Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas.IV tema

kazkaip tylu cia ax.gif
Atsakyti
Mokslai,darbas,vaikai,kam kas-todėl ir tylu.
Aš mokytis jau dabar stengiuosi daug.Šią sav.nedirbau.Važinėjau ir važinėsiu į Santarus lazeriui kojom,masažą nugaros darė (su rankom ir su taurėm,tai mėlyna nugarytė doh.gif ) Pervargau juodai,visą savaitę 6val.kėliausi 1val.miegot ėjau.Ryt vėl keltis 6val.nes su draugės vaiku sėdėsiu iki vakaro.Tada grįžus,jei bus laiko ir pavyks-nusnausiu valandėlę ir į naktinį klubą su draugėm šiaušiu lotuliukas.gif Sekmadienį išsimiegosiu kiek tilps,o pirmadienį vėl keltis 6val.ir operuos pirmadienį pilvaliūzo mano randą smile.gif Sunki diena bus...3paskaitos,tada reiks į siuvyklą užsukt suknelę ir chalatą pasiimt,tada namo,tada į stotį,žodžiu smile.gif Melsiuos,kad išleistų namo po op.kai pasakysiu,kad į Vilnių važiuosiu..
Atsakyti
Labas,mergicos,kaip laikotės?Aš va pora dienų po pilvūzo operacijos esu ir supratau,kad noriu riebalų nusiurbimą dar pasidaryt,nuo kelių vietų,kur,kad ir ką darau,bet lašiakiukai nekrenta doh.gif Užsirašiau pas neurologą į Santariškes dėl nugaros skausmų,nes jau *****,kiek galima...Plius masažistė pasakė darydama masažą,kad pas mane turbūt net 2 slankstelių krūtininių yra dislokacija.Pasislinkę jie,todėl ir skausmai tokie gali būt.Tai va,eisiu pas reumatologę spalio 18d.berods,o spalio 29d.pas neurologą.Aišku laiko dar tiek iki vizito,kad ir kojas pakratyt galima,bet ką padarysi.O dabar dar labiau suintensyvėjo skausmai,nes miegoti galiu tik ant nugaros ir šiaip remiuosi daugiau nugara,nes tiesiai sėdėt pilvą skauda..Žodžiu,sąnariai,tai taip ką žinau.Kelieniai paskauda,čiurna viena,klubai,bet šiaip-puse velnio turbūt.Prednizolono taip ir nepradėjau mažint ir neplanuoju artimiausiu metu.
Atsakyti
niu gyvenam tyliai....... lotuliukas.gif

man tai visai neblogai. Namie krutu, neperseniausiai buvau pas reumatologus, tyrimai geri... hemoglobinas apygeris. taip kad kuičiuos ir tiek.

Na teisa susipažinau su tokia babute prie daktarytės, tai prigrasino... savo išsukiotus sanarius parodė........... šeip biški siaubiakas. Ale kai pamislyjau ,kad man tik teik būtų po 35 metų ligos ir aš būčiau patenkinta......... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2012 09 13, 11:17)
niu gyvenam tyliai....... lotuliukas.gif

man tai visai neblogai. Namie krutu, neperseniausiai buvau pas reumatologus, tyrimai geri... hemoglobinas apygeris. taip kad kuičiuos ir tiek.

Na teisa susipažinau su tokia babute prie daktarytės, tai prigrasino... savo išsukiotus sanarius parodė........... šeip biški siaubiakas. Ale kai pamislyjau ,kad man tik teik būtų po 35 metų ligos ir aš būčiau patenkinta......... ax.gif

sakykit o kai vaistus nuolat naudojat, Jusu RF normos ribose?
man kol kas skyre tik vienus vaistus, na kol angina issioperuosiu, tai nuo ju tik tik maziau skauda, dvieju pirstu isvis nepalankstau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2012 09 18, 15:49)
sakykit o kai vaistus nuolat naudojat, Jusu RF normos ribose?
man kol kas skyre tik vienus vaistus, na kol angina issioperuosiu, tai nuo ju tik tik maziau skauda, dvieju pirstu isvis nepalankstau doh.gif

