Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Dagda @ 2012 03 18, 13:41)
1, pavadinti Vaižgantės pasiūlymą menkniekiu

Del sito labai pritariu. drinks_cheers.gif Kaip galima sau ta leist. schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagda @ 2012 03 18, 15:41)
postas ,kaip Elysai, neįtikėtinai trumpas, bet padarytos dvi grandiozinės loginės/etinės klaidos:

1, pavadinti Vaižgantės pasiūlymą menkniekiu
2, skaityti(rašyti)moralus Dinazaurei...

dabar komplimentas- dievinu kai Elysa cituoja Elysos postus wub.gif  wub.gif

Menkniekiu aš pavadinau ne Vaižgantės pasiūlymą.

Toliau iškyla klausimas - ar tu to nesupratai, ar apsimeti, jog nesupratai.

Mano nuomonė būtų - apsimeti.

P.S. Man džiugu, jog tu bent kažką dievini. Tai puikus jausmas.

P.P.S. Tai didelė paslauga žmogui, kai kažkas jam sudaro galimybes patirti tokį jausmą, kurį patirti jis stengiasi sudaryti sąlygas kitam žmogui. Nepatyręs - nesuvoksi.

P.P.P.S. Intrigos dvare? ( smile.gif )

Papildyta:
QUOTE(Biellka @ 2012 03 18, 17:56)
Del sito labai pritariu.  drinks_cheers.gif Kaip galima sau ta leist.  schmoll.gif  smile.gif

Verčiau kokią gerą mintį įmestum apie sapnus, o ne pritarinėtum smile.gif

P.S. Humorą aš suprantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 03 18, 12:14)
Galiu pabandyti paaiškinti, bet tik su humoru  smile.gif
Tačiau paaiškinimas ir su humoru turi tokią pat tikimybę pataikyti, kaip ir šūvis iš lygiavamzdžio šautuvo, užtaisyto šratais, į paukščių būrį, ar antibiotiko pataikymas kai kuriais atvejais būna prilyginamas tokiam pat šūviui  smile.gif

Ar tu neturi polinkio stipriai susižavėti, ar net įsimylėti aktorių, dainininkų, kuriuos matai per TV ar scenoje?
Tarkim, kartais tenka per TV išgirsti kai kurių mūsų žvaigždžių dėstomas mintis, kad atsiranda šimtai merginų ar vaikinų iš jų gerbėjų rato, kurie jais labai susižavi ar net įsimyli. Taigi išeina, kad tik pagal savybes, kurias mato scenoje...  smile.gif

Tai tie šimtai juk turi ir egzistuoti...  smile.gif , jau kitoje barjero pusėje...  smile.gif

Jei esi viena iš tų šimtų, tai sapną būtų nesunku paaiškinti  smile.gif
Jei ne - šratas praskriejo pro šalį  biggrin.gif

praskriejo. stipriai pro sali lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Na, kaip jau atsitiko,taip...
Atsakyti
Aš kartais pagalvoju, ar mokykla prasta, ar mokiniai tokie negabūs, kad taip paprasta būna pastebėti tos pačios "mokyklos" "auklėtinius". Susidaro įspūdis, kad iškalta papunkčiui, o mąstymo ir lankstumo - nulis.

Čia šiaip kiek į šoną, šioje temoje tai ne į temą.

Ši tema visiškai neutrali, o intrigos joje - būdingos išskirtinai tik moterims. Tai taip pat rodo, kad su "auklėtiniais" kažkas ne taip...

Ir man šiek tiek įdomu, ar tiems, kurie stengiasi man įkąsti, mano oda atrodo stora, ar lengvai perkandama.

Kartais būna, kad eini taku, ir tiek.
Kartais eini, ir ant tako atsiranda kliūtis. Tada turi du pasirinkimus - sustoti, arba prasivalyti taką.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 03 08, 17:54)
Ką tik grįžau iš knygyno, pirkau Roberto Mosso knygą "Tik trys dalykai/ Sapnai, sutapimai, vaizduotė". Važiuodama perskaičiau įvadą- suintrigavo. Esu buvus šio puikaus žmogaus seminare.

