Įkraunama...
Įkraunama...

Panikos atakos

QUOTE(Jolanta86 @ 2012 10 04, 22:28)
O jezau! doh.gif  na tikiuosi man taip nenutiks unsure.gif gerai ,kai dar yra ka mesti,o kai ir taip visad sveriau 49-50kg,o db 46 tai jau ner ka mest  schmoll.gif  ,nes skeletas beliks g.gif O mano skrandis ir taip visad problemu keldavo,tai jei dar pareis tai isvis ... Nu kaip pagalvoju tokiuose metuose tokios nesamones,baisu,reik kovot su sia zaraza,kol gyvenimo nesuede bash.gif

viskas bus gerai, tik nepradek apie tai galvoti...
as ne itin irgi turejau nuo ko mesti, mano ugis 172 cm, db sveriu 50 kg smile.gif bet visiskai to neimu i galva, kitas tabletes ryja kad sukustu, o cia va kaip smile.gif
stengiuos isvis del nieko nepanikuot, aisku pasamonei nepaaiskinsi smile.gif
Atsakyti
[quote=bailiuke,2012 10 04, 13:35]
neko nebutu buve...kai yra PA jus su ja nekovojat o geret vaistus ir kas is to...duoda smegenim signala kad jum reikia vaistu, o gal pasistenkit susitaikyt su tuo PA ir smegenys supras kad nereikia siusti pavoju signalu, nuo kuriu ir dreba sirdis darosi silpna..ar jum aiskino kas yra PA ..tai kai nusilpsta nervu sistema ir nebegali pati gaminti reikiamo kiekio seratino, todel nebeistengia susidori su stresu, panika...jus chemiskai gaunat seratino is ad, kas bus kai jo nebevartosite?...naturaliai seratino galite pasigaminti sportuojant, valgant medaus, bananu..paskaitykite lapeli ant savo vaistu..pvz. zoloft skirtas PA gydyti...salutinis poveikis: gali sukelti nerima, depresija...tai ko tada ji vartoti jei jis tik stiprina viska. o jus zinot kad farmacija seis laikas tai kaip biznis, ko tik neprisigalvoja kad tik tu vaistu pirktu..viena gydo kita gadina ir taip uzburtas raatas...domekites mielosios ka gerete.
Papildyta:
nesutinku visiskai su jusu juomone. Galbut tikrai, kaip kazkas rase, nera jums dar taip blogai, kad pasisnekejimas su savimi padeda. as ad geriau apie metus, dabar jau pusmeti ju negeriu, bet numetus vaistus nebuvo jokio pablogejimo. Ir va dabar, kai jau nebera tokiu PA kokios buvo, galiu pasisneketi su savimi ir aprimti. Pries tai tai buvo neimanoma... Tai kad nereik tokio kategoriskumo, as irgi daug apie tuos vaistus prisiskaiciusi ir pragulejusi palangoj psichofiziologiniam institute menesi laiko.. ten tikrai niekas vaistu nekisa,o ju duoda tik tiek, kiek tikrai reikia. Ir jei tikrai reikia, juos BUTINA gerti!

Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 10 02, 10:09)
kad as jau nebeturiu jegu ieskot, metus laiko ieskojau, ziurejo kaip i psichine kartais... nes as dar jauna esu. buvo paskutinis smugis kai seimos gydyt sako- tu atsisviesk savo ligos kortele ir eik pas psichiatra, idave lankstinuka apie depresija.

Labai ir mano panaši situacija. Šeimos daktaras siunčia pas psichoterapeutą, o ta kelis kartus mane paklausius, išrašius vaistus, sako, kad man ne jokia depresija, o reik rimtai ištirti organizmą. Tai taip ir lakstau nuo vieno, prie kito.

