Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

Sveikos 4u.gif As jau sveika i vel nuo vakar draugauju su erzilu biggrin.gif siandien bandziau ir 2 lygiu ir greiti palaikyt apie 25km/h vistiek per pusvalandi netoli 100 kaloriju raso sudeginta unsure.gif apimtis irgi stebiu kaip ir svori, kol kas nei krust.... nu nieko as dar nenuleidziu ranku, tik labai sunku man atrasti kokiu nors skaniu patiekalu kuriems nereiktu jokio kepimo aliejuje verysad.gif nes tas virtas darzoves ir sriubas jau atsibodo valgyt... valgydavau ryte avizine kose, dabar pakeiciau i liesa varske su medum.. gal galit jus ka nors skanaus nekaloringo pasiulyt?
Atsakyti
Davina o kiek tu sveri g.gif
as tai valgydavau viska tik skaiciuodavau kad nevirsyciau 1500 ir vakare nuo kokiu 7 nieko i burna.
kiek tu istemsi su tom sriubom,juk gali ir pasilepinti tik po nedaug ir geriau pirmoje dienos puseje.
Atsakyti
QUOTE(MAILUTĖ @ 2012 11 07, 15:02)
Davina o kiek tu sveri g.gif
as tai valgydavau viska tik skaiciuodavau kad nevirsyciau 1500 ir vakare nuo kokiu 7 nieko i burna.
kiek tu istemsi su tom sriubom,juk gali ir pasilepinti tik po nedaug ir geriau pirmoje dienos puseje.

svyruoja mano svoris tarp 61-62, bet mane ne svoris labiausia erzina, o po nestumu likes pilvas, kad net vaiku kasoj kaip nescia kartais praleidzia doh.gif jis ne i sonus pas mane o visas i prieki grynai kaip nescia atrodau verysad.gif doh.gif niekada neturejau plokscio pilvo bet nu dabar.... doh.gif
bet tas 1500 taip greit lasas po laso susideda ir is tu paciu darzoviu ir vaisiu su riesutais... doh.gif tragedija kazkokia verysad.gif pasimatavau siandien ir kitas apimtis ne tik pilva, tai nuo slaunu nukrito po pusantro cm, ir nuo klubu 1,5.. vel busiu backute ant pagaliuku doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2012 11 07, 19:58)
svyruoja mano svoris tarp 61-62, bet mane ne svoris labiausia erzina, o po nestumu likes pilvas, kad net vaiku kasoj kaip nescia kartais praleidzia  doh.gif jis ne i sonus pas mane o visas i prieki grynai kaip nescia atrodau  verysad.gif  doh.gif niekada neturejau plokscio pilvo bet nu dabar....  doh.gif
bet tas 1500 taip greit lasas po laso susideda ir is tu paciu darzoviu ir vaisiu su riesutais...  doh.gif tragedija kazkokia  verysad.gif pasimatavau siandien ir kitas apimtis ne tik pilva, tai nuo slaunu nukrito po pusantro cm, ir nuo klubu 1,5.. vel busiu backute ant pagaliuku  doh.gif  lotuliukas.gif

bigsmile.gif vajai kiek nedaug sveri 4u.gif na matai taip jau yra kad krenta ne nuo ten kur reik.o tu nebandei lanko sukt.man pilvui padejo.aisku pas mane viska proporcingai reik mest,bet nuo lanko labai talija pagrazejus buvo.
nz nzn as visad valgau tai ko noriu.ryte ir sumustinuka suvalgau,sausu pusryciu su jogurtu.kiausini kepta arba virta su trupuciu majonezo.niekada nevalgau koses.nebet grikiu.fui man jos.paskui priespieciams vaikiu koki nors.o pietums irgi ko sirdis geisdavo.arba ka visiai seimai gamindavau.manau svarbiausia nepersistengt o valgyt po nedaug bet megstama maista ir megautis juo.bei daznai.as kas dvi val valgau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, moteriskaites! 4u.gif

