Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

o aš va noriu pasidalinti tokiu sapnu.prieš 6 metus,kai laukiausi dukros,ir žinojau,kad gims mergaitė,į nėštumo pabaigą pradėjau vos ne kas naktį sapnuoti savo įsčiose berniuką,sapnai būdavo labai ryškūs,matydavau net veido bruožus,mėlynakis,šviesiaplaukis,visada šypsodavos ir kartodavo žodi keturi.Tada netgi buvau bepradedanti abejoti ar tikrai gims dukra,galvojau,gal daktarai apsiriko.Bet gimė mergaitė,sapnai apie berniuką liovėsi.Kai dukrytei buvo 1,5 -2,5metukų,visą tą laiką labai norėjom dar vieno vaikučio,bet vis nesigaudavo,paskui dukra paaugo ir tos mintys apie antrą lelių kažkaip nurimo.Kol pradėjau jausti tam tikrus sveikatos(galvos)negalavimus,kreipiausi pas gydytoją,ji siuntimą pas moterų,ir kitus daktarus profilaktiškai.Ir ką gi po apžiūros pas moterų daktarę,ji man sako,sveikinam laukiatės jau 3 mėnuo.Man tada buvo šokas ,kaip ,kur,kada,nieko panašaus į nėštumą nejaučiau,padarė echoskopą,kad įsitikinčiau,gryžau,kaip ant sparnų iš laimės ir iš tokio netikėtumo.Nėštumas praėjo lengvai,ramiai,gimdymas sunkokas,bet kai išvydau sūnų net elektra rodos perėjo kūnu,nu vaikas iš sapno.Paaugo dabar tai išvis viskas kaip ir tada sapnavau jį,mėlynakis,šviesiaplaukis,oda aristokratiška(balta) ir beperstojo išsišiepęs.( Be to ,mes su vyru tamsaus gymio,juodaplaukiai,rudaakiai,dukra lygiai taip pat)Gimė lygiai po 4 metų po sapnų.Ar gali būti,kad jis jau tada man pranešė apie savo atėjimą?Ir jei taip ,kaip ir kur jis egzistavo iki gimimo?Tai reikštų,kad mūsų vaikai(o taip pat ir mes kažkada),savo tėvus jau pasirenkame prieš gimdami?man pradėjus skaityti šią sapnų temą iškilo nemažai klausimų,į kuriuos anksčiau nelabai kreipiau dėmesio,o jei ir kreipiau,tai negalvojau,nežinojau viso to prasmės.Būtų įdomi Jūsų nuomonė apie tai 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Sapnavau, jog su grupele žmonių patekome į seną pastatą, kuriame vaidenosi ir dalį grupelės nužudė. Viso sapno metu prie manęs pribėgdavo didžiulis šuo (dažniausiai vilkinis šuo - kartais kitos išvaizdos, tačiau sapne "žinojau", kad tai vilkinis šuo) ir laižydavo man rankas. Sapno pabaigoje paaiškėjo, kad tuos žmones žudė vyras, kuris pavirsdavo į tą patį šunį, kuris man laižė rankas.
Panašius simbolius sapnuoju ne pirmą kartą, prieš gerą pusmetį vis sapnuodavau, jog liūtas/tigras bando pulti, tačiau pribėgęs prie manęs ramiai prigula šalia, tuose sapnuose jis vėlgi virsdavo į vyrą.
Įdomu, ką tokie sapnai galėtų reikšti?
Atsakyti
QUOTE(lelija... @ 2012 03 14, 14:27)
.Ar gali būti,kad jis jau tada man pranešė apie savo atėjimą?Ir jei taip ,kaip ir kur jis egzistavo iki gimimo?Tai reikštų,kad mūsų vaikai(o taip pat ir mes kažkada),savo tėvus jau pasirenkame prieš gimdami?man pradėjus skaityti šią sapnų temą iškilo nemažai klausimų,į kuriuos anksčiau nelabai kreipiau dėmesio,o jei ir kreipiau,tai negalvojau,nežinojau viso to prasmės.Būtų įdomi Jūsų nuomonė apie tai 4u.gif

geras. Tikriausiai ir susapnavai savo būsimą vaiką.
Atsakyti
Šį rytą kėliausi su žadintuvu. Prieš jam suskambant, buvau kiek prabudusi, prisiminiau daug įdomių sapnų, bet vėl snūstelėjau negiliai. Ir brrrrr....... visus sapnus, kuriuos prisiminiau, lyg dalgiu pupjovė iš atminties biggrin.gif Ne kartą stengiausi prisiminti, nes net įdomu pasidarė, kokią įtaką padarė žadintuvo birbesys. Niekaip. Tik prisimenu, kad džiaugiausi įdomiais sapnais smile.gif