Elyssa, ne visi čia buvę parašyti sapnai sulaukė dėmesio. Deja, norinčiųjų gauti sapno interpretaciją yra gerokai daugiau, nei norinčių/galinčių interpretuoti...Štai ir mano sapnas susilaukė tik vienos interpretacijos...

Vaižgante, įdomu, kokiame knygyne pirkai šią knygą? Ir kuriame mieste?

Be to, kokia jos kaina? Įkandama? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agutuke @ 2012 03 19, 13:25)
Vaižgante, įdomu, kokiame knygyne pirkai šią knygą? Ir kuriame mieste?

Be to, kokia jos kaina? Įkandama? smile.gif

Ji tikrai yra visuose didesniuose knygynuose. 30 Lt
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 03 17, 13:40)
Aš šioje istorijoje pagrindinį dėmesį atkreipiau ne į tai, ar vaikas gali pasirinkti tėvus, o į tai, jog jūs abu brunetai ir rudakiai, o sūnus mėlynakis blondinas.
Rudos akys yra "stipresnės" už mėlynas akis. g.gif

Na taip aš po sūnaus gimimo puoliau ieškot šaknų vyro giminėje,nors šiaip tai yra ir mano iš mamos pusės daug mėlynakių,šviesiaplaukių,bet veido bruožai visai kiti,nei vaiko ir atsitiktinumas ar ne per vyro babytės laidotuves ant paminklo (buvau pirmą kartą jo giminės kapuose) pamačiau foto(kaip senovėj nuotraukytes įrėmindavo paminkle) jo proseneli ar proproseneli nu grynas mano vaikas tik,kad ten senas žmogus,bet veido forma,lupos,akys kaip nulieta.Tai genai eina iš vyro giminės,vyriškos pusės.O,kad abiems rudaakiams ir tamsiaplaukiams šviesus toks gimė,tai ir gydytojai stebisi ir visi pažįstami,juokais net lepteli,gal ne vyro biggrin.gif Bet mes abu žinom,kad tai mūsų vaikas smile.gif ir dar kalbėjausi su mama,papasakojau jai,tai ji visai nenustebus sako,tai čia naturalu,aš kai tavęs laukiausi,susapnavau dieną kada gimsi ir lyti,kad mergaitė busi,ir lygiai tą diena gimiau bigsmile.gif Vadinasi galimas variantas,kad vaikai kažkaip perspėja tėvus sapnais g.gif
QUOTE(Gabrieliaus mama @ 2012 03 18, 19:02)
praskriejo. stipriai pro sali  lotuliukas.gif

