Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas.IV tema

Sveikos 4u.gif Buvau praėjusią sav pas ortopedą,o po jo ir pas Saniuką.Taigi,operuos abi kojas iškart ir jas dar operacinėj užgipsuos mėnesiui doh.gif Nuo čiurnų iki šlaunų viršaus doh.gif doh.gif Šiaip turėtų ir pėdas užgipsuot,bet man reiks į paskaitas po nepilnos savaitės eit ir dirbt,tai sakė,kad galės negipsuot pėdų.Eisiu 19d.kalbėt su moteriške,kuri planuoja mano gydytojo operacijas ir jei pasiseks gaut operacinę,tai gal tą patį penktadienį ir operuos (ty.23d.).Operuos Lazdynuos dviese.Makul. ir Saniukas.Nukėlė vėl atidarymą toks ligoninės Santariškėse naujos,tai susitarėm,kad Saniukas atvažiuos į Lazdynus.Turbūt džiaugtis turiu,kad pagaliau bent kojų bėdos bus sutvarkytos kuriam laikui,tik tiek,kad po kelių metų prasidės kelienių bėdos,bet apie tai negalvosiu aš.Trečiadienį eisiu pas kitą ortopedą petį parodyt,kur reumatologė nusiuntė.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 11 11, 20:38)
Sveikos  4u.gif  Buvau praėjusią sav pas ortopedą,o po jo ir pas Saniuką.Taigi,operuos abi kojas iškart ir jas dar operacinėj užgipsuos mėnesiui doh.gif  Nuo čiurnų iki šlaunų viršaus  doh.gif  doh.gif Šiaip turėtų ir pėdas užgipsuot,bet man reiks į paskaitas po nepilnos savaitės eit ir dirbt,tai sakė,kad galės negipsuot pėdų.Eisiu 19d.kalbėt su moteriške,kuri planuoja mano gydytojo operacijas ir jei pasiseks gaut operacinę,tai gal tą patį penktadienį ir operuos (ty.23d.).Operuos Lazdynuos dviese.Makul. ir Saniukas.Nukėlė vėl atidarymą toks ligoninės Santariškėse naujos,tai susitarėm,kad Saniukas atvažiuos į Lazdynus.Turbūt džiaugtis turiu,kad pagaliau bent kojų bėdos bus sutvarkytos kuriam laikui,tik tiek,kad po kelių metų prasidės kelienių bėdos,bet apie tai negalvosiu aš.Trečiadienį eisiu pas kitą ortopedą petį parodyt,kur reumatologė nusiuntė.

blink.gif O ka ten operuos iskart abiejose kojose, sanarius ar kaip?... sekmingos operacijos bet kokiu atveju 4u.gif
Bet tavo optimizmas tai ismusa is koto, abi kojos bus visiskam gipse, isskyrus ******, o tu dar dirbti ruosiesi... doh.gif jauciu, jeigu mano mazasis pirstelis butu sugipsuotas, as jau nedirbciau iki kol nesugytu... biggrin.gif

O man po gimdymo RA vel paumejo, nezinau, kiek cia pacios ligos paumejimas, o gal tiesiog skauda viska labiau nuo nuolatinio neissimiegojimo... Pora naktu per menesi miegojau pakankamai, tai ryte atsikeliau be jokiu skausmu, o taip tai kaip sudauzyta visa jauciuos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ahama @ 2012 11 12, 11:29)
blink.gif O ka ten operuos iskart abiejose kojose, sanarius ar kaip?... sekmingos operacijos bet kokiu atveju  4u.gif
Bet tavo optimizmas tai ismusa is koto, abi kojos bus visiskam gipse, isskyrus ******, o tu dar dirbti ruosiesi... doh.gif jauciu, jeigu mano mazasis pirstelis butu sugipsuotas, as jau nedirbciau iki kol nesugytu...  biggrin.gif