Na aš geriu dabar tik liga stabdančius vaistus.. prednozolonas nuimtas jau senokai. RF normos ribose... bet kaip daktarė sakė, tai nereiškia ,kad ligos nėr.. ji tiesiog snaudžia ir patyliai graužia.... tik kad palengva labai.gerai tai ,kad emdrolio nereik ir nuskausminamųju praktiškai envartoju.Na po kokia tabletka į savaite.(niu bet čia kai persidirbu)........
Kad visai nieko nejausčiau , tai taip nėra, ir nebus kiek supratau iš daktarės... taip kad paskaudėna ir i langete įsidedu vis kokį sanarį.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2012 09 18, 14:58)
Na aš geriu dabar tik liga stabdančius vaistus.. prednozolonas nuimtas jau senokai. RF normos ribose... bet kaip daktarė sakė, tai nereiškia ,kad ligos nėr.. ji tiesiog snaudžia ir patyliai graužia.... tik kad palengva labai.gerai tai ,kad emdrolio nereik ir nuskausminamųju praktiškai envartoju.Na po kokia tabletka į savaite.(niu bet čia kai persidirbu)........
Kad visai nieko nejausčiau , tai taip nėra, ir nebus kiek supratau iš daktarės... taip kad paskaudėna ir i langete įsidedu vis kokį sanarį.

gal galite parasyt tu liga stabdanciu vaistu pavadinima? blush2.gif , paskaitineciau apie juos.
Man kol kas liepe gert tik Celebrex, o kai issioperuosiu angina( tas bus spalio men) sake skirs kazkokius kitus, liga stabdancius,
mano RF virs 100 doh.gif
Atsakyti
Kai aš susirgau mano RF buvo apie 150. ...........

Vaistų pavadinimas, tau nieko nesakys.. visom rašo skirtingus.Čia jau nuo daktaro , tyrimu ir dar kažko priklauso.

