Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

Prisiskaičiau aš čia sapnų apie numirėlius iki savo paskutinio posto, toliau sekusių buvau neskaičiusi, prieš pat miegą lovoje apie kažką rimtesnio mąstyti tingėjau, taigi prisiminiau sapnus prieš savo būsimus sapnus. Mintys nuklydo į kažkada mane varginusius tokio pobūdžio savo sapnus, vaizduotė taip įsilingavo, kad prieš akis net aiškiai mačiau žmogaus veidą karste. Na ką... mano nakties būsimas sapnas jau užprogramuotas... sad.gif Tik pagalvojau, duok Dieve, kad jis būtų vienkartinis... nesitęstų ilgai laike.
Atsibudau kiek anksčiau, nei man reikėjo keltis, prisiminiau savo sapną - puikūs ir įdomūs nuotykiai... Nusprendžiau nesikelti anksčiau, nei man reikia. Vėl užsnūdau. Atsikėlusi prisiminiau tik tai, ką pagalvojau pirmą kartą prabudusi - įdomūs nuotykiai.
Gali būti, jog susikaupusi ir stipriai susikoncentravusi būčiau galėjusi atgaminti tuos nuotykius atmintyje, bet nemačiau tam reikalo.

Suprantama, kad vieno bandomojo triušio ( smile.gif ) nepakanka, kad daryti išvadas,ir laiko trukmė per trumpa, bet kažkokios užuomazgos yra...

Sapnai patys pasirenka, kokiais jiems būti.
Antrą kartą užmigus, sapnai iš atminties "pabėga". (Bandymas ne pirmas biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(smlga @ 2012 03 21, 14:46)
... savaitės pabaigoje tau skirtas jau skrydis į Islandiją.

.......................................

kelionės tikrai neplanuoju - nebent čia jau sako kad per daug dirbu  ax.gif  ir laikas poilsiui

O gal sapnas paskatins kelionę susiplanuoti?
O jei jis pagimdys tavyje tokias mintis: "Kiek gi galiu čia kiurksoti? Gal laikas gryno oro įkvėpti?" (Grynas oras - nebūtinai plikas poilsis).

Ir kaip gi bus tada? smile.gif

Jei tik tokio pobūdžio sapnai sako, jog per daug dirbi, reiškia, dar nedirbi per daug.
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2012 03 21, 20:41)
Laiškai sapne reiškia dar neįsisąmonintą žinią, į kurią reikėtų atkreipti dėmesį. Ši žinia gali būti ir maloni, ir nemaloni.

Safyrine,
smlga postą perskaičiau šiek tiek anksčiau, nei tu parašei savąjį. Ir man kilo būtent tokios mintys, kurias parašiau aš. Gal net vien dėl to ir parašiau.

Ir tavo, ir mano mintys gali būti vienodai teisingos, ar neteisingos. Bet man įdomus pats momentas - jei tu ir aš susapnuotume tokį pat sapną, kaip smlga, jį pačios sau išsiaiškintume skirtingai. O smlga kilo dar kitokios mintys - įtarimas dėl per didelio darbo kiekio.

O sapnas būtų juk tas pats...
Tai kur čia priežastys?

Tiesiog aš dabar skiriu šiek tiek savo dėmesio sapnams, na, jei diskutuoju...šiek tiek pamąstau ir stebiu save. Anksčiau to nedariau ir gal nebedarysiu ateityje.
Prieš kažkiek laiko susapnavau vieną žmogų ir situaciją, susijusią su juo. Bet neskyriau tam jokio dėmesio - nei man įdomu, nei svarbu. Bet po kelių dienų trumpam mintyse vėl šmėstelėjo to sapno fragmentas, dar vėliau vėl...ir vėl. Man įdomiau pasidarė, kodėl man šmėsteli to sapno fragmentas. Pasidomėjau - išties kažkas analogiško vyko.
Sapnas mane paskatino veiksmui - pasidomėti. Niekas daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 03 20, 00:01)
O kaip tos dvasios atrodo?

QUOTE(lelija... @ 2012 03 06, 10:36)
Ką sapnuose reiškia dvasios? sapnuoju blogas dvasias,arba demonus kažkokius.ai dar pastebėjau,kad visada šalia blogųjų dvasių ,kurių dažniausiai sapne  prisibijau,arba nesileidžiu prie jų,bet jos kažko nori iš manęs,aš pradedu melstis,ir kartais net prabundu ir jaučiu,tarsi tikrai ką tik meldžiausi,kažką šnibždėjau.Savijauta po tokių sapnų gan keista,šiaip dažniausiai stengiuosi sąmoningai  nesigilinti į tokius sapnus,nežinau net kodėl,nes lygtai savaime jaučiuosi ramiai ,kad sapnas baigiasi malda,kad visada jaučiu,kad kažkas mane saugo,niekada nesapnavau tų velnių,kad būčiau palikta viena pati su jais,nors tų gerųjų jėgų ar kaip pasakyti aš sapne nesu nei karto mačiusi,o va blogieji tai labai baisūs blink.gif

Atsakyti
lelija,
bet iš kur tu žinai, kaip jos atrodo, kad susapnuoti?

