QUOTE(Magnifique @ 2012 11 20, 22:24)
aš irgi taip galvoju,galvoju vis ar gerai,kad laiko nemažai ar negerai,bet jaučiu pusiau taip,pusiau taip.Gerai,kad dar padirbėt spėsiu,atsiskaityt šį tą ir tt.blogai,kad šventes praleisiu gipsuose,kai laiko daugiau-daugiau apmąstymų,o kai jų daugiau-vis daugiau klausimų galvoje voliojasi ir pan...gerai dar tai,kad pastaruoju metu beveik nieko neskauda.Arba dėl to,kad tikrai nieko neskauda arba per darbus visokius tiesiog pamirštu,kad skauda.Vis dar labiausiai kenčiu nuo nuolatinio neišsimiegojimo.Per darbo savaitę miegu max. 25valandas
Ir tai,čia jei pasiseka labai...Jei ne,tai apie 20valandų gaunasi.

Aha, siusim mes mintim tau palaikymus savo

Manau, kad iseis tau susitart del nuskausminimo per operacija. Bent jau kai as buvau ligoninej gimdyt, atejo anesteziologe ir issiklausinejo apie visus mano RA skausmus, liepe kakla palankstyt ir pasukiot, tai jauciu, tokiu atveju, jeigu butu prireike planinio cezario, tikrai buciau galejus atsisakyt spinalines

O tu nejuokauk su miegu... Tikrai mus labai svarbu issimiegot ir pailseti.
QUOTE(rimulėėė @ 2012 11 21, 09:24)
Niu miegot tai reikia.. pervargsi imunitetas dar labiau durnavos.
Na aš tai kaip ir laikausi... pirštai klypsta į šonus, nors šeip įpatingu skausmų nėr... šeip kartkartėm užeina, bet tpokie nedicki, pažiūriu ir randu kur noss išsuktus sanarius.Vienu žodžiu liga knisasi tyliai.......

Na aš tai kaip ir laikausi... pirštai klypsta į šonus, nors šeip įpatingu skausmų nėr... šeip kartkartėm užeina, bet tpokie nedicki, pažiūriu ir randu kur noss išsuktus sanarius.Vienu žodžiu liga knisasi tyliai.......
O tau tie pirstai taip greit ima ir isklypsta?