Įkraunama...
Įkraunama...

Panikos atakos

Наталья Толстая. Война с паническими атаками
http://www.youtube.c...feature=related

Паническая атака. Психология страха. Часть 1
http://www.youtube.c...h?v=Q3xFYu5p_sY

Тревожность и панические атаки
http://www.youtube.c...feature=related

Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2012 10 29, 01:00)
O kaip turėtų elgtis žmogus, gyvenantis su tuo, kuris patiria PA?
nerandu apie tai info.
turiu omeny, ne tik priepuolio metu, bet apskritai:
bandyti šnekėti apie tai ar geriau kaip tik neliesti šitos temos, o bandyti kažkaip prablaškyti ir nukreipti mintis kitur?

nelabai išties suprantu, ką daryti, kadangi pati to niekada nepatyriau.
Kažkokiu būdų bandyti padėti jaustis saugiau ar pan?

Man PA metu butinai reikia zmogaus salia - kad mane apsikabintu, arba kalbetu, ar uz rankos laikytu. Nes, kaip ir daugumai, kad "jeigu mirsiu, ar apalpsiu, vaikai neliks vieni" ar pan. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Lucero @ 2012 10 04, 18:34)
Sveikos
as ir tokia isplaukusi
siandien tai ryte isvis buvo su zmogum kalbant toks jausmas tartum man aidas atkartotu ka as kalbu, dundejo ausys. zinot net sunku apibudint doh.gif

man tai buna nuo nuovargio, nuo per didelio sujudimo, per didelio zmoniu burio, toks keistas jausmas, lyg is saves isplauki ir atrodo tuoj-tuoj apalpsiu...
Pvz, prekybcentriuose ilgiau pabuvus.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilione @ 2012 11 12, 13:57)
Man PA metu butinai reikia zmogaus salia - kad mane apsikabintu, arba kalbetu, ar uz rankos laikytu. Nes, kaip ir daugumai, kad "jeigu mirsiu, ar apalpsiu, vaikai neliks vieni" ar pan. 4u.gif
Papildyta:

man tai buna nuo nuovargio, nuo per didelio sujudimo, per didelio zmoniu burio, toks keistas jausmas, lyg is saves isplauki ir atrodo tuoj-tuoj apalpsiu...

Man tas pats jausmas būna. Bet jei yra šalia, kas galės pasirūpinti, žinau, kad padės ir praeina man PA.
O prekybos centruose, ypač dideliuose dėl PA ne visada pavyksta sėkmingai apsipirkti. Kažkaip toks jausmas, kad nualpsiu, tų prekių ir žmonių gausa dar labiau vargina ir jei jau kyla PA prekybos centre, stengiuosi tik pasiimti ko reikia ir kuo greičiau išeiti.
Atsakyti
Man prekybos centruose irgi daznai buna.
Idomu, kodel butent prekybos centras? Ne vaistine, ne turgelis,
ne eileje pas gydytoja???

Be to man masinoj daznai buna, o ypac ryte, kai tamsu bei vaziuoju i darba ar griztu is jo sad.gif

Gal kuri bandet kokia homeopatija?
As praeita sezona kazkaip apgydziau baime psihologes seansuose.
Tip dziaugiausi, o va si menesi vel "pradziugino" mane derealizacij, panikos ataka...
Kazi kaip priezasti rasti, nes pagydyto pasekmes- visai neveiksminga.... ax.gif

Beje db toks likotarpis,kad kur beitum- net i eiline parduotuve- visur PILNA zmoniu
ir ramiai bei greitai apsipirkti NEEINA biggrin.gif tokia skaudi realybe smile.gif)))
Atsakyti
Sveikos,
Senai nebuvau pas jus užsukus. Kažkaip visai nebėr niekam jėgų......

QUOTE(Aurio zmona @ 2012 11 02, 13:15)
merginos ar naktinis prakaitavimas jusu nevargina??nebegaliu miegoti,atsibundu po 3-4k.per nakti permirkusi,ne seip....o taip stipriai kad ciuzinys net slapias buna,kratausi nuo salcio,kaip butu temperatura,bet jos nera,viskas ok,

O tu nebandei tuo momentu spaudimo pasimatuoti? Man taip būna, kad kratausi nuo šalčio visa, temperatūros nėra, bet taip purto, tai jau žinau kad spaudimas sukilo, bet ne tas viršutinis, o apatinis. Ir taip būna kai tas tarpas tarp viršutinio ir apatinio labai mažas. verysad.gif Na, pvz. vakar buvo 120/104....

