Ahama "nenuprotėk"aš savo dvynes maitinau dalinai tik 2 savaites, paskui išvis pienas dingo.Tai negi graušies.. stengiesi kad leliukam būtų geriau.Sūnų pirmagimi maitinau irgi ne ką ilgiau. .....ir ką man dabar užsigraužt ar skaitytis bloga motina. Manau yra dalykų,kas nuyo mūsų nepriklauso. Ir dėl to reik mažiau galvą sukt, nes nervai kenkia sveikatai......

rimuleee 
Zinai, kai to pieno uztenka, ir vaikui labai norisi mamos artumo ir maitinimo, ir visa reikala gadina tik RA, tai ir negaliu nesigrauzt... Isvis maitinimo nutraukimas mano mazajai buvo toks didelis sokas, prie misinuko ir buteliuko ji taip ir nepriprato, tai is pradziu dar siek tiek sugirdydavau to misinio su sauksteliu ar is puoduko... Ir siaip su maisto valgymu prasidejo dideles problemos, baisi nevalgiuke ji pas mane...
Tai va, kai bandai maitint, nesigauna, yra vienas reikalas, o kai viskas vyksta sklandziai ir reikia viska staiga stabdyti, tai skaudu kazkaip...

Zinai, kai to pieno uztenka, ir vaikui labai norisi mamos artumo ir maitinimo, ir visa reikala gadina tik RA, tai ir negaliu nesigrauzt... Isvis maitinimo nutraukimas mano mazajai buvo toks didelis sokas, prie misinuko ir buteliuko ji taip ir nepriprato, tai is pradziu dar siek tiek sugirdydavau to misinio su sauksteliu ar is puoduko... Ir siaip su maisto valgymu prasidejo dideles problemos, baisi nevalgiuke ji pas mane...
Tai va, kai bandai maitint, nesigauna, yra vienas reikalas, o kai viskas vyksta sklandziai ir reikia viska staiga stabdyti, tai skaudu kazkaip...
QUOTE(Ahama @ 2012 05 23, 10:36)
O tu ka nors gerei 1 nestumo metu, ar buvai isvis be vaistu?
Geriau medroli po viena tabl. o Nuo 7 men. negeriau nieko, nes gerai jauciausi

Sveikos

QUOTE(Ahama @ 2012 05 24, 12:14)
rimuleee 

Nesakau kad labai jau man malonu buvo. Bet nieko nepadarysi. Vaikai alkani nebuvo, tiesa su sūnum tai bėdų buvo ir mišiniai netiko ir taikėm ir ieškojom.Pati pradžia tu mišinių buvo Ir klijukus viriau ir košes pati. Su dukraitėm irgi nelabai gerai buvo.,Mažiukė mano pradžioj priaugdavo tik po 100 gramų per mėnesi... ,kai sesė tuo tarpu po 1,5kg. KO nedarėm.Ir mišinius keitėm ir maitinimo būdus įvairiausius, ir soskes ir maisto rašymai.... nu bet mergikė dabar sveika ir didėlė ir su sese baigia susilyginti.O nevalgė tada iš nervų....
Na o artuma vaikui suteikt galima ir kitais būdais.
O tu RA irgi nurašyk prie aplinkybių, dėl kurių nesinervuojama ir pakeist negalima. Manau kad taipsau maitint vistiek nenutrauksi, o tik prispirta didelių skausmų ir reikalo gert vaistus. Reiškias vaikui geriau linksmesnė mama , nei kenčianti mama.Juk tada Tavo skausmas, nervai persiduoda vaikeliui.O tai nėra gerai.
Na o vaikui šokas sakai.. manau tai galima sušvelnint , kažkaip pasitariant su pediatrais. Kitas dalykas jei pati nervavaisi,k ad negali maitinti,tai tavo nervai vaikui ri persiadvė. Reikėjo mamkai valerijono prigert ir maitint iš buteliuko.O kitavertus niekada negalima pamiršt,kad 9 mėn vaikiukas jau protauja, ir valgyt atsysakimu paprasčiausiai bando išsireikalaut papa.
Šeip norėdama išvengt tokių dalykų gali juk kartkartėm ir paprastai mažiuka iš buteliuko pamaitint.Na kad ir savaitgaliaisi nutrauki pieneli, ir palieki buteliuka tetei, o pati pas drauge kokia pailsėt pora valandžiukių. na taip leliukas kartkartėm valgys iš bonkutės, tu pailsėsi ... ir ateity vaikui šoko nebus.Vistiek liga tai nedings...Nervuosies tu ar ne.
Ai merginos norėjau paklaust,kaip jum su sanariais.... eina sanariai i šonus ar ne. man žiauriai vaikšto ranku sanariai. Šiandien vėl ištino, neaišku nuo ko... vėl šonan varo pirštus. jei tokiais tempais ir toliau, tai greit man šakės.....................
Sveikos,
man kairysis kelio sabaris ir riesas skauda labiausiai+ 1 pirsto san. labai istyno.
Ar kas bande vaista VIMOVO ? Jis brangus ir nekompensuojamas, bet jai padeda, tai ir pinigu negaila
Lauksiu atasakymu
man kairysis kelio sabaris ir riesas skauda labiausiai+ 1 pirsto san. labai istyno.
Ar kas bande vaista VIMOVO ? Jis brangus ir nekompensuojamas, bet jai padeda, tai ir pinigu negaila

