Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Elysa @ 2012 03 08, 13:52)
Ir forumą padaro nuobodų - susidaro įspūdis, kad tas pats per tą patį.

Man taip pat būtų įdomiau, jei atsirastų daugiau moterų, galinčių ir norinčių interpretuoti sapnus. Bėda ta, kad tai užima nemažai laiko. Ne kiekviena nori vargintis. O pretenzijas pareikšti yra paprasčiausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 03 08, 15:53)
Man taip greičiau.  ax.gif

Bet yra ir kiti dalyviai.
Reikėtų gerbti ir juos.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2012 03 08, 15:55)
Man taip pat būtų įdomiau, jei atsirastų daugiau moterų, galinčių ir norinčių interpretuoti sapnus. Bėda ta, kad tai užima nemažai laiko. Ne kiekviena nori vargintis. O pretenzijas pareikšti yra paprasčiausia smile.gif

Aš šį sakinį parašiau, norėdama papildyti savo ankstesnę žinutę. Bet redaguoti nebebuvo įmanoma. Labai greitai.

Taigi tas "nuobodu" dėl tavo ilgų tekstų citavimų.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2012 03 08, 15:55)
O pretenzijas pareikšti yra paprasčiausia smile.gif

Šiaip tai čia ne pretenzijos.
Man gan įdomi ši tema.

Bet tik ne apie sapnus apie spuogus ant nosies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 03 08, 15:54)
Tai vyras ir moteris - dvi skirtingos respublikos? smile.gif

O kam tada pasakoti?

Kažkada maniau, kad vyrai suprasti turėtų moterų mintis lygiai taip pat, kaip moteris supranta, na kaip žmogus žmogų.
Dabar jau iš savo patirties matau, kad geriau tokių dalykų, sapnų tokių nepasakoti vyrui. Ir išvis kalbant daug ką gerai apgalvoti, kaip pateitki.
Atsakyti
QUOTE(Pievugele999 @ 2012 03 08, 16:11)
matau, kad geriau tokių dalykų, sapnų tokių nepasakoti vyrui. Ir išvis kalbant daug ką gerai apgalvoti, kaip pateitki.

Aš rėžiu be apgalvojimų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparnuota @ 2012 03 08, 13:44)
Aciu
taip, zinau, kad nestumo metu moteris kamuoja ivairiausi ryskus sapnai.

Bet tai sapnai rodo, jog as jauciuosi nesaugi vyro atzvilgiu?
Nestumo pradzioje jauciausi apgaubta demesiu ir vyro meile, bet pradejau vel sapnuoti siuos sapnus.
Pirmiausia man baisu, kad tie sapnai mane taip "veikia". Ar tureciau apie juos sneketi vyrui?

Tikiu sapnais tik kai pasirodo mirusieji zmones ir tais kurie ispranasauja greitos ateities ivyki - jie yra isskirtiniai, specifiniai.
Su likusiais sapnais, kurie mane kamuodavo istisai as jau issiaiskinau viena dalyka. Jeigu sapne tai yra dramblys, tai gyvenime jis yra tik mazyyyyyyyyte musyte. Jei sapne tai yra pasaulio pabaiga, tai realiai - nedidelis ivykis prilygstantis barniui. Tai reiskia nereikia nieko bijoti. Puse to nei neissipildo.
O jeigu zmogus neapdovanotas ypatingu talentu ir mokslais issiaiskinti sapnus, tai ir pakeisti nieko negales. O dar klausimas ar labai imanoma keisti savo likima?
Padariau isvada, kad nereikia sapnu perkelineti i gyvenima ir visa diena kankintis del netikru ivykiu, kankinti savo artimuosius, kurie niekuo deti. Ta savo energija galima skirti tam, kad gyventum, kad dziaugtumeis diena nuo ryto iki vakaro, kad jaustum tai ka istikruju jaucia tavo sirdis, o ne tai kokios makalynes pripaise per nakti smegenine.
Sparnuota, tiesiog mylek savo vyra, gyvenk realiai. Prasyk is jo dalyku kuriu nori tureti, kurk jaukuma, meile, puoselek, atleisk, pyk kai reikia, bet viska daryk del tikru ivykiu. Ismok ignoruoti sapnus, vyk juos salin ir tiek. jie neturi griauti tau gyvenimo smile.gif
As savo sapnus visada pasakoju vyrui kokie jie bebutu, nes musu bendravims labai atviras ir jeigu tau norisi pasakoti - pasakok. Taip gal but pasidalinsi, pasilengvinsi, pamirsi greiciau, pamatysi, kad tavo vyras ne tas pats kur sapne buvo biggrin.gif .
zodziu sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kactukas @ 2012 03 08, 14:23)
Ismok ignoruoti sapnus, vyk juos salin ir tiek. jie neturi griauti tau gyvenimo smile.gif

