kurie kiek besistengtu visvien neitin pavyksta smile.gif Mano mama vairuoja jau virs 2 metu (kelis kartus per savaite), bet iki siol jauciasi netvirtai, stresuoja uz vairo ir tikrai geru vairavimu pasigirti negali.
Atsakyti