Įkraunama...
Įkraunama...

Kada laikas antram vaikui?

Musu pirmas vaikelis buvo labai lauktas smile.gif Esam vyresni teveliai.Pirmas kartas buvo nesekmingas.Antra karta prisisaukem mazute tik po 10 men.Sau viduje buvau nusprendus,kad ilgai nelauksim,bet norejau maziuke nors iki metu maitinti pati.Man maitinimas ir nestumas nesuderinami dalykai.Todel iki 11 men apie antra leliu negalvojau,bet vos tik mazoji atsisake pienuko vel rimtai pradejau galvoti apie antra wub.gif Galvojam jau nuo 2010 gruodzio,bet kolkas nieko dar nesulaukem.Tikrai laukiam to antro ir nebijom visai smile.gif tai tikim,kad atbegs kai bus pasiruoses(pasiruosusi) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ryto rasa* @ 2011 08 10, 10:22)
Tikrai laukiam to antro ir nebijom visai smile.gif tai tikim,kad atbegs kai bus pasiruoses(pasiruosusi) mirksiukas.gif

sveikute, nu mes jau bandom nuo 2010 liepos mensio, man tik si menesi jau toks nekantrumas, toks noras atsirado, manau kad delto ir nepastojau per metus, nes vidumi dar nebuvau pasiruosus antram.
po mergytes gimimo man nebuvo galima metus pastot tai net ir nesvajojau, o po metu vyras nenorejo sake dar per anksti antram, po metu vel tas pats pasakymas, na as apsipratau su mintim kad galbut vienturte dukrele augs ir set, po keliu menesiu vyras tyliai pasnabzdejo kad leliuko noretu... tai man gavosi is pradziu sokas, vel teko viska permastyti.
manau kad tik dabar vidumi pribrendau antram, esu pasiruosus pilvukui, ir bemiegem naktim ir pampersams ir kosiu virimui ir tiem nepakartojamiem zvilgsniams ir tom saulutes sypsenom, ir pirmiem zingsnukam ir zodeliams,laukiu leliuko...
Atsakyti
QUOTE(baba1 @ 2011 08 10, 16:05)
manau kad tik dabar vidumi pribrendau antram, esu pasiruosus pilvukui, ir bemiegem naktim ir pampersams ir kosiu virimui ir tiem nepakartojamiem zvilgsniams ir tom saulutes sypsenom, ir pirmiem zingsnukam ir zodeliams,laukiu leliuko...

Dieve kaip graziai pasakyta wub.gif Linkiu,kad kuo greiciau pasisektu 4u.gif
Atsakyti
Nu nežinau, kaip jums, bet man antro planavimas labai sudėtingas- nežinau, gal kokius 5 metus po pirmojo vaikiuko gimimo net negalvojau apie antrą. Po to turėjau nesėkmingą nėštumą, po jo -vėl specialiai neplanavau, nenorėjau, nelaukiau. Dabar jau pradeda kirbėti mintis, nes jau ir metai eina, ir laikrodukas tiksi tiksi verysad.gif verysad.gif Iš vienos pusės - suvokiu, kad reikia sesės ar brolio, bet vat kažkoks vidinis stabdis nuspaustas, nežinau, čia gal psichologinės kažkokios priežastys, bet bijau nėštumo, kažkaip viduje nepribrestu. Neperlipu per save, bijau ir viskas, kūno pokyčiai, depresinė nuotaika po gimdymo, begalinis nuovargis ir kt...kažkaip stabdo , nors tu ką. doh.gif
Atsakyti
sveikos as kaip ir pirma pradedami planuot nedrasiai viena koja atejau i planuojanciu pasnekesius gal duos dievas ir su antru taip darau ir viskas ok bus, kolkas viena kojele trepsiu pas jus, mazum prasides musu ND blush2.gif link antrojo vaikiuko smile.gif

va pasiskeiciau del rezusu konfliktu tai mamule esu su - o teveli radau su + na siek tiek nervinuose, bet ne as viena manau cia yra tokiu daugiau
Atsakyti
O tarp mano mazuciuku bus metai ir 9 men skirtumas. Antra tik nusprendem tureti, tai is karto ir "pasigamino". Bet si karta as buvau tikra, kad vaikutis labai greitai gausis biggrin.gif Apie tai kiek priaugsiu svorio stengiuosi negalvoti (nuo dukrytes dar 12 kg nesioju). Gal kaip tik gerai, galesiu dvieju vaiku pridaryta virsvori per viena karta susitvarkyti biggrin.gif
Del sunkumu auginti du tokius mazucius irgi galvos nesuku ir jums nepatariu. Nu visi gi uzaugina ir jus uzauginsit, o kur dingsit biggrin.gif
Vaikiukas gi ir dziaugsmo daugybe. Gal situo ka nors paskatinsiu apsispresti antram mazuciukui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos mamytes 4u.gif
(Jei tokia tema jau egzistuoja, perspekite)

Kaip manote kada verta susilaukti kudykelio antro, ar tada kai atrodo geras amziaus skirtumas tarp maziuku, ar tada kada pati nori? O jei nuomones nesutampa su vyru? Ar blogai per didelis amziaus skirtumas tarp vaiku? Gal lengviau planuoti antra kai pirmas jau keliauja i mokykla? g.gif
Atsakyti
apie antra vaikuti mes ir kartais pasisnekam,ir labai norim. nenoreciau kad butu labai didelis skirtumas tarp vaikuciu maximum 5-6metai. kita met nusprendem kad bus laikas antram vaikuciui
Atsakyti
O as labai bijau to skirtumo g.gif nes tarp manes su sese 7m skirtumas ir labai nesutardavone. Dabar dukrytei trys metai, ir mes jau galvuojame kad uz metu pradesim blush2.gif as tai noreciau dabar, bet vyras ne unsure.gif
Atsakyti
manau turi būt ne mažiau nei 3-5 metai. pati jokiais b8dai neplanuočiau pametinukų
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2012 01 11, 16:24)
manau turi būt ne mažiau nei 3-5 metai. pati jokiais b8dai neplanuočiau pametinukų

Na kai kas planuoja, nes kaip sako uzaugina vienu vargu ir darbas nenukencia dvigubai mirksiukas.gif
Atsakyti
aš supratau temoje buvo klausiama asmeninės nuomonės, o ne ką kiti daro. pametinukų negimdyčiau ne dėl savęs, o dėl vaikų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 11 sausio 2012 - 16:34