Tai gal tie, kurie rašo, jog nesapnuoja, kasryt keliasi su žadintuvu?
Ar neatkreipėt dėmesio į tokią detalę?

Suprantama, tai, kad neprisimenu šios nakties įdomių sapnų, jų nauda man niekur nedingsta. Tik sumažėja, nusėda kažkur giliai.

Sulyginti tai būtų galima su pvz kai kuriais mokslais, kuriuos mokeisi ar studijavai, bet kai kurių eilę metų nenaudoji, nesusiduri savo realiam gyvenime. Pradeda atrodyti, kad nieko nebeprisimeni ar nežinai. Bet, reikalui esant, juos tereikėtų pasikartoti, o ne išmokti. Tai žymiai paprasčiau.

Arba negimta kalba, kurią lyg ir gerai mokėjai, bet ilgokai nekalbėjai. Pradžioje atrodo, kad nebemoki, trūksta žodžių. Esant reikalui kalbėti ir bendrauti, su kiekviena diena kalbi vis geriau, nors jos nesimokai. Iš pašnekovo išgirstas žodis tau automatiškai atsistato, jų atsistato daug, ir nebelieka problemos. Juk išmokt taip greitai neišmoktum.Viskas, kas žinota, iškyla iš giluminių ilgalaikės atminties "lentynų".

Taigi ir sapnas, jei jį prisimeni, apmąstai - tai tolygu pasikartoti, kad jis stipriau užsitvirtintų.
Tai galioja sapnams - "pasąmonės maitintojams".

O kokios rūšies buvo mano sapnai - nežinau. Gal praeities atspindys? Nes neturėjau galimybių kelias dienas įvykių ir įspūdžių dienos bėgyje apmąstyti, jų įvertinti emociškai. Tai už mane gal naktį atliko pasąmonė? smile.gif
Atsakyti
Niekada nesu sapnavusi datu, skaiciu,sapnus daznai prisimenu ir sapnuoju daug.. ir tuo megaujuosi.

Niekaip neiskrenta is galvos sapnas, kuriame sapnavau data spalio 17, tai turetu buti lyg ir mano vestuviu data, remiantis sapno turiniu smile.gif
Ka galetu reiksti si skaiciu kombinacija?

Realiame gyvenime, aplink labai daug vestuviu, suzadetuviu, pati netekejus, turbut tai persiduoda i sapnus. Bet vistiek idomu, ka galetu reiksti data 10.17?
Atsakyti
QUOTE(dream @ 2012 03 05, 20:56)
As sianakt vel siaubus sapnavau doh.gif  Sapnavau, kad man iskrito 3 dantys desiniam sone virsuj, as juos tiesiog pajutau, kad jie kazkaip kliba, paemiau ir issiemiau. Buvo ziauriai daug kraujo. As tam sapne tiek spjaudziausi, ploviau tuos dantis, bandziau idet atgal kazkaip, bet niekaip negalejau, tik kraujus valiau. Zinau, kad iskrite dantys - blogai  verysad.gif

Isitikinau, kad sis sapnas buvo ne pries gera. Buvau neteisingai apkaltinta, apsmeizta ir del to labai susipykau su 3 man brangiais zmonem verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija... @ 2012 03 14, 15:27)
Tai reikštų,kad mūsų vaikai(o taip pat ir mes kažkada),savo tėvus jau pasirenkame prieš gimdami? <..> Būtų įdomi Jūsų nuomonė apie tai 4u.gif

Tik paskaiciau jusu mintis ir iskart prisiminiau labai gera knyga, ten rasoma, kad angelai parenka vaikus tevams ir tevus vaikams.
Tai grozine literatura, bet labai daug radau sau idomiu minciu.
user posted image
Bernard Werber-ANGELŲ IMPERIJA