Lauksiu atasakymu

Vimovo nėra kažkoks stebuklas.Elementariai neblogi nuskausminamieji suderinti su neblogais skrandį saugančiais vaistais.Aišku,jei naproksenas padeda gerai-kodėl gi ne,bet šiaip naproxeną vieną galima nusipirkt ir derint su bet kuriais nuo skausmo.Nors jis brangus yra.
QUOTE(Magnifique @ 2012 05 24, 21:28)
Vimovo nėra kažkoks stebuklas.Elementariai neblogi nuskausminamieji suderinti su neblogais skrandį saugančiais vaistais.Aišku,jei naproksenas padeda gerai-kodėl gi ne,bet šiaip naproxeną vieną galima nusipirkt ir derint su bet kuriais nuo skausmo.Nors jis brangus yra.
aciu uz atsakyma

Aš geriu skrandi saugančius vaistus atskirai. jie apie 40 kainuoja.Tiesa stiprumu yra visokių, aš imu silpniausius ir kai skrandis durnavoja geriu dviguba doze.Va dabar skrandukas pasitaisęs tai aš juos užmečiau kažkur. bet namie yra, jei prireiks išgersiu.Tai gaunasi ne taip brangu.
Nežinau mano pirštai tokie gražūs... kad i rankas pažiūrėjus depresija ima.......... niu ruošiuos pas daktare šiandien, bus kraujo atsakymai.Įdomu rodo ka nors tie mano ištine pirštai, ar kraujas ir vėl normoj bus.
Nežinau mano pirštai tokie gražūs... kad i rankas pažiūrėjus depresija ima.......... niu ruošiuos pas daktare šiandien, bus kraujo atsakymai.Įdomu rodo ka nors tie mano ištine pirštai, ar kraujas ir vėl normoj bus.

Aš bandau invalidumą tvarkytis.Kitą sav.einu pas šeimos gyd,reik jai išrašą nunešt vieną,tada ji surašys ten viską ir bandysiu.Šiaip abejoju ar ką gausiu,bet bent būsiu pabandžius.Va,draugė,nors neturi deformacijų vizualių ir kraujas geras,bet yra tik kažkur 40% darbinga.

QUOTE(Sunrayja @ 2012 05 22, 20:44)
Kol gydziuausi metotrexatu ir biologiniais vaistais, tai buvo gerai. Dabar vel pradejau prisiminti kaip sunku laipioti laiptais
... ir t.t. Prisimenu ta pati kai buvau pries pirma pastojima. Bet po laiko, aisku, neliko blogu prisiminimu apie
... tik dziaugsmas. Na kaip nors
Tik si karta nedesiu daug vilciu kad maitinsiu savo pienu. Pradzioje kiek leis sveikata, o paskui misisnukas. Nes tada pergyvenau labai kad reikia gerti vaistus ir nebemaitint kudikio....

sakyk prasau, kiek laiko reikejo vartot biologinius vaistus, kol atejo pagerejimas? ir ar nutraukus ju vartojima, bukle kazkuri laika isliko gera, ar viskas grizta i senas vezes, o pagerejimas buna tik vartojant siuos vaistus?
Labas VIltute
Aišku galima jungtis prie mūsų.
Mes tik kitakart ateinant naujam nariui ne džiaugiamės , o apgailestaujam, kad dar vienu ligoniuku padaugėjo.Visgi geriau būtų,kad nieks šia liga nesirgtų..........bet kadangi tai tik drambliuko svajonė tai bandom bendrom jėgom laikytis oriai......... ir susigyvent su liga.
Na pasakok apie save.. kas skauda. keik metų ir kur gyveni.
Adreta apie bioterapija daug tau neiks iš čia nepaiškins, nebent daugiausia Magnifique žinos.
O aš galiu pasakyt tik tiek.Biologine terapija gauna mano brolis, jau kažkur 1,5 metų...kas mėnesi. ir vietoj to kad vaistus nutraukt jam naujas ir didelis pablogėjimas...........
Taip kad.......... tai nėra panacėja ir išsigelbėjimas visam laikui. daktarai sako,kad jam vaistai veikia gerai , bet matyt persinervavo ar persidirbo ir še tau ,kad nori pablogėjimas........

Mes tik kitakart ateinant naujam nariui ne džiaugiamės , o apgailestaujam, kad dar vienu ligoniuku padaugėjo.Visgi geriau būtų,kad nieks šia liga nesirgtų..........bet kadangi tai tik drambliuko svajonė tai bandom bendrom jėgom laikytis oriai......... ir susigyvent su liga.
Na pasakok apie save.. kas skauda. keik metų ir kur gyveni.
Adreta apie bioterapija daug tau neiks iš čia nepaiškins, nebent daugiausia Magnifique žinos.
O aš galiu pasakyt tik tiek.Biologine terapija gauna mano brolis, jau kažkur 1,5 metų...kas mėnesi. ir vietoj to kad vaistus nutraukt jam naujas ir didelis pablogėjimas...........
Taip kad.......... tai nėra panacėja ir išsigelbėjimas visam laikui. daktarai sako,kad jam vaistai veikia gerai , bet matyt persinervavo ar persidirbo ir še tau ,kad nori pablogėjimas........