QUOTE(bailiuke @ 2012 10 03, 18:17)
sveikos mergaites...is sirdies sakau meskit visus ad , jie tikrai nepades....man uzeidavo PA IR TRUKDAVO PORA VALANDU ...pompavau tuos vaistus ir ka? ne velnio negeriau kol susiemiau ir nebegeriau ju...sunku tikrrai buvo..padejo sportas ir bendravimas...tad stiprybes  4u.gif

Kažkada man padėjo sportas, anglų kalbos kursai, o dabar jau nieks neveža. Čia nuo kiekvieno individualiai. Net sau malonios SPA procedūros. Aš anksčiau sakiau, kad jau neleisiu vaistu AD ir raminamiesiems vaistams, o geriau savo malonumui, malonioms akimirkoms. Bet ............... verysad.gif
Atsakyti
O kaip turėtų elgtis žmogus, gyvenantis su tuo, kuris patiria PA?
nerandu apie tai info.
turiu omeny, ne tik priepuolio metu, bet apskritai:
bandyti šnekėti apie tai ar geriau kaip tik neliesti šitos temos, o bandyti kažkaip prablaškyti ir nukreipti mintis kitur?

nelabai išties suprantu, ką daryti, kadangi pati to niekada nepatyriau.
Kažkokiu būdų bandyti padėti jaustis saugiau ar pan?
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2012 10 29, 02:00)
nerandu apie tai info.
bandyti šnekėti apie tai ar geriau kaip tik neliesti šitos temos, o bandyti kažkaip prablaškyti ir nukreipti mintis kitur?

sunku pasakyti, kiekvienam buna vis kitokia situacija 4u.gif
man svarbiausia kad tuo metu butu kazkas salia, nes man visada buna jausma kad nualpsiu, turiu ysitverti kur nors, kad jausciau smile.gif
bandyk sneketis, kad pasakotu ko bijo, sakyk kad as salia, kad padesiu 4u.gif
Atsakyti
merginos ar naktinis prakaitavimas jusu nevargina??nebegaliu miegoti,atsibundu po 3-4k.per nakti permirkusi,ne seip....o taip stipriai kad ciuzinys net slapias buna,kratausi nuo salcio,kaip butu temperatura,bet jos nera,viskas ok,tik visa permirkusi,vis valausi ir valausi prakaita nuo saves,bijau jau net miegot,nes zinau kad vel slapia prabusiu,skaiciau kad nuo AD tai salutinis poveikis,pirmadieni keliauju pas gyd,ziuresim ka sakys,tikiuosi jau mazins tu vaistu doze,nebenoriu ju visai gert doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2012 10 29, 01:00)
nerandu apie tai info.

man svarbiausia yra, kad kazkas salia butu, tada zinau jei kazkas blogo man nutiktu, tikrai pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2012 10 29, 02:00)
nerandu apie tai info.

na as visai nenoreciau, kad mano brangusis apie tai sneketu, tiesiog svarbiausia kad jis salia, priglundu, nusiraminu ir viskas, svarbiausia kad jaustu demesi meile, butum salia kai reikia ir tiek, bent jau man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2012 11 02, 14:15)
merginos ar naktinis prakaitavimas jusu nevargina??nebegaliu miegoti,atsibundu po 3-4k.per nakti permirkusi,ne seip....

buna man tokiu periodu
ne istisai bet buna
per pms tai tikrai taip yra
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 11 05, 10:46)
buna man tokiu periodu
ne istisai bet buna
per pms tai tikrai taip yra

Reik issitirt, ar D vitamino sociai yra .
Atsakyti
Labas vakaras,
kas gali butu...ar begti pas daktara g.gif
Slaunes (is vienos ir kitoj pusei) vidinei pusei ten kur minksta oda,yra guziukai. Vienas maziukas neskauda, kitas atrodo didesinei, skauda, spalva raudona ir kazkaip matosi kad viduje melyna. Ar cia limfos ??? ar pulinis??? a gal.... g.gif
Aciu uz atsakymus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2012 11 11, 19:51)
Labas vakaras,
kas gali butu...ar begti pas daktara g.gif
Slaunes (is vienos ir kitoj pusei) vidinei pusei  ten kur minksta oda,yra guziukai. Vienas maziukas neskauda, kitas atrodo didesinei, skauda, spalva raudona ir kazkaip matosi kad viduje melyna. Ar cia limfos ??? ar pulinis??? a gal.... g.gif
Aciu uz atsakymus mirksiukas.gif

Ne sitoje temoje kreipiates, brangioji 4u.gif
Atsakyti