labukas visoms
gryžau iš leituvos pajūrio. prisivaiksčiojau smėlyje, primankštinau čiurnas.Nesušalau.Pailsėjau.Prisirinkau jodo metams. .........
QUOTE(Arrivederici @ 2012 08 24, 20:28)
kodel?
kiek pvz. Jus, turejot nedarbingumo lapeli?
aš nedirbau 9 mėn. Bet biletenio neturėjau, nes dirbau su patentu. savo veikla supakavau................... negaliu do\irbt. aišku jei dabar galėčiau įsidarbinti kur sėdom ir šiltai tai mielai dirbčiau.. ale sėdžiu namie ir tausojuosi.....
QUOTE(Arrivederici @ 2012 08 25, 16:22)
merginos, o jus nebandet jokiu liaudisku gydymo budu?
na zoleliu ir pan.?
kadangi man cinamonas ziauriai patinka, tai nuo siandien geriu

, jei nepades, tai jau tikrai nepakenks:)
žolių bandžiau arbatos nemačyja, voniose gulėjau, ale tik blogiau pasidarė. ...........
Na o vanduo prie artrito išvis labai gerai, jei dar su medum manau bus super.Cinamonas nepakenks. Nelabai tikiu ,kad nuims skausmą. Ale, kad gausim daugiau skysčio tai jau gerai.
Aš šiaip kiek domėjausi artritam būtina daug skysčiu gert, taip, kad stengiuosi gert daug žoliu arbatų ir vandens. Arbatas pasirenku kepenims stiprinti.....
QUOTE(Arrivederici @ 2012 08 27, 21:30)
nezinau kodel bet tas prednizolonas mane gasdina...prisiskaiciau tiek blogos info apie ji,
plius 100 proc. tikiu,kad musu suni jis i kapus nuvare- tik pradejom juo gydyt, ir......
*gązdina, tai gązdina ale be jo tai neišeina..............
**nu netikiu....manau visgi per vėlai paskyrė... tai ir nepadėjo....
QUOTE(Sunrayja @ 2012 08 28, 19:44)
as esu bandziusi atsisakyti mesos, valgyti tik zuvi apie menesi bet niekas nepadejo. Kiaulienos jautienos ir siaip labai retai valgau (daugiau paukstiena).
O svoris neauga. Tik veidas istynes siek tiek nuo metilprednizolono (medrolio)
mėsa mum reik valgyti, kad nebūtų anemijos... o geriausia namie auginta paukštiena.. nes pardyuotuvinė tai ant harmonu auginta mums visai netinkama........... geriau jau jautiena tada
QUOTE(Magnifique @ 2012 08 31, 00:46)
Operacija tai žudikiška.Jau verčiau kojas po 2 kartus operuočiau,nei dar vieną kartą tonziles.
nu nu .. taigis nejautros paprašyk ir bus liuks operacija........