na aš kažkada buvau pradėjusi sapnuoti mango merginas,bet nei man jų muziką prie širdies labai,nei jomis ten domėjausi,o būdavo irgi sapnuoju tankiai,paskui net kai per telika pamatydavau atrodydavo,kad aš jas asmeniškai netgi pažįstu,pradėjau paklausyt jų muzikikės biggrin.gif tokios gerietės,apie meilę suokia, ir pati tada suvokiau,kad tikrai tuo metu buvau įsimylėjusi,na mintys sukosi apie meilę,jausmus ir pan. deja ką konkrečiau tai galėjo reikšti nesigilinau.gal ir tavo atveju jai sakai tas žmogus realiai žinomas,pasakė ir pavardę viską pasidomėk juo kaip gyvu asmeniu realybėje,kokia jo veikla,filosofija gyvenimo,pomėgiai,gal rasi kažką artimo sau apie ką per tą žmogų tau nori pasakyti sapnai.Na man bent taip atrodo,o tu jau spręsk. mirksiukas.gif 4u.gif
Išaiškėjo vienas sapnas,prieš keletą dienų vėl sapnavau save su raudonais rūbais,ir dar tris moteris taip pat raudonai apsirengusias,kiekviena jų man kažką šnekėjo,viena rodė žvaigždėtą dangų,kitos vėl kažką tiksliai nepamenu.Tai kitą dieną sužinojau tris naujienas,visos labai geros,susijusios su skirtingomis sritimis:meile,vaikais,darbu thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,noriu pagalbos nes nuo siu sapnu jau baigiu nuproteti.niekad gyvenime nieko panasaus nesapnuodavau.mano mociute mirus pries 4metus.po jos laidotuviu esu sapnavus daznai, bet kad gyva.o dabar po senelio mirties vel pradejau sapnuoti, bet visiskai nesamones.vis sapnuoju kad kaime yra jos dvasia.sianakt sapnas buvo toks, kad kazkaip i kaima atvaziuoju su dviraciu, valgau prie namelio kazkokias zuvis, matau daug asaku,paskui nesuosi patalyne i ta kambari kur jie buvo pasarvoti ir jauciu kaip pro mane praeina ttokia banga ir stumia, as pradedu rekti nes zinau kad cia jos dvasia isbegu is tu namu prie pirties,o ten ir dede, tevas , sesuo ir tt.as sakau ar as tik viena ja matau karts nuo karto ,ji tarytum pasirodo ar ne,jie visi man sako kad ir jie kartais mato,sedziu verkiu ir jau bijau ten eiti.paskui girdziu kad ji mane saukia,bet gerai jau nepamenu lygtais as neinu, nes bijau.paskui girdziu tokius zodzius.ji sako jei nebijai nueik i ta kambari, kur buvau pasarvota nakti ir uz mane pasimelsk.o as labai bijau ir lygtais per miegus as tuos poterius kalbejau.prasau padekit paaiskinti, nes jau ne pirma kart ta jos dvasia sapnuoju, bet kad kalbetu pirma.zinau, kad labai blogai kai saukia.tarp kitko misias buvo mama uzpirkus pries pora sav, bet as nedalyvavau nes 100 km atstumas.ir sapnavau po tokios ramios aplinkos, nes buvom pirtyse, baseine ir va viesbuti sianakt taip sapnavau.vakare net bijau uzmigti
Atsakyti
gal močiutės koks gimtadienis,šiaip svarbi jai gyvai buvus data netoli buvo ar bus dar, pagalvok ir pati uždek žvakutę,pasimelsk,mintim pakalbėk su ja,kaip beja su ja gyva sutarei?gal pati jauti kokią sąžinės graužatį?Kai mirė mano močiutė aš metus laiko jos paleist negalėjau,labai gedėjau,jaučiau kaltę,kad negalėjau atvažiuot atsisveikint ir šiaip ilgesį,meilę,norėdavau nors kada susapnuot,bet tylu būdavo,o kai paleidau,pradėjau sapnuoti,šviesią,ramią,ir atrodo,kad saugotų mane.Šiaip dabar galvoju,juk savo močiutės neišsigąsčiau sapne,labai mylėjau ją ir žinau,kad nieko blogo ji nepadarytu,gal jūsų santykiai gyvai esant buvo kokie komplikuoti? g.gif
Klausiau ir aš kada ką reiškia dvasias sapnuoti,ne artimųjų,bet šiaip dvasias g.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija... @ 2012 03 19, 15:20)
gal močiutės koks gimtadienis,šiaip svarbi jai gyvai buvus data netoli buvo ar bus dar, pagalvok ir pati uždek žvakutę,pasimelsk,mintim pakalbėk su ja,kaip beja su ja gyva sutarei?gal pati jauti kokią sąžinės graužatį?Kai mirė mano močiutė aš metus laiko jos paleist negalėjau,labai gedėjau,jaučiau kaltę,kad negalėjau atvažiuot atsisveikint ir šiaip ilgesį,meilę,norėdavau nors kada susapnuot,bet tylu būdavo,o kai paleidau,pradėjau sapnuoti,šviesią,ramią,ir atrodo,kad saugotų mane.Šiaip dabar galvoju,juk savo močiutės neišsigąsčiau sapne,labai mylėjau ją ir žinau,kad nieko blogo ji nepadarytu,gal jūsų santykiai gyvai esant buvo kokie komplikuoti? g.gif
Klausiau ir aš kada ką reiškia dvasias sapnuoti,ne artimųjų,bet šiaip dvasias g.gif