Iš pasakų, multfilmų?
Ar iš Discovery, kur kartais rodo?

Aš kartais pažiūriu(retai) per Discovery, bet kad ten nieko baisaus.

Ir nė karto nesu nieko net panašaus sapnavusi.
Gal tave vaikystėje gąsdino raganomis, velniais ar dar kokiomis mistinėmis baisybėmis?
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 03 22, 00:53)

Bet po kelių dienų trumpam mintyse vėl šmėstelėjo to sapno fragmentas, dar vėliau vėl...ir vėl. Man įdomiau pasidarė, kodėl man šmėsteli to sapno fragmentas. Pasidomėjau - išties kažkas analogiško vyko.

Analogiška situacija,naktį iš šeštadienio į sekmadienį sapnuoju savo seną gerą draugę,dėl atstumo skirtumo matėmės labai seniai,susiskambinam retai,bet visada jausmas ,kad matėmės vos vakar,šnekos kaip vandens,nesu jos gyvenime sapnavus,net kai artimai gyvenom viena šalia kitos,o sapnuoju,kad jai kažkas negero atsitiko,prabudau nei šiokia nei tokia vidurnaktį nuo sapno,pagalvojau reiks paskambint,sekmadienį darbai - užsimiršo,bet keletą kartų darbe šmėstelėjo to sapno kaip Elysa sako fragmentai.Pirmadieni paskambinu,ir po labas ir kaip gyveni iš karto klausiu ar viskas gerai ,sapnavau tave ir panašiai,kad lyg girti žmonės aplink,lyg verki nu toks slogus sapnas doh.gif ji sako ne visai viskas gerai,šeštadienį naktį apie 23 val gryžtančią iš darbo laiptinėj užpuolė girti pacanai,atėmė rankinuką,bet kai ji ne iš tų tyliųjų sako puoliau vytis ir gavau į galvą.praskėlė antakį ir pan.,o aš susapnavau jau apie 2-3 val nakties tą sapną. g.gif
Atsakyti
Na taip, būna.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 03 22, 01:06)
lelija,
bet iš kur tu žinai, kaip jos atrodo, kad susapnuoti?

Iš pasakų, multfilmų?
Ar iš Discovery, kur kartais rodo?

Aš kartais pažiūriu(retai) per Discovery, bet kad ten nieko baisaus.

Ir nė karto nesu nieko net panašaus sapnavusi.
Gal tave vaikystėje gąsdino raganomis, velniais ar dar kokiomis mistinėmis baisybėmis?

ne niekas negąsdino,ne panašios jos į filmų dvasias ar babaisas kur rodo(nors iš prigimties tokių filmų savo noru net nežiūriu,bet aišku yra teke matyt)ten daug baisesnės,filmuose "jarunda",tiesiog matau,kad tai ne žmonės neturi fizinio kūno,formos,jos tokios plastiškos,gali išsitęsti išilgai ir skersai kiek nori,kartais sapnuoju jas labai arti savęs,bet jos niekada negali paliesti manęs,nors labai to norėtų,gąsdina,tarsi jei jų valia būtų mane sudrąskytu tikriausiai,bet visada sapnuose tokiuose jaučiu ir kitų jėgų dalyvavimą,jų nematau,bet jaučiu apsauga,meldžiuosi,na labai baisūs sapnai,bet ta keista ramybė nubudus man įdomi,nes tarsi tūrėčiau bijoti,bet priešingai jaučiuosi stipresnė ar kaip čia pasakyti,jaučiuosi saugi,nes jausmas,kad visada kažkas yra šalia.nesuprantu šitų sapnų esmės,ir nenoriu ar prisibijau juos aiškintis,va dabar sapnavau jau senokai ir automatiškai įdomu,bet pabudus po tokio sapno nenoriu žinoti ką jis sako.aš neužsiimu nei burtais,nei kažkokiom magijom,priešingai tikiu Dievu,jo gelbstinčia meile (pagalba) žmogui iš kur tie baisūnai nežinau net g.gif blink.gif
Atsakyti
Eik miegoti, lelija.
Tik pasimelsk prieš miegą, ne vidurnatį. ( biggrin.gif )

Aš taip pat jau einu.
Tik išblaškei, prajuokinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 03 22, 01:48)
Eik miegoti, lelija.
Tik pasimelsk prieš miegą, ne vidurnatį. ( biggrin.gif )

Aš taip pat jau einu.
Tik išblaškei, prajuokinai  smile.gif

išblaškyti negalėjau,nes ir taip jau nemiegojai,o kuri vieta tau pasirodė juokinga nesupratau,bet buvo kilusi mintis papasakoti visa istoriją aišku tik tau į až(nes pasirodė,kad tikrai domiesi sapnų kalba),bet tavo žinutė tebuvo ženklas,kad to sakyti negalima bet kam,o gal ir niekada nerasiu to žmogaus,kuris man pasakytų tų sapnų reikšmę,nes sapnai yra skirti tik sapnuojančiam,bet kartais jie gali būti žmogui per sunkūs,o rasti su kuo pasidalinti ne taip jau lengvą ypač,kas tikrai tai sugebėtų suprasti mirksiukas.gif labos ir tau elysa, tik pastebėjimas:tave domina tik tai,ką gali paaiškinti ir suprasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 03 21, 23:53)
Safyrine,
smlga postą perskaičiau šiek tiek anksčiau, nei tu parašei savąjį. Ir man kilo būtent tokios mintys, kurias parašiau aš. Gal net vien dėl to ir parašiau.

