Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

QUOTE(spurga_m @ 2012 04 26, 13:35)
Na va atrdo baigiau taisyti dar su kolege susibegusios pasiziuresim siaip daugiausiai surinko 35 taskus:(

is kiek galimu?
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 04 26, 21:31)
is kiek galimu?

is 65,
maniskiai tai gerai parase. Maziausias vienas rezultatas 40, o vidurkis 58. Stipri sita klase, didele atskomybe egzams paruost
Atsakyti
Mano kaimo vaikai, motivacijos nulis, namie darbo 0, jiems viskas ai lengva o kai pamatai kokie ekspertai tai va uz galvos susiemiau laiska skaitant, viskas susraibinta i viena pastraipa, raso mes esam amstredamo vaikai....sakiau skaitykit uzduotis,ne jiems geriau duona valgyti na visiski doh.gif pasakiau viena karta apstojo paskui jau nesivarginau bet pagalvojau nu ar ne kvaileliai testas o jie nesusikaupia bash.gif, ne prie temos: gal kuri turit paskutinio skambucio sceneriju koki buciau labai dekinga (nei as aukletoja nei as kas o reikia organizuoti kai pamaciau savo pavarde is kulnu isvirtau) please help

Atsakyti
Pas mane irgi panasi situacija. Kai kurie net nesivargino laiska rasyti.
Atsakyti
Sveikos, kolegės, 4u.gif
QUOTE(darvina @ 2012 04 25, 17:15)
Pirmas verintojas paprastai raso raudonai , o antras ( jeigu tok buna) - zaliai .....

Įdomu, kur tokie nurodymai pateikti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cellina: 29 balandžio 2012 - 18:54
QUOTE(Sagittarius @ 2012 04 24, 21:48)
bet čia juk tik rekomenduojamas testas, ir aš niekur neradau parašyta kad reikia sudaryt vykdymo komisija...tik parašyta kad taiso mokinius mokęs mokytojas.

Pas mus lygiai tas pats...
Atsakyti
Gal kas turite kokiu idomiu pamoku planu su Nature tema, kad tiktu vyresnem klasem?smile.gif
Atsakyti
Jau paskelbti Kalbų Kengūros rezultatai bigsmile.gif
Atsakyti
kas kokias isivertinimo lenteles duodat?
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2012 05 02, 16:22)
kas kokias isivertinimo lenteles duodat?

Mes duodame tokias anketas, kurias pasiūlė mokykla
Atsakyti

Sveikos, šimtas metu, kaip sekasi?
Aš tai kankinuosi su idėjom ką savo dvyliktokam dovanot per paskutinį skambutį. Apsistojau ties mintim puodeliai su užrašu. Gal jūs turit kokių minčių?
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2012 05 02, 17:27)
Mes duodame tokias anketas, kurias pasiūlė mokykla

o gal turit kompiuterini varianta? man ryt reikia vest pamoka, nesugalvoju ka cia duot:)
Atsakyti