Sapnai yra mūsų pačių dalis. Kactuk, o jei tau kas nors pasiūlytų ignoruoti savo galvą, nosį ar kepenis? Paklausytum?
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 03 08, 14:00)
Bet yra ir kiti dalyviai.
Reikėtų gerbti ir juos.
Papildyta:

Aš šį sakinį parašiau, norėdama papildyti savo ankstesnę žinutę. Bet redaguoti nebebuvo įmanoma. Labai greitai.

Taigi tas "nuobodu" dėl tavo ilgų tekstų citavimų.
Papildyta:

Šiaip tai čia ne pretenzijos.
Man gan įdomi ši tema.

Bet tik ne apie sapnus apie spuogus ant nosies  biggrin.gif

Elysa, asmeniskai man, Vaizgantes cituoti postai visai nekliudo, o ir nera tokiu nustatytu taisykliu del citavimo trumpinimo. Vertinu, kad zmogus atsiliepia 4u.gif . ir labai nemalonu yra skaityti taviskius postus dvelkiancius pretencija ir asmeniskumu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kactukas @ 2012 03 08, 16:27)
o ir nera tokiu nustatytu taisykliu del citavimo trumpinimo.

Yra nerašytų taisyklių.

ir labai nemalonu yra skaityti taviskius postus dvelkiancius pretencija ir asmeniskumu mirksiukas.gif

Tai ne pretenzijos. Tik noras, kad forumas taptų kokybiškesniu.
Na, nebent jo paskirtis kažkokia specifinė...
Jei galutinai tuo įsitikinsiu, nebeskaitysiu visiškai.

O dėl asmeniškumų tai nesupratau visiškai.
Būčiau dėkinga, jei paaiškintum.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 03 08, 14:25)
Sapnai yra mūsų pačių dalis. Kactuk, o jei tau kas nors pasiūlytų ignoruoti savo galvą, nosį ar kepenis? Paklausytum?

Yra vienas is meditacijos pratimu - jis liepia ignoruoti savo prota ir as juo puikiai pasinaudojau - paklausiau. Nuostabus dalykas isgirsti ka sneka musu protas, neitiketina kiek daug visokiu padriku daiktu, kiek meslyno jame randasi. smile.gif

Sakai nosis? O jeigu nosis staiga man tampa tokio dydzio, kad per ja nebematau saves, o paskui nosis tampa manimi ir gyvena savo gyvenima. Tada reikia sienauti ta nosi i vieta, reik sumazinti ja atgal ir liepti tiesiog kepuoti ir filtruoti svaru ora, tam kam ji ir skirta.
Sapnai neturi uzgozti musu realaus gyvenimo - tai nesveika. Sapnai turi savo laika ir erdve pasireiksti ir ta pacia sekunde, kai zmogus atmerkia akis, sapnai privalo dingti...ir jie dingsta, mes nebesapnuojam. Jei zmogus suka ir suka ta pati sapna nuo ryto iki vakaro juo gyvendamas, tai rodo problema. Kokia tai buvo diena? pilna neigiamu emociju, nepagristu kaltinimu beveik niekuo detam zmogui, paskatinimo itarti, kurti prasta ateities scenariju.Toks zmogus yra jautrumo, nepasitikejimo, netikejimo, istrigimo, bejegiskumo, nemokejimo kurti auka. Pabandykite patiketi labiau savo sirdimi, savo gyvenimu ( kas yra labai nelengva) ir kaip mat sapnai pageres, nes jie yra tik musu pastangu ir kurybos atspindys, o ne atvirksciai
Papildyta:
QUOTE(Elysa @ 2012 03 08, 14:45)
Yra nerašytų taisyklių.
Tai ne pretenzijos. Tik noras, kad forumas taptų kokybiškesniu.
Na, nebent jo paskirtis kažkokia specifinė...
Jei galutinai tuo įsitikinsiu, nebeskaitysiu visiškai.
O dėl asmeniškumų tai nesupratau visiškai.
Būčiau dėkinga, jei paaiškintum.

