Sveikos
as ir tokia isplaukusi
siandien tai ryte isvis buvo su zmogum kalbant toks jausmas tartum man aidas atkartotu ka as kalbu, dundejo ausys. zinot net sunku apibudint
Papildyta:
QUOTE(tusoradijas @ 2012 10 04, 15:26)
O del fiziniu ligu, kaip jums atrodo nuo ko ligos atsiranda - dauguma ju? ogi nuo nervu ! todel anksciau ar veliau jus pradesite sirgti - pvz zarnu nepraeinamumais, opaligem, krutines anginom, ir kitom ligom.
As jau turejau, ir skrandzio problemu del nervines itampos, tada kraujo spaudimas - nors anksciau budavo pazemintas , dabar turiu zarnu nepraeinamuma del kurio kankinuosi butent dabar, siuo metu - jau teko guleti 2 kart ligoninej del jo , reikes tikriausiai ir 3..
Sveikas... Tikrai taip, as ir pati kol pa ir depresija neatakavo neturejau tokiu ligu kaip gerl, skydliauke,stuburas, tachikardija
Papildyta:
QUOTE(sadija @ 2012 10 04, 16:56)
Na nežinau kaip bus toliau, bet dabar jau trečia savaitė kaip geriu AD ir tikrai jaučiuosi geriau. Prieš mėnesį aš taip prastai jaučiausi, nes man buvo pastovūs širdies permušimai, pulsas ramybės būsenoje 100, o atsikėlus ir iki 130 sukildavo, pastovus nerimas, baimė, pasiėmiau biliotenį, nes jau į darbą nebegalėdavau nueiti. Nepadėjo nei kardiologų išrašyti vaistai.
Labas

o ka tau nustate israsydami ad ? tik pa ar ir depresija?