Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas.IV tema

Voriux nepergyvenk, mano CRB 56 buvo........... ax.gif ir nieko jau lakstau.

Diclakas manau neveiksmingas yra mūsų pligos atveju.Nors man neurologas sakė, kad būtent jis man RA ir atitolino.Nes iki sirgimo aš dicloberlo retardus 10 metų vartojau.Paskutinisu kokius 3 nebereikėjo ir liga išlindo.
Niekis pasveiksi.
O apie ta vaistą............ niu jei RA stabdytų stiprus imunitetas....... mes visos sveikos būtume.Nes taip suprantu,kad mano imunitetas tai tikrai stiprus... tik pakvaišęs ir savo organizma griauna.

Šeip man pavyzdiui dėl maisto nieko nesakė, o liepė valgyti viska.Palei mano daktare iš įdėjos man nelabai tinka raudona mėsa, bet be jos sakė gausiu mažakraujyste pasilpsiu ri bus blogiau.galima paukštiena, bet ji ant harmonu auginama, tai uždraudė...... išeitų valgyk ,ka nori, tas pats velnias.
Na aš vandens daug geriu, šarminu organizma, daržovių daug vartoju... man bent jau geriau. ir ne keliom dienom, o jau kuri laiką. daug vaikštau,net pajūryje smėlyje taip ištreniravau čiurnas, akd dabar super lankstosi, ir neskauda..........
tai teik
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2012 09 20, 23:04)
Voriux nepergyvenk, mano CRB  56 buvo........... ax.gif ir nieko jau lakstau.

niu jei RA stabdytų stiprus imunitetas....... mes visos sveikos būtume.Nes taip suprantu,kad mano imunitetas tai tikrai stiprus... tik pakvaišęs ir savo organizma griauna.

ir mano tiek buvo drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
atrodo, geriau jis būtų silpnas doh.gif nes ne tik sąnarius puola, bet ir kitus galus blyn sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2012 09 20, 23:04)
Voriux nepergyvenk, mano CRB  56 buvo........... ax.gif ir nieko jau lakstau.

Sveikos,
Diclakas manau neveiksmingas yra mūsų pligos atveju.Nors man neurologas sakė, kad būtent jis man RA ir atitolino.Nes iki sirgimo aš dicloberlo retardus 10 metų vartojau.Paskutinisu kokius 3 nebereikėjo ir liga išlindo.
Niekis pasveiksi.
O apie ta vaistą............ niu jei RA stabdytų stiprus imunitetas....... mes visos sveikos būtume.Nes taip suprantu,kad mano imunitetas tai tikrai stiprus... tik pakvaišęs ir savo organizma griauna.

Šeip man pavyzdiui dėl maisto nieko nesakė, o liepė valgyti viska.Palei mano daktare iš įdėjos man nelabai tinka raudona mėsa, bet be jos sakė gausiu mažakraujyste pasilpsiu ri bus blogiau.galima paukštiena, bet ji ant harmonu auginama, tai uždraudė...... išeitų valgyk ,ka nori, tas pats velnias.
Na aš vandens daug geriu, šarminu organizma, daržovių daug vartoju... man bent jau geriau. ir ne keliom dienom, o jau kuri laiką. daug vaikštau,net pajūryje smėlyje taip ištreniravau čiurnas, akd dabar super lankstosi, ir neskauda..........
tai teik

bet tai ką nuo skausmo gerti vietoj Diclakų? Ar tik prednizolas ir dar metotreksatas?O gal žinot ką gydo ligoninėj tokiu atveju,paūmėjimo?

QUOTE(pim @ 2012 09 20, 23:47)
ir mano tiek buvo drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
atrodo, geriau jis būtų silpnas doh.gif nes ne tik sąnarius puola, bet ir kitus galus blyn sad.gif

Oje, tai turbūt išvis nepajudėjot su tokiu CRB.Nes aš jaučiuos tokia iškvošus, kad siaubas...
Atsakyti
Niu jo paeit tai nelabai paėjau savo laiku. BUvo dienų kai net tabletės iki burnos nedanešiau, kaldros nakti nepasitaisiau. Šaukdavau vyrą, kad kaldrą nuspardžiau,kad užklotų. paskui jau kai geriau buvo, tai ėjau. Bet ... guliu prie teliko, kojas užvertus, galvoju reik tulikan, tada pamislyju, ka reik nunešt pakeliui, ka pasiimt... kad jokio lyšno ėjimo nebūtu.
Bet aš padariau klaidą, gėriau per mažai nuskausminamųjų.. man sakė jei reik dvigubint norma, nekentėt.Matai skausmas griauna smegenis, smegenys skausmą įsimena.
Gerk Celebrecks jis pradžioj yra 200 stiprumo geriasi 2 kart dienoj, jei reikia liepė gert 3 kart ar dvigubint. Yra dar vieni, labai stiprūs, man pirma savaite mačijo. nepamenu kaip vadinasi. bet juos tik savaite gert galima.

