Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

QUOTE(Davina @ 2012 11 01, 09:19)
g.gif neisivaizduoju.... skaiciau dar biski elipsiniu sm temas tai irgi buvo mergicku kurios rase kad tik apie 100 per valanda  g.gif aj kox skirtumas irnesakyk.gif svarbu kad apskritai kazka sudeginam  lotuliukas.gif
o toj lentelej rodo 125zingsnius kai mano zingsniai man atrodo buna apie 70  g.gif ir be pasipriesinimo, t.y. lengviausiu lygiu, tai ten matyt tada reiktu daugint is 2 kas ir gaunasi tada apie 120  lotuliukas.gif

g.gif as irgi skaiciau tema tai tikrai pas vienas taip ,pas kitas kitaip g.gif na as tai kaitalioju pasipriesinima ax.gif
man tai yra skirtumas,as kai kalorijas skaiciuoju tai idomu kiek sudeginu doh.gif o daba painiava gavos. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAILUTĖ @ 2012 11 01, 13:59)
g.gif as irgi skaiciau tema tai tikrai pas vienas taip ,pas kitas kitaip g.gif na as tai kaitalioju pasipriesinima ax.gif
man tai yra skirtumas,as kai kalorijas skaiciuoju tai idomu kiek sudeginu doh.gif o daba painiava gavos. bigsmile.gif

na as irgi skaiciuoju suvartojamas kalorijas, stengiuosi nevirsyti 1200, bet kiek sudeginu tai manau neimanoma apskaiciuot tai ir nesuku sau galvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2012 11 01, 16:25)
na as irgi skaiciuoju suvartojamas kalorijas, stengiuosi nevirsyti 1200, bet kiek sudeginu tai manau neimanoma apskaiciuot tai ir nesuku sau galvos g.gif

manau kad neimanoma bet malonu zinoti kad 400 sudeginu ir daugiau unsure.gif o daba gaunasi kad ne velnio doh.gif gaila merginu daugiau cia nera biggrin.gif gal kas papasakotu kodel taip skirtingai rodo doh.gif
o kaloriju ir as tiek anksciau tik tiek sau leisdavau,bet sugadinau medziagu apykaita,tai daba sau leidziu daugiau truputi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAILUTĖ: 01 lapkričio 2012 - 20:06
QUOTE(MAILUTĖ @ 2012 11 01, 19:04)
manau kad neimanoma bet malonu zinoti kad 400 sudeginu ir daugiau unsure.gif o daba gaunasi kad ne velnio doh.gif gaila merginu daugiau cia nera  biggrin.gif gal kas papasakotu kodel taip skirtingai rodo doh.gif
o kaloriju ir as tiek anksciau tik tiek sau leisdavau,bet sugadinau medziagu apykaita,tai daba sau leidziu daugiau truputi ax.gif

nu as cia pagal ugi ir svori pasiskaiciavau kad man turetu but kaip tik, bet va per 2sav dar nenumeciau nei gramo lotuliukas.gif bet virskinimas tikrai nepasikeite man g.gif tik ant veido siek tiek matau kad kudesne atrodau, o ant visu kitu vietu ni velnio doh.gif
Atsakyti
Laba diena, jungiuosi prie diskusijos 4u.gif Mūsų namuose treniruoklis atsirado tik šią savaitę, todėl esu visiškai šviežia šioje srityje. Šiandien "važiavau" (ar kaip čia išsireikšti..) lengviausiu lygiu 30min, 6.75km, 154 kalorijos.. blush2.gif Dabar sudominot su tom kalorijom, greitai perverčiau instrukciją, pažiūrėjau į ekranėlį, na visur rašo kalorijos, bet dar reikės pasidomėti plačiau kaip čia ką reikia skaičiuoti..
Atsakyti
QUOTE(*Eglė @ 2012 11 02, 12:22)
Laba diena, jungiuosi prie diskusijos  4u.gif  Mūsų namuose treniruoklis atsirado tik šią savaitę, todėl esu visiškai šviežia šioje srityje. Šiandien "važiavau" (ar kaip čia išsireikšti..) lengviausiu lygiu 30min,  6.75km, 154 kalorijos.. blush2.gif Dabar sudominot su tom kalorijom, greitai perverčiau instrukciją, pažiūrėjau į ekranėlį, na visur rašo kalorijos, bet dar reikės pasidomėti plačiau kaip čia ką reikia skaičiuoti..

4u.gif labas. lengvo formu dailinimo 4u.gif yra ka numest reikia? blush2.gif kox treniruoklis? na bet jei 30min isstenejai pirma karta tai tikrai balionas priklauso 4u.gif biggrin.gif
o mane perpute ir gavau tarsonkaulinio nervo uzdegima, tai dabar pora dienu jauciu savo gelezini erzila tik paglostyt teks nes man tik pasisukt tereikia ir puse nugaros meslungis sutraukia doh.gif
Atsakyti
sveikos.

