QUOTE(viltutee @ 2012 07 15, 11:27)
rimule, as del
cia taip. noretume po keletos menesiuku planuot pradet, o vat cia tie vaistai ir nestumas nesuderinami. o esant ant biuliotenio atsisakyti siulomu vaistu negalima. tai iseitis arba gert vaistus ir atidet
arba atsisakyt biuliotenio,negert vaistu ir pradet planuot
biuliotenio kaipmir nelabai norisi atsisakyti ir gyventi tik is vyro algos
o kraujo tyrimai tai pas mane super geri. tai ar geriant ka ar ne pokyciu kraujas manau nerodytu, nes kiek dabar daro, rodo viska idealiai,kaip net nesirgciau
na gal supratot ka cia norejau pasakyt
norisi visko vienu metu,tik kazin ar iseis taip 

o kraujo tyrimai tai pas mane super geri. tai ar geriant ka ar ne pokyciu kraujas manau nerodytu, nes kiek dabar daro, rodo viska idealiai,kaip net nesirgciau

na gal supratot ka cia norejau pasakyt

Cia jau asmeninius prioritetus pasvert reiketu... Jei pradesi gert Metotreksata, tai ji gert ne savaite ir ne dvi reikia, kad pradetu normaliai veikti. O po to nutraukus gerti vel gerus 3 (ar netgi 6 men.) laukti, kol jis is organizmo pasisalins, kad galetumet pradet planuoti

Negi gydytoja tokia nesupratinga ir nezmoniska, kad pasakius, jog noretumet planuot vaikuti, negaletu paskirti kitu vaistu? Tai kas, kad tu ant biuletenio...
Siaip man atrodo, kad su musu sveikatelem nera ko labai laukti ir tiketis stebuklu ar atidelioti

QUOTE(Sunrayja @ 2012 07 15, 11:31)
nutraukiau jau kaip 4.5 men. labai kojos (keliai) skauda. Pries pradedant juos vartoti, gydytoja sake, kad bus pagerejimas 5 metams, o isejo, kitaip. Jie veikia tik tiek kol vartoji.
Gaunasi priklausomybe kazkokia
Jai nenoreciau antro vaiko, tai ir toliau vartociau... bet reikiejo rinktis: ar bandymmas uznesteti ar gydymas toliau.. tai bandau tiketis geriausio 

Gydytoja matyt 'is pievu' kazka pasnekejo... gi kiekvienam poveikis yra skirtingas, jeigu kazkam pagerejo 5 metams, tai labai dziugu, bet ne visiems taip butinai turi nutikti...
Manau teisingai pasirinkai

O del skaudanciu koju - juk pati zinai, kai jau laikysi rankose savo vaikuti, tai galvosi, kad visi skausmai buvo to verti