Priimkit dar viena svecia.... Pas mus namuose irgi jau pries kelias dienas atsirado vokiskas elipsiukas Bremhsey Control 19. Labai jis didelis ir masyvus, vien svingo mase 31kg. Pradzioj irgi dairiausi nediduko, bet kai nuvaziavom i parde, gavosi, kad isvaziavom su paciu didziausiu, nes mazesni man neprilipo, kazkaip nuobodokai man ant ju buvo judet.... Taigi jau kelias dienas sportuoju, fainas daikciukas, tikiuosi, kad veliau neatsibos ir drabuziu kabykla nepataps. biggrin.gif Nusipirkau, kad biski kunas judetu ir aisku, grazetu, nes beveik visai nejudu, apaugau didziausiais lasiakais, o begiot zinau, kad tikrai neisiu i lauka per vejus ir darganas, o sporto klubai man atima per daug laiko. Taigi pradedu nuo dabar sportuoti ir tikiuosi, kad vasara jau turesiu grazesne figuryte, nes jeigu susiimciau tik pavasari, kaip daznai moterys daro, tai zinau, kad niekas nepasikeistu pas mane per tuo kelis menesius.

Atsakyti
QUOTE(keturiolika @ 2012 11 08, 20:35)

Priimkit dar viena svecia.... Pas mus namuose irgi jau pries kelias dienas atsirado vokiskas elipsiukas Bremhsey Control 19. Labai jis didelis ir masyvus, vien svingo mase 31kg.  Pradzioj irgi dairiausi nediduko, bet kai nuvaziavom i parde, gavosi, kad isvaziavom su paciu didziausiu, nes mazesni man neprilipo, kazkaip nuobodokai man ant ju buvo judet.... Taigi jau kelias dienas sportuoju, fainas daikciukas, tikiuosi, kad veliau neatsibos ir drabuziu kabykla nepataps. biggrin.gif Nusipirkau, kad biski kunas judetu ir aisku, grazetu, nes beveik visai nejudu, apaugau didziausiais lasiakais, o begiot zinau, kad tikrai neisiu i lauka per vejus ir darganas, o sporto klubai man atima per daug laiko. Taigi pradedu nuo dabar sportuoti ir tikiuosi, kad vasara jau turesiu grazesne figuryte, nes jeigu susiimciau tik pavasari, kaip daznai moterys daro, tai zinau, kad niekas nepasikeistu pas mane per tuo kelis menesius.

Linkime sėkmės 4u.gif Gerų rezultatų.
Atsakyti
QUOTE(keturiolika @ 2012 11 08, 18:35)

Priimkit dar viena svecia.... Pas mus namuose irgi jau pries kelias dienas atsirado vokiskas elipsiukas Bremhsey Control 19. Labai jis didelis ir masyvus, vien svingo mase 31kg.  Pradzioj irgi dairiausi nediduko, bet kai nuvaziavom i parde, gavosi, kad isvaziavom su paciu didziausiu, nes mazesni man neprilipo, kazkaip nuobodokai man ant ju buvo judet.... Taigi jau kelias dienas sportuoju, fainas daikciukas, tikiuosi, kad veliau neatsibos ir drabuziu kabykla nepataps. biggrin.gif Nusipirkau, kad biski kunas judetu ir aisku, grazetu, nes beveik visai nejudu, apaugau didziausiais lasiakais, o begiot zinau, kad tikrai neisiu i lauka per vejus ir darganas, o sporto klubai man atima per daug laiko. Taigi pradedu nuo dabar sportuoti ir tikiuosi, kad vasara jau turesiu grazesne figuryte, nes jeigu susiimciau tik pavasari, kaip daznai moterys daro, tai zinau, kad niekas nepasikeistu pas mane per tuo kelis menesius.

thumbup.gif sveika prisijungus 4u.gif
o mano elipsiuka jau vaikai patvarke.... po savaitgalio turetu atvaziuoti vyrukas paziuet ka jie cia pridare, nes kompas neveikia... nuemiau, nuveziau i parde, uzdejo ant kito treniruoklio - veikia g.gif o namie vapse be gyvybes zenklu doh.gif
Atsakyti
keturiolika sveika prisijungusi.