*Eglė sveika prisijungusi.na tikrai pirmam kartui tiek laiko tai super.as tik 5 min pirma kart tesugebejau tongue.gif
na o su kalorijom taip ir liko neaisku.as puse valandos mindama 19 greiciu apie 300 sudeginu,jei cia gerai rodo.nes ir tema skaitinejau tai pas vienas taip pas kitas kitaip rodo. unsure.gif beja papasakok daugiau apie save smile.gif

Davina eina sau blink.gif uzjauciu.sveik greiciau
Atsakyti
Apie treniruoklius mažai ką žinau, nes antsvorio kaip ir neturėjau, o ir sportuoti nelb mėgdavau.. Iki dabar, kai po antro nėštumo liko 8 kg.. Norėčiau juos numesti smile.gif
Galvoju apie CARDIO TWISTER, ar yra jį išbandžiusių?
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2012 11 02, 10:10)
nu as cia pagal ugi ir svori pasiskaiciavau kad man turetu but kaip tik, bet va per 2sav dar nenumeciau nei gramo  lotuliukas.gif bet virskinimas tikrai nepasikeite man  g.gif  tik ant veido siek tiek matau kad kudesne atrodau, o ant visu kitu vietu ni velnio  doh.gif

nenumetei nes sportuoji.riebalus keicia raumenys,kurie yra sunkesni.reiktu su cm matuotis.nors as nei kart nesimatavau.man tik po puses metu kaimynai pradejo sakyt kad sukudau.nors matydavo kiekviena diena. lotuliukas.gif tarsi buciau per diena pasiekitus.tik va per 3 men vel apsileidau truputi.svoris kaip ir napakito labai,bet lasinukai apsiviniojo ypatingai klubus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Huba Buba @ 2012 11 04, 14:46)
Apie treniruoklius mažai ką žinau, nes antsvorio kaip ir neturėjau, o ir sportuoti nelb mėgdavau.. Iki dabar, kai po antro nėštumo liko 8 kg.. Norėčiau juos numesti smile.gif
Galvoju apie CARDIO TWISTER, ar yra jį išbandžiusių?

na tikrai nzn. blush2.gif
Papildyta:
beto cia epilsiu tema.manau reiktu sukurti atskira arba paieskoti gal yra sukurta jau
Atsakyti
QUOTE(MAILUTĖ @ 2012 11 04, 17:13)
nenumetei nes sportuoji.riebalus keicia raumenys,kurie yra sunkesni.reiktu su cm matuotis.nors as nei kart nesimatavau.man tik po puses metu kaimynai pradejo sakyt kad  sukudau.nors matydavo kiekviena diena. lotuliukas.gif tarsi buciau per diena pasiekitus.tik va per 3 men vel apsileidau truputi.svoris kaip ir napakito labai,bet lasinukai apsiviniojo ypatingai klubus doh.gif
Papildyta:

na tikrai nzn. blush2.gif
Papildyta:
beto cia epilsiu tema.manau reiktu sukurti atskira arba paieskoti gal yra sukurta jau

nea, nėra atskiros temos. Tai kad jis pristatomas irgi kaip elipsinis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2012 11 04, 16:39)
nea, nėra atskiros temos. Tai kad jis pristatomas irgi kaip elipsinis  g.gif

bigsmile.gif nezinojau.geras blush2.gif
na del epilsio tai as kasdien nemindavau jo.nuo jo gal tik lasinukai tirpsta,bet kunas enstandeja blush2.gif as kas antra diena darydavau pratimu kompleksa su svareliais ir t.t. nuo kuriu kunas stangrejo ir oda nekrito ax.gif na cia mano nuomone,bet ir sita temute paskaicius yra apie tai rasoma.
del to cardio nezinau.isvada tik viena jei kasdien naudosi tai tirkai pades biggrin.gif o jei kampe gules tai... ir mityba svarbi.jei valgysi daug gali sportuot nesportaves,svoris nekris 4u.gif
Atsakyti
Davina, MAILUTĖ , ačiū už šiltą priėmimą 4u.gif
Treniruoklį pirkome iš Senukų, nes susigundėme akcija.. blush2.gif Hammer 4188 CROSSTECH XT. Pirmus kartus minant bandau nepersistengti, nusistatau lengviausią lygį ir minu iš lėto, turbūt todėl ir ištempiu tas 30 minučių.. biggrin.gif Šiandien jau galiu palyginti rezultatus - pirmą kartą numyniau 6.75km, antrą kartą 7.5 km biggrin.gif Sakiau kai numinsiu 10km, tada eisiu į antrą lygį biggrin.gif
O dėl svorio numetimo - pagrindinė priežastis kodėl jį įsigijome, tai tiesiog kad daugiau judėtume, o jei dar ir papildomi kg nukris, irgi džiaugsiuos smile.gif
Atsakyti