Sian niekur nevaziavau ,pestute iki pardes ejau...vau kokis keliukai...lediniai visai
Kur labiau pravazineta gal nieko, bet kiemai ir siauri keliai tai jo...dziaugiuos, kad nereikejo vaziuot.Ryt pasismaginsiu...daug vazinejimu, pirkinejimu...

Sveikutes, tikiuosi priimsite ir mane i savo bureli as jau klevukas

QUOTE(jovita25 @ 2012 01 14, 14:37)

QUOTE(jovita25 @ 2012 01 14, 15:37)
Labas, klevuk

O aš šiandien pėstute pavaikščiojau. Koks slidumas šalutiniuose keliuose
vaje, galvoju ar tik nereikės mikriuko atsiprašyt...

Papildyta:
sveikinimai gavus VP

Papildyta:
sveikinimai gavus VP

QUOTE(Kliamka @ 2012 01 13, 21:34)
O šiandien žiema jau savo nagučius parodė keliuose. Pirma po darbo reikėjo mašiną nusivalyt ir nusigremžt, antra abs koją atmušė kaip reikiant, trečia važiuojam atsargiau, ketvirta penkta pavara palikta už borto.
Mažiau landžiokit į juostas kai slidu, nes kitas gali ir nespėt pristabdyt, kad įleistų.
Mažiau landžiokit į juostas kai slidu, nes kitas gali ir nespėt pristabdyt, kad įleistų.
Na tikrai, jau žiema prasidėjo tikra.
Baisiai bijau kitos savaitės, nes reikės mamą pas gydytojus suvežioti, po to į stotį nuvežti. Tad teks ir žiedu važiuot, ir į kairę, kur nėra deganšios sekcijos, sukti, ir aplamai, nauju maršrutu toli važiuoti. MAN JAU DABAR NERAMU.
Labutis. Geros nuotaikso, apsitikėjimo ir - atsargumo

Ziuriu daug kam baubas tas posukis i kaire, kai nera sekcijos
Nu, pora kartu pravaziavau labai baisia sankryza kur i kaire sukt sunku, tai kazkaip dabar visos atrodo baika...Siulau paziuret baimei i akis, susirast sankryza kuri laaabai bjauri ir ja pavazinet pora kartu.Atsiras pasitikejimo savimi daugiau ir nebeliks baimes
Man va padejo
Mazu ir dar kam pades...siaip visad vengdavau sio posukio, dabar jau jokio skirtumo...

Sveki, 
Jungiuosi ir as prie klevo lapo:) Treciadieny vaziuoju atsiimti teises ir vakare jau varysiu pas gydytoja
Sian bandysiu susitvarkyti draudima:)
Merginos, sakykit, kaip greit savarankiskai isvaziavot i kelia? Poto, kai issilaiket?
Kol mokiausi vairuot, nuolat vazinejau su vyru ar teciu, dabar kaip ir galeciau savarankiskai, bet mane vyrai gazdina, kad vienos neisleis, o as taip noriu:) Ir galvoju, ar cia tokia drasa dabar, ar isedus ta drasa nepradings vienai vaziuot:)

Jungiuosi ir as prie klevo lapo:) Treciadieny vaziuoju atsiimti teises ir vakare jau varysiu pas gydytoja

Merginos, sakykit, kaip greit savarankiskai isvaziavot i kelia? Poto, kai issilaiket?
Kol mokiausi vairuot, nuolat vazinejau su vyru ar teciu, dabar kaip ir galeciau savarankiskai, bet mane vyrai gazdina, kad vienos neisleis, o as taip noriu:) Ir galvoju, ar cia tokia drasa dabar, ar isedus ta drasa nepradings vienai vaziuot:)
QUOTE(deepy @ 2012 01 16, 12:11)
Sveki, 

As isvaziavau i gatve viena tik atsiemus teises regitroje

Sekancia diena po teisiu atsiemimo sedau ir viena, ir i nauja masina, jau SAVO
As tik uz tai, kad vazinet iskart, nieko nelaukti ir nebijoti.Po to bus sunkiau...Nieko nereik bijot.Vienai vaziuojant niekas nenervuos, kad ne taip kazka padarei, per letai vaziuoji ir t.t. Viska issiaiskini savarankiskai, isbandai, pamatai kas nesigauna, ko bijai ir t.t.Reik ir cia atrasti "save", ir niekas kitas to nepadarys.