Ir tavo, ir mano mintys gali būti vienodai teisingos, ar neteisingos. Bet man įdomus pats momentas - jei tu ir aš susapnuotume tokį pat sapną, kaip smlga, jį pačios sau išsiaiškintume skirtingai. O smlga kilo dar kitokios mintys - įtarimas dėl per didelio darbo kiekio.

O sapnas būtų juk tas pats...
Tai kur čia priežastys?

Tiesiog aš dabar skiriu šiek tiek savo dėmesio sapnams, na, jei diskutuoju...šiek tiek pamąstau ir stebiu save. Anksčiau to nedariau ir gal nebedarysiu ateityje.
Prieš kažkiek laiko susapnavau vieną žmogų ir situaciją, susijusią su juo. Bet neskyriau tam jokio dėmesio - nei man įdomu, nei svarbu. Bet po kelių dienų trumpam mintyse vėl šmėstelėjo to sapno fragmentas, dar vėliau vėl...ir vėl. Man įdomiau pasidarė, kodėl man šmėsteli to sapno fragmentas. Pasidomėjau - išties kažkas analogiško vyko.

Įdomūs pagalvojimai g.gif o paaiškinimų tai gana daug... vienas iš tokių, pagalvojus, gali būti kad išties gal apie kelionę mąstau ar bent jau norėčiau, nes kasdien tenka kontaktuoti su klientais iš tos šalies. Gal tiesiog užsifiksavo mano mintyse ta šalis. O ir sekančią dieną sulaukėme svečių tik ne iš ten o iš Norvegijos (išties nelaukto, nekenčiamo svečio gun_bandana.gif )
Atsakyti
QUOTE(lelija... @ 2012 03 22, 02:59)
išblaškyti negalėjau,nes ir taip jau nemiegojai,o kuri vieta tau pasirodė juokinga nesupratau,bet buvo kilusi mintis papasakoti visa istoriją aišku tik tau į až(nes pasirodė,kad tikrai domiesi sapnų kalba),bet tavo žinutė tebuvo ženklas,kad to sakyti negalima bet kam,o gal ir niekada nerasiu to žmogaus,kuris man pasakytų tų sapnų reikšmę,nes sapnai yra skirti tik sapnuojančiam,bet kartais jie gali būti žmogui per sunkūs,o rasti su kuo pasidalinti ne taip jau lengvą ypač,kas tikrai tai sugebėtų suprasti mirksiukas.gif labos  ir tau elysa, tik pastebėjimas:tave domina tik tai,ką gali paaiškinti ir suprasti 4u.gif

Aš ne jau nemiegojau, o dar nemiegojau. Neinu miegoti kartu su vištomis.

bet tavo žinutė tebuvo ženklas,kad to sakyti negalima bet kam.................,o rasti su kuo pasidalinti ne taip jau lengvą

Na nežinau... aš nežiūriu į aplinkinius, kaip į užsimaskavusius priešus. Sapną galiu papasakoti bet kam, kas pasitaiko, tik jei tam galiu tuo metu skirti laiko. Nes tokie pasipasakojimai gali užsitęsti gana ilgai, nutraukti ar pabaigti gyvą pokalbį kartais gali būti negražu... Ne su visais, aišku.
tik pastebėjimas:tave domina tik tai,ką gali paaiškinti ir suprasti 4u.gif

O štai būtent toje temoje mane domina būtent tai, ko negaliu paaiškinti ar suprasti (ir žmonija daugelio dalykų iš šios temos negali suprasti ir paaiškinti).

Bet aš mąstau kiek kitaip - gal įmanoma kažką paaiškinti, kas atrodo nepaaiškinama, o ne apsiriboju - "tai yra nepaaiškinama, ir tupėk spakaina, nes tai yra nepaaiškinama". Prieš kelis šimtmečius daug kas buvo nepaaiškinama, kas šiandien atrodo elementaru. Na,tarkim - tupi metalinėje dėžutėje ore ir nusigauni į kitą Pasaulio galą. Lyginant su arkliais - progresas didelis. O iš kur jis atsirado? Juk tai žmogaus kūrinys, o ne kažkokių ištįstančių dvasių.

Juokinga man pasirodė tavo "ištįstančios" dvasios smile.gif
Tau gal nejuokinga, o man juokinga... sad.gif ( smile.gif )
Atsakyti