Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas.IV tema

QUOTE(Arrivederici @ 2012 08 30, 23:24)
nebuvo jokio pagerejimo?
man nei ji skauda, nei ka, bet siandien dave suprast,kad reiks operuot,
o as tai siaubingai bijau doh.gif ,
net neisivaizduoju,kaip ten ja operuoja, jei reikes, tai mirsiu is baimes doh.gif

Ne,bet pas mane ir pagal ASO titrą buvo aišku,kad čia tos tonzilės ne prie ko,prie sąnarių.Operacija tai žudikiška.Jau verčiau kojas po 2 kartus operuočiau,nei dar vieną kartą tonziles.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 08 30, 23:46)
Ne,bet pas mane ir pagal ASO titrą buvo aišku,kad čia tos tonzilės ne prie ko,prie sąnarių.Operacija tai žudikiška.Jau verčiau kojas po 2 kartus operuočiau,nei dar vieną kartą tonziles.

o kaip suprast ta ASO tyrima??
mano tas tyrimas 329, tai cia gerai ar blogai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2012 08 31, 13:24)

pasiguglinkit.normos ribu nezinau,bet paguglinkit ir jas rasit.
Atsakyti
labukas visoms

gryžau iš leituvos pajūrio. prisivaiksčiojau smėlyje, primankštinau čiurnas.Nesušalau.Pailsėjau.Prisirinkau jodo metams. ......... blush2.gif

QUOTE(Arrivederici @ 2012 08 24, 20:28)
kodel? 4u.gif
kiek pvz. Jus, turejot nedarbingumo lapeli?

aš nedirbau 9 mėn. Bet biletenio neturėjau, nes dirbau su patentu. savo veikla supakavau................... negaliu do\irbt. aišku jei dabar galėčiau įsidarbinti kur sėdom ir šiltai tai mielai dirbčiau.. ale sėdžiu namie ir tausojuosi..... lotuliukas.gif

QUOTE(Arrivederici @ 2012 08 25, 16:22)
merginos, o jus nebandet jokiu liaudisku gydymo budu?
na zoleliu ir pan.?

kadangi man cinamonas ziauriai patinka, tai nuo siandien geriu tongue.gif , jei nepades, tai jau tikrai nepakenks:)

žolių bandžiau arbatos nemačyja, voniose gulėjau, ale tik blogiau pasidarė. ...........
Na o vanduo prie artrito išvis labai gerai, jei dar su medum manau bus super.Cinamonas nepakenks. Nelabai tikiu ,kad nuims skausmą. Ale, kad gausim daugiau skysčio tai jau gerai.
Aš šiaip kiek domėjausi artritam būtina daug skysčiu gert, taip, kad stengiuosi gert daug žoliu arbatų ir vandens. Arbatas pasirenku kepenims stiprinti.....
biggrin.gif

QUOTE(Arrivederici @ 2012 08 27, 21:30)

nezinau kodel bet tas prednizolonas mane gasdina...prisiskaiciau tiek blogos info apie ji,
plius 100 proc. tikiu,kad musu suni jis i kapus nuvare- tik pradejom juo gydyt, ir......

*gązdina, tai gązdina ale be jo tai neišeina..............
**nu netikiu....manau visgi per vėlai paskyrė... tai ir nepadėjo....

QUOTE(Sunrayja @ 2012 08 28, 19:44)
drinks_cheers.gif
as esu bandziusi atsisakyti mesos, valgyti tik zuvi apie menesi bet niekas nepadejo. Kiaulienos jautienos ir siaip labai retai valgau (daugiau paukstiena).

O svoris neauga. Tik veidas istynes siek tiek nuo metilprednizolono (medrolio)

mėsa mum reik valgyti, kad nebūtų anemijos... o geriausia namie auginta paukštiena.. nes pardyuotuvinė tai ant harmonu auginta mums visai netinkama........... geriau jau jautiena tada

QUOTE(Magnifique @ 2012 08 31, 00:46)
Operacija tai žudikiška.Jau verčiau kojas po 2 kartus operuočiau,nei dar vieną kartą tonziles.

nu nu .. taigis nejautros paprašyk ir bus liuks operacija........
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2012 08 30, 22:35)
merginos,
o jums nei vienai neliepe issioperuot anginos?
na man jos tai neskauda, bet sako,kad sanariu uzdegima galbut sukelia ji...

QUOTE(Arrivederici @ 2012 08 30, 23:24)
nebuvo jokio pagerejimo?
man nei ji skauda, nei ka, bet siandien dave suprast,kad reiks operuot,
o as tai siaubingai bijau doh.gif ,
net neisivaizduoju,kaip ten ja operuoja, jei reikes, tai mirsiu is baimes doh.gif

daro pilna narkoze, nieko nejausi, miegosi.
Man isoperavo, bet man ji buvo supuliavusi
Atsakyti
Rimule-aišku,kad su bendra operavausi.Operacija tai dzin,bet pooperacinis periodas toks siaubingas.Savaitę nei gert,nei valgyt,nei seilių ryt,nei čiaudėt,nei žiovaut (šitų dviejų,tai apie mėnesį),smarvė burnoj,kaip subinėj matyt,dantų krūminių savaitę valyt negali.Kai pradedi valgyt,tai vėl nieko normalaus,skausmas žiaaaaurus,o nuskausminamųjų normalių neduoda,ir reikiamo kiekio neduoda,tai džiaugiausi grįžus namo.Ten non stop gėriau vandenį,kuriame solpadeinas tirpintas buvo.Tai taip ir vandens gaut pradėjau ir nebeskaudėjo,kai kokias 12 tablečių per parą išsitirpindavau.Žodžiu,košmarų košmaras.
Papildyta:
QUOTE(Arrivederici @ 2012 08 31, 13:24)

