QUOTE(Elysa @ 2012 03 17, 13:40)
Aš šioje istorijoje pagrindinį dėmesį atkreipiau ne į tai, ar vaikas gali pasirinkti tėvus, o į tai, jog jūs abu brunetai ir rudakiai, o sūnus mėlynakis blondinas.
Rudos akys yra "stipresnės" už mėlynas akis.
Na taip aš po sūnaus gimimo puoliau ieškot šaknų vyro giminėje,nors šiaip tai yra ir mano iš mamos pusės daug mėlynakių,šviesiaplaukių,bet veido bruožai visai kiti,nei vaiko ir atsitiktinumas ar ne per vyro babytės laidotuves ant paminklo (buvau pirmą kartą jo giminės kapuose) pamačiau foto(kaip senovėj nuotraukytes įrėmindavo paminkle) jo proseneli ar proproseneli nu grynas mano vaikas tik,kad ten senas žmogus,bet veido forma,lupos,akys kaip nulieta.Tai genai eina iš vyro giminės,vyriškos pusės.O,kad abiems rudaakiams ir tamsiaplaukiams šviesus toks gimė,tai ir gydytojai stebisi ir visi pažįstami,juokais net lepteli,gal ne vyro

Bet mes abu žinom,kad tai mūsų vaikas

ir dar kalbėjausi su mama,papasakojau jai,tai ji visai nenustebus sako,tai čia naturalu,aš kai tavęs laukiausi,susapnavau dieną kada gimsi ir lyti,kad mergaitė busi,ir lygiai tą diena gimiau

Vadinasi galimas variantas,kad vaikai kažkaip perspėja tėvus sapnais
QUOTE(Gabrieliaus mama @ 2012 03 18, 19:02)
praskriejo. stipriai pro sali
na aš kažkada buvau pradėjusi sapnuoti mango merginas,bet nei man jų muziką prie širdies labai,nei jomis ten domėjausi,o būdavo irgi sapnuoju tankiai,paskui net kai per telika pamatydavau atrodydavo,kad aš jas asmeniškai netgi pažįstu,pradėjau paklausyt jų muzikikės

tokios gerietės,apie meilę suokia, ir pati tada suvokiau,kad tikrai tuo metu buvau įsimylėjusi,na mintys sukosi apie meilę,jausmus ir pan. deja ką konkrečiau tai galėjo reikšti nesigilinau.gal ir tavo atveju jai sakai tas žmogus realiai žinomas,pasakė ir pavardę viską pasidomėk juo kaip gyvu asmeniu realybėje,kokia jo veikla,filosofija gyvenimo,pomėgiai,gal rasi kažką artimo sau apie ką per tą žmogų tau nori pasakyti sapnai.Na man bent taip atrodo,o tu jau spręsk.
Išaiškėjo vienas sapnas,prieš keletą dienų vėl sapnavau save su raudonais rūbais,ir dar tris moteris taip pat raudonai apsirengusias,kiekviena jų man kažką šnekėjo,viena rodė žvaigždėtą dangų,kitos vėl kažką tiksliai nepamenu.Tai kitą dieną sužinojau tris naujienas,visos labai geros,susijusios su skirtingomis sritimis:meile,vaikais,darbu
Man gyvenimas nėra įprotis.Visada jį matau kaip stebuklą[(-K.Mansfield-)
Kiekvienas esame savo likimo kalvis...O kalvio darbas sunkus...