QUOTE(bambukas* @ 2012 11 05, 01:24)
man svarbiausia yra, kad kazkas salia butu, tada zinau jei kazkas blogo man nutiktu, tikrai pades 4u.gif

QUOTE(Vilione @ 2012 11 12, 12:57)
Papildyta:

QUOTE(Sabalyte @ 2012 11 12, 17:54)
Bet jei yra šalia, kas galės pasirūpinti, žinau, kad padės ir praeina man PA.
O prekybos centruose, ypač dideliuose dėl PA ne visada pavyksta sėkmingai apsipirkti. Kažkaip toks jausmas, kad nualpsiu, tų prekių ir žmonių gausa dar labiau vargina ir jei jau kyla PA prekybos centre, stengiuosi tik pasiimti ko reikia ir kuo greičiau išeiti.

QUOTE(Javute @ 2012 10 29, 17:32)
man svarbiausia kad tuo metu butu kazkas salia, nes man visada buna jausma kad nualpsiu, turiu ysitverti kur nors, kad jausciau smile.gif

QUOTE(Kvota9 @ 2012 11 22, 22:04)
Man prekybos centruose irgi daznai buna.
Beje db toks likotarpis,kad kur beitum- net i eiline parduotuve- visur PILNA zmoniu
ir ramiai bei greitai apsipirkti NEEINA biggrin.gif tokia skaudi realybe smile.gif)))

Dėl buvimo šalia, man tas pats. Kai jau nėr išeities, einu pvz., gatve, tai nors kad matyčiau jog kažkoks žmogus pro šalį eina, dar geriau kad ta pačia kryptimi...Ir tai padeda....
Dėl parduotivių irgi tas pats... verysad.gif Pradedi nebesusigaudyti, akys bėgioja, mintys blaškosi, negali susikoncentruoti, silpna...Vienu žodžiu siaubas. Bet kokia laimė kai pamatai pažįstamą žmogų smile.gif Kartais išeini net nenusipirkus to, ko reikia, arba prisigriebi nereikalingų, nes negali blaiviai galvoti...
Del derealizacijos, išplaukimo Vilione, Kvota9 irgi tas pats...Tiesiog jauti kaip pradedi "išplaukti"..Ir negai sustabdyti to...Aš dažnai paslapčio gnybiu sau į ranką ar dar kur nors, tada kai skauda matyt mintys nusikreipia į skausmą ir kažkiek sugrįžti į save.

VAistų negeriu jau apie metus, praradau viltį, kažkoks juodas periodas. Turiu tik xanaxo visada, bet neesu bandžius jo gerti, nes dar turiu bėdą, bijau gerti naujus vaistus, ypač tokius, nes nežinau kas bus, koks poveikis, kaip jausiuos verysad.gif . Lexotanili išgeriu kai jau visai šakės būna....O xanaxas kaip veikia? PAnašiai gal?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 23 lapkričio 2012 - 10:22
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 23, 10:00)

VAistų negeriu jau apie metus, praradau viltį, kažkoks juodas periodas. Turiu tik xanaxo visada, bet neesu bandžius jo gerti, nes dar turiu bėdą, bijau gerti naujus vaistus, ypač tokius, nes nežinau kas bus, koks poveikis, kaip jausiuos verysad.gif . Lexotanili išgeriu kai jau visai šakės būna....O xanaxas kaip veikia? PAnašiai gal?

Nebijok, tikrai nemirsi 4u.gif
jei kad ir bus tai tik pageres, apsiraminsi 4u.gif
as xanaxo irgi turiu visada, kai tik uzeina svaigimo priepuolis, ar panikos isgeriu puse. ir zinai atrodo arba veikia, arba kaip placebas, tik ysivaziduoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 23, 11:00)
O xanaxas kaip veikia? PAnašiai gal?

O man xanax bjaurius pojucius dave, teskiau juos sonan doh.gif
Jauciausi kaip darzove: suletejusi koordinacija, nesiorientavimas namu erdveje, baisus mieguistumas, liezuvis taip nutirpdavo, kad vos sneketi galejau.
Letoxonilis ir Eglonilis buvo pats tas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 23 lapkričio 2012 - 11:40
o lexotanil jusu nemigdo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 11 23, 12:48)
o lexotanil jusu nemigdo? smile.gif

Manes-ne. Galejau dirbti normaliai, vairuoti.
Atsakyti
o kas tas eglonilis??? tokio ne negirdejau:)
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 11 23, 14:28)
o kas tas eglonilis??? tokio ne negirdejau:)

http://www.pasveik.l...ai/eglonyl/7187
Tik tiek, kad jo gerti ilgai negalejau del GERLo.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 11 23, 13:40)
http://www.pasveik.l...ai/eglonyl/7187
Tik tiek, kad jo gerti ilgai negalejau del GERLo.

man neurologe paaskino, kad atgyvena , skirta sizofrenikams unsure.gif Netiko man jie. Uztat xanax duodavo ''viskas dzin'' jausma. Atjungia nerimastingas mintis biggrin.gif Man buvo gerai, tik blogumas - pagirios ir norisi vel to dzin pojucio doh.gif
Atsakyti