ASO norma iki 200.Taip,kad labai gali būti,kad sąnariai nuo tonzilių.Operuokis,gal ir artritas dings pusmečio-metų bėgyje,o gal ir greičiau.Pagerėjimas tikrai turi būti,kai ASO viršija ribas.Pas mane ASO buvo 121,taigi,normos ribose visiškai.
Atsakyti
Nu jausmelis lotuliukas.gif doh.gif Aš tai operavausi tik su vietine... viską mačiau ir girdėjau, užtat man tie nerijimai, tai dzin.............. lotuliukas.gif tongue.gif Džiaugiaus ,kad operacija jau praeitį. Šeip vaizdelis neblogas buvo, kai sėdėjau kėdėj ir springau čiaudėjau kraujais... daktarėlis visas krauju apipurkštas buvo.... o dar per jo petį mačiau kaip mėsinėja kitą gulintį.........

nu bet nesigązdinkit taip prieš 20 metų buvo............ lotuliukas.gif lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 01 rugsėjo 2012 - 11:05
QUOTE(Magnifique @ 2012 08 31, 23:14)
Rimule-aišku,kad su bendra operavausi.Operacija tai dzin,bet pooperacinis periodas toks siaubingas.Savaitę nei gert,nei valgyt,nei seilių ryt,nei čiaudėt,nei žiovaut (šitų dviejų,tai apie mėnesį),smarvė burnoj,kaip subinėj matyt,dantų krūminių savaitę valyt negali.Kai pradedi valgyt,tai vėl nieko normalaus,skausmas žiaaaaurus,o nuskausminamųjų normalių neduoda,ir reikiamo kiekio neduoda,tai džiaugiausi grįžus namo.Ten non stop gėriau vandenį,kuriame solpadeinas tirpintas buvo.Tai taip ir vandens gaut pradėjau ir nebeskaudėjo,kai kokias 12 tablečių per parą išsitirpindavau.Žodžiu,košmarų košmaras.
Papildyta:

ASO norma iki 200.Taip,kad labai gali būti,kad sąnariai nuo tonzilių.Operuokis,gal ir artritas dings pusmečio-metų bėgyje,o gal ir greičiau.Pagerėjimas tikrai turi būti,kai ASO viršija ribas.Pas mane ASO buvo 121,taigi,normos ribose visiškai.

siaubas doh.gif doh.gif doh.gif ,
keisciausia,kad man tos anginos nei skauda nei ka,
bet jau koks 3-4 menesiai kaip sanarius skauda, o pora menesiu tai smiliu viduriniai sanariai taip sustoreje, kad pirstu nesulenkiu doh.gif
o RF tyrimas mano tai 108,seimos gydytoja sake,kad daug...
matysiu ka antradieni reumatologe sakys, liepe ateit i skyriu o ne i konsultacija blink.gif
Papildyta:
QUOTE(rimulėėė @ 2012 09 01, 12:03)
Nu jausmelis lotuliukas.gif  doh.gif Aš tai operavausi tik su vietine... viską mačiau ir girdėjau, užtat man tie nerijimai, tai dzin.............. lotuliukas.gif  tongue.gif Džiaugiaus ,kad operacija jau praeitį. Šeip vaizdelis neblogas buvo, kai sėdėjau kėdėj ir springau čiaudėjau kraujais... daktarėlis visas krauju apipurkštas buvo.... o dar per jo petį mačiau kaip mėsinėja kitą gulintį.........

nu bet nesigązdinkit taip prieš 20 metų buvo............ lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ax.gif

blink.gif nualpciau jau vien nuo vaizdu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2012 09 01, 14:50)
siaubas doh.gif  doh.gif  doh.gif ,
keisciausia,kad man tos anginos nei skauda nei ka,
bet jau koks 3-4 menesiai kaip sanarius skauda, o pora menesiu tai smiliu viduriniai sanariai taip sustoreje, kad pirstu nesulenkiu doh.gif
o RF tyrimas mano tai 108,seimos gydytoja sake,kad daug...
matysiu ka antradieni reumatologe sakys, liepe ateit i skyriu o ne i konsultacija blink.gif
Papildyta:
blink.gif  nualpciau jau vien nuo vaizdu doh.gif

pries 3 metus operacija man dare su pilna narkoze, santariskese.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 08 31, 23:14)

Cia matyt kaip kam. Man isoperavo as net norejau kad man ilgiau skaudetu, kad nevalgyti ilgiau, kad suploneti biski. bet , jau po 3 dienu valgiau labai is leto minksta maista:) o geriau tai dar anksciau
Atsakyti
Ai o kas liečia angina....
kai man buvo 13 man būdavo pastovi pūlinga angina... ją operavo, bet matyt per vėlai ir Ar neužtaisę dančio ir man komplikavosi liga į širdies ir Sanarių reumatą... o va kai suėjo 40 stuktelėjo RA.....................
Atsakyti
merginos,
o ar jums kuriai buvo taip,kad kai kuriu pirstu nejo sulenkt- na apie sanari kaip sutine, lenki -atrodo oda plys...
ar praejo, ir per kiek laiko??
Atsakyti