Davina tikekimes pasitaisys.
Atsakyti
Sveikos, mergaitės! smile.gif Atėjau "atsižymėti" savo rezultatus biggrin.gif Taigi pagaliau po dviejų savaičių ėjimo pasiekiau ko norėjau - per 30min nueinu 10km lotuliukas.gif Vajė jaučiuosi lyg žygdarbį padariusi, išties savijauta nuostabi, einu kas antrą dieną, sudeginu virš 200 kc ir matau kaip jėgų vis daugėja!
Beje, norėjau dar paklausti, ar jūs einate pvz. ištisai 30min ar su pertrauka po 15min? Vieną kartą ne savo noru turėjau padaryti pertrauką per ėjimą, tai antrą kartą užlipus buvo žymiai lengviau nueiti reikiamą atstumą, sakau gal nuo šiol eisiu su pertrauka.. g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos! 4u.gif

Kaip jums sekasi?
Na ir as sportuoju ant savo arkliuko jau 2 savaites. Jauciu, kaip pasidariau tvirtesne jau truputi. Dabar dar vakarais stengiuosi nevalgyti, tai siandien pasisverus buvo -2kg. Kad ir toliau taip kristu svoris tai butu nuostabu, tik zinau, kad kai numeti kokius 6kg. svoris paskui labai jau sunkiai krenta... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Eglė @ 2012 11 16, 12:39)
Sveikos, mergaitės!  smile.gif Atėjau "atsižymėti" savo rezultatus  biggrin.gif Taigi pagaliau po dviejų savaičių ėjimo pasiekiau ko norėjau - per 30min nueinu 10km  lotuliukas.gif Vajė jaučiuosi lyg žygdarbį padariusi, išties savijauta nuostabi, einu kas antrą dieną, sudeginu virš 200 kc ir matau kaip jėgų vis daugėja!
Beje, norėjau dar paklausti, ar jūs einate pvz. ištisai 30min ar su pertrauka po 15min? Vieną kartą ne savo noru turėjau padaryti pertrauką per ėjimą, tai antrą kartą užlipus buvo žymiai lengviau nueiti reikiamą atstumą, sakau gal nuo šiol eisiu su pertrauka..  g.gif

as darau, ir net kelias, nes as kaitalioju greiti ne pastoviai vienu greiciu keliauju, tai kai labai uzdustu suletinu, tada sustoju koki 30s vandens atsigeriu ir vel i trasa ax.gif
QUOTE(keturiolika @ 2012 11 16, 14:51)
Sveikos, merginos! 4u.gif

Kaip jums sekasi?
Na ir as sportuoju ant savo arkliuko jau 2 savaites. Jauciu, kaip pasidariau tvirtesne jau truputi. Dabar dar vakarais stengiuosi nevalgyti, tai siandien pasisverus buvo -2kg. Kad ir toliau taip kristu svoris tai butu nuostabu, tik zinau, kad kai numeti kokius 6kg. svoris paskui labai jau sunkiai krenta... doh.gif

4u.gif
man irgi jau -2kg po menesio beveik... bet dabar savaite nemyniau nes sugedes buvo, tai pamazinau valgyma, siandien parveze sutaisyta, bet prisikabino bronchitas, tai nezinau ar galima serganciai dar sirdi apkraut? g.gif
Atsakyti
Sveikos, su sventem visas!

Sugalvojau naujais metukais sau pasidovanoti elipsini treniruokli: ) tikiuos rasiu naudingu patarimu, nes isijungus "google" akys apraibo nuo gausos, kainos skirtingos, bet nelabai suprantu kuo jie skiriasi, isskyrus apkrovos lygius g.gif
begu skaityt temutes 4u.gif
Atsakyti