Labas mamos,mane šiuo metu užpuolę panikos atakos . Negaliu miegoti,karštis pila,bet nusikloti negaliu,nes stingstu iš šalčio nors namie šilta. Džiūsta burna,troškina,kas kelias minutes lekiu į toleta pilna pūsle. Ir iš kur taip greit ir daug susikaupia

tuštintis taip pat iškeliavau kartą. Nes lyg iš tos baimės raižė,skaudėjo pilvą. Nors negeliu pripažinti ,kad tai panika. Dar einant miegoti jaučiausi keistokai,lyg burnoje iš vidaus ir pačiame viduje ( kūne ) jaučiu lyg skonį savyje. Tai gal ir buvo viso to pradžia ? Taip pat dar pajaučiu kartais kažkokį spaudimą galvos viršuje,bet neištisai. Pabijojau ,kad neprireiktų greitosios,pradėjau nerimauti dėl to,o juk aš viena,su savo vaiku. Kas bus jei reiks palikti vaiką,nes man reiktų į priimajį. Pradėjau nerimauti,kad namai nėra tokie tvarkingi ,kad juos taip staiga imti ir palikti kieno nirs priežiūrai,aišku tai būtų mano mama. Štai ir aš sėdžiu susisukusi dvejomis kaldromis bandau blaškytis,naršydama šioje temoje . O kad būtų kokia draugė panašaus likimo,kad būt galima ir naktį pasukti,padėtų aprimti išsikalbant. Bet dabar galvoju ,nuo ko man dabar tai,nors ir ne pirmas kartas. Bet jau biški senokai būta,bet nestipraus,paskutiniame mėnesyje. Geriau jaučiausi kai mano mama dirbo,buvau pati sau šeimininkė,nesvarbu ,kad atskirai gyvename. Bet su ja aš blogai jaučiuosi,iš vaikystės laikų rai atsiliepta matyt,kai ji buvo alkocholike . Ir visa kita.................. baisiai daug pasakoti. Tačiau turiu priversta galima sakyti su ja bendrauti,nes ji vieniša,o dėl praeities klaidų bando daug ką atstatyti,tačiau ašvistiek prie jos kaip prie mamos nelinkstu,ji mane erzina,jos šnekos ,jos judesiai,jos atsikosėjimai ir t.t. Tad ryt pirma diena kai ji laisva ir vėl bedarbė,ir vėl su ja susitikti,manau tai vėl prasideda. Nors ją myliu savaip,visaip kaip išgaliu padedu,ir finansiškai,ir morališkai
Kol čia viską rašiau išsiliejau,jaučiu ,kad gerėja savijauta.