Nerasyta taisykle, kuri aktuali siuo atveju 1% , netampa nerasyta taisykle.

Del asmeniskumu gal tai?:
QUOTE(Elysa @ 2012 03 08, 11:30)
Na taip, suprantama.
Tačiau kitiems tu sapnus išaiškini.
Kodėl mano sapnų niekad nepaaiškini?

nesipykim. nesvarbu tai istikruju.
Atsakyti
QUOTE(Kactukas @ 2012 03 08, 16:23)

O jeigu zmogus neapdovanotas ypatingu talentu ir mokslais issiaiskinti sapnus, tai ir pakeisti nieko negales.  O dar klausimas ar labai imanoma keisti savo likima?
Padariau isvada, kad nereikia sapnu perkelineti i gyvenima ir visa diena kankintis del netikru ivykiu, kankinti savo artimuosius, kurie niekuo deti.

Mano nuomonė tokia pat.
Pakeisti nieko negalima.
Jei kažkoks sapnas žmogui pildosi, tai vis viena įvyks.

Jei sapnas - blogio pranašas, teks spręsti problemas ar išgyventi vienokius ar kitokius sunkumus.
Tik nemalonu būna susapnuoti blogio pranašą. Tikro blogio. O su smulkiais blogiais mes susiduriame gana dažnai. Gyvename, nepriklausomai nuo sapnų.
Gėriu džiaugiamės, blogį stengiamės nugalėti.

Bet šiaip gana įdomu, kaip mes sapne pamatome ateitį?
Papildyta:
QUOTE(Kactukas @ 2012 03 08, 17:03)

Nerasyta taisykle, kuri aktuali siuo atveju 1% , netampa nerasyta taisykle.

Tai kas tas 1 proc.? Aš? smile.gif
Tai kokie procentai čia renkasi?

Aš norėjau užduoti klausimą vienam dalyviui. Buvau išvykusi. Dabar šio klausimo susirasti praktiškai neįmanoma, arba reikia sugaišti begalę laiko.

Na taip, suprantama.
Tačiau kitiems tu sapnus išaiškini.
Kodėl mano sapnų niekad nepaaiškini?

Na bet kad taip išties yra smile.gif
Visus aukščiau ir žemiau esančius sapnus išaiškina be išimties, maniškius praleidžia.
Ir taip pastoviai.
Kuo aš prastesnė? smile.gif

Koks gi tai asmeniškumas iš mano pusės?
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 03 08, 15:15)
Mano nuomonė tokia pat.
Pakeisti nieko negalima.
Jei kažkoks sapnas žmogui pildosi, tai vis viena įvyks.

Jei sapnas - blogio pranašas, teks spręsti problemas ar išgyventi vienokius ar kitokius sunkumus.
Tik nemalonu būna susapnuoti blogio pranašą. Tikro blogio. O su smulkiais blogiais mes susiduriame gana dažnai. Gyvename, nepriklausomai nuo sapnų.
Gėriu džiaugiamės, blogį stengiamės nugalėti.