Atsakyti
Labas rytas,
Būčiau dėkinga, jei kas pakomentuotų 4u.gif
Beskaitydama šią temą jau išmokau, kad kai sapnuoji namą, tai simbolizuoja patį sapnuotoją. Tad šią naktį sapnavau didžiulį baltą namą (mes įsirenginėjame jau senokai po truputį savąjį gerokai mažesnį), daugiau iš vidaus, dudžiules šviesias erves, net mano architektas buvo jame, o man jį pamačius kilo tokia mintis, kad kaip mums pasisekė, kad turim tokį namą, juk niekaip nebūtume galėję sau leisti samdydi tokio architekto rolleyes.gif Buvo ir visiškai nepažįdtama interjero dizainerė, bet viskas man labai labai patiko smile.gif
Dar vienas sutapimas toks, kad sveikatos sumetimais (dėl sąnarių) laikiausi 10 dienų kruopų dietos ir vakar diena buvo paskutinė. Ar tai galėtų būti kažkaip susiję?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružis:): 16 kovo 2012 - 09:22
QUOTE(be*starlet @ 2012 03 16, 11:09)

Realiame gyvenime, aplink labai daug vestuviu, suzadetuviu, pati netekejus, turbut tai persiduoda i sapnus. Bet vistiek idomu, ka galetu reiksti data 10.17?

Ši data reikšti kažką gali tik tau. Turi pati save, savo gyvenimą, aplinką pasianalizuoti.
Man ar kam kitam ji negali reikšti nieko, nes sapnavai tai tu. Juk datų begalė metuose.

Bet jei ji tau taip užstrigo, tai ir savo vestuves gali susiplanuoti būtent tokią dieną. Juk tai žemiškas dalykas, ir planuojame tai Žemėje patys. Niekas surištos prie altoriaus nenuves.

Bet ypač svarbu, galvoju, yra atskirti, kokios rūšies tie sapnai - praeities atspindys, ateities pranašas, ar ta trečia rūšis. Aš įžvelgiu dar ir ketvirtą rūšį. Kiek vėliau parašysiu.
Na, tarkim, jei tai praeities atspindys, tai į ateitį tas nieko nereikš. Gal jau kažkas yra buvę tokią datą? Žmonės ne visada pasižymi gera atmintimi. Galiausiai, tai galėjo pakliūti į trumpalaikę atmintį ir išgaruoti visiškai, negrįžtamai, nenusėdus giliau.
Papildyta:
QUOTE(dream @ 2012 03 16, 11:13)
Isitikinau, kad sis sapnas buvo ne pries gera. Buvau neteisingai apkaltinta, apsmeizta ir del to labai susipykau su 3 man brangiais zmonem  verysad.gif

Bet pagal bendrinę simboliką - iškritę dantys reiškia mirtį.
Iš to išvada - kad bendrinė simbolika nėra kiekvienam žmogui vienodai standartiškai tinkanti ar pritaikoma. Kiekvienam žmogui tie patys simboliai gali reikšti visai kitką.

Mano sapne blogio simbolis visiškai neįtelpa į standartinės simbolikos rėmus, net jei tą simbolį giliau permąsčius, prieitum išvados, jog jis turėtų reikšti gėrį. Bet yra kitaip. Tik man kitaip. Kadangi visą gyvenimą jis man kartojasi (ne ypač dažnai, bet visada išsipildo), aš jį ir priimu kaip blogio simbolį sau.
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 03 16, 11:11)
Ši data reikšti kažką gali tik tau. Turi pati save, savo gyvenimą, aplinką pasianalizuoti.
Man ar kam kitam ji negali reikšti nieko, nes sapnavai tai tu. Juk datų begalė metuose.

Bet jei ji tau taip užstrigo, tai ir savo vestuves gali susiplanuoti būtent tokią dieną. Juk tai žemiškas dalykas, ir planuojame tai Žemėje patys. Niekas surištos prie altoriaus nenuves.