O man po gimdymo RA vel paumejo, nezinau, kiek cia pacios ligos paumejimas, o gal tiesiog skauda viska labiau nuo nuolatinio neissimiegojimo... Pora naktu per menesi miegojau pakankamai, tai ryte atsikeliau be jokiu skausmu, o taip tai kaip sudauzyta visa jauciuos  doh.gif

sausgysles operuos..pripratus as taip.esu dvynukes priziurejus su sugipsuota ranka biggrin.gif tada jom rodos kokie 3men.buvo biggrin.gif neiseina nedirbt.dabar ir darbe itemptas laikotarpis labai,maziukas,kuri priziuriu apsidegines buvo,tik is ligonines paleido.zodziu,visko labai daug siam periode kaip tycia...
Atsakyti
Magnifique laikykis. 4u.gif daktarai geri sutvarkys.
o iš tavęs išeitų supermama thumbup.gif jei su viena ranka dvynes prižiūrėjai. lotuliukas.gif
Atsakyti
Tik va,nerimas ima dėl nejautros.Jaučiu,kad bandys įsiūlyti spinalinę.Nenoriu aš jos...nenoriu,kad kas dar badytų mano ir taip nesveiką stuburą,bijau,kad prasidės dar didesni nugaros skausmai.Po vieną kojų,kaip prieš tai nuiminėdavo per kirkšnį ir sėdmenį nemanau,kad nuskausmins...nors man šitas būdas būtų priimtiniausias.Tai realiai jaučiu teks prašyti bendros nejautros,aišku priklauso nuo to,kiek sukalbamas/sukalbama anesteziologas/anesteziologė bus unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Nu va,gruodžio 14d.ir vėl gulsiu ant operacinio stalo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 11 19, 19:51)
Nu va,gruodžio 14d.ir vėl gulsiu ant operacinio stalo. g.gif

Oi... Ar bijai? As tai bijociau... Nors ir zinau, kad reikalinga ir butina, bet vis tiek...
Atsakyti
niu gal nebijočiau, o nervuočiausi. Baimės kaipo tokios pas mane tai nebūtu, visgi išeities kitos ėnra, o va nervas tai manau visus prieš operacijas ima..
Ale kur mūsų ligoniukas dingo.
Atsakyti
nebijau,tik nerimo truputi yra del anestezijos,nes spinalines labai nenoriu,bet nezinau ar iseis su anestezistu susitart kazkaip.pasamonej kazkur gal ir bijau kazkiek,nes paprastai nakti pries operacija pradeda iv.mintys listi galvon,o kai jau veza i operacini bloka,prasideda nevaldomas beveik drebulys.Manau,kad jis kyla del kazkur giliai giliai esancios baimes,ar nesaugumo jausmo,nes guldama ant op.stalo nebijau niekad ir vizualiai niekad nepasakytum,kad bijau,bet matyt per drebuli apsireiskia ''vidinis as'' biggrin.gif dar kiek nerimauju del pooperacinio periodo.kaip vaikscioti seksis,kaip atsigausiu,kiek ligoninej laikys,skaudes sake smarkiai,bet tas smarkiai tai gan neapibrezta savoka...
Atsakyti
na manau viskas bus gerai......... mes špygas palaikysim. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2012 11 20, 22:08)
na manau viskas bus gerai......... mes špygas palaikysim.  4u.gif

aš irgi taip galvoju,galvoju vis ar gerai,kad laiko nemažai ar negerai,bet jaučiu pusiau taip,pusiau taip.Gerai,kad dar padirbėt spėsiu,atsiskaityt šį tą ir tt.blogai,kad šventes praleisiu gipsuose,kai laiko daugiau-daugiau apmąstymų,o kai jų daugiau-vis daugiau klausimų galvoje voliojasi ir pan...gerai dar tai,kad pastaruoju metu beveik nieko neskauda.Arba dėl to,kad tikrai nieko neskauda arba per darbus visokius tiesiog pamirštu,kad skauda.Vis dar labiausiai kenčiu nuo nuolatinio neišsimiegojimo.Per darbo savaitę miegu max. 25valandas doh.gif Ir tai,čia jei pasiseka labai...Jei ne,tai apie 20valandų gaunasi.
Atsakyti
Niu miegot tai reikia.. pervargsi imunitetas dar labiau durnavos. 4u.gif g.gif

Na aš tai kaip ir laikausi... pirštai klypsta į šonus, nors šeip įpatingu skausmų nėr... šeip kartkartėm užeina, bet tpokie nedicki, pažiūriu ir randu kur noss išsuktus sanarius.Vienu žodžiu liga knisasi tyliai.......
Atsakyti