QUOTE(rimulėėė @ 2012 05 21, 07:41)
Oi mergikės vos krutat o bijot užsitikrinti socialines garantijas.
ruciuke+1 tu įsivaizduoji,kad galėsi dirbt kaip sveika.... iš tikro daug darbdavių net specialiai darbina neigaliuosius, nes jiems ten mokesčių lengvatos yra. o jum irgi būt gerai bent lengvatos transportui
Matyt viltis durnių motina, bet dar tikiu..

artritas nuo 5 metukų, rimčiau progresas reumatinės ligos tik po 14 metų.. tai kažkaip dar viliuosi kad nepalūšiu ir dabar greit visai jau. Kažkaip taip tikiu, tai lengviau gyvent net
O aš va, girdėjau kad paskui nenori darbint

šeimos gyd.pasakiau, pasiteiravau ar galėčiau, sako tikrai turėtum gauti, bet sakė gerai pagalvot, pasidomėt paskui dėl darbų. tai ir suabejojau. Po sesijos rimčiau pasidomėsiu
Dėl transporto..aš studentė, ir taip Vilniuj už nuolatinį 22lt moku
QUOTE(Magnifique @ 2012 05 21, 08:52)
stosiu i slauga,medicina kol baigciau,tai is manes tik skuteliai liktu.jo,ziuresim ar labai dziaugsmingai sita mano sprendima seimos gyd.priims...kol kas dirbu,ruosiuosi egzam
Papildyta:
miegu as irgi laaabai prastai jau pora sav...

nusibodo,taip sunku i darba atsikelt ir dar visa diena isdirbt,kad neeegaliu.o dar visi vairavimai,regitros,taip noreciau invalido zenkliuko ant maskes,bet negausiu.ten ziauriai mazas darbingumas turi but... Jo,drauge ikalbejo.ji turii ir durne isvadino,kad as nesitvarkau,nors tikrai priklauso.man 2m.jau tipo kyla mintis ir vel nebekyla,bet dabar labai kilo.nebereiks sveikatos draudimo mokescio dar moket,tu 72lt???
Aš norėjau į mediciną taipogi, bet per chemijos egzaminą truputį susikirtau, negavau nemokamo mokslo tai kitur stojau
oi teisės.. kai laikiaus ir man nemažai nervų suėdė.. bet va, rudenį jau 2 metų stažą turėsiu

dar mokaisi vairuot,ar jau į regitrą eini?
QUOTE(Ahama @ 2012 05 21, 09:18)
jaaazau kaip smagu. sveikinu