Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Supratau merginos:)

Gerai man sakot.. Nes treciadieny turiu per visa miesta ir kamscius vaziuoti pas gydytoja, pabandysiu gal viena.. Nors dideliu marsrutu viena vaziuot dar bijau:D

O ka manot apie vazinejima dabartinem oro salygom? Siaip keliai neslidus, kai pavalo..
Atsakyti
sveikos

aš pamenu viena pati po kelių dienų važiavau nuo teisių pasiėmimo, tai buvo labai keista, kad šalia nėra jokio asmens ax.gif bet šiaip vyras man per duag neaiškindavo, o dabar tai tik šiaip kartais pamato kokią situaciją, tai pasako, kad va šito saugotis, daryti taip anaip smile.gif

o dėl oro sąlygų, tai tiesiog vairuojant staigių manevrų nedarau, anksčiau stabdyt pradedu ir laikausi atstumo ax.gif

tiesa, kažkada kalbėjom apie greičius, viršijymą, tai kažkaip pastebejau, kad nelabai ir išeina viršyti, nes važiuoju į darbą su srautu, gryžtu irgi (aišku jei važiuoji dieną ar vėliau vakare tas eismas kitoks, mažiau mašinų), tai būna netgi kad ten kur 70 galimas greitis visas srautas važiuoja 50 o kartais ir lėčiau, ar kur 60 tai visas srautas važiuoja ant 40 biggrin.gif bet šiaip įprastai visi važiuoja daugmaž tiek koks ženklas yra +/-5km ax.gif
Atsakyti
Vakar kaip tik rodė laidą ir kalbėjoi apie "klevukų" klaidų priežastis. tai vienos iš pagrindių per mažas pasitikėjimas savimi, o paskui jau per didelsi pasitikėjimas savimi. Aš kol kas pirmam priklausau. Bet gal visgi šitas geresnis, vis esi atidesnis, negu kai jautiesis ąsas su pusmečio stažu lotuliukas.gif

Kitos priežastys tai pašaliniai darbai (rūkymas, telefonas, valgymas ar gėrimas...), Šalia sėdinčių įtaka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumcė Šmumcė: 16 sausio 2012 - 14:22
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 01 16, 14:52)
Vakar kaip tik rodė laidą ir kalbėjoi apie "klevukų" klaidų priežastis. tai vienos iš pagrindių per mažas pasitikėjimas savimi, o paskui jau per didelsi pasitikėjimas savimi.  Aš kol kas pirmam priklausau. Bet gal visgi šitas geresnis, vis esi atidesnis, negu kai jautiesis ąsas su pusmečio stažu  lotuliukas.gif

Kitos priežastys tai pašaliniai darbai (rūkymas, telefonas, valgymas ar gėrimas...), Šalia sėdinčių įtaka...

Hm, kaip zinot, kuriai kategorijai as priklausau, per duag pasitikinciu ar per mazhai:)
Kokios klaideles daro?
Man baisiausia tai ne kamsciai, ne masinos.. o vis dar greitejimo juostos ats momenta,s aki veidodelyje nematai masinos, jau pora sykiu esu uzsirovus.. ir kalniukas:) nes beveik visuomet uzgestu:)
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 01 16, 14:52)
Vakar kaip tik rodė laidą ir kalbėjoi apie "klevukų" klaidų priežastis. tai vienos iš pagrindių per mažas pasitikėjimas savimi, o paskui jau per didelsi pasitikėjimas savimi.  Aš kol kas pirmam priklausau. Bet gal visgi šitas geresnis, vis esi atidesnis, negu kai jautiesis ąsas su pusmečio stažu  lotuliukas.gif

Aha, as taip pat ziurejau bigsmile.gif Mano klaida irgi nepasitikejimas savimi.
Ir dar klaida minejo situacijos neprognozavimas, nenumatymas, jei gerai atsimenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2012 01 16, 14:34)
Aha, as taip pat ziurejau  bigsmile.gif Mano klaida irgi nepasitikejimas savimi.
Ir dar klaida minejo situacijos neprognozavimas, nenumatymas, jei gerai atsimenu g.gif

aha, buvo drinks_cheers.gif

kaip kažkokiam straipsny apie klevukus rašė, kad jie dar mąsto pėsčiojo greičiu... hihihi.gif

nepasiginčysi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(deepy @ 2012 01 16, 14:14)
Hm, kaip zinot, kuriai kategorijai as priklausau, per duag pasitikinciu ar per mazhai:) 
Kokios klaideles daro?
Man baisiausia tai ne kamsciai, ne masinos.. o vis dar greitejimo juostos ats momenta,s aki veidodelyje nematai masinos, jau pora sykiu esu uzsirovus.. ir kalniukas:) nes beveik visuomet uzgestu:)