pirmiausia visos gėrė kažką iš C... paskui iš M........ niu aš geriu dar kitus.
Pasakysiu tiesiai mažiau skaityk apie vaistų šalutini poveiki.Nes man kažkžkaip jau nesinori net aiškint, kaip visos tu šalutiniu poveikių išsigąsta ir paskui vaistų negeria.......Iš tikro mūsų atveju pradžioj ligos mažiau skaityt, daugiau daktarais tikėt.
man po kiekvieno pasiskaitymo būdavo eilinis depresijos priepuolis.......
Niu ir aš išsigandau ir man žiauriai baisu buvo, depresija puolė ne vien nuo ligos o ir nuo vaistų šalutiniu poveikių.O praėjo tik tada ,kai nešališka o atsitiktinai sutikta gydytoja pasijuokė ir mano gertos dozės...... tipo toks mizeris,kad šalutinio nieko nesukels...
o kitavertus mačiau keleta močiučių kurios savo laiku vaistų negavo...Viena iš jų net nebekalbėjo, nei galvos judino.Kažkaip man geriau gert (nesvarbu,kad kepenų tyrimus daro...)ir vistiek kažkaip padoresnės senatvės sulaukt.
O šeip domiuos visokiom žolėm ir žiūriukas mano organizmui padėtų atsisattyti. Jei jau tručizna tenka vartot. Išsiaiškinau, kad kepenys neblogai atsijnaujina....
Atsakyti
Aš pagaliau išsikaulijau čiurnos magnetinį rezonansą biggrin.gif Tiksliau net kaulyt nereikėjo.Nuėjau pas savo gerąją chirurgę,pasakiau,kad po raiščių plyšimo liko skausmai,nestabilumas ir traškėjimas sulig kiekvienu žingsniu ir iškart pasakė,kad ateičiau pirmadienį pasiimt siuntimo rezonansui,tik tiek,kad Medea,kur geriausias rezonanso aparatas eilės,tai tik spalio 22d.mano eilė ateis ir vis tiek reiks mokėt už nuotraukas,CD 170lt doh.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit pasakyt kaip vadinasi tie tyrimai, kur ziuri ar gali liga perduot vaikams ir del anginos.ryt einu pas reumatologa ir noriu paprasyt,kad juos atliktu man, maciau, kad buvot kalbejusios kazkada ta tema smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
jau įsiprašiau į jūsų gretas vasaros vidury.Dabar vėl tokia susukta, kad nelabai ko norisi,renku info apie liaudiškus metodus, ypač badu domėjausi.5 dienas prasėdėjau tik ant distiliuoto vandens, net vaistų negėriau.Gal geriau buvo, nes šiaip be diclakų jau ne metai negyvenu.Tik,aišku vėl gryžau į realybę, pradėjau valgyt,o tada skausmai dar didesni.Na,pasak Polio Brego-čia taip organizmas valosi.Man kaip ir ne paprastas,o psoriazinis artritas, pojūčiai sakyčia panašūs.
Dabar darė krūvą tyrimų, visokios raidės normoj ten T berods tyrimas ar kap vadinas, o CRB 20, stiprus uždegimas vidinis, gulsiu ligoninėn, nežinau ką ten darys man,tokia iškvošus esu ir depresuojanti,turbūt,kad nelabai ką girdėjau ką daktarė sakė,o gal ir nesakė nieko.Apie anginą nieko negirdėjau irgi,tik gavau metotreksato po 25 mg gert, gėriau anksčiau po 10, atrodė,kad visai be reikalo jį gavau, bet va nutraukus po kelių mėn kai kirto tai kirto...
QUOTE(Magnifique @ 2012 09 12, 23:17)
Labas,mergicos,kaip laikotės?Aš va pora dienų po pilvūzo operacijos esu ir supratau,kad noriu riebalų nusiurbimą dar pasidaryt,nuo kelių vietų,kur,kad ir ką darau,bet lašiakiukai nekrenta  doh.gif  Užsirašiau pas neurologą į Santariškes dėl nugaros skausmų,nes jau *****,kiek galima...Plius masažistė pasakė darydama masažą,kad pas mane turbūt net 2 slankstelių krūtininių yra dislokacija.Pasislinkę jie,todėl ir skausmai tokie gali būt.Tai va,eisiu pas reumatologę spalio 18d.berods,o spalio 29d.pas neurologą.Aišku laiko dar tiek iki vizito,kad ir kojas pakratyt galima,bet ką padarysi.O dabar dar labiau suintensyvėjo skausmai,nes miegoti galiu tik ant nugaros ir šiaip remiuosi daugiau nugara,nes tiesiai sėdėt pilvą skauda..Žodžiu,sąnariai,tai taip ką žinau.Kelieniai paskauda,čiurna viena,klubai,bet šiaip-puse velnio turbūt.Prednizolono taip ir nepradėjau mažint ir neplanuoju artimiausiu metu.

