QUOTE(l'eau @ 2012 01 11, 16:24)
manau turi būt ne mažiau nei 3-5 metai. pati jokiais b8dai neplanuočiau pametinukų
nesutinku

kuo mazesnis amziaus skirtumas tarp vaiku tuo jiems smagiau augti kartu, bendri interesai, poreikiai ir pan..
QUOTE(smiler @ 2012 01 11, 20:20)
O as turiu pametinukus ir labai tuo dziaugiuosi. Ne del to, kad isvargstama vienu metu, bet butet del paciu vaiku. Kai matau, kaip dukryte rupinasi broliuku, kaip ji myli, kaip glosto, kaip zaisliuku prinesa, mane kviecia, kai tik broliukas nubunda.. na, neina aprasyti zodziais to, kaip elgesi sesute su broliu. Ar kaip broliukas sekioja akimis sesute visur kur tik ji eina. Sugebetu, begtu is paskos. Prisipazinsiu, labai bijojau antro vaiko, netyciukas gavosi. Bet dabar labai tuo dziaugiuosi. Tarp manes ir brolio buvo 6m skirtumas. Mazai ka bendro turejom, ypatingai, kai jis patapo paauglys, o as buvau dar tik mazvaike, kuriai nepriklause buti jo kompanijoje.
as irgi turiu pametinukes ir visiskai sutinku su jusu nuomone ir pasisakymu
as taip pat bijojau antro nestumo, nes kankino baime kaip reikes susitvarkyti su dviem vaikais, kaip viska suspeti ir pan..nes antroji buvo netyciuke (nors vyras tai jau norejo antro vaiko) bet man tai buvo gana netiketa zinia

ir taip pat galiu pasakyti kad dbr lb dziaugiuosi kad jas abi turiu, viskas imanoma kai nori ir suspeji ir dar laiko lieka sau

aisku buna ir sunku kartais..bet kai matai kai vyresnioji priziuri sese, ja buciuoja apkabina, saugo..nu taip nerealu

o mazoji jai atsako sypsena gugavimu

tikrai nuostabus jausmas ir visi vargai ir rupesciai atsiperka..pagalvoju kaip joms bus smagu kartu augti, zaisti
tad tikrai nera ko laukti 3-5 metai kaip cia kazkuri sake..mano nuomone tokia:vienu metu vienas vargas ir dziaugsmas, o praejus keliems metams jau po to antro vaiko ir nesinori..turiu ne viena pazystama kuri praejus 5 metams po gimdymo sako: nu jau ne, nenoriu dbr vel to pacio vargo is naujo

tikrai yra tokiu mamu, kurios jau paskui ir nebenori atsisakyti karjeros, darbo ir vel sedeti namie..
p.s. tai mano nuomone, o jus jau pacios spreskite kada laikas antram vaikuciui

kartais kazkas planuoja o Dievas juokiasi kaip sakoma