Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Atrodo nuo kitos savaitės ateis žiema..
Ui bus doh.gif
Atsakyti
As tikiuos, kad nebus labai baisu, mano spygliuotos padangos pasitarnaus pagal paskirti biggrin.gif O tai gaila vazinet, kai keliai kaip vasara tongue.gif Juokauju aisku...gerai, kai keliai svarus...nieko nesakau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenuxus: 12 sausio 2012 - 10:38
Aš po savo pasičiuožinėjimo ant kelio šiek tiekprisibijau...
Bet nieko, kaip nors smile.gif
nes šiaip žiema tai džiugina thumbup.gif
Bus proga ir roges pavairuoti lotuliukas.gif

O dabar vis lyja...
Atsakyti
Vakar slapi keliai buvo, ne tiek sniego, kiek tokios kosytes, tai slydom stabdant truputi prie sviesoforo nuo kalniuko.Gerai, kad nieks nestovejo priesais.Bet cia MB masina, pas mane geresnes padangos tongue.gif
Noriu lietnykus nupirkt savo masiniukei... blush2.gif Kiek maciau, tai pasirinkimo mazai maziem ratam, trylikiniai berods...tai matyt reiks pasitaupyt ir iki turgaus kazkada lekt, nes skelbimuose nekazka ax.gif Ot...uzsimane kiaule bananu... biggrin.gif
Atsakyti
vakar per ta slapia sneiga man teko vairuot be......valytuvu doh.gif doh.gif doh.gif kaip tycia sugedo uzvakar, ir vaziavau i servisa(atrodo netoli, gretimam rajone) bet.. nu pavazuoju 500 m ir nieko nematau!
gerai akd vaziavom su vaikinu per 2 masinas, tai ji prieky , as is paskos. prie sviesoforu jis islipdavo pribegdavo ir vale man langus biggrin.gif jauciausi kaip filme kokiam biggrin.gif o praeiviai turbut nesuprato kame bajeris, net kai kurie atsisuke ejo spoksojo.
(tai prie to paties pakeite ir tepalus ir filtra - nes rasojo ziauriai ir valytuvus sutvarke) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 01 11, 17:48)
Sakyciau labai nuo zmogaus priklauso. Ir kaip bebutu yra zmones kurie gabus vairavimui, o yra tokie kurie kiek besistengtu visvien neitin pavyksta smile.gif Mano mama vairuoja jau virs 2 metu (kelis kartus per savaite), bet iki siol jauciasi netvirtai, stresuoja uz vairo ir tikrai geru vairavimu pasigirti negali.

As po savaites pradejau gerai jaustis. Bet pas mane automatas - manau, kad tai daug ka keicia.

QUOTE(elenuxus @ 2012 01 11, 19:47)
Hm...skaitau skaitau, kad reik pristatyti i kaltininko draudimo bendrove  g.gif Tai abu turi kreiptis i kaltininko bendrove, taip iseina?Nu, dar nepadariau ivykiu, ale idomu ka reiktu daryt.Deklaracija jau atsikopinau  blush2.gif

Jei apsidraudusi kasko, tai gali ir i savo bendrove kreiptis (netgi rekomenduotina), jie remontuos Tau pagal kasko, o paskui patys atsiims tuos pinigus is kaltininko bendroves.
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2012 01 12, 12:56)
masina, pas mane geresnes padangos  tongue.gif
Noriu lietnykus nupirkt savo masiniukei...  blush2.gif Kiek maciau, tai pasirinkimo mazai maziem ratam, trylikiniai berods...tai matyt reiks pasitaupyt ir iki turgaus kazkada lekt, nes skelbimuose nekazka  ax.gif Ot...uzsimane kiaule bananu...  biggrin.gif

O kam juos pirkti ziema g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 01 12, 18:09)
O kam juos pirkti ziema  g.gif ?

Nesakau, kad pirksiu ziema.Pirksiu kai susitaupysiu tongue.gif Tada uzmontuosiu vasarines padangas pavasari...jei rasiu ko noriu blush2.gif Cia juk kaip kad "slides tepk vasara" biggrin.gif Tai skirtumo jokio kada ka pirkti...juk valgyt nepraso.
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2012 01 12, 18:13)
Nesakau, kad pirksiu ziema.Pirksiu kai susitaupysiu  tongue.gif  Tada uzmontuosiu vasarines padangas pavasari...jei rasiu ko noriu  blush2.gif Cia juk kaip kad "slides tepk vasara"  biggrin.gif Tai skirtumo jokio kada ka pirkti...juk valgyt nepraso.

Jei yra pinigu nereikalingu,tai aisku,galima ratlankius pirkti ir ziema ,ir laikyti iki pavasario biggrin.gif .As irgi pirksiu,bet pavasari biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 01 11, 18:20)

drinks_cheers.gif  Ir man taip buvo. Praeis, tik nepasiduok, važiuok ir važiuok, tik būk atidesnė ir būtinai neskubėk. Dažniau dirstelk per petį prieš rikiuodamasi - suteiks pasitikėjimo. Dar galima baimę išmatuoti kilometrais, pvz, ji yra 200km ilgio. Kai nuvaziuosi 200km, baime bus sunaikinta.  mirksiukas.gif

Stengiuosi, per petį dairaus dabar visada biggrin.gif Turėsiu galvoje tuos 200 km, labai puiki mintis čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2012 01 12, 17:52)
vakar per ta slapia sneiga man teko vairuot be......valytuvu doh.gif  doh.gif  doh.gif  kaip tycia sugedo uzvakar, ir vaziavau i servisa(atrodo netoli, gretimam rajone) bet.. nu pavazuoju 500 m ir nieko nematau!
gerai akd vaziavom su vaikinu per 2 masinas, tai ji prieky , as is paskos. prie sviesoforu jis islipdavo pribegdavo ir vale man  langus  biggrin.gif  jauciausi kaip filme kokiam biggrin.gif  o praeiviai turbut nesuprato kame bajeris, net kai kurie atsisuke ejo spoksojo.
(tai prie to paties pakeite ir tepalus ir  filtra - nes    rasojo ziauriai ir valytuvus sutvarke)  thumbup.gif

doh.gif na jo, ekstrymas kaip reikalas
Atsakyti
O šiandien žiema jau savo nagučius parodė keliuose. Pirma po darbo reikėjo mašiną nusivalyt ir nusigremžt, antra abs koją atmušė kaip reikiant, trečia važiuojam atsargiau, ketvirta penkta pavara palikta už borto.
Mažiau landžiokit į juostas kai slidu, nes kitas gali ir nespėt pristabdyt, kad įleistų.
Atsakyti