vat butent, kad niekada jokiu konfliktu nera buve, visa laika nuvaziuodavom per sventes ir siaip vasara,nes skyre nemazas atstumas tai ir nesuprantu kodel cia taip dabar su manim darosi.o sapne bijau todel, kad as apskritai dvasiu bijau, nes pries 10 metu teko susidurti ir daugiau gyvenime nenoreciau to patirti.sianakt galutinai issigandau, kai susapnavau,kad saukia.tokios mintys, kad man kazkas gali atsitikti.kazkur perskaiciau, kad labai negerai kai mires kviecia gyva zmogu.
Atsakyti
QUOTE(aurole1 @ 2012 03 19, 19:51)
vat butent, kad niekada jokiu konfliktu nera buve, visa laika nuvaziuodavom per sventes ir siaip vasara,nes skyre nemazas atstumas tai ir nesuprantu kodel cia taip dabar su manim darosi.o sapne bijau todel, kad as apskritai dvasiu bijau, nes pries 10 metu teko susidurti ir daugiau gyvenime nenoreciau to patirti.sianakt galutinai issigandau, kai susapnavau,kad saukia.tokios mintys, kad man kazkas gali atsitikti.kazkur perskaiciau, kad labai negerai kai mires kviecia gyva zmogu.

gal tame ir esmė,kad močiutė dabar jau žino tavo baimes ir nori tave iš jų išlaisvinti? g.gif man keletą kartų teko sapnuoti krintančius dantis,po jų sekė mirtys,aišku ne po kiekvieno tokio sapno,nes tokių krintančių,klebančių dantų sapnų pasitaiko labai dažnai,bet kai patyriau keletą mirčių tiesiog jaučiu pasamonėj,kad bijau tokių sapnų,išvis bijau mirties jei tiesiai šviesiai, doh.gif ir va netgi šiandien vedu dukrą iš darželio,o ji man sako,mama per pietų miegelį sapnavau,kad man viršutinis priekinis dantis iškrenta ir jau nebe pirmą kartą ji mane apie sapnus su dantim gąsdina,nu kaip iš senų bobučių žinom,kad krentantys dantys ypač kandys reiškia tėvus,be kraujo - mirtį,nu man net šiurpas nueina,pradedu tada galvot,kad tai apie mane(mirt bijau paniškai).pati save esu turbūt užblokavus,kad jau keletą metų nesapnuojų tų dantų,bet matomai baimę apie mirtį arba jos suvokimą man reikia verkiant keisti,ir tai jau perduodama netgi ne man ,o dukrai(nes aš kaip sakiau užblokavau tokiems sapnams visus kanalus).Iš vis jei kas galit pasakykit man kaip galima nugalėt mirties baimę g.gif doh.gif
gal ir tau aurole,baimė dvasioms labai ima viršų,nors ir negalvoji apie tai kiekvieną dieną,bet va kaip pasakei,turėjai nemalnios,skaudžios patirties ir tai tave persekioja,ir gal tie sapnai tik pabrėžia tavo baimę,gal močiutė (artimas vis tik žmogus)nori tau padėti nuo to išsilaisvinti g.gif
Papildyta:
QUOTE(lelija... @ 2012 03 19, 15:20)

atsakiau tikriausiai pati sau į klausimą - bijau mirties ir kas laukia po jos doh.gif bet jei kas žinot kaip nusiteikti mąstyti kitaip labai būtų ačiū 4u.gif
Atsakyti