Įkraunama...
Įkraunama...

Panikos atakos

QUOTE(Biškis @ 2012 11 23, 17:28)
man neurologe paaskino, kad atgyvena , skirta sizofrenikams  unsure.gif Netiko man jie. Uztat xanax duodavo ''viskas dzin'' jausma. Atjungia nerimastingas mintis  biggrin.gif Man buvo gerai, tik blogumas - pagirios ir norisi vel to dzin pojucio  doh.gif

Mat kaip idomiai g.gif O man atvirksciai-sake, jog letoxonilis atgyvenes nuo tarybiniu metu, o eglonilis-naujoviskas vaistas.
Kiekvienas gydytojas per savo prizme vaistus, matyt, vertina, o mes bandomi triusiai biggrin.gif
Labai gerai apibudinot xanaxo veikima-kaip girtas. drinks_cheers.gif Fu, man tai tokia busena pastovi nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 11 23, 13:28)
o kas tas eglonilis??? tokio ne negirdejau:)

Man eglonilį leidžiamą buvo paskyrę, bet prieš daug daug metų....Neprisimenu poveikio doh.gif
Atsakyti

! 
Žinutė redaguota moderatoriaus:

Forume griežtai draudžiama pirkti/parduoti/platinti/dovanoti/mainyti vaistus, maisto papildus, kontraceptikus, vaikiškus pieno mišinėlius ir pan.

Forumo nariams, pažeidusiems Taisykles, gali būti taikomos tokios nuobaudos: skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 11 25, 23:29)

4u.gif aciu

kaip laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 11 25, 22:30)
4u.gif  aciu

kaip laikaisi?

stresuojanti biggrin.gif kartais isgeriu xanaxo, lygtais geriau smile.gif

kaip tau? geriau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 11 25, 23:39)
stresuojanti biggrin.gif  kartais isgeriu xanaxo, lygtais geriau smile.gif

kaip tau? geriau?  4u.gif

ai as ir tokia pati stresuojanti
stresas forever biggrin.gif
isvis nebemoku atsipalaiduot ir pasidziaugt gyvenimu

nuo to ir visos pa, kad nemokam take it easy, relax smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 11 25, 22:43)

nuo to ir visos pa, kad nemokam take it easy, relax  smile.gif

nenustok tiket smile.gif
Atsakyti
As tai nezinau,kaip tai paaiskinti,bet jei neturiu del ko stresuot,tai pati sukuriu stresine situacija,randu ko prikibti,prisigalvoju.. toks jausmas,kad man jo truksta,jei nera,nebesuprantu blink.gif
Atsakyti
KAIP JUS SIANDIEN LAIKOTES? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 11 23, 18:09)
Mat kaip idomiai g.gif O man atvirksciai-sake, jog letoxonilis atgyvenes nuo tarybiniu metu, o eglonilis-naujoviskas vaistas.
Kiekvienas gydytojas per savo prizme vaistus, matyt, vertina, o mes bandomi triusiai biggrin.gif
Labai gerai apibudinot xanaxo veikima-kaip girtas. drinks_cheers.gif Fu, man tai tokia busena pastovi nepatiko schmoll.gif

o po kiek per diena liepe xanax gerti? nes man kai buvo israse tai liepe per 10d. isgert unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Lucero @ 2012 11 25, 23:43)

nuo to ir visos pa, kad nemokam take it easy, relax  smile.gif

lucero! bukim optimystes ir i gyvenima ziurekim optimistiskai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesspinduliukai @ 2012 12 04, 22:05)

lucero!  bukim  optimystes  ir  i  gyvenima  ziurekim  optimistiskai biggrin.gif  biggrin.gif

siandien niekaip
gal kada kita karta biggrin.gif

kertu saldainius su alkoholio idaru, bile geriau pataps
Atsakyti
Kaip pasireiškia panikos priepuoliai?

Jiems, ypač ligos pradžioje, būdinga netikėta pradžia – be jokios regimos priežasties. Priepuolius gali lydėti skirtingi simptomai:

- galvos svaigimas ir silpnumas;
- pasunkėjęs kvėpavimas;
- oro trūkumas, dusimas;
- netolygi eisena;
- padažnėjęs širdies plakimas;
- krūtinės skausmas arba spaudimas krūtinės srityje;
- skirtingų kūno vietų dilgčiojimas arba nutirpimas;
- pykinimas, viduriavimas;
- aplinkos „keistumo“ ir „nerealumo“ jausmas;
- mirties baimė, baimė išeiti iš proto arba netekti savikontrolės.

Panikos priepuoliai paprastai trunka nuo minutės iki valandos ir pasireiškia vidutiniškai du-keturis kartus per savaitę. Kai kuriais atvejais priepuoliai ilgam laikui išnyksta, po to be regimos priežasties vėl atsiranda.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 23, 09:00)
.Aš dažnai paslapčio gnybiu sau į ranką ar dar kur nors, tada kai skauda matyt mintys nusikreipia į skausmą ir kažkiek sugrįžti į save.

Galvojau as cia viena taip darau rolleyes.gif tik as gnybiu i sona,kad nematytu niekas...karta kai skridau lektuvu,iki melyniu susiznaibiau,bet man kazkaip padeda ax.gif
Baisios tos atakos ir gyvenimas su tuo baisus verysad.gif as jau beveik 4 metus sedziu ant vaistu,tik jie padejo sugryzti i gyvenima,o mesti bijau,nebenoriu vel viso to patirti...
Atsakyti