Žiūriu tiesa,kad plastinės operacijos duoda priklausomybę, žiūrėk randas,paskui riebalai,paskui kiti organai didinami ar gražinami bus lotuliukas.gif
Neurologas,bent jau man nulio vietoj.Pasakė,kad negerai, bet reik mankštintis, pasistebėjo kodėl tiek daug diclakų geriu(sakiau 2 tabletkas Naklofeno per dieną, nes nepaeičiau), patukseno plaktuku,pabaksnojo, parašė dar Mydocalm atpalaiduojančio raumenis ir pasakė ate ate:)
DAr radau info apie tokį vaistą-ne vaistą transferfactor .Pagooglinkit jei susidomėsit:) Jei jais tikėti, prie artritų būtų labai gerai.Gal kuri esat tai išbadžiusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voriux: 20 rugsėjo 2012 - 19:31
QUOTE(Voriux @ 2012 09 20, 20:19)
Laba diena,
jau įsiprašiau į jūsų gretas vasaros vidury.Dabar vėl tokia susukta, kad nelabai ko norisi,renku info apie liaudiškus metodus, ypač badu domėjausi.5 dienas prasėdėjau tik ant distiliuoto vandens, net vaistų negėriau.Gal geriau buvo, nes šiaip be diclakų jau ne metai negyvenu.Tik,aišku vėl gryžau į realybę, pradėjau valgyt,o tada skausmai dar didesni.Na,pasak Polio Brego-čia taip organizmas valosi.Man kaip ir ne paprastas,o psoriazinis artritas, pojūčiai sakyčia panašūs.
Dabar darė krūvą tyrimų, visokios raidės normoj ten T berods tyrimas ar kap vadinas, o CRB 20, stiprus uždegimas vidinis, gulsiu ligoninėn, nežinau ką ten darys man,tokia iškvošus esu ir depresuojanti,turbūt,kad nelabai ką girdėjau ką daktarė sakė,o gal ir nesakė nieko.Apie anginą nieko negirdėjau irgi,tik gavau metotreksato po 25 mg gert, gėriau anksčiau po 10, atrodė,kad visai be reikalo jį gavau, bet va nutraukus po kelių mėn kai kirto tai kirto...

Žiūriu tiesa,kad plastinės operacijos duoda priklausomybę, žiūrėk randas,paskui riebalai,paskui kiti organai didinami ar gražinami bus lotuliukas.gif
Neurologas,bent jau man nulio vietoj.Pasakė,kad negerai, bet reik mankštintis, pasistebėjo kodėl tiek daug diclakų geriu(sakiau 2 tabletkas Naklofeno per dieną, nes nepaeičiau), patukseno plaktuku,pabaksnojo, parašė dar Mydocalm atpalaiduojančio raumenis ir  pasakė ate ate:)
DAr radau info apie tokį vaistą-ne vaistą  transferfactor .Pagooglinkit jei susidomėsit:) Jei jais tikėti, prie artritų būtų labai gerai.Gal kuri esat tai išbadžiusi?

(.) (.) mano pakankamo dydžio hihihi.gif juos koreguočiau,nebent jei nukartų po vaikų maitinimo ir pan.O dėl priklausomybės nepergyvenu hihihi.gif Visad žinojau,kad manyje yra DAUG dalykų,kuriuos noriu patobulint ir visuomet buvau už plastinę chirurgiją,tik reikėjo finansų pakankamų,dabar,matydama kiek man kol kas matosi puikų rando tvarkymo rezultatą pagalvojau,kad tikrai verta pataupyti pinigus savo norų išpildymui,nes pasitikėjimas savimi su tokiais dalykais auga.Kadangi nebegaliu investuoti iš esmės į jokius savo mylimiausius dalykus (jojimą,nors viltį pradėt joti nuo rudens puoselėjau,bet bent kol kas nugaros ir čiurnos skausmai net neleidžia apie tai pasvajoti,pilvo šokius-lankstumo taip neberasta,kad negaliu elementarių judesių išlaužti verysad.gif ),tai bent kažką savo labui daryt reik.Tai visa mano paguoda-rūbų,apatinių,batų pirkimas,nagų,plaukų priežiūra ir kūno dailinimas.
Mydocalm man nebeįkiš,nes gėriau porą mėn.dvigubom dozėm ir nepadėjo niekuo.Ir neprikiš čia artrito,nes reumatologai sako,kad tik sakro man dėl artrito,su nugara panašu,kad senesnės bėdos.Chirurgė sakė,kad iš esmės man reiktų viso stuburo rezonanso,nes bėdos visam stubure.Kaklas vieną kartą kaip išniro prieš kokius 7m.tai nuo tada panirdavo,skaudėdavo ir skauda dažnai,liko riboti judesiai,krūtininėj daly skauda ir slanksteliai dislokuoti ir juosmeninę skauda laaaabai.Ir braška juosmeninė-krūtininė dalis.Slanksteliai pasisukus per juosmenį vienas iš kito išlenda doh.gif Garsas per visą kambarį... doh.gif
Atsakyti