Na, pavyzdziui, as pastojau. dziaugemes su vyru, ginekologas liepe ateiti po kurio laiko, nes nestumas vos triju savaiciu. Dienai pries vizita sapnuoju, kad randuosi lyg ligonineje, mane apziuri moteris ginekologe ir sako:"nieko nebus, reikia sita isvalyt". As visa su asarom vejuosi ja ir sakau kodel? Kodel? nei uz ka, as nesutinku, negaleciau taip padaryti, tai mano vaikelis. O ji atsisuka ir sako:" ten nieko nera"
Ryte papasakojau vyrui sapna ir nuvykome i poliklinika.
pakviete i echoskopa, o ten ne mano ginekologas (vyras), bet moteris. Ji paaiskina, kad daktaras atostogauja. Taigi pasiziuri ji te ir sako:
"bijau, kad yra tik pusle, bet joje nieko nera ir reiks viska isvalyti"
galit isivaizduoti mano reakcija. Negana to, sapnas issipilde iki galo. Grizo mano ginas, nutarem dar laukti, gal kas pasimatys kai nestumas bus didesnis ir as laukiau. Del "mano vaikelio" nesutikau greitai abrazijai ir laukiau taip ilgai, kad ivyko baisus persileidimas, nes ta tuscia pusle turejo iseiti. Pataikiau ta dien kai daktaru antaklany nebuvo visi operavo, man viskas gabalais krito...iskentejau kosmara. va kokia istorija.
Papildyta:
QUOTE(Elysa @ 2012 03 08, 15:24)
Tai kas tas 1 proc.? Aš? smile.gif
Tai kokie procentai čia renkasi?

Aš norėjau užduoti klausimą vienam dalyviui. Buvau išvykusi. Dabar šio klausimo susirasti praktiškai neįmanoma, arba reikia sugaišti begalę laiko.
Na bet kad taip išties yra smile.gif
Visus aukščiau ir žemiau esančius sapnus išaiškina be išimties, maniškius praleidžia.
Ir taip pastoviai.
Kuo aš prastesnė? smile.gif

Koks gi tai asmeniškumas iš mano pusės?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif imk baliona 4u.gif niekuo tu neprastesne! smile.gif Tu linksma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kactukas: 08 kovo 2012 - 15:35
QUOTE(Kactukas @ 2012 03 08, 14:23)
Padariau isvada, kad nereikia sapnu perkelineti i gyvenima ir visa diena kankintis del netikru ivykiu, kankinti savo artimuosius, kurie niekuo deti.
Ismok ignoruoti sapnus, vyk juos salin ir tiek. jie neturi griauti tau gyvenimo smile.gif

skubotų išvadų daryti nereikia.Išvadas reik daryti gerai išanalizavus problemą,perskaičius literatūra,įgyvendinus praktikoj.
Siūlau pasiskaityti gero psichoterapeuto Yalomo knygą "Melagis ant kušetės" ir kiek dėmesio joje jis skiria sapnams bei jų aiškinimas. Ir,jei kada praktikoj tektų lankytis pas kokį gerą psichologą ar psichoterapeutą,jis būtinai tavęs paklaus apie sapnus.
Sapnai yra neatsiejam mūsų dalis. Tai raktas į pasąmonę,kurioje slypi visos mūsų baimės,trukdančios mums laimingai gyventi.
Vyti jų nereikia,netgi negalima. Sapnus reikia sapnuoti ir būtina juos analizuoti.IR TIK TADA DARYTI IŠVADAS.
Papildyta:
QUOTE(Kactukas @ 2012 03 08, 15:34)

pakviete i echoskopa, o ten ne mano ginekologas (vyras), bet moteris. Ji paaiskina, kad daktaras atostogauja. Taigi pasiziuri ji te ir sako:
"bijau, kad yra tik pusle, bet joje nieko nera ir reiks viska isvalyti"
galit isivaizduoti mano reakcija. Negana to, sapnas issipilde iki galo. Grizo mano ginas, nutarem dar laukti, gal kas pasimatys kai nestumas bus didesnis ir as laukiau. Del "mano vaikelio" nesutikau greitai abrazijai ir laukiau taip ilgai, kad ivyko baisus persileidimas, nes ta tuscia pusle turejo iseiti. Pataikiau ta dien kai daktaru antaklany nebuvo visi operavo, man viskas gabalais krito...iskentejau kosmara. va kokia istorija.

Tai sapnas juk tavo. Tai tu. Ar manai,kad sapnas turėjo įtakos persileidimui? Tu manei,kad esi nėščia, o realiai to nebuvo? Gerai supratau?
Papildyta:
QUOTE(Elysa @ 2012 03 08, 15:24)

tas mane irgi domina. Tikriausiai,kai dieną mes nesugebame suprasti intuicijos mums siunčiamų užuominų ar ženklų-ji pasireiškia per sapnus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Safyrinė: 08 kovo 2012 - 16:34