QUOTE(lelija... @ 2012 03 22, 02:59)
išblaškyti negalėjau,nes ir taip jau nemiegojai,o kuri vieta tau pasirodė juokinga nesupratau,bet buvo kilusi mintis papasakoti visa istoriją aišku tik tau į až(nes pasirodė,kad tikrai domiesi sapnų kalba),bet tavo žinutė tebuvo ženklas,kad to sakyti negalima bet kam,o gal ir niekada nerasiu to žmogaus,kuris man pasakytų tų sapnų reikšmę,nes sapnai yra skirti tik sapnuojančiam,bet kartais jie gali būti žmogui per sunkūs,o rasti su kuo pasidalinti ne taip jau lengvą ypač,kas tikrai tai sugebėtų suprasti

labos ir tau
elysa, tik pastebėjimas:tave domina tik tai,ką gali paaiškinti ir suprasti
Aš ne jau nemiegojau, o dar nemiegojau. Neinu miegoti kartu su vištomis.
bet tavo žinutė tebuvo ženklas,kad to sakyti negalima bet kam.................,o rasti su kuo pasidalinti ne taip jau lengvą
Na nežinau... aš nežiūriu į aplinkinius, kaip į užsimaskavusius priešus. Sapną galiu papasakoti bet kam, kas pasitaiko, tik jei tam galiu tuo metu skirti laiko. Nes tokie pasipasakojimai gali užsitęsti gana ilgai, nutraukti ar pabaigti gyvą pokalbį kartais gali būti negražu... Ne su visais, aišku.
tik pastebėjimas:tave domina tik tai,ką gali paaiškinti ir suprasti

O štai būtent toje temoje mane domina būtent tai, ko negaliu paaiškinti ar suprasti (ir žmonija daugelio dalykų iš šios temos negali suprasti ir paaiškinti).
Bet aš mąstau kiek kitaip - gal įmanoma kažką paaiškinti, kas atrodo nepaaiškinama, o ne apsiriboju - "tai yra nepaaiškinama, ir tupėk spakaina, nes tai yra nepaaiškinama". Prieš kelis šimtmečius daug kas buvo nepaaiškinama, kas šiandien atrodo elementaru. Na,tarkim - tupi metalinėje dėžutėje ore ir nusigauni į kitą Pasaulio galą. Lyginant su arkliais - progresas didelis. O iš kur jis atsirado? Juk tai žmogaus kūrinys, o ne kažkokių ištįstančių dvasių.
Juokinga man pasirodė tavo "ištįstančios" dvasios
Tau gal nejuokinga, o man juokinga...

(

)