QUOTE(*Liepa18* @ 2012 10 01, 18:12)
Na taip, tame yra daug tiesos, bet pvz. skaitant forumus, dažnas panikierius yra ir hipochondrikas, todėl dažniausiai būna išsityrę nuo galvos iki uodegos kaip sakoma ir ne po vieną kartą net

Kaip tuomet su tokiais, kodėl jiems neatranda to GERL'o...
Nes kol kas Jūs vienintelė, kuri prakalbo apie kitas priežastis, daugiau niekur nieko panašaus nesu užtikusi
Nevisiems panikieriams yra blogai su galva

Ir nevisu panikieriu pagrindine liga-GERLas. Juk tu ligu su tais paciais simptomais yra n+k. Pati tuom isitikinau, nes prisiskaiciusi issityriau nuo galvos iki koju. Viska. Pradedant issetine skleroze, baigiant bronchine astma, gimdos miomom, alergijom ir apsinuodijimu sunkiaisiais metalais. Ir visu simptomai buvo vienodi, tinkantys bet kuriai ligai, sukeliantys PA
Pvz., mano mamai PA sukeldavo nepavykusi pilvo pleves operacija, be abejo, israse jai raminamuju, nuo kuriu jai padetis negerejo. O kai atrado puliuojanti pilva ir pasalino priezasti-PA visi baigesi ir be raminamuju bei terapiju.

Tada tiek jai, tiek man daktarai sake, kad jei vartonant raminamuosius padetis negereja, vadinasi, ligos, kuri sukelia PA, priezastis nerasta.

O jau kokia liga ta tikroji, kuri kankina zmogu, cia daktaru tikslas ja surasti. Na o as prisiskaitydavau forumuose ir ateidavau pas daktarus su savo diagnozem ir prasydavau ta sriti istirti-patvirtinti arba atmesti. Man, sakykim, rado GERLa, mamai-puliuojanti pilva, kaimynui-zarnyno vezi(a.a. jis jau, kol tikra liga surado-ir nusiskankino zmogus, ir negriztamai

). Kai daktarai istiria nuo galvos iki koju ir tikrai tikrai neranda nieko, tada ir belieka diagnoze vegetodistonija su panikos atakomis.