Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

QUOTE(*Lukro* @ 2012 10 27, 12:36)
Sveikos mamytes ir ne tik smile.gif siaip pries perkant treniruokli gerai butu isbandyti,ar butent elipsinis jums tinka, nes gal jums bus per sunku ilga laika minti slidemis, o patogiau paprasciausiai atsisedus minti dvirati  smile.gif

na suvokiu kad tai ta pati kardio treniruote, bet man pvz jauciu dvirati reiketu minti dvigubai ilgiau ir greiciau kad pasiekciau ta sirdies ritma kurio reikia deginant riebalus.... todel rinkausi elipsiuka ax.gif o po truputi pratinantis nesportavusiam zmogui vis vien reiks tiek prie dviracio tiek prie elipsinio...

QUOTE(MAILUTĖ @ 2012 10 28, 14:39)
sveikos panos jungiuos ir as prie jusu.apleistas elipsiukas buvo.zadu vel minti.

4u.gif siaip bendram formu palaikymui ar tirpdyt ka yra? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2012 10 28, 16:32)
na suvokiu kad tai ta pati kardio treniruote, bet man pvz jauciu dvirati reiketu minti dvigubai ilgiau ir greiciau kad pasiekciau ta sirdies ritma kurio reikia deginant riebalus.... todel rinkausi elipsiuka  ax.gif o po truputi pratinantis nesportavusiam zmogui vis vien reiks tiek prie dviracio tiek prie elipsinio...
4u.gif siaip bendram formu palaikymui ar tirpdyt ka yra?  blush2.gif

man tai irgi tik elipsis. thumbup.gif

jau esu enmazai numetus.kazkur apie 18 kg.bet dar 10 reiktu doh.gif cia po visu gimdymu doh.gif kazkaip jau pora men ziuriu vadeles atleidus buvau ir vel lasinukai kauptis pradejo.tad reik kibti i darba ir numesti likusius 4u.gif tikiuosi iki vasaros pavyks,nes jau labai sunku doh.gif pavargau su svoriu kovot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAILUTĖ: 29 spalio 2012 - 15:30
QUOTE(MAILUTĖ @ 2012 10 29, 14:29)
man tai irgi tik elipsis. thumbup.gif

jau esu enmazai numetus.kazkur apie 18 kg.bet dar 10 reiktu doh.gif cia po visu gimdymu  doh.gif kazkaip jau pora men ziuriu vadeles atleidus buvau ir vel lasinukai kauptis pradejo.tad reik kibti i darba ir numesti likusius 4u.gif tikiuosi iki vasaros pavyks,nes jau labai sunku doh.gif pavargau su svoriu kovot.

o cia vien darbas su elipsiniu ar dar plius kazkokiu pratimu darei? As tai numinu 10km lengviausiu greiciu su dviem trumpais sustojimais atsiget ir viiiiiiiskas, pompu pompa gaunu... daugiau jau niekaip is saves kolkas neispaudziu.... doh.gif
Atsakyti
jo derinau mityba,ir dariau pratimus.pakaitomis su elipsiu.

as irgi lengviausiu siandien myniau.nors anksciau pakaitomis varydavau kas 10 min,tai pirma tai antra greiti.
kiek numyniau net nzn.kakzaip labiau ziuriu i sudegintas kalorijas.myniau 40 min tai sudeginau 400.super savijauta.
Atsakyti
QUOTE(MAILUTĖ @ 2012 10 30, 22:39)
jo derinau mityba,ir dariau pratimus.pakaitomis su elipsiu.

as irgi lengviausiu siandien myniau.nors anksciau pakaitomis varydavau kas 10 min,tai pirma  tai antra greiti.
kiek numyniau net nzn.kakzaip labiau ziuriu i sudegintas kalorijas.myniau 40 min tai sudeginau 400.super savijauta.