Celebreksa tai kompensuoja. O prednezalona ateity nuims, bet kai tynimai ir sustingimai baigsis... tiksliau kai kraujas pasitaisys.

o ligoninėj aš negulėjau....... ax.gif man nieks net nesiūlė..................... liga aiški, padaryt ligoninėj nieko daugiau negali, tai namie man geriau buvo. nors mama šalia, paduodavo viska, valgyt padarydavo.
ai karta i sanatorija siūlė,kai jau geriau buvo, bet dasimokėt reikai.. nevažiavau.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2012 09 21, 09:38)
Niu jo paeit tai nelabai paėjau savo laiku. BUvo dienų kai net tabletės iki burnos nedanešiau, kaldros nakti nepasitaisiau. Šaukdavau vyrą, kad kaldrą nuspardžiau,kad užklotų. paskui jau kai geriau buvo, tai ėjau. Bet ... guliu prie teliko, kojas užvertus, galvoju reik tulikan, tada pamislyju, ka reik nunešt pakeliui, ka pasiimt... kad jokio lyšno ėjimo nebūtu.
Bet aš padariau klaidą, gėriau per mažai nuskausminamųjų.. man sakė jei reik dvigubint norma, nekentėt.Matai skausmas griauna smegenis, smegenys skausmą įsimena.
Gerk Celebrecks jis pradžioj yra 200 stiprumo geriasi 2 kart dienoj, jei reikia liepė gert 3 kart ar dvigubint. Yra dar vieni, labai stiprūs, man pirma savaite mačijo. nepamenu kaip vadinasi. bet juos tik savaite gert galima.

Celebreksa tai kompensuoja. O prednezalona ateity nuims, bet kai tynimai ir sustingimai baigsis... tiksliau kai kraujas pasitaisys.

o ligoninėj aš negulėjau....... ax.gif man nieks net nesiūlė..................... liga aiški, padaryt ligoninėj nieko daugiau negali, tai namie man geriau buvo. nors mama šalia, paduodavo viska,  valgyt padarydavo.
ai karta i sanatorija siūlė,kai jau geriau buvo, bet dasimokėt reikai.. nevažiavau.

Na man prednizolono neskyrė dar.O su ėjimu,tai tas pats dabar.Gyvenu name, tai į antrą aukštą lipu ar žemynmtik kai turiu e vieną reikaląsmile.gif Man pirštai rankų dar nieko, labai skauda abi čiurnas, tai einu kaip žąselė krypu krypu.Na,tikiuosi,kad nebus taip visad.Bet man psoriazinis,jis stipriai susijęs su psore,su nervais.Na, vitiek bus geriau kažkada.O apie cerebreksą nieko nesu girdėjus.Kol kas tik pačiai sau atrodai blogai,kiti mato,kad šlubuoju,bet maža ką, gal koją išsisukau...Reiks tempus mažint,aišku.
Atsakyti
itveriukus užsidėk.................. mažiau skaudės
Atsakyti
QUOTE(Voriux @ 2012 09 21, 08:30)
Oje, tai turbūt išvis nepajudėjot su tokiu CRB.Nes aš jaučiuos tokia iškvošus, kad siaubas...

4u.gif buvo visko, kaip rimulė ir pasakojo.. bet gerai, kad yra vaistukų, daugmaž pastato ant kojų tvirčiau smile.gif
Atsakyti
ax.gif aš tai visai normaliai ant tu savo koju stoviu.
prie jūros buvau, miškuos ilsėjaus... niekam rūpesčių dėl manęs nekilo. vairuoju,. kai reik ir po 200 kilu per dien, pailsiu ir atgal........... vienu žodžiu guyvenu.Bet nedirbu. nes kai tik koki darbeli susimislyju, matyt iškart padauyginu ir gaunasi skausmai riešų ir rankų ir tenka bandažuotis, nes be ramybės tai nepraeiina. O kadangi žinau kad skausmas reiškia,jog kaulai lauk eina, tai kelias dienas patausoju ranka sir praeina.Karką bandžiau be sutvirtinimo laikyt, tai po savaitės masčiau jau pas daktarų, nes vistiek tinimai skausmas, nedarbinga gaunuosi... tai geriau dienele apibandažuot
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Noreciau paklausti,gal galite katra atsakyti,kokia yra tiksli RF norma iki 14 ar iki 25 IU/ml ...?Vienur skaitau kad norma 14,kitur 25..Gyd. man nieko neaiskina,neturi laiko mat,tik tyrimus atidave ir eik toliau ieskot ligos..Man RF rado 16,o CRB 8..Bandau pati issiaiskinti ar cia padidejes ar dar normoje unsure.gif
Atsakyti
CRB iki 15 norma. Jei CRB iki 50 tai rodo virusini susirgima, jei daugiau tai bakterini. O apie RF nežinau.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2012 10 05, 11:29)
CRB iki 15 norma. Jei CRB iki 50 tai rodo virusini susirgima, jei daugiau  tai bakterini. O apie RF nežinau.

Na ir uz tiek dekui,bent jau CRB normoje...gal dar kas patikslins ir ta RF..
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2012 10 05, 12:29)
CRB iki 15 norma. Jei CRB iki 50 tai rodo virusini susirgima, jei daugiau  tai bakterini. O apie RF nežinau.

pataisysiu, crb norma iki 5 4u.gif
Atsakyti