Bet ypač svarbu, galvoju, yra atskirti, kokios rūšies tie sapnai - praeities atspindys, ateities pranašas, ar ta trečia rūšis. Aš įžvelgiu dar ir ketvirtą rūšį. Kiek vėliau parašysiu.
Na, tarkim, jei tai praeities atspindys, tai į ateitį tas nieko nereikš. Gal jau kažkas yra buvę tokią datą? Žmonės ne visada pasižymi gera atmintimi. Galiausiai, tai galėjo pakliūti į trumpalaikę atmintį ir išgaruoti visiškai, negrįžtamai, nenusėdus giliau.
[

zinau, kad tai tik per mano patyrima perejusi data, arba dar tik pereisianti.
As visada atostogauju spali, tai turbut sapnas viska ir sudeliojo smile.gif

Bet mane labiau domina, ka galetu reiksti 10 17 pagal numerologija.
Sudejus skaicius sumoj 9, tai galetu buti si reiksme:
Devynetas. Vaisingumo ženklas. Reiškia sėkmę bendradarbiavime, statybose, remonto darbuose, tolygią gyvenimo tėkmę. Kartais gali reikšti motinystę.
Bet , kad mano planuose nei vaiku, nei vestuviu, nei busto nenumatyta. Tad teks laukti toks datos ir paziureti, kas ivyks, gal loterijoj laimesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2012 03 16, 12:50)

Devynetas. Vaisingumo ženklas. Reiškia sėkmę bendradarbiavime, statybose, remonto darbuose, tolygią gyvenimo tėkmę. Kartais gali reikšti motinystę.
Bet , kad mano planuose nei vaiku, nei vestuviu, nei busto  nenumatyta. Tad teks laukti toks datos ir paziureti, kas ivyks, gal loterijoj laimesiu smile.gif

Mano galva, šie dalykai yra išvis neįmanomi suplanuoti.

Tai atsitiktinumų, lemties, likimo, asmeninių gebėjimų ir darbo derinys.

Dėl loterijos. Asmeniškai aš nuo pat vaikystės nesu nieko laimėjusi loterijoje. Kartu su manimi pirkęs loterijos bilietą žmogus vis kažką laimi, o aš nieko. Nusprendžiau, jog man tai nelemta.
Bet kartą sugalvojau išbandyti laimę paskutinį kartą - jei nelaimėsiu, padėsiu tašką visam gyvenimui. Loterija buvo surišta su tam tikros sumos čekiu, ten dažnokai prekindavausi, pradėjau dažniau, skaidžiau kasoje apmokamą sumą į daugiau čekių, varginau kasininkę smile.gif , bet ko nepadarysi vardan užsibrėžto tikslo smile.gif . Ir įtikėjau labai, jog laimėsiu. Sąmoningai smile.gif
Ir.... nelaimėjau sad.gif ( smile.gif )
Ir padėjau tašką.

Kartais dovanų gaunu loterijos bilietą, gal net su tikslu išsklaidyti mano skepticizmą šiuo klausimu smile.gif , bet pažiūriu į šią dovaną abejingai - ir nelaimiu smile.gif

Tai tiesiog nėra lemta man.
Lyg kažkokioj dainoj yra žodžiai "ne sudjba" biggrin.gif

Bet nė kiek dėl to nesijaudinu ir neliūdžiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 03 16, 13:50)

Tai tiesiog nėra lemta man.
Lyg kažkokioj dainoj yra žodžiai "ne sudjba"  biggrin.gif

Bet nė kiek dėl to nesijaudinu ir neliūdžiu  smile.gif

Loterija pats labiausiai nuo tikroves nutoles pavyzdys, kaip norai gali nesipildyti.. doh.gif .. Kaip galima liudeti del to, kieno tikimybe - 0,000000..01?

O griztant prie sapnu, tai bent jau Vakaru salyse, tai tampa vis platesne moksliniu tyrimu sritimi..
Daniel'is Erlacher'is ismokes pats valdyti savo sapnu baigtis ir ismokes juos palenkti, padirbejes zymaus sapnu technikos zinovo dr. S. LaBerges sapnu laboratorijoje, parase darba, kaip pagerinti sportininku pasiekimus sąmoningai sapnuojant..
P.s. ka Rytuose nuo senu senoves priima kaip gryna produkta, Vakaruose bando pirmiausiai moksliskai pagristi.. mirksiukas.gif
Atsakyti