g.gif keista nes maniskis rodo geiti apie 22, kilometru 10 numynta, bet kaloriju sudeginta tik 60-70 g.gif minu pusvalandi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2012 10 31, 13:32)
g.gif keista nes maniskis rodo geiti apie 22, kilometru 10 numynta, bet kaloriju sudeginta tik 60-70  g.gif minu pusvalandi...  unsure.gif

g.gif sakes.
pas mane greitis buna dazniausiai 19.na buna ir greiciau bet jau ne maziau.sportuoju 40 min.va niekad neatkreipiau demesio kiek numinu,bet manau 10 bus.o kalorijos 400 g.gif
minant pusvalandi tokiu greiciu negali but tik tiek kaloriju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MAILUTĖ @ 2012 10 31, 12:49)
g.gif sakes.
pas mane greitis buna dazniausiai 19.na buna ir greiciau bet jau ne maziau.sportuoju 40 min.va niekad neatkreipiau demesio kiek numinu,bet manau 10 bus.o kalorijos 400 g.gif
minant pusvalandi tokiu greiciu negali but tik tiek kaloriju unsure.gif

arba tavo treniruoklis rodo ne kilo kalorijas o kilo dziaulius kuriuos reikia is 4 mazdaug padalinti kad gautum kilo kalorijas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2012 10 31, 14:24)
arba tavo treniruoklis rodo ne kilo kalorijas o kilo dziaulius kuriuos reikia is 4 mazdaug padalinti kad gautum kilo kalorijas...  g.gif

blink.gif OBA.rimtai g.gif as taip dziaugiaus kad tiek kaloriju doh.gif na reiktu pagooglint.tik daba labai laiko neturiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAILUTĖ @ 2012 10 31, 15:04)
blink.gif OBA.rimtai g.gif as taip dziaugiaus kad tiek kaloriju doh.gif na reiktu pagooglint.tik daba labai laiko neturiu. g.gif

na bet gi svarbu kad svoris gerai krito biggrin.gif
Atsakyti
bet seip gi visur raso kad kalorijas parodo.na nuliudinai tu mane biggrin.gif kaip daba tiesa issiaiskint
Papildyta:
QUOTE(MAILUTĖ @ 2012 10 31, 16:14)
bet seip gi visur raso kad kalorijas parodo.na nuliudinai tu mane biggrin.gif kaip daba tiesa issiaiskint

lotuliukas.gif tai cia daugiau nei per puse metu.ilgas laiko tarpas
Atsakyti
http://www.kalorijos...-sporto-sakose/

va cia radau akzkokia lentele.raso padauginti is savo svorio.tai man gaunasi kad per valanda isdeginu 560 kcal beveik showoff.gif tai pas mane panasiai ir gaunasi.jei per 40 min 400 tai per 60 min butu 600.
isvada pas mane gerai rodo umn.gif na nebezinau,pasimeciau visai.bet visur raso kad rodo kalorijas.nesuprantu kodel pas tave taip rodo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MAILUTĖ @ 2012 10 31, 16:43)
http://www.kalorijos...-sporto-sakose/

va cia radau akzkokia lentele.raso padauginti is savo svorio.tai man gaunasi kad per valanda isdeginu 560 kcal beveik showoff.gif tai pas mane panasiai ir gaunasi.jei per 40 min 400 tai per 60 min butu 600.
isvada pas mane gerai rodo umn.gif na nebezinau,pasimeciau visai.bet visur raso kad rodo kalorijas.nesuprantu kodel pas tave taip rodo blink.gif

g.gif neisivaizduoju.... skaiciau dar biski elipsiniu sm temas tai irgi buvo mergicku kurios rase kad tik apie 100 per valanda g.gif aj kox skirtumas irnesakyk.gif svarbu kad apskritai kazka sudeginam lotuliukas.gif
o toj lentelej rodo 125zingsnius kai mano zingsniai man atrodo buna apie 70 g.gif ir be pasipriesinimo, t.y. lengviausiu lygiu, tai ten matyt tada reiktu daugint is 2 kas ir gaunasi tada apie 120 lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Davina: 01 lapkričio 2012 - 09:22