manau pasivažinėjusi suprasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2012 01 16, 13:34)
Sekancia diena po teisiu atsiemimo sedau ir viena, ir i nauja masina, jau SAVO  biggrin.gif As tik uz tai, kad vazinet iskart, nieko nelaukti ir nebijoti.Po to bus sunkiau...Nieko nereik bijot.Vienai vaziuojant niekas nenervuos, kad ne taip kazka padarei, per letai vaziuoji ir t.t. Viska issiaiskini savarankiskai, isbandai, pamatai kas nesigauna, ko bijai ir t.t.Reik ir cia atrasti "save", ir niekas kitas to nepadarys.  4u.gif

thumbup.gif atrodo, kad skaitau savo mintis blink.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Cia ne vienas kelyje rodė apie klaidas? reikes pažiūrėt, gera laida. thumbup.gif
Taigi šiandien ruošiausi 7 ryto išvažiuot, nes bijau slidumo, o išėjo taip kad pramigau ir valandą vėlavau į darbą. hihihi.gif bet nelėkiau, vistiek bijojau. biggrin.gif Patiko man sniegą nuo mašinos valyt, daug lengviau nei apšalusius stiklus gremžt. thumbup.gif
Dėl to pasitikėjimo tai gal aš nei tokia nei tokia. g.gif Nors po šiandienos gal truputį per daug pasitikiu.. Jūs man paaiškinkit tokią situaciją. Sankryža, suksiu į dešinę, dega raudona bet yra papildoma rodyklė. Kai išsuksiu, bus trys eismo juostos. Į antrą ir trečią iš priešais atvažiuoja mašinos, nes jiems žalia. Į pirmą turėtų nevažiuoti, nes prieš sankryžą yra ženklas, kad iš pirmos juostos galima tik sukti į dešinę. Ar gali kažkas važiuodamas tiesiai per sankryža įvažiuoti į pirmą juostą? Kaip tik ant tokio užtaikiau, iš už trūliko išlindo tai susimėčiau, bet pasukau, nes jau nebuvo kada stabdyt. Paskui dar panoro su manim pasikalbėt vairuotojas tai šalia važiuodamas labai kratė galvą su didele šypsena. biggrin.gif
Kažkokia mistinė diena šiandien. Tai žadintuvas neskamba, tai kelio ženklai pasikeičia.. g.gif
O į gatves išvažiavau kai tik nusipirkau mašiną, tai parsivariau ir ant rytojaus jau važiavau viena. Norėjosi patarėjo šalia, bet apsipratau. Dbr visaip gerai - ir vienai, ir su keleiviais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 16 sausio 2012 - 22:14
Na manes dar laukia kelione vienos, nes kolkas visur salia sedi vyras ir vadovauja daryt taip daryk anaip doh.gif tai liepiau tyleti, jei nenori pestute prasieiti biggrin.gif pavargau as nuo tu mokymu, turiu automobili, o vienos neisleidzia atseit saugo, sako dar keli karteliai su manimi ir tada ant gal viena paleisiu g.gif

Man baisiausios vietos kaip ir daugeliui, kai reikia pasukti i kaire, ( nera papildomos sekcijos) greitejimo juosta, persirikiavimas kai eismas toje juostoje intensyvus na ir parkavimasis mazuose plotuose
Atsakyti
As sian atsiemiau teises, ka tik!:)

pasakykite, kodel galioja tik 2 metus? Kas po tu dvieju metu???

vaziavau ne pati, nes vyras su automatu ir su didele masina, tai nenoriu ja vazinetis:)

Bet jau gla ent sian varysiu su saviske pasivazineti:)))

Dar klausimas- kaip Jums vairuoti su kulnais? Man tragiskai blogai... Negaliu.. Neisivaizduoju, kaip panos vairuoja.. Visas koajs skauda..
Atsakyti
QUOTE(deepy @ 2012 01 17, 15:24)
As sian atsiemiau teises, ka tik!:)

pasakykite, kodel galioja tik 2 metus? Kas po tu dvieju metu???

vaziavau ne pati, nes vyras su automatu ir su didele masina, tai nenoriu ja vazinetis:)

Bet jau gla ent sian varysiu su saviske pasivazineti:)))

Dar klausimas- kaip Jums vairuoti su kulnais? Man tragiskai blogai... Negaliu.. Neisivaizduoju, kaip panos vairuoja.. Visas koajs skauda..

Drauge keitesi kaip tik po dvieju metu, tai nebuvo jokiu papildomu proceduru jas keiciant smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

jungiuosi ir as prie klevuku 4u.gif

Del tu dvieju metu, as ir nustebau g.gif ... nes mums mokyklos mokytojas, labai gerai pamenu kaip sake, kad gausim nuolatinius, nebus jokiu 2m...

Nu tikiuosi po poros metu nepadrys, jokiu perlaikymu, nes ir siomis pakankamai ilgai vargau... verysad.gif (nors ir vazineju gan gerai, zinoma igudziu dar reikia)
Atsakyti